ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Μαρτίου 2022

ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΗΔΕΝ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥΣΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΑΛΗ. ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΣΦΑΓΕΑ.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΙΟ (ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ) ΕΝΑ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΧΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΙΕΡΟΣ ΘΗΣΑΥΡΟΣ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑ ΑΛΗ, ΤΟΥ ΣΦΑΓΕΑ 200.000 ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΙΩΤΩΝ. ΣΕ ΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ; Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΕΝΟΤΑΦΙΟ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ…
 Στις 7 Ιουνίου  2016 ο Χρήστος  Βαλταδώρος,  ένας στενός συνεργάτης   και  επικοινωνιακός  σύμβουλος  του Κυριάκου Μητσοτάκη,  που θεωρείται  και  δεξί  του  χέρι, (είχε θητεύσει και  στο  Γραφείο Τύπου του Μεγάρου Μαξίμου επί κυβέρνησης Καραμανλή),  με αφορμή την ανάγνωση του Κορανίου εντός της   Αγίας Σοφίας,  είχε γράψει:

«Να μη σας στενοχωρήσω μέρα που είναι με σύννεφα, αλλά το μνημείο της Αγια-Σοφιάς είναι "ισλαμικό" εδώ και αιώνες. Με ή χωρίς μαρμαρωμένο βασιλιά (καλότυχος, γλίτωσε τους φόρους). Παρεμπιπτόντως, δεν βλέπω να ιδρώνετε για τα δεκάδες τεμένη της ημεδαπής, που έχουν μεταβληθεί σε αποθήκες, ωδεία, ξενοδοχεία, στάβλους, εκθετήρια λαϊκής τέχνης και πάει λέγοντας.  Εκτός και αν είναι ζήτημα “εθνικού” μεγέθους».
 «Το μνημείο είναι μνημείο και ως τέτοιο πρέπει καταρχήν να αντιμετωπίζεται, και ο καθένας ας προσθέσει τον όποιο ιδιωτικό συμβολισμό θέλει…» 

(Σημείωση Ζ.Π.:  Κάθε  φυσιολογικός  άνθρωπος  αισθάνεται  να του  ανεβαίνει  το  αίμα  στο  κεφάλι.  Καλά  είναι  δυνατόν  να  εκστομίζονται   τέτοια  λόγια;  Είναι  τα  ίδια  πράγματα;  Εμείς  κατακτήσαμε  τον  Πόλη;     Μνημείο  ηλίθιε,  η λέξη  το  λέει,  παραπέμπει  στην  μνήμη,  μνήμη  γιατί  πράγμα;  μνήμη  για  ποιούς;  Έχουμε χάσει  τελείως  την  έννοια  των  λέξεων;)


 ΤΑ  ΜΟΝΑ  ΜΝΗΜΕΙΑ  ΠΟΥ  ΣΕΒΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ  ΜΕ  ΕΥΛΑΒΕΙΑ  ΚΑΙ  ΤΡΟΜΟ  ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΕΙΝΑΙ  ΤΩΝ  ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
 
 

 ΤΑ  ΜΟΝΑ  ΜΝΗΜΕΙΑ  ΠΟΥ  ΣΕΒΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ  ΜΕ  ΕΥΛΑΒΕΙΑ  ΚΑΙ  ΤΡΟΜΟ  ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΕΙΝΑΙ  ΤΩΝ  ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
 
 
 
 ΤΑ  ΜΟΝΑ  ΜΝΗΜΕΙΑ  ΠΟΥ  ΣΕΒΟΝΤΑΙ  ΚΑΙ  ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ  ΜΕ  ΕΥΛΑΒΕΙΑ  ΚΑΙ  ΤΡΟΜΟ  ΟΙ  "ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ"  ΕΙΝΑΙ  ΤΩΝ  ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ


ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ  ΤΟΥ  
ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΙ».

(Σημείωση:  πρώτα  τους  διώχνουμε  από  την  πατρίδα  τους,  μετά  εισάγουμε   μουσουλμάνους  και  στο  τέλος  τους  βρίζουμε  και  σαν  αντιδραστικούς.   Προσέξτε,  το  κόμμα  της «Νέας  Δημοκρατίας).

Συγκεκριμένα, ο  Βαλταδώρος  ανέφερε χαρακτηριστικά με ανάρτησή του στο facebook: «Θα με συγχωρέσετε για την αντιδραστική στάση βραδιάτικα, αλλά αυτό το "ψήφος στους Ελληνες του εξωτερικού" με αφήνει ελαφρώς παγερά αδιάφορο. Ποιους Ελληνες εννοούμε; Αν, για παράδειγμα, μιλάμε για τους Ελληνες πρώτης ή δεύτερης γενιάς στις ΗΠΑ θα εκπλαγείτε από τον αντιδραστικό συντηρητισμό και τις αρχαιοεθνολαϊκές τοποθετήσεις. Και σε κάθε περίπτωση, αν κάποια/κάποιος έχει επιλέξει επιπροσθέτως ή όχι άλλη ιθαγένεια/υπηκοότητα (κατά περίπτωση) και ζει μόνιμα εκτός συνόρων, με ποια λογική θα αποφασίσει για τη δική μου καθημερινότητα; Στην Ελλάδα;».
 
(Στις  ΗΠΑ  υπάρχει  νόμος  βάσει  του  οποίου,  αν  ψηφίσεις  στο  Ισραήλ,  δεν   χάνεις  τα  εκλογικά  σου  δικαιώματα).  

Την  ώρα  που  όλοι  γνωρίζουν,  (και  υπάρχουν  πλήρη  στοιχεία  γι  αυτό)  τα  επιθετικά  σχέδια  της  τουρκικής  πολεμικής  μηχανής,  για  εισβολή  στην  ελληνική  επικράτεια,  την ώρα που οι Τούρκοι εγείρουν αξιώσεις σε βάρος της Ελλάδας σε εθνικό και θρησκευτικό επίπεδο, έρχεται το  δίδυμο  Μητσοτάκη – Βαλταδώρου  (ούτε λίγο, ούτε πολύ) με μια αντεθνική δημόσια τοποθέτησή του να προκαλέσει.  

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης φροντίζει και  πάντα  θα  φροντίζει  να  έχει  τους κατάλληλους συνεργάτες, οι οποίοι  θα  δείχνουν το βαθύ  μίσος τους για τον Ελληνικό  λαό, την Ιστορία και τον Πολιτισμό του.   Ο  Μητσοτάκης  και  η  «Ν.Δ.»  πήραν  τις  κατάλληλες  οδηγίες  από  τα μεγάλα  αφεντικά  και  έχουν  αναβαπτιστεί  πλέον  με  τις  κατευθυντήριες   οδηγίες της  παγκοσμιοποίησης, του πολυπολιτισμού  και  της  εθνικολαϊκής     αποδόμησης.

Ας  απαντήσουμε  στα  λεγόμενα  των  Βαλταδώρου – Μητσοτάκη. 

Ας  αφηγηθούμε  μία  (λίγο  διαφορετική)  ιστορία.

