ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

09 Μαρτίου 2022

ΡΩΣΙΑ: «Οι ΗΠΑ μας έχουν περικυκλώσει με εργαστήρια κατασκευής βιολογικών όπλων». Παράνομη και εγκληματική δραστηριότητα των ΗΠΑ σε ουκρανικό έδαφος. ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ ΗΠΑ: «ΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ».

 


8 ΜΑΡΤΙΟΥ 415 Μ.Χ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ. ΠΡΙΝ 1600 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΘΑΝΑΤΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΙΕΧΩΒΑΣ.
Η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ, Μαρία Ζαχάροβα, κατήγγειλε, πώς έρευνα σε αμερικανικά βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία αποκαλύπτουν «παράνομη και εγκληματική δραστηριότητα».

Σχολιάζοντας δηλώσεις της τρίτης τη τάξει της αμερικανικής διπλωματίας, της ιουδαίας και φανατικής ανθέλληνος  Βικτόριας Νούλαντ (καθαρά όργανο του Σόρος), για τις ανησυχίες της Ουάσιγκτον μήπως η Ρωσία καταλάβει εργαστήρια έρευνας για βιολογικά όπλα, η εκπρόσωπος του ρωσικού ΥΠΕΞ Μαρία Ζαχάροβα επεσήμανε ότι η Νούλαντ «επιβεβαίωσε την ύπαρξη όχι μόνο των εν λόγω εργαστηρίων, αλλά, όπως τα αποκαλούν στην πραγματικότητα, ερευνητικά. Και είπε μια αξιοσημείωτη φράση – δηλαδή το σύνολο των αποδεικτικών στοιχείων, που χρειαζόταν και τώρα έχουμε – ότι [οι ΗΠΑ] έκαναν τα πάντα για να μην καταλήξουν αυτά τα υλικά στα χέρια της Ρωσίας. Δεν χρειάζεται να μαντέψουμε τι είδους υλικά είναι αυτά, δεν υπάρχει τίποτα να μαντέψουμε πια εν προκειμένω. Αυτά είναι τα υλικά που αποδεικνύουν την παράνομη και εγκληματική δραστηριότητα των ΗΠΑ σε ουκρανικό έδαφος», είπε η Ζαχάροβα.

Νωρίτερα, η Νούλαντ είπε ότι η Ουκρανία διαθέτει εγκαταστάσεις όπου διεξάγονταν βιολογικές έρευνες και η Ουάσιγκτον εργαζόταν για να μην τις αφήσει να πέσουν στα χέρια των ρωσικών δυνάμεων.

 

Ζαχάροβα: Οι ΗΠΑ μας έχουν περικυκλώσει με βιολογικά εργαστήρια

Η Ζαχάροβα υποστήριξε ότι οι ΗΠΑ διεξάγουν μυστικά βιολογικά προγράμματα στην Ουκρανία, και απαίτησε να αποκαλύψει η Ουάσιγκτον τις λεπτομέρειες αυτών που κάνει, προσθέτοντας ότι έχει δει ντοκουμέντα που υποστηρίζουν τους ισχυρισμούς της ότι οι Αμερικανοί έχουν στοιχεία βιολογικών όπλων κοντά στα σύνορα Ουκρανίας – Ρωσίας. Υποστήριξε δε ότι το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας τρέχει άμεσα τα προγράμματα αυτά.

Η Ζαχάροβα είχε πει λίγες ώρες νωρίτερα ότι η Ρωσία πρότεινε συνεργασία στις ΗΠΑ αναφορικά με τα βιολογικά πειράματα, «αλλά τα εργαστήριά τους σε μετασοβιετικά εδάφη καλύπτονται από πέπλο απορρήτου και δημιουργήθηκαν για να αναπτύξουν πρόσθετες προκλήσεις και απειλές στη Ρωσία».

«Ήμασταν έτοιμοι να στείλουμε ειδικούς και αντιπροσωπείες που αποτελούνταν από εκπροσώπους διαφόρων φορέων. Όλα αυτά ήταν καλυμμένα με μυστήριο, όλα αυτά ήταν απόρρητα. Φυσικά, αυτό δεν συνεπαγόταν καμία συνεργασία από την πλευρά τους, <…> γιατί όλα αυτά δεν στόχευαν στην ανάπτυξη απαντήσεων σε νέες προκλήσεις και απειλές, αλλά στη δημιουργία νέων προκλήσεων και απειλών απευθείας εναντίον της χώρας μας και του πληθυσμού μας», ισχυρίστηκε η Ζαχάροβα.

«Αν δεν σταματήσει αυτό τώρα, στο μέλλον όλα θα ξεφύγουν από τον έλεγχο και <…> θα τεθούν εκτός ελέγχου αποκλειστικά από εκείνες τις εξτρεμιστικές δυνάμεις που ουσιαστικά, κατά τη γνώμη μου, ούτε οι ίδιες θα μπορούν να θέσουν υπό έλεγχο, για να μην πω από κανέναν άλλο», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, ο Ιγκόρ Κιρίλοφ, επικεφαλής της υπηρεσίας προστασίας ακτινοβολίας, χημικής και βιολογικής των ρωσικών ενόπλων δυνάμεων, έκανε λόγο για ένα δίκτυο με περισσότερα από 30 βιολογικά εργαστήρια, που δημιουργήθηκε σε ουκρανικό έδαφος κατόπιν εντολής της Υπηρεσίας Μείωσης Αμυντικών Απειλών (DTRA) του Υπουργείου Άμυνας των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον ίδιο, στις 24 Φεβρουαρίου, όλοι έλαβαν εντολή από το υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας να καταστρέψουν πλήρως τους βιολογικούς παράγοντες που βρίσκονται στα εργαστήρια.

Ζαχάροβα:  Η Ρωσία δεν επιδιώκει να ανατρέψει την κυβέρνηση Ζελένσκι

Στη συνέντευξη Τύπου πριν από λίγο η Ζαχάροβα είπε ότι η Ρωσία θα προτιμούσε να πετύχει μέσω συνομιλιών τους στόχους της στην Ουκρανία και ότι δεν σχεδιάζει την ανατροπή της κυβέρνησης Ζελένσκι.

Η Ζαχάροβα τόνισε ότι στόχος της Μόσχας είναι ένα ουδέτερο καθεστώς για την Ουικρανία, το οποίο θα προτιμούσε να επιτύχει μέσω διαπραγματεύσεων και εξέφρασε την ελπίδα να σημειωθεί μεγαλύτερη πρόοδος στον επόμενο γύρο των συνομιλιών.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο του ρωσικού ΥΠΕΞ, η Μόσχα έχει δει «κάποια πρόοδο» στις διαπραγματεύσεις με την ουκρανική πλευρά. «Κάποια πρόοδος έχει γίνει» στις διαπραγματεύσεις που αποσκοπούν «στον τερματισμό το νωρίτερο δυνατό αυτής της παράλογης αιματοχυσίας και αντίστασης των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων», είπε.

Πρόσθεσε ακόμη ότι 140.000 Ουκρανοί έχουν διαφύγει στη Ρωσία, οι κινήσεις της οποίας στην Ουκρανία εξελίσσονται αυστηρά βάσει του σχεδιασμού.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...