ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

15 Ιανουαρίου 2023

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ ΘΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. Προαναγγέλλει ρύθμιση για να μείνει εκτός Βουλής ο Κασιδιάρης. Η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη.

 

 

 

ΕΛΛΑΔΑ:  Η  ΜΟΝΑΔΙΚΗ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ  ΚΟΛΑΣΗ ΤΟΥ  ΚΟΣΜΟΥ.  ΤΗΝ  ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ  ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΠΑΤΕΡΑ  ΣΤΟΝ  ΓΙΟ  ΚΑΙ  ΣΤΟΝ  ΕΓΓΟΝΟ.

 

ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΦΑΝΩΣ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ. Ο ΛΟΓΟΣ: Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΙΡΑΝ – ΡΩΣΙΑΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΜΑΧΗΤΙΚΩΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΠΑΘΕΙ «ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ» ΟΠΩΣ ΕΠΑΘΕ «ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ» Ο ΣΤΑΛΙΝ ΣΤΙΣ 5 ΜΑΡΤΙΟΥ 1953, ΑΠΟ 10 XΑΠΙΑ SINTROM 4 MG ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΑΦΕ ΤΟΥ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ

 

 

ΕΞΩΔΙΚΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΟΝ «ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ». ΤΟ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΛΕΕΙ ΝΑΙ ΣΤΟΝ "ΝΟΜΟ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ" ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΕΙ Η ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ ΣΟΡΟΣ. Μήπως ο Κρυφακούλης θέλει να καταργήσει και τις εκλογές;

 

 

 

 Ο  πανέξυπνος  ελληνικός  λαός  και  οι  επιλογές  του  στα  τελευταία 77  χρόνια.  Μέσος  όρος  ευφυΐας το  1980  στις  92  μονάδες (τελευταίος  σε  εξυπνάδα  στην Ευρώπη)  που  μειώθηκε  ξανά το  2020  σε  90  μονάδες, λόγω  της  εισροής  λαθρομεταναστών.

 

Ευριπίδης στην Ιφιγένεια εν Αυλίδ:  «βαρβάρων δ’ Ἕλληνας ἄρχειν εἰκός, ἀλλ’ οὐ βαρβάρους … Ἑλλήνων· τὸ μὲν γὰρ δοῦλον, οἱ δ’ ἐλεύθεροι». Είναι λογικό οι Έλληνες να εξουσιάζουν τους βαρβάρους, αλλά όχι το αντίστροφο.

Αριστοτέλης:  «οι  Έλληνες  είναι  από την φύση  τους  ανώτεροι.  Βάλτε  ένα  Έλληνα  σε  ξένη  κοινωνία  και  σε  λίγο  θα  είναι  βασιλιάς».

Αυτά  βέβαια  λέγονταν  γιατί  ο  μέσος  δείκτης  ευφυΐας  των  Ελλήνων  του  300  π.Χ.  υπολογίζεται  σήμερα  σε  120 με  130  μονάδες. 

Σήμερα,  με  κυβερνήτες  τον  Κούλη  και  τον  Προδότη, με μέσο  δείκτη ευφυΐας  90,  αν ένας  ρωμιός  τοποθετηθεί  σε  ξένη  κοινωνία,  θα  γίνει γκαρσόνι.  

 

Οι  τρεις  μαφιόζικες - εγκληματικές  οικογένειες που  κυβερνούν  και  απομυζούν ανενόχλητες  εδώ  και  78  χρόνια  την  πατρίδα  μας.  Όσοι  τολμούν  να  αντιπολιτευτούν  την  Μαφία  στα  σοβαρά  χαρακτηρίζονται  οι  ίδιοι  εγκληματίες.

 

ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. 

 

Την ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών στο πρόσωπό του ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης, εγκαινιάζοντας την προεκλογική εκστρατεία εν όψει των εθνικών εκλογών που, όπως αναφέρει, μπορεί να γίνουν ανά πάσα στιγμή τον Απρίλιο ή τον Μάιο ενώ δηλώνει ότι θα θέλει να ακυρώσει το κόμμα του Η.Κασιδιάρη.