Το  1941  οι  Γερμανοί,  οι  Ιταλοί  και  οι  Βούλγαροι  κατέλαβαν  την  Ελλάδα.   Έμειναν  400  χρόνια  στην  υπόδουλη  Ελλάδα.  Οι  σφαγές,  οι  βασανισμοί,   οι  καταστροφές  ήταν  απερίγραπτες  σε  διάρκεια  και  αγριότητα. Οι κατακτητές  εφάρμοσαν  πολιτική  φυσικής  και  πολιτιστικής  γενοκτονίας  του   Ελληνικού  λαού.  Την  Αθήνα  μετονόμασαν  σε  Χιτλερούπολη,  την  Πάτρα  σε   Νέα  Ρώμη,  την  Θεσσαλονίκη  σε  Βουλγαρούπολη.  Έχτισαν  τεράστια   αρχιτεκτονικά  έργα  προς  τιμή  του  Θεού  Βόταν,  εξαιρετικά  τεμένη  προς   τιμή  του  Θεού  Οντίν.  Πάνω  στην Ακρόπολη  δημιούργησαν  θαυμάσια   καλλιτεχνικά  συγκροτήματα  που  επισκίαζαν  τις  αρχαίες  ελληνικές  κατασκευές.   
Μετά  όμως  από  400  χρόνια σκλαβιάς  ο  βασανισμένος  Ελληνικός   λαός  επαναστάτησε  και  με  αιματηρούς  αγώνες  και  εκατομμύρια  νεκρούς   απέκτησε την  ανεξαρτησία  του.    
Το  ερώτημα:  τι  πρέπει  να  κάνει  με  τα  θαυμάσια  καλλιτεχνικά   δημιουργήματα  των  κατακτητών του; 
Πολλά  από  αυτά  μάλιστα  έγιναν  πάνω  σε  ελληνικά  κτίσματα,  τα  οποία  οι   κατακτητές  τα  είχαν  γκρεμίσει.  Τα  περισσότερα  έγιναν  με  υπόδουλους   Έλληνες  εργάτες  τους  οποίους  τους  πήγαιναν  με  το μαστίγιο.  Ατελείωτοι  Έλληνες  πέθαναν  χτίζοντας  τα έργα  των  κατακτητών.

ΤΙ  ΘΑ  ΕΠΡΕΠΕ  ΝΑ  ΓΙΝΕΙ  ΜΕΤΑ  ΤΗΝ  ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ; 

Σε  κάθε  λαό,  σε  κάθε  πολιτισμό,  σε  κάθε  χρονική  στιγμή  η  απάντηση  είναι   δεδομένη.
Κάθε  κτίσμα,  κάθε  τεχνούργημα,  κάθε  δημιούργημα  που  θυμίζει  τους   μισητούς  κατακτητές  θα  έπρεπε  να  καταστραφεί,  να καεί,  να  γκρεμιστεί,  να  εξαφανιστεί  από  προσώπου  γης,  απ’ αυτόν τον  λαό  που  τόσο  υπέφερε  από  τους  κατακτητές  του.  Τίποτε  όρθιο   δεν  θα  έπρεπε  να  μείνει  που  να  θυμίζει  τις  σφαγές  και  τα  βάσανα   του  Ελληνικού  λαού. Κάθε όνομα,  κάθε  αναφορά,  κάθε   υπενθύμισή  τους  θα  έπρεπε  να  σβήσει. 

Βαλταδώρος – Μητσοτάκης:   «δεν βλέπω να ιδρώνετε για τα δεκάδες τεμένη της ημεδαπής, που έχουν μεταβληθεί σε αποθήκες, ωδεία, ξενοδοχεία, στάβλους, εκθετήρια λαϊκής τέχνης».

Άνθρωποι σαν  τους  παραπάνω,  που υποστηρίζουν  την  διατήρηση  του   βαμμένου  με  αίμα  «πολιτιστικού»  ιμπεριαλισμού  των  κατακτητών  της   πατρίδας  μας,  κανονικά  δεν  έχουν  θέση  ανάμεσά  μας  και  θα  έπρεπε   να  εκδιώκονταν   κακήν  κακώς  σαν  προδότες  και  υμνητές   γενοκτονίας  του  Ελληνικού  λαού.
Είναι  δυνατόν  να  ενδιαφέρεσαι  για  τα  μουσουλμανικά  τεμένη,  αυτά  που   χτίστηκαν  στην  πατρίδα  μας, με  το  ιδρώτα  και  το  αίμα  του  Ελληνικού λαού;
Χιλιάδες και  εκατομμύρια  συμπατριώτες  μας,  οι  υπόδουλοι   εργάτες   Έλληνες,  με  το   μαστίγιο,  τον  βούρδουλα  και  την   χατζάρα   έχουν   δώσει  το  αίμα  τους  για  να ανεγείρουν  αυτά  τα  τεμένη,  εντός  των   οποίων  οι  κατακτητές  θα  υμνούσαν   τους  θεούς  τους. 
Ορισμένοι  γραικύλοι  "απόγονοι"  θέλουν  να  ιδρώνουμε  και  σήμερα  γι αυτά.    


Τα  δεκαπέντε  εκατομμύρια  Ελλήνων  του  εξωτερικού  είναι  για  τον  Μητσοτάκη:

«αντιδραστικοί  συντηρητικοί  με αρχαιοεθνολαϊκές τοποθετήσεις».

Ενώ  οι λαθρομετανάστες   μουσουλμάνοι,  που  μας  τους κουβαλούν  στην  χώρα  μας,  είναι  οι  κατάλληλοι  άνθρωποι  για  το  κόμμα  της  «Ν.Δ.».
«ΤΟ  ΑΙΜΑ  ΜΟΥ  ΕΙΝΑΙ  ΣΕΡΒΙΚΟ, Η  ΘΡΗΣΚΕΙΑ  ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΤΟ  ΑΛΛΑΞΕΙ  ΑΥΤΟ».

ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ  ΚΟΥΣΤΟΥΡΙΤΣΑ: 

"Ο ΣΟΡΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΤΙΑΞΗ  ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΗ 
ΧΩΡΙΣ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ.
ΦΕΡΝΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ.  
Ο πατέρας μου ήταν αθεϊστής και πάντα περιέγραφε τον εαυτό του ως Σέρβο.
  Εντάξει, μπορεί να ήμασταν μουσουλμάνοι για 250 χρόνια, αλλά πρώτα ήμασταν Ορθόδοξοι και βαθιά μέσα μας ήμασταν πάντα Σέρβοι, η θρησκεία δεν μπορεί να το αλλάξει αυτό.  Γίναμε μουσουλμάνοι μόνο για να γλιτώσουμε από τους Τούρκους." 


