ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Μαρτίου 2022

ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΜΠΙΣΤΗΣ: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά». ΚΑΛΥΒΑΣ: «στους ξένους μετανάστες που θα μας διαδεχθούν σ’ αυτό τον τόπο, ας τους μεταδώσουμε μερικές αξίες μας». ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ. Το Ισραήλ ζητάει εγγύηση 2.800 ευρώ από κάθε μη Εβραϊκής καταγωγής Ουκρανό πρόσφυγα!

 







ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ «ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΡΙΑ» ΕΚΑΝΕ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ (17.03.2017). Ο Τούρκος πρόεδρος είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών. Οι Έλληνες ακροδεξιοί ηγέτες, που μιλούν για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων, είναι ανύπαντροι σαραντάρηδες και πενηντάρηδες ή έχουν με το ζόρι ένα παιδί. ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ: «ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώνεται και γερνάει. Οι Ελληνίδες δεν γεννάνε. Οι μετανάστες θα ανανεώσουν το πληθυσμιακό δυναμικό της χώρας μας». Μπίστης: «Το δημογραφικό θα λυθεί από τους μετανάστες, όχι από το να γεννάνε οι Ελληνίδες 5 παιδιά».


ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΑΠΟ ΤΑ 15 ΜΕΧΡΙ ΤΑ 45. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΟΝΙΜΗ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ 30 ΧΡΟΝΙΑ; Ο ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΜΙΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ, ΙΑΤΡΙΚΩΣ ΚΑΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΩΣ, ΔΕΝ ΩΡΙΜΑΖΕΙ, ΣΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ 8-10 ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΚΕΤΟΥΣ. ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΓΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ. Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΝΕΑΜΗΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ ΑΛΛΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΖΩΗ ΑΠ' ΑΥΤΟ. ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ, ΕΝΩΜΕΝΟ Μ' ΑΥΤΗΝ, ΕΝΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΟΝ, ΜΙΣΟ ΔΙΚΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΞΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΩΡΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ. ΧΩΡΙΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΕΣ, ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ.

 

MIUS: Οι Τούρκοι ολοκληρώνουν την ανάπτυξη του νέου αεριωθούμενου UAV

 



Ο Νίκος Μπίστης, το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, (είναι και ιδρυτικό μέλος του «Μετώπου Λογικής κατά του Εθνικισμού για μια σύγχρονη εξωτερική πολιτική»),  έκανε γνωστό με τον πιο εμφατικό τρόπο το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ για την αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της Ελλάδος. 

Ο κ. Μπίστης ο οποίος συμμετείχε σε διαδικτυακή συζήτηση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αφού πρώτα χαρακτήρισε εθνικιστές και περίεργους όσους ανησυχούν για την παράνομη είσοδο ανθρώπων για τους οποίους δε γνωρίζουμε το παραμικρό για το ποιόν τους, υποστήριξε πως η λύση του δημογραφικού ζητήματος δεν είναι να γεννούν οι Ελληνίδες 5 παιδιά, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί και καλώς δεν πρόκειται να συμβεί, αλλά η ενσωμάτωση προσφύγων και μεταναστών.

 

Τόνισε μάλιστα πως αν οι Έλληνες δεν το καταλάβουν αυτό, δε θα έχει νόημα να κλαίνε μετά για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας. 

Αυτή είναι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ για το μέλλον των Ελλήνων στην Ελλάδα τις επόμενες δεκαετίες, όπως την περιγράφει το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Το αναφέρω για όλους αυτούς τους εθνικιστές, τους περίεργους, οι οποίοι μας λένε "Μακρυά οι πρόσφυγες από τη χώρα" και την ίδια χώρα οδύρονται ότι έχουμε λίγες γεννήσεις, ότι θα είμαστε σε 10 χρόνια 7,5 εκατομμύρια αντί 8 και δεν αντιλαμβάνονται ότι ο μόνος δρόμος δεν είναι οι Ελληνίδες να γεννάνε από 5 παιδιά, δεν πρόκειται να γίνει αυτό. Και καλώς δε θα γίνει γιατί υπάρχουν και άλλα πράγματα στη ζωή, αλλά η ενσωμάτωση, όχι μία κι όξω, με όρους και προϋποθέσεις ενός δυναμικού ανθρώπινου δυναμικού που έρχεται από τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Αυτό αν δεν το καταλάβουνε και συνεχίσουν αυτήν την πολιτική, δεν έχει νόημα να κλαίνε μετά για το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας.»

 

 

Ο Αντώνης Λιάκος (περιοδικό Lifo, 20 Φεβρουαρίου 2020) θα υποστηρίξει πως το δημογραφικό πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί παρά μόνο μέσα από μια μεγάλη μεταναστευτική εισροή: «Η Ελλάδα έχει ανάγκη τουλάχιστον ένα εκατομμύριο πρόσφυγες. Για να αντιμετωπίσει την πληθυσμιακή κατάρρευση».

