ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Μαρτίου 2021

ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

 

 

 
ΟΡΓΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ: Ξεκινάει η παραγωγή του νέου όπλου υποστήριξης ομάδας SAR 762 MT. ΑΥΤΟΝΟΜΟ UAV ΜΑΧΗΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ. Δεκάδες τουρκικά UAV σε άσκηση προσβολής και καταβύθισης του ελληνικού Στόλου. 

 

 

ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΣΑΡΚΟΖΙ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΜΠΑΝΑΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΔΩΝ, ΤΩΝ ΛΕΠΕΝΙΩΤΗΔΩΝ, ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΚΑΙ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΤΡΥΠΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΦΕΥΓΟΥΝ.

 

 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΜΝΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΧΙΔΟΛΟΦΟΝΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΚΟΥΦΟΝΤΙΝΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ.

 

 

Στο Μαξίμου κλήθηκαν οι δήμαρχοι Μυτιλήνης, Ανατολικής Σάμου και Χίου. Πόσα θα τους δώσει ο Σόρος Μητσοτάκης για να δεχθούν την δημιουργία μουσουλμανικών πόλεων – προγεφυρωμάτων των τουρκικών αρμάτων.

 

 

ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΔΗΜΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ 15 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΟ ΑΔΡΑΝΟΠΟΙΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. 

 

 

 

«ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ»; ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο μεθοδευμένος Θάνατος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κλασικής παιδείας στην Δύση και η αποκατάσταση της ελληνικής σοφίας.

 

 

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟ 2001 ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΠΑΜΙΓΙΑΝ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Η κυβέρνηση των Ταλιμπάν τα ανακήρυξε επίσημα ως «είδωλα» και ακολούθως ανατινάχτηκαν με δυναμίτη τον Μάρτιο του 2001. ‏«Καταστρέφουμε τα αγάλματα, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και αυτό είναι ένα καθαρό θρησκευτικό θέμα». 

 

 

Ο ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ΣΑΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΕΩΣ‏

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ – ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

 

 

Ο "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

 

 

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: "ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ". 

 

 

Ενώ το αρχαίο υδραγωγείο της Λέσβου καταρρέει, το υπουργείο Πολιτισμού ανασκάβει οθωμανικό λουτρό και ανακατασκευάζει οθωμανικές οικίες και οθωμανική κρήνη στην Μυτιλήνη!

 

 

Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ‏ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΟΥ ΘΙΒΕΤ

 

 

Η ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΝΙΚΟΛΑΟ 

 

 

Ο ΔΡΑΚΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ; 

 

 

ΟΡΓΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. Πόλεμος εναντίον του Ελληνισμού. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ: «ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ : «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΛΥΠΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ».

 

 

 

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ; ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ. ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. 

 

 

ΠΩΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΣΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟ 1973. «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ». 

 

 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΣΚΕΨΕΩΣ, ΤΗΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΨΥΧΟΑΣΤΥΝΟΜΙΑ».

 

 

 

Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ 

 

 

 

Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ. 

 

 

Η θηλυκοποίηση του άνδρα 

 

 

 

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;‏ 

 

 

 

ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ: «ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ». 

 

 

 

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: «Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΜΥΓΑΣ»; 

 

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙKΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. 

 

 

Με αφορμή τον εμβολιασμό ο Κούλης ξεκινά να δίνει μαζικά αριθμούς ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς!

 

 

 

TO KOMMOYNIΣTIKO ΚΟΜΜΑ ΚΙΝΑΣ ΠΗΡΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ: «Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ».

 

 

 

10 πρεσβείες χρηματοδοτούν το ΕΛΙΑΜΕΠ- 1,2 εκ. ευρώ έσοδα το 2020.

 

 

 

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ. ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΝΑΟ (ΝΑΟΤΕΜΕΝΟΣΥΝΑΓΩΓΗ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΞΟΛΟΓΟΥΝ ΤΟΝ ΙΕΧΩΒΑ ΤΟΥΣ. ΛΕΙΠΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΑΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΦΗΤΗ ΜΑΡΞ.

 

 

ΠΡΙΝ 1606 ΧΡΟΝΙΑ, ΣΤΙΣ 8 ΜΑΡΤΙΟΥ 415 Μ.Χ. Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΥΠΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ. Στο πανεπιστήμιο της Βιέννης υπάρχει άγαλμα της Υπατίας. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει άγαλμα της Υπατίας.

