ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Ιανουαρίου 2021

ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ: Ούτε μία ανακοίνωση από την κυβέρνηση για τα Ίμια και τους αδικοχαμένους ήρωες στην επέτειο των 25 χρόνων. Έλληνας ψαράς έκανε αυτό που δεν τολμάει η κυβέρνηση - Πέταξε στεφάνι στα Ίμια τιμώντας τους πεσόντες ήρωες. ΑΡΘΡΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021

 Έλληνας ψαράς έκανε αυτό που δεν τολμάει η κυβέρνηση - Πέταξε στεφάνι στα Ίμια  τιμώντας τους πεσόντες ήρωες (βίντεο) | Pronews

Πλήρης αφωνία επικρατεί από το πρωί στην κυβέρνηση για την επέτειο των 25 χρόνων από τα Ίμια και τον χαμό των 3 ηρώων πιλότων του ελικοπτέρου ΠΝ21, του υποπλοίαρχου Χ. Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Π. Βλαχάκου και του αρχικελευστή Ε. Γιαλοψού. 

Η κυβέρνηση η οποία σπεύδει να τοποθετηθεί για μία σειρά από άσχετα θέματα (πριν 3 ημέρες το ΥΠΕΞ καταδίκαζε μια επίθεση στην... Βαγδάτη), δεν αφιερώνει ούτε 1 γραμμή για να τιμήσει έστω και τυπικά τους πεσόντες ήρωες οι οποίοι προχώρησαν στην μέγιστη θυσία για την Ελλάδα. 

 

Ο ΥΕΘΑ αρκέστηκε απλά σε ένα... post στο Facebook να υπενθυμίζει πως η νέα ΤΠΚ ονομάστηκε «Καραθανάσης». 

Μάλιστα έχει δοθεί εντολή στα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ να «θάψουν» το θέμα, γι' αυτό και στα περισσότερα δεν υπάρχει καμία αναφορά. 

Ο λόγος είναι φυσικά ότι στην κυβέρνηση δεν θέλουν να δυσαρεστήσουν τους Τούρκους με τους οποίους διαπραγματεύονται αυτές τις ημέρες την παράδοση της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, των χωρικών υδάτων, του εναερίου χώρου, ακόμα και την αποστρατικοποίηση των νησιών. 

Η σημερινή «αφωνία» της ελληνικής κυβέρνησης είναι μία ματιά στο μέλλον της Ελλάδας αν επικρατήσουν οι «φωνές» μεταξύ των οποίων και του πρωθυπουργού οι οποίοι θέλουν πλήρη υποταγή στις τουρκικές απαιτήσεις, που θα σημάνει την δορυφοροποίηση και φιλανδοποίηση της χώρας.

Όσοι Έλληνες σκοτώθηκαν από τους Τούρκους θα «σβηστούν» από την ιστορία όπως επιχειρείται να γίνει τώρα με Καραθανάση, Βλαχάκο και Γιαλοψού, ενώ όσοι καλούν σε αντίσταση στις τουρκικές απαιτήσεις θα λοιδορούνται ως «φασίστες» και «υπερεθνικιστές που θέλουν πόλεμο». 

Ακόμα και η Επανάσταση θα «νερωθεί» και οι ήρωες του '21 θα «αποκαθηλωθούν» με διάφορες προφάσεις, όπως άλλωστε ήδη επιχειρείται από την επιτροπή που υποτίθεται συστάθηκε για να τους τιμήσει.

Δυστυχώς η ελληνική κυβέρνηση έχει φτάσει πλέον σε τέτοιο σημείο που δεν τολμά ή δεν θέλει να τιμήσει ούτε τους πεσόντες εθνικούς ήρωες. 

 

 

Έλληνας ψαράς έκανε αυτό που δεν τολμάει η κυβέρνηση - Πέταξε στεφάνι στα Ίμια τιμώντας τους πεσόντες ήρωες.

https://twitter.com/i/status/1355823893609590784

Ένας Έλληνας ψαράς, ο καπετάν Νικόλας βρέθηκε σήμερα στη θαλάσσια περιοχή πλησίον των Ιμίων όπου απέτισε φόρο τιμής στους αδικοχαμένους ήρωες πιλότους του ελικοπτέρου ΠΝ-21 του υποπλοίαρχου Χ. Καραθανάση, του υποπλοίαρχου Π. Βλαχάκου και του αρχικελευστή Ε. Γιαλοψού, την ώρα που η κυβέρνηση δεν τολμά να βγάλει ούτε επίσημη ανακοίνωση. 

