ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

13 Μαρτίου 2022

«Ιστανμπούλ» για τον Κ.Μητσοτάκη η Κωνσταντινούπολη! – Τι έγραψε στο διαδίκτυο. Ο ΠΡΩΤΟΣ «ΕΛΛΗΝΑΣ» ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ – ΓΑΪΔΑΡΟΣ -ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ «Ιστανμπούλ» ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

 

 

Ο αγράμματος γάιδαρος της μαφιόζικης οικογενειοκρατίας. Κούλης στο «Ίστανμπουλ»: «βρέθηκα στην κοίτη της Ορθοδοξίας» - Είναι κοιτίδα γάιδαρε, όχι κοίτη..

«Στη συνάντηση με την ΑΘΠ τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο εξέφρασα τη συγκίνησή μου για την ευκαιρία που μου δόθηκε σήμερα, Κυριακή της Ορθοδοξίας, να βρεθώ μαζί του στην κοίτη της Ορθοδοξίας, στο Φανάρι, ενώ τον ενημέρωσα για τη συνάντησή μου με τον Πρόεδρο Ερντογάν», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Κοίτη είναι αυτό που έχουν τα ποτάμια και αυτό που σε χωρίζει από τη μόρφωση» γράφει ο Κ.Βαξεβάνης.

«Κοιτίδα είναι. Κοιτίδα πολιτισμού, κοιτίδα Ορθοδοξίας, κοιτίδα Δημοκρατίας. Κοίτη, είναι αυτό που έχουν τα ποτάμια και αυτό που σε χωρίζει από τη μόρφωση. Κολάμπια, ε Κολάμπια», έγραψε ο Κ.Βαξεβάνης.

 

Αμερικανός ραββίνος πίσω από την επαναπροσέγγιση Τουρκίας-Ισραήλ. Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΜΑΡΚ ΣΝΑΪΕΡ, ΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΚΚΑΒΑΙΟΥΣ, ΕΦΕΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ. "ΕΒΡΑΙΟΙ, ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΑΜ".

 

 Ο  γιος του Νετανιάχου: «Ερντογάν, η Ινσταμπούλ λέγεται Κωνσταντινούπολη -Tο κέντρο του Oρθόδοξου Xριστιανισμού».

Ο  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΓΙΑΪΡ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΤΑ  ΛΕΕΙ  ΕΞΩ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΔΟΝΤΙΑ.  ΔΕΝ  ΜΙΛΑΕΙ  ΟΠΩΣ  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ  ΤΗΣ  ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ:

«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ –ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού. Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. Διαπράξατε επίσης γενοκτονία εις βάρος των Αρμενίων. Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα, ο οποίος θέλει να ανακαταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως επί των ημερών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ.
Λίγο αργότερα ο Γιαϊρ επανήλθε με νέα ανάρτηση. Αυτή τη φορά τη συνόδευε από γράφημα για την ανάπτυξη του Ισλάμ στην Τουρκία από τον 13ο μ.Χ. αι. μέχρι το 2010, στην οποία ανέφερε πως «η Τουρκία ιδρύθηκε επί μιας γενοκτονίας Ελλήνων χριστιανών».


https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1392803080048087043?s=20

 

@YairNetanyahu

To all the Turkish bots that follow me here - quick history lesson. You are not native to Anatolia, you came from Central Asia and did a genocide to the local Greek Christian population. Istanbul is actually Constantinople and you illegally occupied it. You also did a genocide >>

1:15 μ.μ. · 13 Μαΐ 2021

 https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1392803080048087043?s=20


Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί στο κοινό αίσθημα,  η πρωτοφανής κίνηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη να αναφερθεί στην Κωνσταντινούπολη με την τουρκική της ονομασία Istanbul!

