ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Μαρτίου 2022

Ο ιουδαίος Ζελένσκι «εξαφάνισε» με νόμο την ελληνική γηγενή μειονότητα της Ουκρανίας. Κανένα ρεμάλι πράκτορας του κερατά δεν διαμαρτυρήθηκε. Άραγε τι κάνει με την εβραϊκή μειονότητα της Ουκρανίας; Ο πρόεδρος της Ουκρανίας,ιουδαίος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αποθέωσε την Τουρκία και τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μας βοηθάει πολύ».



Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ Burak Bekdil ΣΤΟ gatestoneinstitute : "ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ".

 




 Οι προθέσεις του γίνονται ακόμα πιο ξεκάθαρες με την αναγνώριση μόνο των τουρκογενών Τατάρων.

Την ιστορία της Ουκρανίας επιχειρεί να ξαναγράψει ο πρόεδρος της χώρας Βολοντίμιρ Ζελένσκι με νόμο που εισήγαγε προκειμένου να εξαφανιστούν ως… διά μαγείας τα πολλά εκατομμύρια των Ρώσων που κατοικούν στο ουκρανικό έδαφος. Έτσι δεν χαρακτηρίζονται ως εθνική γηγενής μειονότητα ούτε οι Ρώσοι, αλλά ούτε οι Έλληνες. Μαζί τους και οι Ούγγροι και οι Λευκορώσοι της Ουκρανίας.


Όπως μετάδωσε ο ανταποκριτής του OPEN Θανάσης Αυγερινός, με αυτόν τον τρόπο… σβήνονται τόσο οι Έλληνες της Μαριούπολης, όσο και αυτοί της Κριμαίας, που για το Κίεβο παραμένει ουκρανικό εδαφος.

Οι προθέσεις του Βολοντίμιρ Ζελένσκι γίνονται ακόμα πιο ξεκάθαρες με την αναγνώριση μόνο των τουρκογενών Τατάρων – σχεδόν όλα συνηγορούν ότι η χώρα μετατρέπεται σε δορυφόρο της Τουρκίας, μετά και τις συμφωνίες για αμυντική συνεργασία.

«Είναι πολύ λεπτό ζήτημα διπλωματίας. Η Ρωσία έχει προσφύγει στο Συμβούλιο της Ευρώπης, τη στηρίζουν μια σειρά από χώρες», σχολίασε ο Θανάσης Αυγερινός.

Αύριο στην Ουκρανία θα βρίσκεται για προγραμματισμένη επίσκεψη εργασίας ο Νίκος Δένδιας, ο οποίος θα συναντηθεί με τον ομόλογό του Ντμιτρό Κουλέμπα.

«Κύρια θέματα η αύξηση του εμπορίου και των επενδύσεων, η υποστήριξη της ένταξης της Ουκρανίας στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ και η απλοποίηση ταξιδίων», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ουκρανικής διπλωματίας, και προστίθεται ότι θα συζητηθεί και το ζήτημα της ένοπλης σύγκρουσης με τη Ρωσία.





Ο πρόεδρος της Ουκρανίας,ιουδαίος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, αποθέωσε την Τουρκία και τον πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι... «μας βοηθάει πολύ».

Ο Ουκρανός πρόεδρος την ώρα που διεξάγονται οι διαπραγματεύσεις μεταξύ Ρωσίας-Ουκρανίας δήλωσε σε τηλεοπτικό σταθμό ότι δεν πρόκειται να παραδοθεί ο ίδιος και λαός του. Το σημαντικότερο όμως ήταν η «αποθέωση» του Ρ.Τ.Ερντογάν παρά το ότι η Τουρκία δεν έχει επιβάλει κυρώσεις: "Τον ευχαριστώ γιατί μας έχει βοηθήσει πολύ με τα drones" (σ.σ. τα οποία έχουν αγοραστεί αδρά). Για την Ελλάδα καμία αναφορά αν και η κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη τον ενίσχυσε με όπλα δωρεάν. Μας έβαλε στον "σορό" με ένα ευχαριστώ τις χώρες της ΕΕ.


ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ "ΟΥΚΡΑΝΟΙ" ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΜΑΝΙΑΚΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ: 

Ihor Kolomoyskyi, Oleksandr Yaroslavsky, Zvi Hirsch--ο οποίος άλλαξε το όνομά του, όπως πολλοί Εβραίοι--σε Gennadiy Boholyubov, ο πρωθυπουργός Denys Shmyhal, ο Υπουργός Άμυνας Oleksii Reznikov και ο Υπουργός Πολιτισμού και Πολιτικής Πληροφοριών Oleksandr Tkachenko, όλοι Εβραίοι...

Με τη βοήθεια της Βικτόρια Νούλαντ, (γεννημένη ως «Nudelman»), της Εβραϊκής καταγωγής υφυπουργού του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ. 

Όλοι αυτοί οι ολιγάρχες έχουν γενεαλογίες που μπορούν να ανιχνευθούν στις εβραϊκές οικογένειες των Μπολσεβίκων. Οι ίδιες οικογένειες που χρηματοδότησαν την ανατροπή της τσαρικής Ρωσίας και τη μοναρχία του Νικολάου Β'.



Η ελληνική πόλη Χερσών στην Ουκρανία. 

Η Χερσών (από την ελληνική λέξη «χερσόνησος») στον Δνείπερο ποταμό ήταν αρχαία ελληνική αποικία. 

Την περίοδο της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, επί Κωνσταντίνου Ζ΄ Πορφυρογεννήτου (912-959), ήταν έδρα του 12ου θέματος (διοικητική περιφέρειες και στρατιωτική μονάδα) του Βυζαντίου, κυριότερη βάση του βυζαντινού στόλου και αξιόλογο εμπορικό κέντρο. 

Την Χερσώνα, όμως, την μάθαμε και από τον Ευγένιο Βούλγαρη, διδάσκαλο του Γένους και γενάρχη του Νεοελληνικού Διαφωτισμού. Το 1776, επί αυτοκράτειρας της Ρωσίας, Αικατερίνης Β’, χειροτονείται αρχιεπίσκοπος της νεοσύστατης αρχιεπισκοπής Σλαβωνίου και Χερσώνος. Όταν παραιτήθηκε υπέρ του φίλου και συμπατριώτη του Νικηφόρου Θεοτόκη από τον αρχιεπισκοπικό θρόνο, εγκαταστάθηκε στη Χερσώνα ασχολούμενος με την μελέτη και τη συγγραφή."


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...