ΤΙ  ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ  ΑΛΗΘΕΙΑ  ΜΕ  ΤΟΥΣ  «ΕΛΛΗΝΕΣ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»;
ΤΟΥΣ  ΚΡΑΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ  ΣΤΟ  ΧΕΡΙ  Η  ΒΑΛΕΡΙ  ΠΛΕΗΜ,  ΓΙ  ΑΥΤΟ  ΞΕΡΝΑΝΕ  ΟΤΙ  ΤΟΥΣ  ΔΙΑΤΑΞΟΥΝΕ;
ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ  ΒΑΛΕΡΙ  ΠΛΕΗΜ:
«Κάθε ημέρα στο γραφείο, συγκρίναμε με τους συναδέλφους μου τις σημειώσεις μας για το ποιούς πολιτικούς,  δημοσιογράφους και  επιχειρηματίες  είχαμε συναντήσει και με ποιούς θα έπρεπε να επιδιώξουμε να συνεχίσουμε τις επαφές μας».

«Μετά ο Τζιμ (υψηλόβαθμο στέλεχος της CIA στην Αθήνα) μας ρωτούσε ποιούς είχαμε συναντήσει το περασμένο βράδυ.
Του δείχναμε με περηφάνια τη μικρή στοίβα με τις επαγγελματικές κάρτες, τις κοίταζε στα γρήγορα, απορρίπτοντας κάθε μία λέγοντας: 
«τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – μην ασχολείστε – αναξιόπιστος – τον έχουμε ήδη στρατολογήσει – ίσως».-


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ
 1. 50 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΧΑΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 500.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΕΞΕΔΙΩΞΑΝ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΛΛΕΡΓΗ.
  ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΕΙΣΗΓΑΓΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 2.000.000 ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  Πολύ ακριβά πληρώνει η χώρα μας τη φυγή ταλέντων και επιστημόνων στο εξωτερικό. Σύμφωνα με τελευταία έρευνα, από την έναρξη της κρίσης του 2008, η Ελλάδα έχει χάσει δυνητικά 50 δισεκατομμύρια ευρώ από το ΑΕΠ της.
  Σύμφωνα με στοιχεία από τις χώρες υποδοχής και εγχώριες έρευνες, η εκτιμώμενη φυγή ανθρώπινου κεφαλαίου από τον Ιανουάριο 2008 μέχρι σήμερα είναι μεταξύ 350.000 με 500.000 Έλληνες επιστήμονες.
  Βάσει υπολογισμών την Endeavor, οι άνθρωποι αυτοί, κυρίως ανώτερης/ανώτατης εκπαίδευσης, συνεισφέρουν ετησίως €12,9 δισ. στο ΑΕΠ των χωρών υποδοχής (κυρίως Γερμανία και Αγγλία) και €9,1 δισ. σε φορολογικά έσοδα, εκ των οποίων €7,9 δισ. σε φόρους εισοδήματος και εισφορές και €1,2 δισ. σε ΦΠΑ. Αθροιστικά, από το 2008 μέχρι και σήμερα, οι Έλληνες που έφυγαν έχουν παραγάγει περισσότερα από €50 δισ. ΑΕΠ στις νέες «πατρίδες» τους.
  Είναι ενδιαφέρον στοιχείο ότι το ποσό που έχει δαπανήσει το ελληνικό κράτος για την εκπαίδευση των ανθρώπων αυτών υπολογίζεται στα €8 δισ.
  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

 2. Ο ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ «ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ» AΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ, Ο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ, ΕΙΠΕ: «ακόμη 500.000 Έλληνες θα φύγουν μετανάστες ως το 2019».

  Δραματικά είναι τα νέα στοιχεία από την αθρόα μετανάστευση, κυρίως νέων, Ελλήνων προς το εξωτερικό, σύμφωνα με νέα έρευνα.
  Ο «καθηγητής» - στην Ελλάδα πήξαμε από κομμουνιστές – ταλμουδιστές «καθηγητές» - Αλέξης Μητρόπουλος, πρόεδρος της «ένωσης για την υπεράσπιση της εργασίας και του κοινωνικού κράτους», τρομάρα μας, ήταν αποκαλυπτικός.
  Μιλώντας σε εκπομπή τόνισε ότι «Δεν έχει υπάρξει χώρα μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο που να έχει ζήσει αυτό το κύμα, σε ένταση και σε έκταση, πρωτοφανούς νεανικής μετανάστευσης που στο τέλος του προγράμματος, προσδιορίζουμε σύμφωνα με τον ανεξάρτητο φορέα μας την ΕΝΥΠΕΚΚ, ότι θα διπλασιαστεί. Δηλαδή, τον Δεκέμβριο του 2019 το κύμα αυτό θα αγγίξει το ένα εκατομμύριο».
  Ο κ. Μητρόπουλος συνέχισε: «ένα εκατομμύριο κόσμου, τα πιο προικισμένα, ταλαντούχα εξειδικευμένα στελέχη, απόφοιτοι πανεπιστημίων κατά 75% θα φύγουν για να στηρίξουν παραγωγικές και κρατικές δομές ξένων εθνικών οντοτήτων. Άρα, δεν είναι μόνο τα 50 δισ. ευρώ ο παραγόμενος πλούτος που αυτά τα στελέχη μέχρι τώρα έχουν παραγάγει σε άλλες οικονομίες. Δεν είναι τα 8 δισ. ευρώ που έχει ξοδέψει η ελληνική κρατική διοίκηση για να τα εκπαιδεύσει, είναι και τα 3,5 με 4 δισ. ευρώ που έχουν ξοδέψει οι οικογένειες τους για να τα σπουδάσουν».
  Ο Αλέξης Μητρόπουλος εκτίμησε ότι από το νέο κύμα νεανικής μετανάστευσης που υπολογίζεται σε άλλους 500.000 Έλληνες έως τον Δεκέμβριο του 2019 θα χαθεί «τουλάχιστον το μισό ελληνικό ΑΕΠ».
  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΟΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΛΑΩΝ.

  "Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ (ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ) ΣΕ ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ". "Η πλειοψηφία των δημοσιογράφων που δουλεύουν στα εταιρικά ΜΜΕ σε ΗΠΑ και Ευρώπη, εργάζονται και για κάποια μυστική υπηρεσία και η δημοσιογραφία είναι μια κάλυψη". "Η CIA, οι τραπεζίτες και οι μεγάλες εταιρείες, όπως, π.χ., η Shell, κανονίζουν, ποιοι δημοσιογράφοι θα καλύψουν τα ρεπορτάζ, τα οποία συνήθως ήταν πλουσιοπάροχα καλυμμένα με πεντάστερα ξενοδοχεία, δωρεάν μετακινήσεις με ελικόπτερα, πάντα πρώτη θέση στο αεροπλάνο και φαγητά στα καλύτερα εστιατόρια, συν τα δώρα (χρηματικά ή άλλα, όπως πανάκριβα ρολόγια) στο τέλος της αποστολής»…«Για κάθε «καλό ρεπορτάζ» και ανάλογα με το πόσο αυτό επηρεάζει την κοινή γνώμη, ο Αμερικανός πρέσβης στην Γερμανία πληρώνει από 3.670 μέχρι και 14.700 ευρώ τους δημοσιογράφους». Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).

  ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΣΑΝΤ – ΜΙΝΕΪΚΟ – ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΤΗΣ 8/2/2010:

  «Με το προσχέδιο νόμου που κατέθεσε ο υπουργός Εσωτερικών, δίνουμε προοπτική στους μετανάστες που ζουν μακροχρόνια στη χώρα μας. Δεν υπάρχει, βέβαια, εδώ μαύρο και άσπρο. Δεν υπάρχουν τέλειες λύσεις. Υπάρχουν καλύτερες και υπάρχουν χειρότερες λύσεις. Θεωρούμε ότι αυτό το νομοσχέδιο μας δίνει την ευκαιρία να σχεδιάσουμε ένα μέλλον ομαλότητας, ασφάλειας και συνοχής. Θεωρούμε ότι ανοίγει και νέες δυνατότητες. Ελληνας ινδικής καταγωγής, Ελληνας αλβανικής καταγωγής, Ελληνας φιλιππινέζικης καταγωγής, Ελληνας ουκρανικής καταγωγής και ούτω καθ’ εξής, περήφανοι για την ελληνική τους ιθαγένεια».-

  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΑ ΣΥΝΔΕΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΛΑΟΙ.

  ΓΑΛΛΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ: ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΛΗΘΑΡΓΟΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΛΕΙΠΕΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΖΩΗ. ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

  «Αυτό που είναι ασυνήθιστο έχει να κάνει με τον πραγματικό ανήκουστο λήθαργο του εθνικά γαλλικού πληθυσμού, του πληθυσμού που είναι ο ιστορικός θεματοφύλακας της ταυτότητας του έθνους μας.

  Το γεγονός ότι δεν υπήρχε καμία λαϊκή αντίδραση οποιουδήποτε μεγέθους, καμία εξέγερση, ειρηνική ή μη ειρηνική, που θα απαιτούσε την άμεση λογοδοσία αυτής της κυβέρνησης των προδοτών, ή εισβολή σε κάθε ένα από τα γκέτο που είναι γνωστό ότι έχουν διαβρωθεί μέχρι τον πυρήνα από τον Σαλαφισμό και την μαφία των ναρκωτικών: τερατώδεις εκτάσεις αναπαραγωγής που γεννούν αυτούς τους εκτοπισμένους τζιχαντιστές που μας επιτίθενται.

  Το γεγονός ότι δεν υπήρχαν αντίποινα εναντίον εκείνων που προωθούν αυτή την κατάσταση: ούτε από εκείνους στις υψηλές θέσεις, ούτε από εκείνους κάτω, είναι το καταστροφικό σύμπτωμα της έλλειψης δύναμης ζωής, μια ναρκωμένη παράδοση στην εισβολή, μια συναίνεση - πρέπει να ειπωθεί - στην εξαφάνιση του γαλλικού έθνους.

  Στη Νίκαια, παιδιά κονιορτοποιήθηκαν. Ο τζιχαντισμός σκοτώνει; Το ίδιο κάνει και η ευγένεια. Και αν ο πρώτος είναι αγενής, η δεύτερη είναι υποτακτική στον πρώτο, είναι σκέτη ντροπή.

  Η ΕΥΡΩΠΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΕΧΝΗΣ.

  Όπως σημείωσε πρόσφατα ο Renaud Camus, η τρομερή ειρωνεία είναι ότι η εποχή μας, ανίκανη να παράγει ένα έργο τέχνης, μια σκέψη, μια αυθεντική πνευματικότητα, κάτι εξαιρετικό που να δίνει αξία στη ζωή των ανθρώπων, είναι σε θέση να διατηρήσει, από τις αυστηρές απαιτήσεις του πολιτισμού, μόνο εκείνο που μας απαγορεύει να τον προστατεύσουμε.

  Η τελική μορφή που έλαβε η ευρωπαϊκή σκέψη είναι, σε μια παράλογη μεταστροφή, αυτή που την καθιστά αδύνατη να αμυνθεί ενάντια στις δυνάμεις που επιδιώκουν τον αφανισμό της».
  Άρθρο της πατριωτικής γαλλικής ιστοσελίδας Polémia, μετά την σφαγή στη Νίκαια, του Ulysse (Οδυσσέα), ενός «μη πολιτικά ορθού» Γάλλου.

  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. «ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ ΝΑ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ»

  Αυτό που μας έχει απομείνει από τον Κήπο του Ακάδημου, από την Cultura Animi (Καλλιέργεια Ψυχής) των Tusculanae Disputations, από το De Trinitate, είναι το πολύτιμο προνόμιο να αφήσουμε τους εαυτούς μας να σφαγιαστούν από τον πρώτο σαλαφιστή που θα έρθει, στον οποίο προηγουμένως θα έχουμε χορηγήσει άδεια για την κατασκευή τζαμιού, άδεια για να έχει δώδεκα παιδιά, να βάζει τη σύζυγό του κάτω από ένα κηροσβέστη, να στέλνει όλα τα χρήματά του σε μια ξένη χώρα και να ζει εις βάρος του συστήματος κοινωνικής μας πρόνοιας. Ο τζιχαντισμός είναι βάρβαρος, το γνωρίζουμε αυτό. Αλλά ένας λαός που μόνο προμηθεύεται από το κατάστημα της αλήθειας όπλα για να καταστρέψει τον εαυτό του, που χρησιμοποιεί τα μέσα του πολιτισμού ενάντια στον πολιτισμό, δεν είναι λιγότερο βάρβαρος. Η ξενοφιλία μας και η ειδωλολατρία του «Άλλου», δεν είναι παρά διαμορφώσεις του αυτο-μίσους και καθρέφτες του μίσους που οι ισλαμιστές αισθάνονται για εμάς.  Αν δεν μας εκπλήσσει το γεγονός ότι μετά τη σφαγή στη Νίκαια, οι κυβερνήτες μας συνεχίζουν να επαναλαμβάνουν μηχανικά το ίδιο ποίημα «δικαιολογιών», δεν πρέπει να μας εκπλήσσει το γεγονός ότι ο λαός δεν έχει την αντοχή να προκαλέσει την παραμικρή εξέγερση, ή ακόμα πιο συγκρατημένα, απλά να αμφισβητήσει τους θεσμούς που έκαναν δυνατή μια τέτοια σφαγή.  Στο τέλος, είναι το αποδομητικό πνεύμα του 1968 που κέρδισε και ο Διαφωτισμός που συνεχίζει να προπαγανδίζει τις τελευταίες αντιφατικές τρέλες του: όταν ολόκληροι λαοί εισβάλουν και μας σκοτώνουν, και εμείς βλέπουμε μόνο «μετανάστες» και «ψυχιατρικές περιπτώσεις» (αιώνια ετικέτα των μέσων μαζικής ενημέρωσης)».
  Άρθρο της πατριωτικής γαλλικής ιστοσελίδας Polémia, μετά την σφαγή στη Νίκαια, του Ulysse (Οδυσσέα), ενός «μη πολιτικά ορθού» Γάλλου.


