ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

05 Μαρτίου 2022

Ζεύγος αμερικανικών βομβαρδιστικών B-52 σε ασκήσεις πυρηνικών πληγμάτων μια «ανάσα» από τα ουκρανικά σύνορα. Ο ΣΟΡΟΣ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΘΕΛΕΙ (ΣΑΝ ΤΟΝ ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΩΡΤΣΙΛ) ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΤΗΝ ΔΡΕΣΔΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ.

 


Χτυπήθηκε και καταστράφηκε από τους Ρώσους το φορτίο όπλων που έστειλε ο Μητσοτάκης στον ιουδαίο Ζελένσκι. Έτσι με μία κίνηση η κυβέρνηση πετυχαίνει να αφήσει με ελάχιστες ρουκέτες τα RM-70 και να έχει εν συνεχεία δικαιολογία να τα αποσύρει από τα νησιά, όπως ζήτησε ο Ερντογάν. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

 

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΛΙΝΤΣΕΪ ΓΚΡΕΪΑΜ (ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΤΡΑΜΠ): «ΡΩΣΟΙ, ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ». Ο ρώσος επιχειρηματίας, Alex Konanykhin, δίνει ένα εκατ. δολάρια για το «κεφάλι» του προέδρου. 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 1953: ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ Ο ΣΤΑΛΙΝ;

  


ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΑ; ΜΗΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΧΑΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΥΤΙΝ - ΜΠΑΪΝΤΕΝ - ΙΣΡΑΗΛ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΚΙΝΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. Η ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ....


ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΚΑΙ Ο ΡΟΥΣΒΕΛΤ ΒΟΜΒΑΡΔΙΖΑΝ ΣΤΟΝ Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΩΣ ΤΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ;



Το 1990 ο David Irving  έφερε στο φως μία δήλωση του Winston Churchill:  

«Δεν θέλω  καμία υπόδειξη για το πώς μπορεί να καταστραφούν σημαντικοί στρατιωτικοί στόχοι κοντά στην Δρέσδη. Θέλω συμβουλές για το πώς μπορούμε να ψήσουμε ζωντανούς τους 600.000 πρόσφυγες που κατέφυγαν από το Βρότσλαβ  στην Δρέσδη!»



 ΑΥΘΕΝΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΙΡΟΣΙΜΑ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ

Ζεύγος αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών B-52, συνοδεία ΝΑΤΟϊκών μαχητικών, εξασκήθηκε σε εικονικά πυρηνικά χτυπήματα από τον ρουμανικό εναέριο χώρο, πλησιάζοντας τα σύνορα της Ουκρανίας σε απόσταση μικρότερη των 100 χιλιομέτρων.

Σύμφωνα με στοιχεία από ανοιχτές πηγές την προηγούμενη μέρα, οι Ηνωμένες Πολιτείες και οι χώρες του ΝΑΤΟ εξασκήθηκαν σε πυρηνικά πλήγματα χρησιμοποιώντας στρατηγικά βομβαρδιστικά B-52.

Τα αεροπλάνα πέταξαν μέσα από τον εναέριο χώρο της Γερμανίας και της Ουγγαρίας και έφτασαν στον εναέριο χώρο της Ρουμανίας, τα αεροπλάνα γύρισαν και ακολούθησαν αντίθετη πορεία.

  

Η προσέγγιση στα σύνορα της Ουκρανίας ήταν λιγότερο από 100 χιλιόμετρα.

Τέτοιες προκλητικές ενέργειες της Βορειοατλαντικής Συμμαχίας και των Ηνωμένων Πολιτειών κοντά στους χώρους της ρωσικής ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης εγείρουν πολλά ερωτήματα.

Στην εικόνα που παρουσιάζεται, μπορείτε να δείτε τη διαδρομή πτήσης του ζεύγους δύο αμερικανικών στρατηγικών βομβαρδιστικών B-52.

Τα βομβαρδιστικά δεν εμφανίστηκαν σε άμεση γειτνίαση με τα σύνορα με την Ουκρανία, ωστόσο, δεδομένων των όπλων που μπορεί να υπάρχουν στα βομβαρδιστικά B-52, τέτοιες προκλήσεις είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνες, ειδικά δεδομένης της τρέχουσας σχέσης μεταξύ ΝΑΤΟ και Ρωσίας, και ως εκ τούτου.


