ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Μαρτίου 2022

Οι Πολωνοί επαναφέρουν την στρατιωτική εκπαίδευση στα σχολεία. Από την 1η Σεπτεμβρίου 2022 επιστρέφει η εκπαίδευση στα όπλα των πολωνών μαθητών. ΠΡΟΤΑΣΗ Ζ.Π.: ΝΑ ΙΔΡΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΑΠΟ 1η ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2022 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ. ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΖΟΦΕΡΟ.

 



Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΞΟΥ ΤΗΣ ΒΑΚΤΡΙΑΝΗΣ (Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΗ ΑΪ ΧΑΝΟΥΜ).

 


ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΑΡΜΑΤΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ FGM-148 Javelin ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ. Η Τουρκία προμηθεύτηκε 200 εκτοξευτές, οι οποίοι έχουν ήδη προωθηθεί κατά το μεγαλύτερο μέρος τους στις μονάδες της 1ης Στρατιάς του Έβρου, για να χτυπήσουν τα ελληνικά άρματα μάχης.


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ: «να αγοράσουμε από τον Μητσοτάκη ελληνικά νησιά ως καταφύγιο για τον εβραϊκό λαό σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης». ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ… ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΟΥ ΚΑΛΟΒΛΕΠΕΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΔΕΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΝ ΠΟΙΑ ΝΗΣΙΑ: ΚΥΠΡΟΣ, ΚΡΗΤΗ, ΡΟΔΟΣ, ΣΑΜΟΣ, ΛΕΣΒΟΣ, ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ;



Η κυβέρνηση της ΠΟΛΩΝΙΑΣ υπέγραψε νόμο που επιστρέφει μετά από 30 χρόνια τη στρατιωτική εκπαίδευση στο σχολικό πρόγραμμα της Πολωνίας.

Από την 1η Σεπτεμβρίου, στην Πολωνία, τα βασικά στοιχεία της στρατιωτικής εκπαίδευσης θα επιστρέψουν ως σχολικό μάθημα. 

Αυτό θα περιλαμβάνει εκπαίδευση των μαθητών σε πεδία βολής, βασική στρατιωτική άμυνα και μαθήματα πρώτων βοηθειών.



“Νομίζω ότι αν το είχαμε πράξει πριν από μερικά χρόνια, η αντιπολίτευση θα μας είχε ασκήσει έντονη κριτική.

Σήμερα, νομίζω, όλοι συμφωνούν ότι (…) τα βασικά στοιχεία της στρατιωτικής εκπαίδευσης πρέπει να επανέλθουν στα σχολεία” ανέφερε ο Πολωνός υπουργός Παιδείας Czarnek.


Στην Ελλάδα του Μητσοτάκη και του Προδότη οι μαθητές διδάσκονται για τους ΛΟΑΤΚΙ και τα καλά της «διαφορετικότητας». Κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση τραβεστi, με στελέχη, βουλευτές, υπουργούς και δημοσιογράφους, που ψωνίζονται με πακιστανούς και νέγρους ισλαμιστές και μετά παρελαύνουν ξεδιάντροπα στα «γκέι πράιντ». Μία διεφθαρμένη χώρα που συλλαμβάνονται για παιδεραστiα και χρήση κοκαΐνης κορυφαίοι δικαστές (και μάλιστα διευθυντές της σχολής δικαστών) και στρατηγοί (εν ενεργεία) του ρωμαίικου στρατού καμαρώνουν για την διαφορετικότητά τους. Αλλά θα το πληρώσουμε ακριβά.


Η στρατιωτική εκπαίδευση ήταν το βασικό μάθημα στην Αρχαία Ελλάδα. Δεν είχες πολιτικά δικαιώματα, δεν γινόσουν πολίτης, εάν δεν ήσουν πριν, οπλίτης. Και είναι αυτονόητο. Δεν μπορείς να έχεις λόγο στα κοινά, αν δεν ξέρεις πως να υπερασπιστείς την χώρα σου ενόπλως.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



1 σχόλιο:

  1. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΙΧΕ ΕΙΣΑΧΘΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2018.
    9 Μαΐου 2017. Ο νέος υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης με αρμοδιότητα την τάξη και την ασφάλεια Κρασιμίρ Καρακατσάνοφ, δήλωσε την πρόθεση της κυβέρνησης να εισαγάγει στρατιωτική εκπαίδευση στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

    Η εκπαίδευση αυτή θα αρχίσει από το σχολικό έτος 2018-19. Ο στόχος είναι να γνωρίζουν οι μαθητές πως πρέπει να αντιδρούν σε ακραίες καταστάσεις, όχι μόνο σε στρατιωτική δράση, αλλά και σε τρομοκρατικές πράξεις και φυσικές καταστροφές, όπως δήλωσε ο Καρακατσάνοφ.

    Η εισαγωγή της στρατιωτικής εκπαίδευσης θα γίνει με την αλλαγή του νόμου για την προσχολική και σχολική εκπαίδευση και το πρόγραμμα των σπουδών θα προετοιμασθεί από το υπουργείο Άμυνας και το υπουργείο Παιδείας, δήλωσε ο Καρακατσάνοφ.

    Το σχετικό πρόγραμμα θα ενταχθεί στον προϋπολογισμό. Σύμφωνα με τον νέο υπουργό Άμυνας «η στρατιωτική εκπαίδευση, αν και μοιάζει με αυτήν της δεκαετίας του ’80, θα είναι, φυσικά, πιο σύγχρονη». (cross.bg, βαλκανικό περισκόπιο)
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...