Σχεδόν σε χαλαρό ύφος, (όπως συνηθίζει άλλωστε) ο Κ.Μητσοτάκης όπως με ευκολία απεμπόλησε την Μακεδονία και την παρέδωσε στους Σκοπιανούς, με την ίδια ευκολία φαίνεται να απεμπολεί και το όνομα της Πόλης, σε μια περίοδο μάλιστα που η γειτονική χώρα  δε σταματά τις προκλήσεις με καθημερινές παραβιάσεις τόσο του Εθνικού Εναέριου Χώρου, όσο και των θαλάσσιων συνόρων, μέσω της «γαλάζιας πατρίδας» η  οποία διεκδικεί κυριολεκτικά το μισό Αιγαίο.  

Έτσι με μια ακόμη ανέμελη ανάρτησή του  με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ποζάρει περιχαρής δίπλα στους Τούρκους αξιωματούχους και αναφέρει χαρακτηριστικά πως βρίσκεται στην Istanbul, “ξεχνώντας”  την ιστορική Πόλη.


ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ

 

ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ

Ο προδότης και εγκληματίας Τσίπρας σε χθεσινή (6.12.2018) συνέντευξη στην Ρωσία, με πλήρη ασυνειδησία εκστομίζει: «Είναι κατάκτηση ότι μπαίνω σε όλα τα φόρα χωρίς γραβάτα - Από τον Λευκό Οίκο μέχρι το Κρεμλίνο»!
"Είναι κατάκτηση ότι πηγαίνω στο Κρεμλίνο, τον Λευκό Οίκο, το Βατικανό τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα" είπε ο πρωθυπουργός. "Έχω καταφέρει να είμαι ίσως ο μοναδικός ευρωπαίος ηγέτης που έχω μπει στα πιο σημαντικά, αν θέλετε, φόρα και στις πιο σημαντικές έδρες κυβερνήσεων, από το Κρεμλίνο μέχρι τον Λευκό Οίκο, και από το Βατικανό έως τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτή είναι μια κατάκτηση…"

Κανείς δεν θα πει σ' αυτόν τον αγροίκο παλιάτσο, ότι η εμφάνιση και η συμπεριφορά ενός δημόσιου προσώπου, όταν αυτός είναι καλεσμένος και φιλοξενούμενος κάποιου ξένου ηγέτη, δεν είναι προσωπικό του γούστο; Ότι οφείλει για λόγους ευγενίας και τακτ, να συμμορφώνεται με την εμφάνιση και συμπεριφορά του προσώπου που τον κάλεσε, αλλιώς θεωρείται ότι προσβάλει τον οικοδεσπότη; Ότι δεν εμφανιζόμαστε όπως μας καπνίσει και μάλιστα, όταν συμβαίνει να ζητάμε κάτι από ένα οικοδεσπότη; Ότι ακόμη και το πως θα σηκώσεις το ποτήρι για ευχές, το πως θα καθίσεις στην καρέκλα, το πως θα απευθυνθείς στους γύρω σου, και μάλιστα όταν είσαι φιλοξενούμενος, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υψηλό δείκτη ευγένειας και εξυπνάδας. Ότι δεν μπορείς να επιδεικνύεις στις διεθνείς διπλωματικές σχέσεις μία εικόνα, που παραπέμπει και θυμίζει την αγροίκη και βάρβαρη συμπεριφορά των σφαγέων καπεταναίων του ΚΚΕ, όταν έσφαζαν τους Έλληνες με κονσερβοκούτια.
Ότι δεν είναι "μαγκιά" η αδιαφορία, η αναισθησία και η γαϊδουριά στην γνώμη του οικοδεσπότη, ο ενδεικνυόμενος τρόπος για διεθνείς συνομιλίες; Γιατί τότε γίνεσαι διεθνές νούμερο και σε βλέπουν και σε σχολιάζουν όλοι με "κατανόηση".
Μήπως εδώ έχουμε πάλι την γνωστή έλλειψη επαφής του Τσίπρα με το περιβάλλον, ένα τυπικό δείγμα μιας προϊούσας σχιζοφρενικής διεργασίας;
Πολλά τα ερωτήματα και βέβαια δεν περιμένουμε να τα καταλάβει ένας αγροίκος χωριάτης κομμουνιστής, που πρόδωσε την χώρα του και επιδιώκει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με κάθε καρυδιάς καρύδια. Τελικά δεν υπάρχει πιο απαίσιο είδος ανθρώπου από ένα "έλληνα" κομμουνιστή.