 

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ". ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ".

 



Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΠΑΡΔΑΛΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».



Μιλώντας στο «ΘΕΜΑ», ο πρωθυπουργός σημειώνει ότι ο ίδιος είναι ένας προοδευτικός κεντροδεξιός πολιτικός που άλλαξε το κόμμα του -«δεν νομίζω ότι μοιάζει πολύ σήμερα με τη Ν.Δ. άλλων δεκαετιών», αναφέρει χαρακτηριστικά- ενώ παράλληλα ξεκαθαρίζει ότι στόχος του είναι η αυτοδυναμία. Προσθέτει ωστόσο ότι «αν οι πολίτες με την ψήφο τους μας κατευθύνουν προς μια κυβέρνηση συνεργασίας, θα σεβαστούμε τη βούλησή τους».

Την ίδια στιγμή αποκλείει κατηγορηματικά κάθε ενδεχόμενο συνεργασίας τόσο με τον ΣΥΡΙΖΑ όσο και με την Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ανοίγει ωστόσο παράθυρο προς το ΠΑΣΟΚ μετά από τις δεύτερες κάλπες.

Παράλληλα, ο κ. Μητσοτάκης προαναγγέλλει ότι σύντομα θα αναληφθεί πρωτοβουλία για το «κόμμα Κασιδιάρη», τονίζοντας ότι «το πολιτικό σύστημα οφείλει να εξαντλεί τα συνταγματικά περιθώρια ώστε να μην εκπροσωπούνται στη Βουλή εγκληματικές οργανώσεις».

 

 

ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ «ΕΣΤΙΑ». Ο «ΥΠΟΥΡΓΟΣ» ΒΟΡΙΔΗΣ ἔκανε κάτι ἀδιανόητο γιά νομοθέτη: μέ τήν ἀγόρευσή του – ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ «ΒΟΥΛΗ» - ὁ Ὑπουργός ὁμολόγησε ὅτι ἡ συγκεκριμένη τροπολογία ἔχει φωτογραφικό χαρακτῆρα καί στοχεύει στόν Ἠλία Κασιδιάρη. ΠΕΦΤΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΡΩΜΙΩΝ.

 

Η  ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ  ΑΠΑΝΤΗΣΗ  ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ














 https://youtu.be/CQ1oEa5I9-w


Άμεση ήταν η απάντηση του Ηλία Κασιδιάρη στην εξαγγελία Συνταγματικής εκτροπής του Μητσοτάκη. Καμία αντισυνταγματική μεθόδευση δεν θα μένει αναπάντητη. Συγκεκριμένα ο ιδρυτής του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, έγραψε:

«Τρομοκρατημένος και πανικόβλητος ο υποκλοπέας Μητσοτάκης προαναγγέλλει την κατάλυση του Συντάγματος για να κόψει ψήφους από το #Εθνικό_Κόμμα_ΕΛΛΗΝΕΣ!

Ό,τι και να κάνουν οι καταστροφείς της χώρας, θα επανεκλεγώ πανηγυρικά Βουλευτής και θα συντρίψω την διεφθαρμένη δικτατορία τους!»

 




bankingnews.gr: Μητσοτάκης και Ντογιάκος τρομοκρατημένοι από την άνοδο των ΕΛΛΗΝΩΝ!

https://www.bankingnews.gr/politiki/articles/660709/mitsotakis-dogiakos-piso-apo-tin-ektropi-me-tous-ellines-tou-kasidiari-den-exoun-syntagmatiko-kai-nomiko-ereisma

 