Ο Στάθης Καλύβας θα τον υπερκεράσει διατυπώνοντας ένα πληρέστερο  θεωρητικό σχήμα, σε άρθρο με τον τίτλο “Εθνική και δημογραφική συνέχεια” (Καθημερινή, 3 Νοεμβρίου 2019). Θα υποστηρίξει πως δεν πρέπει να ματαιοπονούμε, προσπαθώντας να ανατάξουμε τα δημογραφικά δεδομένα, αλλά θα πρέπει να αποδεχτούμε το γεγονός πως «…στη μεγάλη διάρκεια… η πληθυσμιακή καθαρότητα και σταθερότητα είναι μύθοι… o πληθυσμός διαφόρων περιοχών μεταλλάσσεται συνεχώς». 

Θα μας διαβεβαιώσει, πάντως πως, ακόμα και αν πάψουν να υπάρχουν οι Έλληνες, η Ελλάδα θα συνεχίσει να… κατοικείται: «Η Ελλάδα αποτελεί προνομιακό τόπο και στο κοντινό μέλλον θα τραβήξει ανθρώπους τόσο από πλούσιες χώρες… όσο και από φτωχές χώρες… εμείς, οι σημερινοί Έλληνες, έχουμε την ιστορική αποστολή, ως ένας κρίκος σε μια μακρά ανθρώπινη αλυσίδα που έζησε στον τόπο αυτόν, να μεταδώσουμε κάποιες πολύ σημαντικές αξίες μας στους ανθρώπους που θα μας διαδεχθούν στον τόπο αυτό, είτε συνδεόμαστε γονιδιακά μαζί τους είτε όχι».




http://panusis.blogspot.com/2022/03/2800.html



ΕΓΓΥΗΣΗ 2.800 ΕΥΡΩ ΖΗΤΑΕΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΥΚΡΑΝΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ!..

Στο Εβραϊκό Αίμα πιστεύει ο Ζελένσκυ, αλλά δεν είναι ρατσιστής…

Γράφει ο Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ

Όπως μάς πληροφορούν (δείτε εδώ https://tinyurl.com/5n75brbd ) οι εγκυρώτατοι «Times of Israel», την περασμένη Δευτέρα 7 Μαρτίου ο εβραϊκής καταγωγής Ουκρανός Πρόεδρος Ζελένσκυ μίλησε μέσω Zoom με τους κορυφαίους Ηγέτες του Παγκόσμιου Εβραϊσμού. Μεταφέρω επί λέξει τι αποκαλύπτει το «Times of Israel»: «Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μέσω Zoom με την Διάσκεψη των Προέδρων των Μεγάλων Αμερικανο-Εβραϊκών Οργανώσεων, ο Ζελένσκι συνέκρινε επανειλημμένα τις ρωσικές ενέργειες με αυτές των Ναζί, από πολιορκίες έως  εκστρατείες βομβαρδισμών. Συνέκρινε επίσης τη ρητορική του Πούτιν κατά του ουκρανικού λαού με αυτή που χρησιμοποιούσε ο επικεφαλής προπαγανδιστής των Ναζί, Τζόζεφ Γκέμπελς»!..

Λίγο παρακάτω, το «Times of Israel» είναι ακόμα αποκαλυπτικότερο. Μεταφέρω επί λέξει στα αγγλικά (για να μη λέτε ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου) τι είπε ο Ζελένσκυ στους Εβραίους Ηγέτες των ΗΠΑ, αναφερόμενος στις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11ης Σεπτεμβρίου 2001…

 «TIMES OF ISRAEL»: «Despite the fact that I’m a Ukrainian citizen with JEWISH BLOOD, I was looking at what was happening with the American people and it was as painful to me,” he said through an interpreter.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: «= Παρά το γεγονός ότι είμαι Ουκρανός πολίτης με ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ, κοίταζα τι συνέβη στον Αμερικανικό Λαό και ήταν το ίδιο επώδυνο για μένα», τους είπε (σ.σ.: ο Ζελένσκυ) μέσω ενός μεταφραστού»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Στην συνομιλία του με τους πανίσχυρους Εβραίους Ηγέτες των κορυφαίων Αμερικανικών Οργανώσεων, ο 44χρονος Ζελένσκυ ανέφερε πως έχει ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ στις φλέβες του!.. Διανοείστε να  είχε πει δημοσίως κάποιος Έλληνας πολιτικός πως έχει ελληνικό αίμα στις φλέβες του; Θα του «την έπεφταν όλοι» (με πρώτους τους Δεσποτάδες της Ελλαδικής Εκκλησίας!..) ότι είναι ρατσιστικό να μιλάμε για ελληνικό αίμα, ότι η Επιστήμη έχει δικαιώσει τον Απόστολο Παύλο πως δεν υπάρχουν Φυλές, ότι όλοι οι άνθρωποι φτιαχτήκαμε «εξ ενός αίματος» και άλλες τέτοιες δικαιωματίστικες παπαριές…