Ο καπετάν Νικόλας πέταξε στεφάνι στη θάλασσα για να τιμήσει τους πεσόντες ήρωες του έθνους που χάθηκαν το βράδυ της 31ης Ιανουαρίου του 1996 και οι οποίοι έδωσαν τη ζωή τους για την Ελλάδα. Φυσικά κανένα φιλοκυβερνητικό ΜΜΕ δεν το έχει αναφέρει, καθώς υπάρχει σαφής εντολή να «θαφτεί» το ζήτημα ενόψει διερευνητικών παράδοσης εθνικής κυριαρχίας με την Τουρκία.

Το θέμα ανέδειξε με ανάρτηση στο twitter ο πρώην ΥΕΘΑ Πάνος Καμμένος, ο οποίος ήταν και ο τελευταίος υπουργός Άμυνας που κατέθετε κάθε χρόνο στεφάνι στα Ίμια.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





ΑΡΘΡΑ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021


Η ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΚ(εσ) ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ: «Ο ΦΛΩΡΟΣ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ 2021, 200 ΑΚΡΙΒΩΣ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 1821».


ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ ΣΤΟΥΣ "ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" 2015 - 2020













ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ












ΟΙ ΦΙΛΙΣΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Β'


O ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΣ Α΄ 



Ο ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΟΣ Β'









ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΞΕΡΞΗΣ ΚΑΙ Η ΕΣΘΗΡ - Β΄ ΜΕΡΟΣ

 


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ, Ο ΞΕΡΞΗΣ ΚΑΙ Η ΕΣΘΗΡ - Γ΄ ΜΕΡΟΣ

 

ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ





ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ

 


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ σε τουρκικό βαλλιστικό κίνδυνο: «Ολοκληρώσαμε τις παραδόσεις των πυραύλων BORA με εμβέλεια 280 χλμ». Δυστυχώς είναι μη ανασχέσιμοι.

 


TO ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΑΝΑΡΤΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΟΠΩΣ : «Η ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ Η ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ».




Για το έτος 2019 κατεγράφησαν πεντακόσια είκοσι τέσσερα (524) περιστατικά εις βάρος χώρων θρησκευτικής σημασίας, Πεντακόσια τέσσερα (504) περιστατικά αφορούν στην Ορθόδοξη Ελληνική Εκκλησία και (5) πέντε περιστατικά αφορούν στον Ιουδαϊσμό. Σιωπηρή διαμαρτυρία κατά του αντισημιτισμού έγινε την Κυριακή 3 Μαΐου 2018, ύστερα από την αποτροπιαστική πράξη βανδαλισμού των μαρμάρων. Φορώντας καπέλα και κρατώντας πανώ με το σύνθημα «WHY? ΓΙΑΤΙ;» σχηματίσθηκε μια ανθρώπινη αλυσίδα γύρω από τα μάρμαρα που οι βάνδαλοι έσπασαν το Σάββατο 5 Μαΐου. Στη σιωπηρή διαμαρτυρία παρευρέθησαν ο εκπρόσωπος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερωνύμου, Αρχιμανδρίτης Αθανάσιος, η Πρέσβυς του Ισραήλ στην Ελλάδα Ιρίτ Μπεν Άμπα, ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μπαλάφας, ο Γεν. Γραμματέας Θρησκευμάτων Γ. Καλαντζής, η Γεν. Γραμματέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Μαρία Γιαννακάκη, η Περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου, ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αντιδήμαρχος Αθηναίων Λευτέρης Παπαγιαννάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Νίκαιας και εκπρόσωπος της Λαϊκής Συσπείρωσης Γεράσιμος Μπενετάτος, η Μορφωτική Ακόλουθος της Γερμανικής πρεσβείας Μόνικα Φρανκ, ο εκπρόσωπος του Παγκοσμίου Εβραϊκού Συνεδρίου WJC Omri Segelman, η τ. Γ.Γ. Ισότητας κα Βάσω Κόλλια, και εκπρόσωποι πολλών Θρησκευτικών Κοινοτήτων στην Ελλάδα. Για τα 504 περιστατικά κατά των Ελληνικών ναών δεν διαμαρτυρήθηκε κανένας εκτός του Λαγού. Γι αυτό πρέπει ο άτιμος να μπει γρήγορα φυλακή. Ερώτηση στην Κομισιόν κατέθεσε ο ανεξάρτητος Ευρωβουλευτής και επικεφαλής της ΕΛΑΣΥΝ, Ιωάννης Λαγός σχετικά με το ανησυχητικό φαινόμενο του βανδαλισμού ελληνορθόδοξων ναών από λαθρομετανάστες.





«Ενωμένος Ελληνισμός» Δημόσια ομιλία του Μ. Καλόπουλου στα ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2010

 


Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΚΑΙ ΑΠΟΒΑΤΙΚΑ, ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ.