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




2 σχόλια:

  1. Δέκα πράγματα που πρέπει να έχει κάποιος έτοιμα σε περίπτωση που ξεσπάσει πυρηνικός πόλεμος.
    Η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Έκτακτης Ανάγκης των ΗΠΑ, έχει κατά καιρούς δημοσιεύσει ειδικούς οδηγούς για τέτοια εφιαλτικά σενάρια και πλέον μπορεί ο καθένας στο διαδίκτυο να διαβάσει κάποια βασικά πράγματα που πρέπει να κάνει όταν πατηθούν τα κουμπιά.

    Ο συγκεκριμένος οδηγός είναι 241 σελίδων και μεταξύ άλλων αναφέρει: Το πρώτο και κυριότερο που πρέπει να κάνουμε είναι να μπούμε μέσα στο έδαφος. Δηλαδή να κρυφτούμε σε κάποιο υπόγειο, ή καταφύγιο. Το θέμα όμως είναι πως θα επιβιώσουμε εκεί μέσα.

    Έτσι λοιπόν θα πρέπει να έχει κάποιος μαζί του:

    –Νερό τουλάχιστον για τις πρώτες 72 ώρες από τη στιγμή που θα πέσει η πυρηνική βόμβα. (Εδώ πρέπει να υπολογίσουμε ότι ο άνθρωπος χρειάζεται 3,5 λίτρα την ημέρα)

    –Φαγητό τουλάχιστον και αυτό για 3 ημέρες και οπωσδήποτε συσκευασμένο.

    –Ραδιόφωνο με μπαταρίες. Όταν πέσουν οι βόμβες δεν θα υπάρχει τίποτε επάνω στην επιφάνεια. Και φυσικά δεν θα υπάρχει τηλεόραση, ίντερνετ, ηλεκτρικό, κινητά τηλέφωνα. Μόνο μέσω ραδιοφώνου θα γίνεται η επικοινωνία.

    –Κουτί πρώτων βοηθειών

    –Φακός με μπαταρίες. (Όπως είπαμε δεν θα υπάρχει καθόλου ηλεκτρικό)

    –Σφυρίχτρα. Αφού όπως και στους σεισμούς η σφυρίχτρα βοηθάει να εντοπιστεί κάποιος που έχει θαφτεί κάτω από τα χαλάσματα.

    –Μάσκα. Όχι τις μάσκες που φοράμε για τον κορωναϊό, αλλά μάσκα με φίλτρο ενεργού άνθρακα.

    –Υγρά μαντηλάκια, για λόγους υγιεινής

    –Χάρτες της περιοχής όπου βρισκόμαστε


    –Εργαλειοθήκη με βασικά εργαλεία που θα μας φανούν χρήσιμα αργότερα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνομιλία Β.Πούτιν με Ρ.Τ.Ερντογάν αύριο για την επέμβαση στην Ουκρανία. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΤΕΤΡΑΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.

    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν θα συνομιλήσει αύριο Κυριακή με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντίμιρ Πούτιν με αντικείμενο συζήτησης την επέμβαση στην Ουκρανία, δήλωσε σήμερα ο εκπρόσωπος της τουρκικής προεδρίας Ιμπραχίμ Καλίν, προσθέτοντας ότι η Άγκυρα είναι έτοιμη να βοηθήσει στην επίλυση της κρίσης.

    Μιλώντας σε δημοσιογράφους στην Κωνσταντινούπολη, ο Καλίν διατύπωσε εκ νέου την προσφορά της Τουρκίας να φιλοξενήσει συνομιλίες μεταξύ αξιωματούχων της Ουκρανίας και Ρωσίας και κάλεσε σε άμεση παύση των εχθροπραξιών.

    Εκ νέου συμπλήρωσε ότι η Άγκυρα δεν μπορεί να εγκαταλείψει τους δεσμούς που διατηρεί ούτε με τη Μόσχα ούτε με το Κίεβο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...