ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

29 Μαρτίου 2022

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑΜΕ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΜΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΓΝΩΜΗ. ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΑΝΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΚΣΤΟΜΙΣΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ. Τσίπρας: «Να καταδικάσει την τουρκική εισβολή στην Κύπρο ο Β.Ζελένσκι». ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΡΥΦΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΝΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΟΥΙΝΕΑ.

 


ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 409 Π.Χ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ.






Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ζήτησε το αυτονόητο που η ελληνική κυβέρνηση ούτε καν τολμάει να ψελίσει, να μιλήσει για την βάρβαρη εισβολή του Αττίλα στην Κύπρο ο Ουκρανός πρόεδρος Β.Ζελένσκι, με αφορμή την ομιλία που θα κάνει στην ελληνική Βουλή, μέσω τηλεδιάσκεψης, την ερχόμενη Πέμπτη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε σε ανάρτησή του στο Twitter: «Όπως μίλησε για τη διχοτόμηση του Βερολίνου στη Γερμανία, όπως μίλησε για τον Τσώρτσιλ στη Βρετανία, ελπίζω ότι, μιλώντας στο ελληνικό κοινοβούλιο, ο Πρόεδρος Ζελένσκι θα δώσει και ένα μήνυμα για την ευρωπαϊκή χώρα που εδώ και 48 χρόνια βιώνει την τουρκική εισβολή και κατοχή».

Με το όνειρο βέβαια θα μείνει καθώς ο Ζελένσκι και η Ουκρανία έχουν στρατηγικές σχέσεις με την Άγκυρα και μετά τον πόλεμο αναμένεται οι σχέσεις αυτές να γίνουν ακόμα στενότερες.

 

 

 Ο Μητσοτάκης σε μαύρο από την Γουινέα: «Ελπίζω η Ελλάδα να γίνει η δεύτερη πατρίδα σου»!

Πάρτον, Μητσοτάκη, γαμπρό στο σπίτι σου. Να τον χαϊδεύεις καθημερινά. Ξέρουμε ποια είναι τα ενδιαφέροντά σου.

 

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου με τον αλλοδαπό μαθητή της τρίτης Λυκείου, Σαϊντού Καμαρά στον οποίο είπε ότι ελπίζει «η Ελλάδα να γίνει η δεύτερη πατρίδα σου».


Ο πρωθυπουργός μάλιστα ενημέρωσε… προσωπικά τον αλλοδαπό μαθητή από την Γουϊνέα και τον ενημέρωσε για τις κινήσεις της Κυβέρνησης και του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων!

Η κυβέρνηση και το αρμόδιο υπουργείο κινούνται για την ενίσχυση του φακέλου του με υλικό σχετικά με τη συμμετοχή και την απόδοσή του στο σχολικό περιβάλλον με βάση τις εισηγήσεις του Τμήματος Παρακολούθησης της Εκπαίδευσης Προσφύγων, που λειτουργεί από τον Ιούλιο του 2019

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε την προσδοκία του, η Απόφαση της Αρχής Προσφυγών να είναι τέτοια που θα επιτρέψει στον Σαϊντού Καμαρά να κάνει την Ελλάδα τη δεύτερη πατρίδα του.

 

ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΝΗΛΙΚΕΣ. ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΕΥΡΗ ΚΑΙ ΑΠΕΘΝΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΗΣ (ΟΣΗ ΕΠΕΜΕΙΝΕ).

 Έλληνες μαθητές υποστηρίζουν νέγρο λαθρομετανάστη από την ...Γουινέα. (Και οι καθηγητές και η Κεραμέως). Μπορεί σαν άτομο κάποιος λαθρομετανάστης να είναι καλός άνθρωπος. Σαν σύνολο, σαν λαός όμως, είναι πάντοτε εθνικό δηλητήριο και αφανισμός του λαού των Ελλήνων. Οι νέγρες στην Αφρική γεννοβολούν 50 παιδιά η κάθε μία. Εδώ οι πουτανίτσες (και των δύο φύλων) εξαντλούν την αγάπη, το ενδιαφέρον (και την φαντασίωση) για τους καημένους τους μαύρους, τα κορίτσια αρχίζουν τις εκτρώσεις από την ηλικία των 12, φθάνουν στα 40 -50 χωρίς παιδιά και ζουν τελικά μόνες με ευνουχισμένους σκύλους και γάτους. Αυτή είναι δυστυχώς η ελληνική νεολαία. Δυναμικό επιβίωσης μηδέν.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...