 


ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΕΥΡΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ "ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ".





Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑΛΜΟΥΔΙΚΟ ΜΙΣΟΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ, ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΡΑΚΙΩΤΕΣ. ΜΟΝΟ 5 ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΘΙΑΣΟ ΤΩΝ 60 ΥΠΟΥΡΓΩΝ. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ Δ. ΔΕΝΗ, ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ.: «Κυριάκο: 59 έχεις στην Κυβέρνηση και μόλις 5 πάνω από τα Τέμπη. Όσους και από το…”Ποτάμι”! Η ΝΔ για μας τους ταπεινούς νυν και πρώην (κυρίως αυτό!) οπαδούς της, δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ από Κρητικούς, Πελοποννήσιους, “Ποταμίσιους” και μια κλειστή κυριλέ κάστα από ανθρώπους που δεν άσκησαν ποτέ την επιστήμη τους στο ελεύθερο επάγγελμα. Είναι κάτι άλλο. Ή μάλλον ήταν… Ο βορράς δεν είχε τέτοιου βεληνεκούς στελέχη να τα αξιοποιήσει το κράτος»;































ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ ΕΙΔΗΣΗ. ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΗ ΣΥΝΤΗΞΗ, Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ TOKAMAK. Ο ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑΣ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΙΣΧΥ ΤΟ 2035, ΘΑ ΤΙΘΑΣΕΥΕΙ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΕΣ 150 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΒΑΘΜΩΝ ΚΕΛΣΙΟΥ, ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.





















ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ: ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΝΑΖΑΡΕΤ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΠΟΛΗ, ΧΩΡΙΟ Ή ΜΙΚΡΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ «ΝΑΖΑΡΕΤ». Η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ. Γ΄ ΜΕΡΟΣ

 



Η ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ Η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑΖΑΡΕΤ Δ΄ ΜΕΡΟΣ










9 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, ΕΙΣ ΜΝΗΜΗΝ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΩΤ.

 

Η ΓΑΛΙΛΑΙΑ ΚΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ (ΓΙΑΧΣΟΥΑ ΝΑΖΙΡ)




























ΕΛΕΟΣ, ΟΧΙ ΑΛΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ. ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ».

 


Οι εθνομηδενιστικές ελίτ με αβυσσαλέο μίσος βήμα βήμα καταστρέφουν το ελληνικό έθνος.





















































ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ «ΜΑΚΕΛΕΙΟ».

 

Ο Μ.Νετανιάχου έκανε και τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού. Πάπας Φραγκίσκος θα κάνει το εμβόλιο την επόμενη εβδομάδα: «Ηθικό καθήκον». CDC: «Λίγες οι πολύ σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις από το εμβόλιο για τον κορωνοϊό».


















Ο ΚΟΥΛΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ. ΘΕΛΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ, ΣΑΝ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΖΕΦΡΥ, ΜΟΝΟ «ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ». Στις… ελληνικές καλένδες η έρευνα για κοιτάσματα υδρογονανθράκων

 



Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA με το κωδικό όνομα «ο επικυρίαρχος» Ζούκερμπεργκ έστειλε στους «Αυτόχθονες Έλληνες» στις 29 Νοεμβρίου 2020 το μήνυμα: «Ο λογαριασμός σας στο FACEBOOK έχει απενεργοποιηθεί. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Facebook επειδή ο λογαριασμός σας, ή κάποια δραστηριότητα στο λογαριασμό σας, δεν ακολουθεί τους Όρους της κοινότητας». Ευχαριστούμε τους εκατοντάδες αναγνώστες των «Αυτόχθονων Ελλήνων» για τα μηνύματα φιλίας και συμπαράστασης. Να γνωρίζουν ότι δεν μας επιτρέπεται ούτε να τα ανοίξουμε και να τα διαβάσουμε. Η τουρκάλα ΤΑΟΥΑΚΟΥΛ ΚΑΡΜΑΝ, είναι κορυφαίος επόπτης στο Facebook και συνεργάτης του Ζούκερμπεργκ. Δήλωσε: «η τουρκική υπηκοότητα είναι περισσότερο πολύτιμη και από το βραβείο Νόμπελ».

