ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Μαρτίου 2022

ΑΡΘΡΑ ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

 





01 Μαρτίου 2022

ΕΝΑΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΙΝΔΟΣ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ 31 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ 1000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ. ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. 700.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ, ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ, ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥΣ; ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΠΟΙΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ;








02 Μαρτίου 2022



04 Μαρτίου 2022

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΛΙΝΤΣΕΪ ΓΚΡΕΪΑΜ (ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ): «ΡΩΣΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ». Ο ρώσος επιχειρηματίας, Alex Konanykhin, δίνει ένα εκατ. δολάρια για το «κεφάλι» του προέδρου. 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 1953: ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ;




05 Μαρτίου 2022
 

Χτυπήθηκε και καταστράφηκε από τους Ρώσους το φορτίο όπλων που έστειλε ο Μητσοτάκης στον ιουδαίο Ζελένσκι. Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά, όπως ζήτησε ο Ερντογάν. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.





574 ΝΕΚΡΟΙ ΑΡΓΥΡΟΠΕΛΕΚΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΠΡΕΣΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΡΙΠΗ ΤΩΝ ΠΤΗΝΩΝ. ΟΙ ΑΡΓΥΡΟΠΕΛΕΚΑΝΟΙ, ΜΕ ΑΝΟΙΓΜΑ ΦΤΕΡΩΝ 2,5 ΜΕΤΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΟ ΕΙΔΟΣ.

 

ΠΕΝΤΕ ΠΑΝΟΠΛΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΤΙΣ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΦΟΡΤΙΟ. ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ. Ο ΛΑΟΣ, ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΔΕΙΚΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ























06 Μαρτίου 2022



ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΝΤΟΥΓΚΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ: "Η Ρωσία δεν είναι Δυτική Ευρώπη. Η Ρωσία ακολούθησε τους Έλληνες, το Βυζάντιο και τον ανατολικό χριστιανισμό. Και εξακολουθεί να ακολουθεί αυτόν ακριβώς τον δρόμο. Η σύγχρονη Δύση -όπου θριαμβεύουν οι Ρότσιλντ, ο Σόρος, οι Σβάμπς, ο Μπιλ Γκέιτς και οι Ζάκερμπεργκ- είναι το πιο αποκρουστικό φαινόμενο στην παγκόσμια ιστορία. Δεν είναι πλέον η Δύση της ελληνορωμαϊκής μεσογειακής κουλτούρας".











Οι "Έλληνες" δεν είναι ρωσόφιλοι! Η Ελλάδα πρώτα για την Ελλάδα... [Του Μ. Παναγιωτόπουλου]











07 Μαρτίου 2022

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΤΟΥ 2022; Το 1974 η Σοβιετική Ένωση έδωσε την συγκατάθεσή της στον Ετσεβίτ για να εισβάλει στην Κύπρο. Όταν ξέσπασε η εισβολή την 20ή Ιουλίου 1974, η Ρωσία πήρε ξεκάθαρα τη θέση της Τουρκίας. Οι προχθεσινές ανθελληνικές δηλώσεις της Ζαχάροβας έγιναν μετά από την επικοινωνία Πούτιν - Ερντογάν. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΛΥΣΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΤΣΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΕΡΕΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟ ΚΛΥΔΩΝΙΖΟΜΕΝΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;






08 Μαρτίου 2022

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ: ΜΙΛΗΣΕ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΪΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ, ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΤΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΝΑ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΔΗΛΩΣΕ: «Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ». ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΚΑΨΕΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ, ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΑΡΑΛΙΑΚΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΤΕΛ ΑΒΙΒ ΑΠΟ ΤΟ 1973, ΕΝΩ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ;








09 Μαρτίου 2022






Ο στρατός των ΗΠΑ αναπτύσσει στολές που καταστρέφουν τα βιολογικά όπλα σε λίγα λεπτά. Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΟΠΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ.





Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ – ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ. ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΑ ΟΠΛΑ.



Στη βιομηχανία του βιοπολέμου μπαίνει η Τουρκία: H HAVELSAN αναπτύσσει συστήματα ανίχνευσης βιολογικών απειλών. Ελλάδα, Κύπρος, Ισραήλ και Αίγυπτος πρέπει να κινητοποιηθούν άμεσα.



ΑΣΤΙΚΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΔΗΜΙΑ. Αν ποτέ ξαναπαρουσιαστεί ΕΥΛΟΓΙΑ στην γη, ιδίως η ισχυροποιημένη (weaponized) μορφή, ο κόσμος δεν θα είναι ποτέ πια ο ίδιος .









10 Μαρτίου 2022

 

 

 11 Μαρτίου 2022 

Η «ΟΥΚΡΑΝΙΑ» ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 800 Π.Χ. ΥΠΗΡΧΑΝ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ «ΟΥΚΡΑΝΙΑ» ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΑΠΟ ΚΕΙ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥ 300 Π.Χ. ΤΩΡΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ 200.000












12 Μαρτίου 2022

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥ ΣΟΡΟΣ: "ΘΑ ΔΙΩΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΡΩΣΟ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ ΣΙ ΤΖΙΠΙΝΓΚ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΟΥ".



ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΣΑΝ ΤΟΝ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΕΒΡΑΙΟ ΗΡΩΑ".





ΣΥΝΤΟΜΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΤΡΑΟΥΣΙΑΝΩΝ

 


Γιατί το Ισραήλ αποφεύγει να συγκρουστεί με τον Πούτιν; Πώς ο Πούτιν δελεάζει το Ισραήλ.



Ο ιουδαίος Ζελένσκι θέλει να συναντήσει τον Πούτιν στην Ιερουσαλήμ...

 

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΑΝΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΝ ΠΙΟΝΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ Ihor Kolomoisky.








13 Μαρτίου 2022

Αμερικανός ραββίνος πίσω από την επαναπροσέγγιση Τουρκίας-Ισραήλ. Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΑΡΚ ΣΝΑΪΕΡ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ, ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. "ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ".








14 Μαρτίου 2022

 


 

 15 Μαρτίου 2022

Ο Βλαδίμηρος Ίλιτς Ουλιάνωφ ή Λένιν (1870 – 1924, το γένος Ισραήλ (!) Μπλάνκ - Μπέργκ) είπε στον Γκόρκυ: «Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΡΩΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ». Ο ΛΕΝΙΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΒΑΡΑΓΓΟΙ, ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ, ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ Ή ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ. Ο ΟΥΚΡΑΝΟΪΟΥΔΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΩΝ. ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΥΟΙ». 






16 Μαρτίου 2022



ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ. ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ: «ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑΝΕΚΙΝΝΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΟΠΩΣ Ο Β΄Π.Π.».



Η ΑΡΑΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ. Αρχαίες ελληνικές πόλεις στην Αραβία. Άρθρο του Γιώργου Λεκάκη









 17 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΠΙΣΤΗΣ: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά». ΚΑΛΥΒΑΣ: «στους ξένους μετανάστες που θα μας διαδεχθούν σ’ αυτό τον τόπο, ας τους μεταδώσουμε μερικές αξίες μας». ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Το Ισραήλ ζητάει εγγύηση 2.800 ευρώ από κάθε μη Εβραϊκής καταγωγής Ουκρανό πρόσφυγα!







ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟΔΥΤΙΚΗ ΚΙΝΑ. ‏ ΝΤΑ ΓΙΟΥΑΝ, «ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΙΩΝΕΣ»



Η ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ ΣΤΟ ΘΙΒΕΤ






18 Μαρτίου 2022

Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ ΤΟΥ ΩΞΟΥ ΤΗΣ ΒΑΚΤΡΙΑΝΗΣ (Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΟΛΗ ΑΪ ΧΑΝΟΥΜ).










19 Μαρτίου 2022




Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ CBS Λάρα Λόγκαν: "Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ. Ο ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΕΠΙΛΕΧΘΗΚΕ, ΟΠΩΣ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΚΟΣΜΟΥ".








Το Βέλγιο, για λόγους ενεργειακής αυτονομίας, θα λειτουργεί τα πυρηνικά ηλεκτροπαραγωγικά εργοστάσια τουλάχιστον μέχρι το 2035. Η μισή και πλέον ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώθηκε στο Βέλγιο το 2021 παρήχθη από τους πυρηνικούς της σταθμούς. Ο Μητσοτάκης και η πρακτόρικη πολιτική ελίτ επιμένουν στους γερμανικούς ανεμιστήρες. Ούτε σκέψη για πυρηνικά εργοστάσια που έχουν όλα τα Βαλκάνια.

