ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Μαρτίου 2022

Ο Μακεδόνας από τα Γρεβενά Μίλτος Τεντόγλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου του Βελιγραδίου με άλμα στα 8.55μ. που είναι η έκτη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών. Ο Μητσοτάκης δίνει δίνει 6,5 εκατομμύρια ευρώ των φορολογουμένων Ελλήνων για να γυριστεί ταινία για τον νιγηριανό, της ράτσας Γιορούμπα, Αντετοκούνμπο.



ΚΥΡΤΣΟΣ ΓΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: "Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΟΠΩΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ ΜΠΟΡΙΣΩΦ".


 Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατάφερε να φύγει με το χρυσό μετάλλιο από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κλειστού Στίβου, που διεξήχθη στο Βελιγράδι της Σερβίας  με το οποίο ταυτόχρονα έκανε νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού καθώς στο δεύτερο άλμα του έφτασε τα 8.55μ και έγινε ο τρίτος κορυφαίος Ευρωπαίος όλων των εποχών αλλά και ο 6ος στον κόσμο.

Ο Τεντόγλου σημείωσε πανελλήνιο ρεκόρ, καθώς προσγειώθηκε στα 8 μέτρα και 55 εκατοστά στη δεύτερη προσπάθειά του. Η επίδοση αυτή αποτελεί την 6η καλύτερη όλων των εποχών στον κλειστό στίβο.


Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε φυσικά στον ίδιο, όταν είχε πραγματοποιήσει άλμα στα 8,38μ στη Γλασκώβη το 2019.

Είχε προειδοποιήσει πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, στο ίδιο γήπεδο

Στις 7 Μαρτίου, ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι «προσγειώθηκε» στα 8,25 μ. στο έκτο του άλμα και νίκησε τον Τόμπιας Μόντλερ, που μέχρι εκείνη την ώρα ήταν πρώτος με 8,23 μέτρα.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε τον αγώνα στα 8,14 μ. και είχε διαδοχικά άλματα στα 8,20 μ., 8,08 μ., 8,06 μ., 8,17 μ. και το νικηφόρο 8,25 μέτρα.

Είχε γίνει ο άλτης του μήκους με τη δεύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο.

Ο Τόμπιας Μόντλερ ήταν δεύτερος στον αγώνα με 8,23 μέτρα και ο Λέστερ Λέσκι τρίτος με 8,01 μέτρα.



Ο Μητσοτάκης δίνει δίνει 6,5 εκατομμύρια ευρώ των φορολογουμένων Ελλήνων για να γυριστεί ταινία για τον νιγηριανό, της ράτσας Γιορούμπα, Αντετοκούνμπο.


Η ελληνική κυβέρνηση ενέκρινε κονδύλι 6,5 εκατομμυρίων ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό για να γυριστεί η ταινία του πολυεκατομμυριούχου μπασκετομπολίστα NBA Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Συγκεκριμένα το Εθνικό Κέντρο Οπτικοακουστικών Μέσων και Επικοινωνίας (ΕΚΟΜΕ) γνωστοποίησε πως θα χρηματοδοτήσει με το ποσό των 6.4598.958 ευρώ την ταινία «Greek Freak» για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Η παραγωγή της ταινίας είναι της Disney και τα γυρίσματα θα γίνουν στην Ελλάδα, ενώ σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ στην παραγωγή της ταινίας θα συμμετέχει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Την παραγωγή της ταινίας στην Ελλάδα έχει αναλάβει η εταιρεία Faliro House Productions, η οποία είχε λάβει μέρος και στην παραγωγή της σειράς «The Little Drummer Girl», μία από τις πρώτες διεθνείς παραγωγές που γυρίστηκαν και στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το συνολικό ποσό των επιλέξιμων δαπανών ανέρχεται στα 16.147.395 ευρώ και το συνολικό ποσό επιχορήγησης από το ελληνικό Δημόσιο φθάνει τα 6.4598.958 ευρώ.

Η ταινία θα είναι διαθέσιμη από τη streaming πλατφόρμα Disney+, στις υπηρεσίες της οποίας δεν επιτρέπεται προς το παρόν η πρόσβαση από τους Έλληνες χρήστες!

Υπενθυμίζουμε πως ο Γιάνης Αντετοκούνμπο υπέγραψε πριν λίγο καιρό νέο συμβόλαιο που θα του αποφέρει τα επόμενα 5 χρόνια το αστρονομικό ποσό των 228,2 εκατομμυρίων δολαρίων, παρόλα αυτά η ταινία θα γυριστεί με λεφτά των φτωχών Ελλήνων…


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...