 


"Αυτόχθονες Έλληνες" της Δευτέρας 16 Μαΐου 2016: FACEBOOK, ΕΝΑ ΠΕΙΡΑΜΑ ΤΗΣ CIA ΜΕ ΕΒΡΑΙΟ ΥΠΕΥΘΥΝΟ. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ FACEBOOK, ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΡΜΠΕΡΓΚ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA ME ΚΩΔΙΚΟ «Ο ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΣ». (Κωδική του ονομασία: “The Overlord”‏

 


ΠΩΣ ΘΑ ΕΓΡΑΦΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ ΠΡΙΝ 3.500 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΑΓΑΜΕΜΝΩΝ, Ο ΑΧΙΛΛΕΥΣ ΚΑΙ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΙΚΗ ΓΡΑΦΗ Β' (ΜΥΚΗΝΑΪΚΗ ΓΡΑΦΗ);









Ο Ισραηλινός αναλυτής Ανκέλ Μπέβερ (Ancel Beaver): Η «Αραβική Άνοιξη» έφερε καθαρό στρατηγικό κέρδος στο Ισραήλ». Η ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΜΕ ΜΕΘΟΔΟ Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ.

 

«Ισραήλ: Μικρό μέγεθος- Μεγάλη επιρροή», τούρκικο δημοσίευμα




Θρακιώτες έστειλαν ανοιχτή επιστολή στον Μητσοτάκη: «Mην προδώσεις τον Έβρο – Ακύρωσε την εθνικά επικίνδυνη απόφαση Μηταράκη». Επιμένει στο χτίσιμο νέας μουσουλμανικής πόλης στον Έβρο ο Νότης Μηταράκης με επίσημη ανακοίνωση του.

 


«ΚΟΥΛΗ, ΜΗΝ ΧΤΙΣΕΙΣ ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ». Έκρυθμη η κατάσταση στον Έβρο με τους αλλοδαπούς: Οργή από τους ακρίτες - Έτοιμοι για σύγκρουση με τον Μητσοτάκη.




Η ΕΝΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΝΔΡΟΥΛΙΔΑΚΗ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΙΣ 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1989;

 


Airbus: Κυψέλες υδρογόνου για την πρόωση των αεροσκαφών! Επανάσταση εντός της δεκαετίας!

 


Άτυπος δανεισμός άνω των 20 δισ. απειλεί ανάπτυξη και απασχόληση.

 


Περί δημοσίου χρήματος [Του Φ. Κρανιδιωτη]

 


Νέα μετάλλαξη του κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Ιαπωνία - Διαφορετική από τη βρετανική. Κίνα-κορονοϊός: Αύξηση κρουσμάτων, νέα μέτρα εν όψει.





 


Έρευνα Πανεπιστημίου Αθηνών: Όσοι πέρασαν κορωνοϊό έχουν αντισώματα για τουλάχιστον 8 μήνες.

 


Πως το Ισραήλ εμβολίασε τόσο γρήγορα το πληθυσμό του.

 


Μια ολόκληρη πόλη μουσουλμάνων κατασκεύασε ο Κούλης στην Λέσβο απέναντι από τα τουρκικά παράλια. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΠΡΟΓΕΦΥΡΩΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΠΟΒΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.

 


Η ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ. Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΜΑΣ. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΟ. H λευκή ράτσα των ΗΠΑ δεν μπορεί πλέον να αναπαράγει τον εαυτόν της. Τα μισά από τα παιδιά που γεννιούνται σήμερα στις ΗΠΑ δεν ανήκουν στη λευκή φυλή.







ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΑΛΛΕΡΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΓΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ‏

 


ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΖΙΚΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ; ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ. ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ PRONEWS. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ".

 


11 Ιανουαρίου 1944: Όταν οι Βρετανοί βομβάρδισαν τον Πειραιά

 


11 Ιανουαρίου 1944 : Ο παρανοϊκός βομβαρδισμός του Πειραιά...από τους «συμμάχους» μας!!!







Επιστολή επικεφαλής Ένωσης Αξιωματικών Στρατού σε Κ.Μητσοτάκη για ΚΥΤ Φυλακίου: «Θα μας χτυπήσουν πισώπλατα στον Έβρο».



ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

 


Νίπτει τας χείρας της η Pfizer αν συμβούν επιπλοκές σε εμβολιασμένους. «Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΧΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ. ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΤΑ ΕΡΕΥΝΕΣ 10 ΕΤΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ».






Ένας συνωμοσιολόγος "αντισημίτης" ιουδαίος γράφει: «Βρετανία και Ισραήλ, τα ενοποιημένα ινδικά χοιρίδια. Τα εμβόλια εισάγουν νέα μεταλλαγμένα στελέχη του ιού και προκαλούν περισσότερους ασθενείς».

 


Οι Κινέζοι έθεσαν σε λειτουργία τον πρώτο αντιδραστήρα πυρηνικής σύντηξης. Κινέζοι ερευνητές πέτυχαν το «κβαντικό πλεονέκτημα» στους υπολογιστές. Η Κίνα έγραψε ιστορία: To σκάφος Chang’e 5 «φύτεψε» την κινέζικη σημαία στην επιφάνεια της Σελήνης.