 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

4 σχόλια:

  1. Κύρτσος: «Κυβέρνηση δύο επιχειρηματικών ομίλων. Οι δύο επιχειρηματικοί όμιλοι που θησαυρίζουν από την κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη».

    «Αυτοί που παίρνουν και τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα...».
    FacebookTwitterMessengerE-mailTelegram
    Ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος με ανάρτησή του στο διαδίκτυο αφήνει αιχμές για τις σχέσεις της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη με δύο επιχειρηματικούς ομίλους.
    «Οι δύο επιχειρηματικοί όμιλοι που θησαυρίζουν μέσω κυβερνητικής πολιτικής υπέρ φυσικού αερίου παίρνουν και τα μεγάλα κατασκευαστικά έργα», γράφει αρχικά ο Γ.Κύρτσος και προσθέτει.
    «Από επέκταση λεωφόρου Κύμης και ΒΟΑΚ μέχρι την εθνική Γαστούνη-Πύργος και την υπερυψωμένη Θεσσαλονίκης. Κυβέρνηση δύο επιχειρηματικών ομίλων».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Κούλης συναντά τον Ερντογάν. Ο ορισμός του απόλυτου τίποτε. Ο ορισμός του Mr Bean. Αλλόκοτες γκριμάτσες, χιμπατζίδικοι μορφασμοί προσώπου, άσκοπα χάχανα, αμήχανη στάση σώματος, νευρικά ψυχοπαθολογικά τικ.
      Ο τύπος είναι ο ορισμός του χαζού γόνου που έπρεπε, ντε και καλά, να κληρονομήσει την κυβέρνηση της χώρας, κατ’ εντολήν από δύο τρεις επιχειρηματικούς ομίλους που συνεργάζονται με την πρεσβεία.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Μητσοτάκης: Όταν έλεγε ότι «δεν θα εμφανιστώ ποτέ χωρίς γραβάτα όταν εκπροσωπήσω τη χώρα»
      Ο Κ.Μητσοτάκης εμφανίστηκε χωρίς γραβάτα στη συνάντησή του με τον Ρ.Τ.Ερντογάν

      Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προεκλογικά και μετεκλογικά είχε δώσει ιδιαίτερη έμφαση στη γραβάτα, μάλιστα τον Οκτώβριο του 2019 δήλωνε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην φορέσει γραβάτα στη Βουλή και όταν εκπροσωπήσει επίσημα τη χώρα.
      «Ο νέος μου ρόλος επιβάλλει σοβαρότητα και μερικές φορές αυστηρότητα. Και επιβάλλει επίσης μια αυτονόητη συμμόρφωση με τους άτυπους κανόνες, οι οποίοι καθορίζουν τη συμπεριφορά μας σε αυτό το αξίωμα. Η γραβάτα ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Δεν έχω πάει ποτέ στη Βουλή χωρίς γραβάτα και δεν θα πάω και ποτέ χωρίς γραβάτα. Όπως δεν θα εμφανιστώ ποτέ χωρίς γραβάτα όταν εκπροσωπώ επίσημα τη χώρα», είχε τονίσει με πολύ αυστηρό τρόπο ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συνέντευξή που είχε δώσει τον Οκτώβριο του 2019 στον Νίκο Χατζηνικολάου.
      «Όταν εκπροσωπώ τη χώρα, οφείλω να είμαι όχι όπως περιμένουν οι Έλληνες πολίτες, αλλά όπως περιμένουν οι ξένοι συνομιλητές μου τον Έλληνα πρωθυπουργό και αυτό για μένα είναι παντελώς αδιαπραγμάτευτο. Πιστεύω στο πρωτόκολλο», είχε συμπληρώσει ο πρωθυπουργός.
      Η χθεσινή συνάντηση με τον Ερντογάν (που συνηθίζει να μη φοράει γραβάτα) ήταν προφανώς ένα ακόμα mirroring (καθρεπτική επικοινωνία), όπως τον έχουν συμβουλέψει οι επικοινωνιολόγοι το https://twitter.com/i/status/1503085385609625604
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. ΕΝΑΣ ΑΓΡΟΙΚΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ (ΑΠΟ Ζ.Π. της 7ης Δεκεμβρίου 2018).