  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΜΑΣ ΤΑΪΖΟΥΝ ΚΑΙ ΧΗΜΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ

  Έως σήμερα υπολογίζεται ότι ο άνθρωπος έχει δημιουργήσει 10 εκατομμύρια χημικές ουσίες και ο αριθμός αυτός κάθε χρόνο αυξάνεται. Πολλές από τις χημικές αυτές ουσίες μιμούνται τη δράση των ορμονών που παράγει το ανθρώπινο σώμα, και ονομάζονται «ξενοοιστρογόνα», τα οποία επιφέρουν σοβαρά γενετικά και αναπαραγωγικά προβλήματα.

  Ένα ζώο, ο αρσενικός κροκόδειλος, παρουσιάζει σημαντικές γενετικές ομοιότητες με τον άνδρα. Ο αρσενικός κροκόδειλος της περιοχής Τάμπα στη Φλόριντα κολυμπώντας σε περιοχές με αστικά απόβλητα, απέκτησε- τις τελευταίες τρεις δεκαετίες- ομοφυλοφιλικές τάσεις και θηλυκά χαρακτηριστικά.

  Ο καθηγητής Ουρολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Νικόλαος Σοφικίτης λέει: «Άνδρες και κροκόδειλοι παρουσιάζουν σήμερα σχεδόν τους ίδιους γενετικούς εκφυλισμούς. Στην περίπτωση των κροκοδείλων της Τάμπα, οι οποίοι είναι εκτεθειμένοι σε βιομηχανικά απόβλητα, παρατηρούμε πτώση του αριθμού των σπερματοζωαρίων, σμίκρυνση του μεγέθους των όρχεων και αδιαφορία στις προκλήσεις των θηλυκών για αναπαραγωγή».

  Τα τελευταία χρόνια ο μέσος όρος γονιμοποίησης του ανδρικού σπέρματος φθίνει. Μελέτες στατιστικής έχουν δείξει ότι μειώνεται ο μέσος αριθμός σπερματοζωαρίων ανά εκσπερμάτιση και η μέση κινητικότητα αυτών, ενώ συγκριτικά με 40 χρόνια πριν ο μέσος αριθμός παραγόμενων σπερματοζωαρίων είναι περίπου ο μισός. Όσο μεγαλύτερη είναι η επαφή ενός αρσενικού με τα ψευδοοιστρογόνα, τόσο περισσότερο μειώνεται η επιθυμία για το άλλο φύλο, με αποτέλεσμα όλο και περισσότεροι άντρες να παρουσιάζουν ουδετερότητα.-
  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΟΙ «ΕΛΛΗΝΕΣ» ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΘΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΝ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ CIA, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ;

  «Υπήρξα δημοσιογράφος επί 25 χρόνια. Είχα σπουδάσει για να γράφω ψέματα, να προδίδω τις αρχές μου και να μην λέω την αλήθεια στον κόσμο. Αποφάσισα να σηκωθώ όρθιος και να πω ότι δεν είναι σωστό εκείνο που έχω κάνει στο παρελθόν: Να χειραγωγήσω τους ανθρώπους. Δεν είναι σωστό αυτό που έχουν κάνει συνάδελφοί μου στο παρελθόν, επειδή δωροδοκήθηκαν για να προδώσουν τον λαό, όχι μόνο στην Γερμανία, αλλά σ΄ ολόκληρη την Ευρώπη».
  «Μια ημέρα, η BND (η γερμανική Μυστική Υπηρεσία Πληροφοριών) ήρθε στο γραφείο μου στην εφημερίδα “Frankfurter Allgemeine”. Και να θυμάστε ότι η γερμανική Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Πληροφοριών, ή BND έχει δημιουργηθεί απευθείας από τη CIA. Παρά το γεγονός ότι ουδεμία είχα ιδιαίτερη πληροφορία ή ειδήσεις για τον Καντάφι, ήθελαν να γράψω ένα άρθρο για τον συνταγματάρχη Μουαμάρ Καντάφι και τη Λιβύη… Μου έδωσαν όλες τις μυστικές πληροφορίες και το μόνο που μου ζήτησαν ήταν να υπογράψω το άρθρο». Την άλλη ημέρα δημοσιεύθηκε στην Frankfurter Allgemeine, αλλά ήταν εξ ολοκλήρου το έργο της BND, είπε ο Ulfkotte στην RT. Το άρθρο αναφερόταν στα σχέδια του Καντάφι να κατασκευάσει μυστικά εργοστάσιο παραγωγής δηλητηριωδών αερίων στην Rabtha. «Η είδηση την επομένη είχε κάνει το γύρο του κόσμου. Μπορείτε να το θεωρήσετε αυτό δημοσιογραφία;».

  Γερμανός δημοσιογράφος, πρώην αρχισυντάκτης της “Frankfurter Allgemeine Zeitung” (FAZ) Ούντο Ούλφκοτε (Udo Ulfkotte).

  ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

9 σχόλια:

 1. Μειώθηκε κατά 10% ο πληθυσμός της χώρας του Σόρος - Σκόπια. Από 2.020.000 το 2002 τώρα είναι 1.836.713
  ΠΟΣΟΙ ΓΕΝΝΑΙΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.


  Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία της απογραφής του πληθυσμού που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο, τα οποία ανακοίνωσε σήμερα η εθνική Στατιστική Υπηρεσία της χώρας.
  Ήταν η πρώτη απογραφή στη χώρα, μετά από σχεδόν 20 χρόνια. Η προηγούμενη είχε πραγματοποιηθεί το 2002.
  Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο πληθυσμός της χώρας, με βάση την απογραφή που πραγματοποιήθηκε από τις 5 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, ανέρχεται σε από την απογραφή του 2002.
  Ποσοστό 58,44% δήλωσαν «Μακεδόνες» (64,18% στην απογραφή του 2002), ενώ ποσοστό 24,30% δήλωσαν «Αλβανοί» (25,17%). Ακόμη, ποσοστό 3,86% δήλωσαν «Τούρκοι» (3,85%), 2,53% δήλωσαν «Ρομά» (2,66%), 1,3 «Σέρβοι» (1,8%), 0,87% «Βόσνιοι» (0,85%) και 0,47% «Βλάχοι» (0,5%). Στην απογραφή αυτή 294 άτομα (ποσοστό 0,02%) δήλωσαν «Έλληνες», έναντι 422 στην απογραφή του 2002.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΡΝΤΟΓΑΝ: «ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΝΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ». Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΣΤΑΜΠΟΥΛ…
  Ερντογάν: «Στρατιώτες προχωρήστε μέχρι να παρθεί το Εθνικό Συμβόλαιο» – Περιλαμβάνει Θεσ/νίκη-Θράκη-Κύπρο.
  Ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν έκανε αναφορά στο Εθνικό Συμβόλαιο, ενώ την ίδια ώρα ο συνέταιρος του Ντεβλέτ Μπαχτσελί μιλούσε για μεγάλα «τουρκικά» κοιτάσματα στην ανατολική Μεσόγειο.
  «Οταν έναν αιώνα πριν στην Ανατολία, άντρες και γυναίκες πολεμούσαν για την ανεξαρτησία, οι ουζμπέκοι αδερφοί μας εδώ, προσεύχονταν και έγραφαν ηρωικά ποιήματα» τόνισε ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου, χθες Τετάρτη, με τον ομόλογό του του Ουζμπεκιστάν Σαβκάτ Μιρζιγιάγιεφ.
  «Ο αείμνηστος Αμπντουλχαμίτ Σουλεϊμάν Τσολπάν, βγάζει στους στίχους την πλημμυρίδα της καρδιάς του και χαιρετίζει ως εξής τα νικηφόρα στρατεύματα της Ανατολίας: “Ει Ινονού, έι Σαγγάριε, έι στρατιώτες της ανεξαρτησίας, προχωρήστε ασταμάτητα εμπρός μέχρι να παρθεί το Εθνικό Συμβόλαιο» πρόσθεσε ο Τούρκος πρόεδρος.
  Ακολουθεί ο χάρτης των εδαφών που περιέχονται στο «Εθνικό Συμβόλαιο», το οποίο έχει ψηφιστεί από το τουρκικό κοινοβούλιο. Σε αυτόν περιέχονται εκτός της σημερινής Τουρκίας, όλη η Κύπρος, η Θράκη, η μισή Βουλγαρία, η Θεσσαλονίκη και το βόρειο Ιράκ.
  «Οι επαφές με το Ισραήλ και τα κοιτάσματα»
  Σε ομιλία που έκανε προχθές Τρίτη στην κοινοβουλευτική ομάδα του ο πρόεδρος του κόμματος ΜΗΡ (Κόμμα Εθνικιστικού Κινήματος) Ντεβλέτ Μπαχτσελί, μεταξύ άλλων είπε:
  «Οι επαφές με το Ισραήλ και το άνοιγμα αμοιβαίων και αναπτυσσόμενων διαύλων συνεργασίας για τη μεταφορά του φυσικού αερίου αυτής της χώρας στην Ευρώπη, είναι μία από τις κινήσεις που θα αντισταθμίσουν τη μειονεκτική θέση της Τουρκίας στον τομέα της ενέργειας.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αντώναρος: «Ο Κ.Μητσοτάκης θα πέσει ξαφνικά και με κρότο».
  Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος επικαλείται πληροφορίες του σύμφωνα με τις οποία η Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας «βράζει» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τονίζει ότι θα πέσει ξαφνικά και με κρότο.
  Συμπληρώνει πως ο ίδιος πιστεύει πως είναι κυρίαρχος αλλά αυταπατάται και προσθέτει πως η μόνη λύση είναι η προσφυγή στις κάλπες.
  Οι αναρτήσεις του Ευάγγελου Αντώναρου:
  Εναγωνίως ο πολιτικά απομονωμένος και ψυχολογικά
  ασταθής ΚυρΜητς αναζητεί συμμάχους. Κανείς δεν θα του δώσει στήριξη. Θα τον αφήσουν να καταρρεύσει. Οι βουλευτές θα αρχίσουν να τον εγκαταλείπουν σε κατοπινότερο στάδιο. Οπως έστρωσε θα κοιμηθεί. Θα πέσει ξαφνικά. Και με κρότο
  Το λέω εδώ κι εβδομάδες. Κάποιοι έσπευσαν να το αμφισβητήσουν. Τώρα επιβεβαιώνεται κ από άλλες πηγές: Η Κοιν.Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας βράζει.
  Κι όσο ο ΚυρΜητς εξακολουθεί να παραπαίει και να αποδεικνύει καθημερινά ότι είναι ανίκανος να στηρίξει ουσιαστικά την κοινωνία, η κατάσταση θα επιδεινώνεται. Μέρα-Μερα.
  Η λύση είναι μία: Άμεση προσφυγή στις κάλπες. Για να αποφασίσουν οι πολίτες πως θέλουν να πορευθεί η χώρα.
  Ο ΚυρΜητς νομίζει (ακόμη;) ότι είναι κυρίαρχος της κατάστασης και ότι μπορεί να καθορίσει τις εξελίξεις. Αυταπατάται — όπως πάντα. Θα συρθεί σε εκλογές. Και μάλιστα σε χρονικό σημείο που θα τον οδηγήσει σε προσωπική πολιτική εξαΰλωση.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Παναγιωτόπουλος: «ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΝΕΑ ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ».
  Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος τοποθετήθηκε στη Βουλήγια το θέμα των αρμάτων μάχης και του εκσυγχρονισμού τους και απέκλεισε νέες αγορές αρμάτων, αφήνοντας «θολό» το σκηνικό του προγράμματος εκσυγχονιμού.
  «Εξετάζονται συνεχώς οι νέες εξελίξεις στο χώρο των αρμάτων, αλλά τουλάχιστον επί του παρόντος δεν διαφαίνεται η ανάγκη πρόσκτησης γαλλικών αρμάτων μάχης, είτε προς αντικατάσταση των αρμάτων μάχης Μ48Α5 ΜΟLF – Μ60Α3, είτε για επιπρόσθετη ενίσχυση του υπάρχοντος αρματικού δυναμικού».
  Αυτό γνωστοποίησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νικόλαος Παναγιωτόπουλος, απαντώντας σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, με θέμα «Προμήθεια γαλλικών αρμάτων ή αντικατάσταση πεπαλαιωμένων του Ελληνικού Στρατού με αυτά».
  Παράλληλα ανέφερε ότι «το Γενικό Επιτελείο Στρατού έχει σχεδιάσει την επαύξηση των επιχειρησιακών δυνατοτήτων του Όπλου Ιππικού-Τεθωρακισμένων με βάση τις καταγεγραμμένες επιχειρησιακές απαιτήσεις και οποιαδήποτε λύση εξυπηρετεί τον εν λόγω σχεδιασμό, εξετάζεται και αξιολογείται διεξοδικά, συνεκτιμώντας τα υφιστάμενα επιχειρησιακά και οικονομικά δεδομένα».
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΤΑ ΣΚΟΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΑΤΩΝ.
  To πρόγραμμα εκσυγχρονισμού των αρμάτων μάχης Leopard 2 και Leopard 1 A5 του Όπλου των Τεθωρακισμένων συγκαταλέγεται στα πλέον κομβικά εξοπλιστικά προγράμματα του Ελληνικού Στρατού (ΕΣ). Η δρομολόγηση ενός προγράμματος εκσυγχρονισμού του κύριου όγκου των ελληνικών αρμάτων προβάλλει ως αδήριτη ανάγκη για τον εθνικό αμυντικό σχεδιασμό με προφανή επιχειρησιακά οφέλη.
  Ο κύριος άξονας του προγράμματος εκσυγχρονισμού αποτελείται από τον εκσυγχρονισμό σε πρώτη φάση των αρμάτων μάχης Leopard 2 Α4 και Leopard 1 A5 (συγκεκριμένα ενός αρχικού αριθμού αρμάτων ώστε το υφιστάμενο δυναμικό των αρμάτων να παραμένει αξιόμαχο για τα επόμενα έτη). Σε δεύτερη φάση αναμένεται να προχωρήσει ο εκσυγχρονισμός των αρμάτων μάχης Leopard 2 HEL.
  Κατά το προηγούμενο χρονικό διάστημα ο ΕΣ ενημερώθηκε με βάση τα όσα ζήτησε σε προγενέστερο χρόνο μέσω επίσημης πρότασης από τη γερμανική KMW. Η πρόταση έρχεται με βάση τα βασικά ζητούμενα από τον ΕΣ τόσο για τον αριθμό όσο και για τις δυνητικές επιλογές εκσυγχρονισμού. Πρόκειται για μια ολοκληρωμένη απάντηση από πλευράς KMW με επίκεντρο έναν ριζικό εκσυγχρονισμό του ελληνικού αρματικού δυναμικού και ειδικότερα στον εκσυγχρονισμό των αρμάτων μάχης Leopard 2 Α4 και Leopard 1 A5.
  Η πρόταση περιλαμβάνει ολικό εκσυγχρονισμό των αρμάτων μάχης Leopard 2 Α4 στο επίπεδο Α7 (τη πλέον σύγχρονη έκδοση) καθώς και σημαντικού αριθμού αρμάτων μάχης (τα οποία υπηρετούν σε Επιλαρχίες Αρμάτων Μάχης του Δ Σώματος Στρατού) Leopard 1 A5 με νέα σκοπευτικά σε αντικατάσταση των υφιστάμενων που κρίνονται ως παρωχημένα.
  Να τονιστεί πως η πρόταση για τα Leopard 2 Α4 στο επίπεδο Α7 περιλαμβάνει προαιρετική επιλογή για εγκατάσταση ενεργού συστήματος προστασίας ισραηλινής προέλευσης τύπου Trophy.
  Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τη σύμβαση εγκατάστασης και ολοκλήρωσης συστημάτων Trophy για τον Γερμανικό Στρατό το κόστος για μόλις 17 άρματα ανήλθε στα 45 εκατομμύρια ευρώ. Εύλογα λοιπόν συμπεραίνουμε πως για 183 άρματα μάχης Leopard 2 Α4 με βάση τις παραπάνω τιμές απαιτούνται περί τα 450 εκατομμύρια ευρώ.
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Μέγιστη προτεραιότητα για τα Leopard 1 A5 αποτελεί η αντικατάσταση των σημερινών σκοπευτικών που κρίνονται ως παρωχημένα με ξεπερασμένες δυνατότητες.
  Η ίδια πρόταση περιλαμβάνει επταετή σύμβαση τεχνικής υποστήριξης για τα παραπάνω άρματα μάχης καθώς και δημιουργία υποδομής πέμπτου κλιμακίου ώστε ο ΕΣ να είναι σε θέση να εξασφαλίζει πλήρη τεχνική υποστήριξη των αρμάτων μάχης διασφαλίζοντας υψηλές διαθεσιμότητες των αρμάτων. Παράλληλα, αναβαθμίζεται καθοριστικά η εκπαίδευση με τον εκσυγχρονισμό του συνόλου των εξομοιωτών στο Κέντρο Εκπαίδευσης Εξομοιωτών στην Αλεξανδρούπολη.
  Επομένως είναι μια πρόταση ολοκληρωμένη και με πολλές διαφορετικές επιλογές και δυνατότητες ανάλογα με αυτά που επιθυμεί ο χρήστης και συγκεκριμένα ο ΕΣ.
  Η πρόταση της KMW ανανεώνει ριζικά το αξιόμαχο του Όπλου των Τεθωρακισμένων και διασφαλίζει το μέλλον του κορμού των ελληνικών αρμάτων μάχης. Ταυτόχρονα εισάγει τον ΕΣ στην επόμενη τεχνολογική γενιά των αρμάτων μάχης και ειδικότερα στη πλέον σύγχρονη έκδοση άρματος μάχης του Leopard 2 A7. Το προαναφερθέν βήμα αποτελεί άλμα καθότι το Όπλο των Τεθωρακισμένων θα είναι σε θέση να αξιοποιούν ένα άρμα μάχης με όλες τις τεχνολογικές καινοτομίες που πρεσβεύει η πλέον ικανή έκδοση Leopard 2 διεθνώς.
  Η πρόταση περιλαμβάνει ολικό εκσυγχρονισμό των αρμάτων μάχης Leopard 2 Α4 στο επίπεδο Α7 (τη πλέον σύγχρονη έκδοση) καθώς και σημαντικού αριθμού αρμάτων μάχης (τα οποία υπηρετούν σε Επιλαρχίες Αρμάτων Μάχης του Δ Σώματος Στρατού) Leopard 1 A5 με νέα σκοπευτικά σε αντικατάσταση των υφιστάμενων που κρίνονται ως παρωχημένα.
  Επίσης προσφέρει το ποιοτικό πλεονέκτημα έναντι της τουρκικής απειλής και παράλληλα δίνει την ευκαιρία στο ΕΣ μελλοντικώς να πραγματοποιήσει αντίστοιχο πακέτο εκσυγχρονισμού και για τα Leopard 2 HEL ώστε να επιτύχει πλήρη ομογενοποίηση του αρματικού δυναμικού.
  Κλείνοντας να τονίσουμε πως ένα τέτοιο πρόγραμμα με γνώμονα την εμπειρία της συμπαραγωγής του Leo 2 HEL είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για αναβίωση της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας η οποία θα κληθεί να συμμετέχει καθοριστικά.
  Με μία πρόταση στο τέλος; Τα παραπάνω αξίζουν 2 δισ. ευρώ; Θα δείξει…
  https://youtu.be/em-O-j057pE
  https://youtu.be/2x_5RuBZz50
  https://youtu.be/kJgffMCLimg