Η τουρκική πολεμική βιομηχανία BMC παρουσίασε το πρωτότυπο του τουρκικού κινητήρα για το άρμα μάχης Altay. Ο Κούλης επιμένει στην πράσινη ανάπτυξη.

 


Ισραήλ: Μέχρι τον Μάρτιο θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί και σε παιδιά άνω των 12 ετών.

 


ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Ματαιώθηκε επίσκεψη ΥΕΘΑ & Α/ΓΕΕΘΑ στο Καστελόριζο «για να μην προκληθούν οι Τούρκοι»: Τι καταγγέλλει στέλεχος της ΝΔ.





Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΚΑΜΠΑΛΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ

 


Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΜΠΑΡΑΚ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΣΑΣ ΣΕΒΟΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΕΣ ΣΥΝΤΡΙΨΑΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΔΙΩΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΣΥΣΤΗΣΟΥΝ ΜΙΑ ΑΡΧΑΙΑ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ».




Ο ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»;

 


ΤΟ 2017 ΕΙΧΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 527 ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ, 11 ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ 8 ΣΕ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.

 


Ο Ρότσιλντ είπε ότι οι Έλληνες είναι ανίκανοι να στήσουν μία βιομηχανία. Κάνουν μόνο για υπηρέτες. Η «ΣΟΣΙΑΛΜΑΝΗΣ» ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΚΑΙ ΑΞΕΣΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΤΟ 1974 ΕΙΧΕ ΣΑΝ ΣΥΝΘΗΜΑ: "ΈΝΑ ΣΤΡΕΜΜΑ ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ, ΕΝΑ ΝΤΑΤΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ".











ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ: το 57% των Ισραηλινών δήλωσαν ότι θέλουν καλύτερες σχέσεις με την Τουρκία και το 44% πιστεύουν ότι το Ισραήλ πρέπει να αποφύγει να πάρει θέση στη διαμάχη της Τουρκίας με την Ελλάδα και την Κύπρο.

 


ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ Ο ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ BILL GATES. Η ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. ΟΣΒΑΛΝΤ ΣΠΕΝΓΚΛΕΡ: «ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ».













Διαπιστώσεις Κ.Μπακογιάννη: «Η Αθήνα έχει γεμίσει πρόσφυγες και μετανάστες - Υπάρχει πρόβλημα».

 

Ερντογάν: Εμβολιάστηκε σήμερα με το κινεζικό εμβόλιο, όχι με το εμβόλιο της Pfizer του τούρκου Χακίν.

 


Η Moody’s αποκαλύπτει τον ελληνικό οικονομικό «όλεθρο»: «Ξεχάστε τον τουρισμό το 2021 - Το χρέος θα είναι πάνω από 200%»











ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΣΟΦΙΑ (Η ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΑΘΗΚΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ).

 



Ο ΚΟΥΛΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΑΝΑΠΟΔΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΙΣ ΗΠΑ. ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. 13 Ιανουαρίου 1822. Καθιερώνεται η Γαλανόλευκη ως επίσημο σύμβολο του Γένους των Ελλήνων.




Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΚΑΘΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΟΤΑΝ ΑΝΑΚΡΟΥΕΤΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ. Ο ΚΙΝΕΖΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΗΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΤΟΥ.

 


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ;

 


ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΦΡΙΚΗ; Ο Ματ Χάνκοκ, ο Βρετανός υπουργός Υγείας είναι «απίστευτα ανήσυχος» για τη νοτιοαφρικανική παραλλαγή του Covid-19.




Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ, ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ, ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ «ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ» ΚΑΙ ΟΙ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ σε τουρκικό βαλλιστικό κίνδυνο: «Ολοκληρώσαμε τις παραδόσεις των πυραύλων BORA με εμβέλεια 280 χλμ». Δυστυχώς είναι μη ανασχέσιμοι.

 


Να μην ξεχνάμε ότι οι πραγματικοί προδότες της Κύπρου επιβραβεύθηκαν από τη μεταπολίτευση.

 


ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ «ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΝΟΝ» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ «ΗΜΙΣΕΛΗΝΟΣ». ΜΟΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΒΟΛΟΔΕΡΝΕΙ.









ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥ ΙΑΚΩΒΟΥ

 



ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΠΡΩΤΟΑΝΑΚΙΝΗΣΕ Ο ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ. Έρευνα-εφιάλτης: Δύσκολη, αλλά ρεαλιστική η πιθανότητα να αποκτήσει η Τουρκία πυρηνικά όπλα!





















ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ: "ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ".