 

 

ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ, ΣΕ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΙΟΥΔΑΙΩΝ, ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΙΑ, ΤΗΝ ΕΝΤΟΠΙΟΤΗΤΑ.

 

 

ΕΒΡΑΙΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ: «Η ΡΑΤΣΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΦΥΛΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΟΠΡΑΝΑ». 

 

 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ, ΠΕΜΠΤΗ 2 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 33 Μ.Χ.

 

 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΣΤΟΝ ΛΟΦΟ ΤΩΝ ΕΛΑΙΩΝ.

 

 

 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ. Η ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΡΑΙΟΥ. 

 

 

 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ. Η ΣΤΑΥΡΩΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΡΑΙΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΩΡΑ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ, 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 33 Μ.Χ.

 

 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΓΟΛΓΟΘΑΣ, ΩΡΑ 3 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑΖΙΡΑΙΟΥ. ΤΟ ΦΟΒΕΡΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 33 Μ.Χ. 

 

 

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΡΑΙΟΥ ΙΗΣΟΥ. Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΖΙΡΑΙΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΡΩΙ, 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 33 Μ.Χ.

 

 

Η ΣΤΑΥΡΩΣΙΣ ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

 

 

 

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΙΦ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΑΜΑΛΙΗΛ. ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΙΔΡΥΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ: ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ. 

 

 

ΤΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΝΑΖΙΡΑΙΟΙ; 

 

 

Ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ Ο ΒΑΠΤΙΣΤΗΣ, ΠΟΥ ΒΑΦΤΙΣΕ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ, ΗΤΑΝ ΝΑΖΙΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΞΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΔΙΔΑΞΕ ΑΥΤΟ. 

 

 

 

H ΣΤΑΥΡΩΣΙΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 33 Μ.Χ. ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 4 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 33 Μ.Χ. ΑΥΤΟ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΚΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΓΙΑΤΙ ΕΟΡΤΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΗ ΕΟΡΤΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΕΘΙΜΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ;

 

 

 

O ΝΑΖΙΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ

 

 

ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟY ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΕΝΟΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥ… 

 

 

 

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

 

 

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΪΣΜΟΣ

 

 

 

Ο ΝΑΖΙΡΑΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ

 

 

 

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ: "ΧΑΙΡΕ, Ο ΚΑΘΑΙΡΕΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ"

 

 

 

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ.

 

 

 

Ελληνική σημαία 300 τετραγωνικών στο Ρέθυμνο για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία. ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ 1934. 

 

 

 

Οι Τούρκοι εκπαιδεύουν Σομαλούς καταδρομείς - Έχει αποκαλυφθεί σχέδιο μεταφοράς 2.500 Σομαλών «μεταναστών» στην Ελλάδα. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

 

 

ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΟΣΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ «ΕΛΛΗΝΙΚΑ» ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ. 

 

 

 

ΠΟΙΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΧΘΕΣ ΤΙΣ ΤΟΙΧΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΤΟΥ 1821; ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΘΕΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ…

 

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ». 

 

 

 

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Η μετάβαση της κοινωνίας των Ελληνομεσογειακών λαών από τον Ελληνικό ανθρωποκεντρικό πολιτισμό στον ιουδαϊκό θεοκεντρικό «πολιτισμό». Η κατάκτηση από τους ιουδαίους της νέας Χαναάν, όλης της λεκάνης της Μεσογείου.

 

 

 

Η ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΤΑΦΩΤΗΣ ΛΥΧΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΜΕΝΟΡΑ). Α΄ ΜΕΡΟΣ 

 

 

Η «ΚΑΙΟΜΕΝΗ ΒΑΤΟΣ» ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ ΕΓΙΝΕ ΤΕΛΙΚΑ Η ΕΠΤΑΦΩΤΗ ΛΥΧΝΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ (ΜΕΝΟΡΑ). Β΄ ΜΕΡΟΣ 

 

 

 

ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΤΘΑΙΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΝ 

 

 

 

Η ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ 

 

 

ΕΔΩ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΕΚΕΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ…ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΠΟΥΣ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ; 

 

 

 

ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΗΜΕΡΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. «Ἰδοὺ ἡ παρθένος ἐν γαστρὶ ἕξει καὶ τέξεται υἱόν, καὶ καλέσουσιν τὸ ὄνομα αὐτοῦ Ἐμμανουήλ, ὅ ἐστιν μεθερμηνευόμενον μεθ’ ἡμῶν ὁ θεός.» (Κατὰ Ματθαίον Εὐαγγέλιον, 1, 23). ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ ΙΗΣΟΥ;

