ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

09 Μαρτίου 2022

ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ. ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΕΣΤΩ ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ.

 



Όταν αποφασίσουν να εξολοθρεύσουν τον Ελληνικό λαό, αυτός δεν θα έχει καμία άμυνα.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  

πριν  αρκετά  χρόνια  η  ΕΥΠ  είχε  ασχοληθεί  με  ορισμένες   πληροφορίες  που  ήθελαν  τούρκους  πράκτορες  να  προσπαθούν  να  μολύνουν  με δηλητήρια  την  λίμνη  του  Πολυφύτου,  απ’ όπου  υδρεύεται  η  Θεσσαλονίκη.

Είμαστε  ένας  λαός  που  πολλοί  λυσσομανούν  να  εξολοθρεύσουν  από την  γη  και  οι  πράκτορες  πολιτικοί  μας  αφήνουν  την  πατρίδα  μας  ανοχύρωτη. 

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





ΑΣΤΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Αν ποτέ ξαναπαρουσιαστεί ΕΥΛΟΓΙΑ στην γη, ιδίως η ισχυροποιημένη (weaponized) μορφή, ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος .

 

Στη βιομηχανία του βιοπολέμου μπαίνει η Τουρκία: H HAVELSAN αναπτύσσει συστήματα ανίχνευσης βιολογικών απειλών. Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Αίγυπτος πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα.

 

 

Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ – ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ.

 


Η ΚΙΝΑ ζητά εξηγήσεις από την Ουάσινγκτον για τα επικίνδυνα στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία. Με διάφορα ονόματα, το υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ ελέγχει 336 βιολογικά εργαστήρια σε 30 χώρες, είπε ο Ζάο, με μόνο 26 εξ αυτών να βρίσκονται στην Ουκρανία.



Ο στρατός των ΗΠΑ αναπτύσσει στολές που καταστρέφουν τα βιολογικά όπλα σε λίγα λεπτά. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.

 



ΗΠΑ: «Ναι, υπάρχουν αμερικανικά εργαστήρια βιολογικών όπλων στην Ουκρανία. Εργαζόμαστε εκεί πάνω στον Άνθρακα και στην Πανώλη. Τα καταστρέφουμε για να μην τα πάρει η Ρωσία».

 

 

ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΙΛΟΤΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΙΔΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΙΚΑΡΟΣ. ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ ΜΙΧΑΗΛ ΚΑΙ ΓΑΒΡΙΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΟΒΙΑ ΤΗΣ ΠΑΝΟΥΚΛΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΑΚΑ, ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...