  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. «Οι Ουκρανοί θα βομβάρδιζαν τους Ρώσους με βιοχημικά που θα έριχναν τα τουρκικά drones».
   Σήμερα το ρωσικό υπουργείο άμυνας αποφάσισέ να εκθέσει στην δημοσιότητα έγγραφα «φωτιά» στην επίσημη ιστοσελίδα του στο facebook, τα οποία δείχνουν όχι απλά μόνο την εμπλοκή των ΗΠΑ στην Ουκρανία στον τομέα των βιολογικών-χημικών όπλων αλλά και πως η ουκρανική πλευρά έψαχνε στα τουρκικά drones τους φορείς που θα έκαναν τις ρίψεις.
   Το έγγραφο με ημερομηνία 15 Δεκεμβρίου 2021 παρουσιάζει απάντηση σε αίτημα της ουκρανικής εταιρείας Motor Sich προς τον τουρκικό κατασκευαστή drone Baykar Makina.
   Ο Τούρκος κατασκευαστής drone απαντά σε πλήθος ερωτημάτων της ουκρανικής πλευράς σχετικά με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων της.
   Οι ερωτήσεις 9 και 10 όμως θέλουν προσοχή. Απαιτούνται δεδομένα για το μέγιστο σύστημα/μηχανισμό ψεκασμού ωφέλιμου φορτίου και αερολυμάτων, χωρητικότητας άνω των 20 λίτρων.
   Με δεδομένο το γεγονός ότι το ρωσικό υπουργείο Άμυνας γνώριζε ήδη για την εφαρμογή αμερικανικών στρατιωτικών βιολογικών προγραμμάτων στην Ουκρανία υπό την καθοδήγηση του DTRA, μπορούμε να υποθέσουμε ότι ζητήθηκαν τα βαρύτερα UCAV ώστε να προσαρμοστούν στον χημικό πόλεμο ψεκασμού ουσιών σε βάθος πάνω από εχθρικό έδαφος, επειδή το εύρος αυτού του UAV (Bayraktar Akinci) είναι σχεδόν 300 χιλιόμετρα (διπλάσιο από αυτό του κανονικού TB2).
   Αυτός φαίνεται να είναι ο λόγος που αποφάσισε η ουκρανική πλευρά να προσφέρει τους κινητήρες στα τουρκικά αεροχήματα.
   Οι πληροφορίες που παρουσιάστηκαν καταδεικνύουν την άμεση εμπλοκή και το σημαντικό ενδιαφέρον της αμερικανικής κυβέρνησης και του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση βιολογικών δραστηριοτήτων στην Ουκρανία, καθώς και τις κύριες προτεραιότητες της αμερικανικής στρατιωτικής με έναρξη εργασιών στο έδαφος της Ουκρανίας.
   Συμφωνία εταιρικής σχέσης για την υλοποίηση του βιολογικού έργου UP-1, συνήφθη μεταξύ του αμερικανικού Υπουργείου Μείωσης Απειλών του ΥΠΕΝ (DTRA) και του Εθνικού Ινστιτούτου Επιδημιολογίας και Υγιεινής του Lviv, το Sci Ερευνητικό Ινστιτούτο Ύμνων. Mechnikova, καθώς και το Κεντρικό ΚΕΕ Υπουργείο Υγείας της Ουκρανίας.
   Ξεχωριστά παρουσιάστηκε υπόμνημα του Υπουργού Άμυνας των ΗΠΑ για την έγκριση του concept του έργου UP-1 για την υπογραφή του υφυπουργού Άμυνας για την παγκόσμια ασφάλεια. Έχει δηλωθεί ότι ένα τρίτο επίπεδο εργαστηρίου βιοπροστασίας είναι απαραίτητο για την έρευνα.
   Τα έγγραφα ισχύουν για την άδεια εξαγωγής ερευνητικού υλικού στο εξωτερικό, ειδικότερα, χώρες της ΕΕ, ΗΠΑ, Καναδά και Ιαπωνία.
   Οι πληροφορίες που παρέχονται αποδεικνύουν ανεπανόρθωτα το γεγονός της άμεσης εμπλοκής και πρωταγωνιστικού ρόλου του αμερικανικού στρατιωτικού τμήματος στη διεξαγωγή του βιολογικού έργου UP-1.
   Ζ.Π.