      Ο προδότης και εγκληματίας Τσίπρας σε χθεσινή (6.12.2018) συνέντευξη στην Ρωσία, με πλήρη ασυνειδησία εκστομίζει: «Είναι κατάκτηση ότι μπαίνω σε όλα τα φόρα χωρίς γραβάτα - Από τον Λευκό Οίκο μέχρι το Κρεμλίνο»!
      "Είναι κατάκτηση ότι πηγαίνω στο Κρεμλίνο, τον Λευκό Οίκο, το Βατικανό τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα" είπε ο πρωθυπουργός. "Έχω καταφέρει να είμαι ίσως ο μοναδικός ευρωπαίος ηγέτης που έχω μπει στα πιο σημαντικά, αν θέλετε, φόρα και στις πιο σημαντικές έδρες κυβερνήσεων, από το Κρεμλίνο μέχρι τον Λευκό Οίκο, και από το Βατικανό έως τη Downing Street, και σε όλον τον κόσμο, και στο Πεκίνο και παντού, χωρίς γραβάτα. Συνεπώς, νομίζω ότι αυτή είναι μια κατάκτηση…"

      Κανείς δεν θα πει σ' αυτόν τον αγροίκο παλιάτσο, ότι η εμφάνιση και η συμπεριφορά ενός δημόσιου προσώπου, όταν αυτός είναι καλεσμένος και φιλοξενούμενος κάποιου ξένου ηγέτη, δεν είναι προσωπικό του γούστο; Ότι οφείλει για λόγους ευγενίας και τακτ, να συμμορφώνεται με την εμφάνιση και συμπεριφορά του προσώπου που τον κάλεσε, αλλιώς θεωρείται ότι προσβάλει τον οικοδεσπότη; Ότι δεν εμφανιζόμαστε όπως μας καπνίσει και μάλιστα, όταν συμβαίνει να ζητάμε κάτι από ένα οικοδεσπότη; Ότι ακόμη και το πως θα σηκώσεις το ποτήρι για ευχές, το πως θα καθίσεις στην καρέκλα, το πως θα απευθυνθείς στους γύρω σου, και μάλιστα όταν είσαι φιλοξενούμενος, χρειάζεται μεγάλη προσοχή και υψηλό δείκτη ευγένειας και εξυπνάδας. Ότι δεν μπορείς να επιδεικνύεις στις διεθνείς διπλωματικές σχέσεις μία εικόνα, που παραπέμπει και θυμίζει την αγροίκη και βάρβαρη συμπεριφορά των σφαγέων καπεταναίων του ΚΚΕ, όταν έσφαζαν τους Έλληνες με κονσερβοκούτια.
      Ότι δεν είναι "μαγκιά" η αδιαφορία, η αναισθησία και η γαϊδουριά στην γνώμη του οικοδεσπότη, ο ενδεικνυόμενος τρόπος για διεθνείς συνομιλίες; Γιατί τότε γίνεσαι διεθνές νούμερο και σε βλέπουν και σε σχολιάζουν όλοι με "κατανόηση".
      Μήπως εδώ έχουμε πάλι την γνωστή έλλειψη επαφής του Τσίπρα με το περιβάλλον, ένα τυπικό δείγμα μιας προϊούσας σχιζοφρενικής διεργασίας;
      Πολλά τα ερωτήματα και βέβαια δεν περιμένουμε να τα καταλάβει ένας αγροίκος χωριάτης κομμουνιστής, που πρόδωσε την χώρα του και επιδιώκει να αντικαταστήσει τους Έλληνες με κάθε καρυδιάς καρύδια. Τελικά δεν υπάρχει πιο απαίσιο είδος ανθρώπου από ένα "έλληνα" κομμουνιστή.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...