ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Μαρτίου 2022

ΤΗΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ. Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ΕΞΑΛΕΙΨΗ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.


Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΕΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ. «Βουτιά» κάνει ο πληθυσμός γυναικών σε αναπαραγωγική ηλικία. 100 εργαζόμενοι θα συντηρούν 169 συνταξιούχους στην Ελλάδα το 2060.






 Ο καθηγητής Στάθης Καλύβας που είναι μέλος της περίφημης Επιτροπής «Ελλάδα 2021» για τον εορτασμό των 200 ετών από την Επανάσταση, έγραψε σε άρθρο του στην «Καθημερινή»:


«Η Ελλάδα αποτελεί προνομιακό τόπο και στο κοντινό μέλλον θα τραβήξει ανθρώπους τόσο από πλούσιες χώρες που θα θέλουν να ζήσουν σ’ αυτή για την ποιότητα ζωής που μπορεί να προσφέρει, όσο και από φτωχές χώρες, οι οποίοι αναζητούν ασφάλεια και ελευθερία. Είναι, δηλαδή, εντελώς απίθανο η Ελλάδα να αδειάσει από ανθρώπους. Θεωρώ επομένως πως εμείς, οι σημερινοί Έλληνες, έχουμε την ιστορική αποστολή, ως ένας κρίκος σε μια μακρά ανθρώπινη αλυσίδα που έζησε στον τόπο αυτόν, να μεταδώσουμε κάποιες πολύ σημαντικές αξίες μας στους ανθρώπους που θα μας διαδεχθούν στον τόπο αυτό, είτε συνδεόμαστε γονιδιακά μαζί τους είτε όχι».


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...