 


ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ – ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΑΘΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

 


Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ (ΕΛΛΗΝΕΣ Γ.Τ.Π.) ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΓΟΥ (ΕΛΑΣΥΝ): «Ελληνισμός – ιουδαιοχριστιανισμός: μία πολιτική ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΙΣ δύο πραγμάτων εντελώς διαφορετικής φύσεως, που είναι αδύνατον να αναμιχθούν ή συγχωνευθούν. Ελληνική Φυλή, δια να αισθανθής τον Ελληνισμόν Σου πρέπει να περιορίσης το Χριστιανικό Σου συναίσθημα εις τα λογικά και πραγματικά του όρια. Εάν δεν μπορείτε (Κασιδιάρη και Λαγέ) να αισθάνεσθε ότι είσθε Έλληνες, παρά μόνον από μέσα από το πάπλωμα του Χριστιανισμού Σας, τότε ΕΡΡΕΤΩ τέτοιος Ελληνισμός. Διότι τότε ο Ελληνισμός Σας είναι Νεκρός».









ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΟΧΙ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ. ΤΑ ΔΩΣΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ». ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΤΟΥ «ΣΥΜΠΟΛΙΤΗ» ΜΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

 


Το υπουργείο μετανάστευσης μας ενημερώνει: Κανονικά οι εργασίες στον τεράστιο καταυλισμό αλλοδαπών στο Καρά Τεπέ!





Ο βουλευτής της Ν.Δ. Γκίκας: «Πολιτικό λάθος το πάγωμα των εξοπλισμών για 10 χρόνια».

 


Rafale: Αγοράσαμε περιορισμένη ισχύ σε βάρος του Στρατού και του Ναυτικού.







Επιστολή-απάντηση Γιάννη Λαγού στον Guardian

 


«Ο Κομμουνιστικός Παράδεισος» της Καλιφόρνιας.

 



ΣΤΙΣ 15 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2021 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΟΧΗΜΑΤΩΝ (ΕΛΒΟ) ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΕΤΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΣΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΝΗ PLASAN. ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΝ ΜΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ.

 


ΦΙΛΟΤΟΥΡΚΟΣ Ο ΝΕΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΑΡΜΙΝ ΛΑΣΕΤ, ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΚΑΙ «ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΝΟΣ» ΤΗΣ ΚΑΣΝΕΡ. ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΤΟΥΡΚΟ-ΑΡΜΙΝ Ή ΛΑΣΕΤ ΠΑΣΑΣ. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΤΟΥ.



















Πάνω 40 εκατ. δόσεις εμβολίων έχουν χορηγηθεί παγκοσμίως. Πρώτο το Ισραήλ.



ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: «Οι Έλληνες για την Πατρίδα, το κόμμα που ιδρύσαμε πριν από οκτώ μήνες, έχει ήδη επιτύχει ένα μικρό θαύμα».



Η ανατροπή της παρακμής είναι εφικτή [Του Φ. Κρανιδιώτη]

 


Ο Πολλαπλός Εκτοξευτής Ρουκετών Jobaria ως μέσο αξιοποίησης του Δόγματος της «Βαθιάς Μάχης» σε Κύπρο και Έβρο



Ανακαλύφθηκε ο άγνωστος έως τώρα «απολιθωμένος» γαλαξίας Ηρακλής.

 


Σεργκέι Λαυρόφ στους τρομοκρατημενους έλληνες πολιτικούς: «Νόμιμο το δικαίωμα της Ελλάδας να επεκτείνει τα χωρικά της ύδατα στα 12 ν.μ.».











Ζαν-Λυκ Μελανσόν: "Τα εμβόλια για τον κορωνοϊό είναι νέα τεχνολογία, δεν γνωρίζουμε τις συνέπειες. Δεν είμαι ινδικό χοιρίδιο. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ".

 

Το Ισραήλ κοινοποιεί στην Pfizer δεδομένα για την πορεία του κορωνοϊού.





















ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΑΝΑΡΡΙΧΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΗΣ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΟΡΟΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ Ο Α΄. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ. Ο Τραμπ στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του: «Είμαι ιδιαίτερα υπερήφανος επειδή ήμουν ο πρώτος πρόεδρος εδώ και δεκαετίες που δεν ξεκίνησε έναν καινούριο πόλεμο. (η εύλογη συνέχεια: Για να κερδίζουν χρήματα οι τοκογλύφοι του Χρηματιστηρίου της Νέας Υόρκης με το αίμα των παιδιών του αμερικανικού λαού)».








O ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ. ΤΑ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ «ΣΥΜΜΑΧΙΚΑ» ΚΡΑΤΗ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ. Η Γερμανία, Αγγλία, Γαλλία εναντίον του Ιράν. Δημιουργούν το νομικό έρεισμα για στρατιωτικό πλήγμα μαζί με το Ισραήλ. Ο Μητσοτάκης θα στείλει Έλληνες στρατιώτες να σκοτωθούν πολεμώντας μαζί με τους «συμμάχους» μας ιουδαίους για να δείξει ότι «είναι με την σωστή πλευρά της ιστορίας».







  • ΚΟΥΛΗΣ, Ο ΠΙΟ ΑΠΑΙΣΙΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ: Ούτε μία ανα...
  • Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΚΟΥΛΗ ΜΙΖΟΤΑ...
  • Το σύνθημα - φόρος τιμής των καταδρομέων για τα Ίμια
  • ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ «ΜΥΣΤΗΡΙΟ» ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ!
  • Ένωση Απόστρατων Αξιωματικών Στρατού για Ίμια: «Τρ...
  • ΙΜΙΑ 1996. Τιμούμε τους ήρωες και δεν ξεχνούμε ούτ...
  • Ίμια: 25 χρόνια μετά - «Έτσι θα βυθίζαμε τον τουρκ...
  • ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΠΙΣΗΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΙΣ ΑΞΙΩΣΕΙΣ Τ...
  • Σαν σήμερα η τραγική απώλεια των τριών Ελλήνων αξι...
  • Νίκος Χειλαδάκης, Ίμια 1996: Γιατί από νικητές ξ...
  • Η προδοτική 5η Ολομέλεια της ΚΚΕ λτδ και η αναγνώρ...
  • Νήσος Σάσων: Η ακατανόητη και ολέθρια παραχώρησή τ...
  • Πώς η Βόρεια Ήπειρος παραχωρήθηκε στην Αλβανία με ...
  • Σαν σήμερα, 31 Ιανουαρίου 1914: Τελεσίγραφο τω...
  • AΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. Ε...
  • Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΜΥΓΑΣ
  • ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΟΠΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ: «ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ...
  • Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΟΥ ΓΗΡΑΣΜΕΝΟΥ ...
  • ΠΑΛΛΑΔΑΣ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΥΣ
  • ΠΩΣ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗΚΑΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΚ...
  • O ΠΛΑΝΗΤΗΣ Ι ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ Β΄ ΟΝΟΜΑΣΤΗΚΕ ΥΠΑΤΙΑ
  • ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ: ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ...
  • 30 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ: Η ΣΧΟΛΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΙΕ...
  • Ο ΑΪΝΣΤΑΪΝ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΝ ΤΥΠΟ Ε=Μ.C² ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΣΤΡΙΑΚ...
  • Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΠΛΙΝ (ΙΣΡΑΕΛ ΘΟΡΝΣΤΑΪΝ) ΗΤΑΝ Ο...
  • ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΥ ...
  • ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕ...
  • ΣΤΟ 90% ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΙΧΝΕΥΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ...
  • ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, 29 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1941, Ο ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΤΣ...
  • ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΤΟ 1941 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ Π...
  • ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ. ΤΟ ΠΑΛΑΒΟ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣ...
  • OI ΕΛΛΗΝΕΣ TO 2050 ΘΑ EINAI 10 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΝΩ Ο Π...
  • Ο Σόρος Μπάιντεν είναι ο καινούργιος «πρέσβης...
  • Εσθονία: την περασμένη εβδομάδα μπήκαν οι εισαγγελ...
  • Η «απομονωμένη» Τουρκία του Ερντογάν - Το ΔΝΤ ...
  • Σφοδρή επίθεση της οικογένειας Μιζοτάκη σε Σαμ...
  • Ο επικεφαλής του ΕΛΙΑΜΕΠ Λουκάς Τσούκαλης με άρθρο...
  • Ποια «συνδιάσκεψη» κρατών ανατολικής Μεσογείου και...
  • Ερντογάν σε Ελλάδα: «Θα σας πετάξουμε στη θάλασσα ...
  • Αντιπτέραρχος (Μ) ε.α. Θεόδωρος Γιαννιτσόπουλος: ...
  • Ελληνική αμυντική βιομηχανία: Πως μπορεί η Ελλάδα ...
  • Ο ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΧΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ: «Η Ρωσία ...
  • Κομβικός μπορεί να γίνει ο ρόλος της Ελλάδας Έχουν...
  • Ο ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤ...
  • Παναγιωτακόπουλος: «Η κολχικίνη δεν είναι το φάρμ...
  • ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ, 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020: Η ΚΟΛΧΙ...