Η Στήλη το είχε γράψει την περασμένη Πέμπτη και πέρασε στο «ντούκου»: Ο Ζελένσκυ ούτε εβραϊκά ξέρει, ούτε πολίτης του Ισραήλ είναι, ούτε στον Ιουδαϊσμό πιστεύει διότι είναι άθεος. Θεωρεί όμως ότι είναι 100% Εβραίος γιατί έχει Εβραϊκό DNA!.. Νομίζω ότι, κατόπιν αυτής της αποκαλύψεως, απαντήθηκε οριστικά το ερώτημα αν οι σημερινοί Εβραίοι πιστεύουν πως είναι Φυλή, πως κυλάει Εβραϊκό Αίμα στις φλέβες τους κλπ – κλπ.

 

ΕΥΓΕ ΤΟΥΣ: ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΖΗΤΑΝΕ 2.800 ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΥΚΡΑΝΟ ΠΡΟΣΦΥΓΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!..

Σε άλλο δημοσίευμά τους (δείτε το εδώ https://tinyurl.com/ycksenyc) οι «Times of Israel» αποκαλύπτουν κάτι ακόμα συγκλονιστικότερο  που επιβεβαιώνει πόσο μεγάλοι πατριώτες είναι οι Ισραηλινοί και πόσο γράφουν στα παπάρια τους την δικαιωματίστικη προπαγάνδα των επαγγελματιών ανθρωπιστών…

Το Ισραήλ αποφάσισε να δεχτεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα τους Ουκρανούς πρόσφυγες που δεν έχουν την παραμικρή Εβραϊκή Καταγωγή (έστω έναν παππού ή μια γιαγιά, όπως προβλέπει ο Ισραηλινός Νόμος). Κι όχι μόνο αυτό: Υποχρεώνει τους μη Εβραίους Ουκρανούς πρόσφυγες που καταφθάνουν στο Ισραήλ να πληρώνουν εγγύηση 10.000 νέων ισραηλινών σέκελ (περίπου 2.800 ευρώ) αν θέλουν να μείνουν για μερικούς μήνες στην χώρα!..

Όπως γράφουν επί λέξει οι «Times of Israel», «Η κατάθεση των 10.000 NIS φυλάσσεται ως εγγύηση ότι οι Ουκρανοί θα εγκαταλείψουν τελικά το Ισραήλ, καθώς η χώρα σπάνια χορηγεί καθεστώς πρόσφυγα σε μη Εβραίους και αντ' αυτού τους επιτρέπει την προσωρινή είσοδο ως τουρίστες»!..

Στο ίδιο δημοσίευμα, οι «Times of Israel» μας πληροφορούν ότι η Ισραηλινή Κυβέρνηση σύντομα θα θέσει όριο στον αριθμό των Ουκρανών προσφύγων που καταφθάνουν στην χώρα. Αυτό μέχρι σήμερα δεν το έχει ανακοινώσει καμμία άλλη χώρα, πράγμα που δείχνει την μαγκιά των πανίσχυρων Εβραίων…

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ, βρωμεροί ανθρωπιστές; Το σοφό Ισραήλ ζητάει εγγύηση 2.800 ευρώ από κάθε κατατρεγμένο Ουκρανό πρόσφυγα, προκειμένου να τον φιλοξενήσει για λίγους μόνο μήνες στην Γή της Επαγγελίας!.. Δηλαδή μια τετραμελής Ουκρανική οικογένεια πρέπει να καταθέσει εγγύηση πάνω από 10.000 ευρώ, αν θέλει να φιλοξενηθεί για μερικούς μήνες στην πατρίδα του Ιησού Χριστού!.. Και κανείς απ’ όλους αυτούς τους δικαιωματάκηδες δεν τόχει κάνει θέμα, ενώ όλα τα ελληνικά ΜΜΕ το αποκρύπτουν…

Φαντάζεστε τι θα γινόταν στην αποβλακωμένη από τον Ανθρωπισμό Ελλάδα, αν έβγαινε κάποιος επώνυμος και ζητούσε να πληρώσουν εγγύηση στο Ελληνικό Κράτος οι χιλιάδες Ουκρανοί που καταφθάνουν καθημερινά στην χώρα μας; Θα τον είχαν καταγγείλει οι πάντες (με πρώτους και καλύτερους τους Δεσποτάδες) για Ρατσισμό, ο «Ρουβίκωνας» θα του πέταγε μολότωφ στο σπίτι, το Κόμμα του θα τον διέγραφε επί τόπου, θα έχανε την δουλειά του κλπ  - κλπ.

1η δημοσίευση στον «Στόχο» της 10ης Μαρτίου 2022



ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




«ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΙΑ, ΣΠΑΝΙΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ». ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΤΕΚΝΟΙ Ή ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...