 




20 Μαρτίου 2022


ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ


 

 

ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ






21 Μαρτίου 2022

ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΨΕΥΔΑΡΓΥΡΟ, ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΗΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ;









Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΗ ΚΤΗΣΙΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΟΧΘΗ ΤΟΥ ΠΟΤΑΜΟΥ ΤΙΓΡΗ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΕΛΕΥΚΕΙΑ ΚΑΙ 35 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΕΙ. ΕΚΕΙ ΕΖΗΣΑΝ, ΔΙΕΠΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΚΕΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΡΧΑΙΕΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΟΥ 100 Π.Χ. ΠΟΥ ΤΙΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ «ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ ΤΗΣ ΒΑΓΔΑΤΗΣ», ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΩΣ ΠΟΥ ΧΤΙΣΤΗΚΕ 700 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ.









22 Μαρτίου 2022





23 Μαρτίου 2022



ΕΝΩΣΗ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΛΙΜΑΝΙΩΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ. ΕΙΚΟΣΙ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ, ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΚΤΥΟ: Ιδρυτικά μέλη της Ενωσης είναι οι δήμοι της Agde (Αγάθη), της Αλεξάνδρειας (Αίγυπτος), της Arles (Θηλίνη-Γαλλία) του Castelvetrano (Σελινούς-Σικελία), του Πυθαγορείου (Σάμος), της Τζέρμπας (Τυνησία) της Escala-Empuries ( Εμπόριον -Ισπανία), της Λάρνακας και της Πάφου (Κύπρος), της Mangalia (Κάλλατις – Ρουμανία) και του Poti (7 Πιτυούς-Γεωργία). Αργότερα προστέθηκαν ο δήμος της Antibes (Αντίπολις – Γαλλία) του Jbeil -Byblos (Λίβανος), της Cadix (Γάδειρα -Ηράκλειον- Ισπανία), του Ηρακλείου Κρήτης, της Κυρήνειας (Κύπρος), της Nice (Νίκαια – Γαλλία) της Hyeres (Ολβία-Γαλλία), της Χαλκίδας, των Πατρών και της Σεβαστούπολης (Κριμαία – Ουκρανία). ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.













24 Μαρτίου 2022

ΝΑΟΥΣΑ - ΧΙΟΣ - ΖΑΛΟΓΓΟ - ΨΑΡΑ - ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΕΝΑΜΙΣO ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ 1821. Η ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΙΜΑ. ΜΕ ΑΙΜΑ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΟΡΘΙΟΙ. ΕΤΣΙ ΓΙΝΑΜΕ ΚΡΑΤΟΣ. ΤΙΜΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ.

 


«The Wall Street Jurnal»: Ο ιουδαίος πιανίστας Ζελένσκι ζήτησε από τον Μπάιντεν να μην επιβάλλει κυρώσεις στον ρωσοεβραίο Ρομάν Αμπράμοβιτς. ΤΙ ΔΙΑΚΙΝΕΙΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΩΝ ΡΩΣΟΕΒΡΑΙΩΝ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ; ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ;

 

















25 Μαρτίου 2022






26 Μαρτίου 2022









28 Μαρτίου 2022

Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΖΕΛΙΝΣΚΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ «ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ» ΣΟΛΤΣ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΠΥΡΑΥΛΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ «Arrow 3» ΑΠΟ ΤΟ…ΙΣΡΑΗΛ (ΕΝΑΝΤΙ 2 ΔΙΣ. ΕΥΡΩ), ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ.













29 Μαρτίου 2022







 

 

ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΟΥ ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΙΚΕΛΙΑ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 409 Π.Χ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΥΠΕΣΤΗ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΑ. ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΣΑΝ ΑΡΝΙΑ. 








Η UNICEF στον Μητσοτάκη: «Η Ελλάδα είναι η χειρότερη χώρα παγκοσμίως να είσαι παιδί». ΤΑ ΖΩΑ, ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ, ΤΑ ΘΗΡΙΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ, ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΩΛΙΕΣ, ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΤΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΡΩΜΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΑΝΑΘΛΙΑ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥΣ (ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΙ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑΣ). ΠΑΧΥΣΑΡΚΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΔΙΑΤΑΡΑΓΜΕΝΗ ΨΥΧΙΚΗ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ, ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ «ΠΡΟΣΦΥΓΟΠΟΥΛΑ».








30 Μαρτίου 2022















31 Μαρτίου 2022



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...