ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Μαρτίου 2022

Οι Έλληνες της ΕΣΣΔ εξορίστηκαν μαζικά, σαν ζώα, σε μέρη πρωτόγονα – Η 13η Ιουνίου είναι αφιερωμένη σε αυτούς

 


ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΟΡΤΙΟ. ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Ο ΛΑΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ



Ο ιστορικός Βασίλης Τσενκελίδης γράφει για τις σταλινικές διώξεις του 1949, στην «ασιατική Βαβυλωνία»

Οι Έλληνες της ΕΣΣΔ εξορίστηκαν μαζικά, σαν ζώα, σε μέρη πρωτόγονα – Η 13η Ιουνίου είναι αφιερωμένη σε αυτούς (pontosnews.gr)

1 σχόλιο:

  1. Η Ουκρανία «εξαφάνισε» με νόμο την ελληνική γηγενή μειονότητα!
    Οι προθέσεις γίνονται ακόμα πιο ξεκάθαρες με την αναγνώριση μόνο των τουρκογενών Τατάρων.
    Την ιστορία της Ουκρανίας επιχειρεί να ξαναγράψει ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι με νόμο που εισήγαγε προκειμένου να εξαφανιστούν ως… διά μαγείας τα πολλά εκατομμύρια των Ρώσων που κατοικούν στο ουκρανικό έδαφος. Έτσι δεν χαρακτηρίζονται ως εθνική γηγενής μειονότητα ούτε οι Ρώσοι, αλλά ούτε οι Έλληνες. Μαζί τους και οι Ούγγροι και οι Λευκορώσοι της Ουκρανίας.

    Όπως μετάδωσε ο ανταποκριτής του OPEN Θανάσης Αυγερινός, με αυτόν τον τρόπο… σβήνονται τόσο οι Έλληνες της Μαριούπολης, όσο και αυτοί της Κριμαίας, που για το Κίεβο παραμένει ουκρανικό εδαφος.

    Οι προθέσεις του Βολοντίμιρ Ζελένσκι γίνονται ακόμα πιο ξεκάθαρες με την αναγνώριση μόνο των τουρκογενών Τατάρων – σχεδόν όλα συνηγορούν ότι η χώρα μετατρέπεται σε δορυφόρο της Τουρκίας, μετά και τις συμφωνίες για αμυντική συνεργασία.

    «Είναι πολύ λεπτό ζήτημα διπλωματίας. Η Ρωσία έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Ευρώπης, τη στηρίζουν μια σειρά από χώρες», σχολίασε ο Θανάσης Αυγερινός.


    Αύριο στην Ουκρανία θα βρίσκεται για προγραμματισμένη επίσκεψη εργασίας ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Ντμιτρό Κουλέμπα.

    «Κύρια θέματα η αύξηση του εμπορίου και των επενδύσεων, η υποστήριξη της ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και η απλοποίηση ταξιδίων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ουκρανικής διπλωματίας, και προστίθεται ότι θα συζητηθεί και το ζήτημα της ένοπλης σύγκρουσης με τη Ρωσία.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...