  • ΠΑΛΙ Ο Ζ.Π. ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ. 100.000 ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΘΑΝΑΝ...
  • ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ: Η ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ ΑΥΞΑΝ...
  • ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ ...
  • ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ. Γιά...
  • Η ΓΝΩΣΤΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΟΥΝ ΜΕ ΑΠ...
  • ΕΛΛΗΝΑΣ ΟΠΛΟΥΡΓΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ ΕΛΛΗΝΙ...
  • Άκης Τσελέντης: «Η κυβέρνηση Μπάιντεν θα είναι η π...
  • Barrett: Το βαρύ τυφέκιο των ελευθέρων σκοπευτών τ...
  • ΚΙΝΑΛ: «Γιατί στέλνουμε τα C-130 μας στο Ισραήλ γι...
  • Αλησμόνητες πατρίδες: Τα Πίναρα, η μεγάλη πόλη της...
  • ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ “ΔΩΣΤΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ” ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟ...
  • Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ
  • ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΠΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ ΚΑΡΚΙΝ...
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;...
  • ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙ...
  • Ο Ζ.Π. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ: ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΜΒ...
  • ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΕΓΟΜΕΝΩΝ «ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ» ΚΟΜΜ...
  • Ο γνωστός Ισραηλινός πολιτικός επιστήμονας Γιακόβ ...
  • ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΝΕΡΓ...
  • ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΦΗΒΩΝ...
  • Η ΕΥΘΙΞΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΓΑΪΔΟΥΡΙΑ (Ο...
  • Ελλάδα: ο πληθυσμός της το 2020 μειώθηκε κατά 50...
  • Η ΔΑΝΙΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ...
  • «Χαστούκι» ΕΕ και Μέρκελ στον σκληρό νεοταξίτη...
  • Η ΜΑΧΗ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ ΣΤΙΣ 22...
  • Αυτά τα προσωπικά δεδομένα των Ελλήνων έδωσε η κυβ...
  • Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΙΑ ΝΑ Ε...
  • Γερμανοί και Έλληνες επιστήμονες κατάφεραν να κά...
  • Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΑΝΑΣΙΑ: Βιολόγοι επέκτειναν...
  • ΞΕΡΞΗΣ ΚΑΙ ΕΣΘΗΡ
  • O ΞΕΡΞΗΣ, Η ΕΣΘΗΡ, Ο ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙ...
  • Ο ΞΕΡΞΗΣ, ΚΑΙ ΕΣΘΗΡ, Ο ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ...
  • O ΞΕΡΞΗΣ, Η ΕΣΘΗΡ, Ο ΜΑΡΔΟΧΑΙΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙ...
  • ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο ΓΙΟΥΡΙ ΓΚΕΛΕΡ ΕΙΝΑΙ Α...
  • Ο Ερντογάν έχει ζητήσει προσωπικά από τον Αρχηγό τ...
  • Στα «κάγκελα» Ισραηλινοί γιατροί με τα εμβόλια της...
  • Ιανουάριος 1949 : Όταν οι κομμουνιστοσυμμορίτες μπ...
  • ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΖΩΝΤΑΝΟΙ [Του Χ. Γούδη]
  • Θέματα Ελληνικής Ιστορίας: Παρελθόν, Παρόν, Μέλλον
  • Η κομμουνίστρια Κατίνα Σακελλαροπούλου που αρνήθ...
  • Η ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΚΚ(εσ) ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΤΟΝ Α...
  • Η Κατίνα του ΚΚ(εσ) αφού εξαφάνισε την Ελληνική Ση...
  • Η ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΤΙΝΑ ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΑΛΙΟ ΣΤΕΛ...
  • ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ; ΤΟ ΟΠΛΙΣΜΕΝΟ ΤΙΜΗΤΙ...
  • Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΙΣΠΑΝΙΚΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ. Η ΙΣΠΑ...
  • Συνεχείς οι αποβατικές ασκήσεις για τους Τούρκους ...
  • Πακιστανός Αρχηγός Αεροπορίας: «Είμαστε ένας λαό...
  • H ΝΕΑ ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΓΕΡΜΑΝΟΤΟΥΡΚΙΑ
  • Η «νοτιοαφρικανική» μετάλλαξη του κορωνοϊού φαίνετ...
  • Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΙΦ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΔΙΔΑΣΚΑΛΟΣ ΓΑΜΑ...
  • O ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ Ν...
  • ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΑΝΑΡ...
  • ΟΟΣΑ: ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΘΕΣΕΙΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ...
  • Οι πρώτες εικόνες από το πυρηνικό εργοστάσιο στο Α...
  •  

    Δεν υπάρχουν σχόλια:

    Δημοσίευση σχολίου

    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
    Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...