 

 

ΣΤΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ Ο ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ (ΝΟΤΙΑ), ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΛΟΥΚΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ (ΒΟΡΕΙΑ). ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΗΓΕ ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ; ΒΟΡΕΙΑ Ή ΝΟΤΙΑ; 

 

 

Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ. ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΑ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΘΑ ΣΩΘΟΥΝ ΜΟΝΟ 144.000 ΕΒΡΑΙΟΙ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΜΟΛΥΝΘΗΣΑΝ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΑ. "Γέροντας, νέους, και παρθένους, και νήπια, και γυναίκας, φονεύσατε μέχρις εξαλείψεως". 

 

 

Η ΑΠΟΚΡΥΦΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ 666 

 

 

ΤΟ ΚΑΤΑ ΜΑΡΚΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΡΩΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΣΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΟΜΗΡΙΚΗ ΟΔΥΣΣΕΙΑ. 

 

 

ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

 

 

ΕΛΛΑΣ 1453 π.Χ. O ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΑΕΤΟΣ ΤΩΝ ΜΥΚΗΝΩΝ 

 

 

 

ΟΙ ΤΟΥΑΡΕΓΚ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΑΡΕΓΚ ΜΕ ΤΟ ΔΙΠΛΟ Ε ΤΩΝ ΔΕΛΦΩΝ 

 

 

 

Η ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΔΕΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ; 

 

 

 

ΤΟ ΦΛΑΜΠΟΥΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΟΥ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ 

 

 

ΣΤΙΣ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ 

 

 

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ 29 ΜΑΪΟΥ 1453. Η ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΝΗΜΗ... 

 

 

 

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΖΑΜΙ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΧΤΙΖΕΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. 

 

 

 

ΕΤΥΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ: ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΤΝΙΑ. Μυκηναϊκή επίκληση, 1453 π.Χ.

 

 

«Βρέθηκε η Κιβωτός με τις Δέκα Εντολές - Μετά τον Ιντιάνα Τζόουνς την σκυτάλη παίρνουν οι ερευνητές». ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΕΣ. 

 

 

ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΜΑΛΩΝΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑ ΗΛΙΘΙΟ…ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΡΑΣ. 

 

 

ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΗΣ ΕΒΡΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ».

 

 

 

ΑΘΩΣ Ή ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ, ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΥΝΟ ΤΟΥ ΔΙΑ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΝΕΑΡΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΙΕΡΕΙΕΣ ΤΗΣ ΘΕΑΣ ΑΡΤΕΜΙΔΟΣ, ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ΝΑ ΔΙΑΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ ΕΠΟΧΗ. 

 

 

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΑΜΜΙΑΝΟΣ ΜΑΡΚΕΛΛΙΝΟΣ ΚΑΙ Η ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ. 

 

 

ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ: ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ 341 Μ.Χ.

 

 

Η ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΜΙΣΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. Λες και όλος ο Χριστιανισμός φτιάχτηκε επί τούτου, για να διώξει δηλαδή μανιωδώς και να καταστρέψει οτιδήποτε είχε κάποιο ελληνικό χαρακτηριστικό.

 

 

Η ΣΚΥΘΟΠΟΛΙΣ, ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΞΟΝΤΩΘΗΚΑΝ 19.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

 

 

ΠΩΣ ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ 

 

 

ΠΩΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΘΕΟΛΟΓΙΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ «ΔΙΑΒΟΛΟΥ».

 

 

ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ; ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΙΟΥΔΑΪΚΗΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.

 

 

 

ΠΩΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΥΣ ΙΟΥΔΑΙΟΥΣ Η ΙΔΕΑ ΤΩΝ ΔΙΑΒΟΛΩΝ

 

 

 

Όταν τα πλέον ηλίθια ψέματα, είναι γραμμένα στη Βίβλο, αποκτούν αυτόματα ένα αδιαπραγμάτευτο φωτοστέφανο. Ο Τωβίτ και ο ερωτύλος δαίμων Ασμοδαίος. Μία ερωτική ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης που διαβάζει στους ναούς της η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ 

 

 

H ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ, Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ.

 

 

 

 

 

 

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...