ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Ιανουαρίου 2021

Η ΕΥΘΙΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ) ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΥΘΙΞΙΑ. Ισπανία: Ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων παραιτήθηκε γιατί εμβολιάστηκε εκτός σειράς.

  Ελλάδα: ο πληθυσμός της το 2020 μειώθηκε κατά 50.401 άτομα. Μείον 6 Έλληνες ανά ώρα. Το 2020 χάθηκε μία πόλη όπως η Λαμία. Ο Σόρος Κούλης δεν νοιάζεται. Το σχέδιό του είναι να φυλακίσει και να εξοντώσει τους νατιβιστές και να αντικαταστήσει τους Έλληνες με εισαγόμενους ισλαμιστές.

 Παραιτήθηκε ο στρατηγός των Ενόπλων Δυνάμεων της Ισπανία, επειδή  εμβολιάστηκε κατ'εξαίρεση | Libre

Ο πτέραρχος Βιγιαρόγια, 63 ετών, διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις του «να επωφεληθεί από τα προνόμιά του».

 

Την παραίτηση του υπέβαλε σήμερα ο αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων της Ισπανίας, πτέραρχος Μιγκέλ Άνχελ Βιγιαρόγια, επειδή κατηγορήθηκε ότι εμβολιάστηκε «κατ’ εξαίρεση» για τον κορωνοϊό. 

 

«Με σκοπό τη διαφύλαξη της εικόνας των ενόπλων δυνάμεων, ο στρατηγός Βιγιαρόγια υπέβαλε σήμερα την παραίτησή του στην υπουργό Άμυνας», αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε το Γενικό Επιτελείο. Σύμφωνα με μια πηγή του Γενικού Επιτελείου, η παραίτησή του έγινε δεκτή από την υπουργό Μαργκαρίτα Ρόμπλες.

Την Παρασκευή, το υπουργείο Εσωτερικών απέλυσε έναν αντισυνταγματάρχη, τον «σύνδεσμο» της Πολιτοφυλακής με το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς από εσωτερική έρευνα που διενήργησε διαπιστώθηκε ότι είχε εμβολιαστεί χωρίς να ανήκει στις ομάδες που έχουν προτεραιότητα. Η Ισπανία έχει επιλέξει να εμβολιάσει αρχικά το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό και τους ηλικιωμένους που διαμένουν σε οίκους ευγηρίας. Στην έκθεση αυτή κατονομάζονται και άλλα μέλη του Γενικού Επιτελείου που έλαβαν την πρώτη δόση του εμβολίου κατά παρέκκλιση των οδηγιών.

Ο πτέραρχος Βιγιαρόγια, 63 ετών, διαβεβαίωσε ότι δεν ήταν ποτέ στις προθέσεις του «να επωφεληθεί από τα προνόμιά του».

Εκτός από τους στρατιωτικούς, πολλοί πολιτικοί από διάφορα κόμματα εμβολιάστηκαν, χωρίς να ανήκουν στις ομάδες που έχουν προτεραιότητα. Ένας από αυτούς, ο περιφερειακός σύμβουλος υγείας της Μούρθια, Μανουέλ Βιγιέγκας, αναγκάστηκε επίσης να παραιτηθεί.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...