   Διαγραφή
 7. Google: Νέο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης για τον εντοπισμό των προθέσεων των αναζητήσεων.

  Η Google χρησιμοποιεί νέα τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης που έχει σχεδιαστεί για να κατανοεί την πρόθεση πίσω από τα ερωτήματα αναζήτησης, τεχνολογία που ο κολοσσός ελπίζει ότι θα προσφέρει σχετικότερα αποτελέσματα σε άτομα που αναζητούν βοήθεια κατά τη διάρκεια προσωπικών κρίσεων.
  Την Τετάρτη, η Google δήλωσε ότι θα αρχίσει να εφαρμόζει το MUM, ένα μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης που εντοπίζει με μεγαλύτερη ακρίβεια «ένα ευρύτερο φάσμα προσωπικών αναζητήσεων» τις επόμενες εβδομάδες. Το μοντέλο έχει σχεδιαστεί για να κατανοεί καλύτερα την πρόθεση πίσω από τα ερωτήματα αναζήτησης και να παρέχει άμεσα χρήσιμες πληροφορίες στον ερευνητή. Η Google λέει ότι το νέο μοντέλο θα βοηθήσει τη μηχανή αναζήτησής της με έρευνες που σχετίζονται με αυτοκτονία, σεξουαλική επίθεση, κατάχρηση ουσιών και ενδοοικογενειακή βία.
  Η εταιρεία είπε επίσης ότι ένα άλλο μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης, που ονομάστηκε BERT, μείωσε τον αριθμό των ανεπιθύμητων σεξουαλικών αποτελεσμάτων που εμφανίζει η μηχανή αναζήτησης. Η Google είπε ότι η BERT έχει ήδη μειώσει τα “ανεπιθύμητα αποτελέσματα” κατά 30% από τον περασμένο χρόνο.
  Οι νέες τεχνολογίες έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν αποτελέσματα που αντικατοπτρίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την πρόθεση πίσω από τις αναζητήσεις. Η Google μπορεί εύκολα να εμφανίσει τον αριθμό τηλεφώνου της Εθνικής Γραμμής Πρόληψης Αυτοκτονιών όταν χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες της, άτομα σε κρίση. Επειδή όμως η κατάθλιψη είναι περίπλοκη, ο λόγος για τις ερωτήσεις των χρηστών δεν είναι πάντα απολύτως προφανής στη μηχανή αναζήτησης της Google.
  Οι τεχνολογικές πλατφόρμες έχουν δυσκολευτεί με περιεχόμενο αυτοκτονίας, το οποίο είναι εύκολο να βρεθεί στις πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Η αυτοκτονία στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ευθυνόταν για σχεδόν 46.000 θανάτους το 2020.
  Η Google λέει ότι το BERT βοήθησε στη μείωση των άσεμνων αποτελεσμάτων σχετικά με την εθνικότητα, τον σεξουαλικό προσανατολισμό και το φύλο.
  Ζ.Π.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ένας Ισραηλινός αστροναύτης προκαλεί ρίγη συγκίνησης, καθώς λίγο πριν την εκτόξευση της ιδιωτικής αποστολής Axiom-1 με προορισμό τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, απήγγειλε στίχους από την «Ιθάκη», το αριστούργημα της παγκόσμιας ποίησης που ανήκει σ έναν μεγάλο Έλληνα, τον Κωνσταντίνο Καβάφη.
  Ξεκινώντας λοιπόν το ταξίδι του προς το μέλλον, ο Ισραηλινός χρησιμοποίησε την πυξίδα του παρελθόντος:
  Θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τα λόγια του Έλληνα ποιητή Κωνσταντίνου Καβάφη που περιγράφουν ταιριαστά την προοπτική του πληρώματός μας.
  «Πάντα στον νου σου να `χεις την Ιθάκη.
  Το φτάσιμον εκεί είν’ ο προορισμός σου.
  Αλλά μη βιάζεις το ταξίδι διόλου.
  Καλλίτερα χρόνια πολλά να διαρκέσει και γέρος πια
  ν’ αράξεις στο νησί πλούσιος
  με όσα κέρδισες στον δρόμο,
  μη προσδοκώντας πλούτη να σε δώσει η Ιθάκη.
  Η Ιθάκη σ’ έδωσε τ’ ωραίο ταξίδι’…»
  Ζ.Π.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...