Αντί να αφήσει τον ελληνικό λαό να αποφασίσει επιχειρεί να αλλοιώσει με παράνομες πράξεις έχοντας τον μανδύα τις δήθεν νομιμότητας – βλέπε Ντογιάκος – ώστε να στερήσει το δικαίωμα στο κόμμα Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη να δώσει την μάχη της ψήφου και να κριθεί από τον ελληνικό λαό.
Το δίδυμο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που εμπλέκεται στις παρακολουθήσεις και του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ισίδωρου Ντογιάκου και με την στήριξη Αλιβιζάτου του Συνταγματολόγου έχουν μεθοδεύσει την προσπάθεια να αποκλείσουν από την κάθοδο στις εκλογές του Ηλία Κασιδιάρη του Εθνικού κόμματος Έλληνες... με νομοθετική ρύθμιση....
Δηλαδή να ψηφίσει η Βουλή... εάν ο Κασιδιάρης μπορεί... να συμμετάσχει στις εκλογές και όχι ο ελληνικός λαός...

Το άρθρο 51 του Ελληνικού Συντάγματος – πέραν από τον νόμο που ισχύει στον ποινικό κώδικα – ορίζει ότι ένας πολίτης που έχει καταδιαστεί δεν μπορεί να εκλεγεί Βουλευτής μόνο εάν υπάρχει αμετάκλητη ποινική καταδίκη.
Με βάση επίσης το Ελληνικό Σύνταγμα και τον Ποινικό Κώδικα αμετάκλητη ποινική καταδίκη υπάρχει όταν το Εφετείο στο οποίο προσφεύγει ένας πολίτης εφόσον έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως καταλήξει στην ίδια απόφαση με το αρχικό δικαστήριο που επέβαλλε τις ποινές…

Στην περίπτωση του Ηλία Κασιδιάρη δεν έχει πραγματοποιηθεί ακόμη το Εφετείο, οπότε δεν υφίσταται η έννοια της αμετάκλητης ποινικής καταδίκης…

Να σημειωθεί ότι και ο Βελόπουλος της Ελληνικής Λύσης φαίνεται να βολεύεται από αυτόν τον σχεδιασμό καθώς η δυναμική που έχει αναπτύξει ο Κασιδιάρης, παρ΄ ότι βρίσκεται στις φυλακές και δεν μπορεί να προωθήσει το πολιτικό του μήνυμα… καταφέρνει να έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στην κοινωνία με μεγάλη πιθανότητα… να καταφέρει να εισέλθει στην επόμενη Βουλή.
Η κυβέρνηση διαπιστώνει ότι οι Έλληνες αποκτούν δυναμική, η Βουλή θα είναι 7κομματική οπότε η πιθανότητα αυτοδυναμίας της ΝΔ μηδενίζεται.
Το σχέδιο συνταγματικής εκτροπής που απεργάζονται Μητσοτάκης και Ντογιάκος δεν στηρίζεται προφανώς στην ιδέα της διατήρησης της νομιμότητας αφού ο νόμος ορίζει ότι ένας καταδικασμένος πρωτοδίκως έχει το δικαίωμα της υποψηφιότητας στις εκλογές…
Το βασικό σχέδιο είναι πως η ΝΔ και ο Μητσοτάκης θα διασφαλίσει ότι θα καταφέρει να κερδίσει αυτοδυναμία ή να έχει τον έλεγχο των πολιτικών εξελίξεων…
Η κίνηση Μητσοτάκη είναι αντισυνταγματική, αντιθεσμική, παραβιάζει την νομοθεσία και κινείται με πολιτικό δόλο, κατώτερα ένστικτα πολιτικής επιβίωσης οδηγούν τον Μητσοτάκη και ένα αντιεισαγγελέα υποχείριο… να προβούν σε μια ποταπή απόφαση… που ωστόσο δεν είναι βέβαιο ότι μπορεί να περάσει… παρά τα όσα εξαγγέλλει ο Μητσοτάκης…
Μόνο στην Ελλάδα συμβαίνουν αυτά… και σίγουρα δείχνουν ηττοπάθεια για τον Μητσοτάκη αφού δεν καταφέρνει να πετύχει τον πολιτικό του στόχο απεργάζεται σχέδια… συνταγματικής εκτροπής για να ανακόψει την δυναμική του εθνικού κόμματος Έλληνες…

Ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ισίδωρος Ντογιάκος είναι αμφιλεγόμενος δικαστικός λειτουργός προσδεμένος στην ΝΔ ήταν αυτός που κατηγόρησε την Χρυσή Αυγή ως εγκληματική Οργάνωση – κάτι που δεν αποδείχθηκε – ενώ τον Ιανουάριο του 2023 προκάλεσε αντιδράσεις η δήλωση του σύμφωνα με την οποία η Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών δεν πρέπει να έχει δικαίωμα να πληροφορεί τους ανθρώπους για την παρακολούθηση της συσκευής τους.
Αυτή η δήλωση έχει επικριθεί δριμύτατα από συνταγματολόγους, μέλη όμως της κυβέρνησης Μητσοτάκη έχουν υποστηρίξει τον Ντογιάκο

Οι αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα

Με τον προηγούμενο Ποινικό Κώδικα, το πλαίσιο ποινής για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης ήταν 10 έως 20 έτη ενώ η τελεσίδικη καταδίκη απέφερε 10ετή στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που σημαίνει έκπτωση από το αξίωμα για βουλευτές, απαγόρευση συμμετοχής σε εκλογικές διαδικασίες κ.α.
Με τον νέο Ποινικό Κώδικα το πλαίσιο ποινής περιορίστηκε σε 5 έως 15 έτη ενώ το επίμαχο αδίκημα εξαιρέθηκε από την λίστα των εγκλημάτων που αποφέρει στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων που σημαίνει ελεύθερη συμμετοχή σε εκλογές.
Αναφορικά με το αν οι υπαίτιοι μπορούν να διατηρούν το αξίωμά τους η κατάσταση χαρακτηρίζεται από νομική ασάφεια.
Το άρθρο 60 του νέου Ποινικού Κώδικα αναφέρει:
«Αν ο υπαίτιος καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης, το δικαστήριο μπορεί να επιβάλει αποστέρηση της δημόσιας θέσης ή του δημόσιου ή αυτοδιοικητικού αξιώματος που κατέχει εφόσον η πράξη του συνιστά βαριά παράβαση των καθηκόντων του».

Συμπέρασμα

Είναι προφανές ότι ο Μητσοτάκης προβαίνει σε μια κίνηση που αποδεικνύει ξεκάθαρα ηττοπάθεια.
Αντί να αφήσει τον ελληνικό λαό να αποφασίσει επιχειρεί να αλλοιώσει με παράνομες πράξεις έχοντας τον μανδύα τις δήθεν νομιμότητας – βλέπε Ντογιάκος – ώστε να στερήσει το δικαίωμα στο κόμμα Έλληνες του Ηλία Κασιδιάρη να δώσει την μάχη της ψήφου και να κριθεί από τον ελληνικό λαό.
Ακόμη και εάν η κυβέρνηση φέρνει νόμο που αλλάζει τον ποινικό κώδικα το Σύνταγμα υπερέχει των νόμων και στο Σύνταγμα ρητώς αναφέρεται η έννοια της αμετάκλητης ποινικής καταδίκης…

Τι ανέφερε πρόσφατα το bankingnews

Τι προβλέπει ο νόμος 

Υπενθυμίζει ως προς την νομιμότητα της συμμετοχής στις εκλογές ότι ο νόμος που, με πρωτοβουλία της σημερινής κυβέρνησης, ψηφίστηκε το 2021, επιτρέπει στους κ. Μιχαλολιάκο, Κασιδιάρη και Λαγό & Σία να είναι υποψήφιοι στους συνδυασμούς κόμματος –υφιστάμενου ή νέου–, αρκεί να μην κατέχουν ηγετική θέση σε αυτό (άρθρο 93 ν. 4804/2021)».
Συμπεραίνει ότι «μπορούν, με άλλα λόγια, να πολιτευτούν από τη φυλακή, τοποθετώντας κάποιους από τους εκτός φυλακής φίλους τους, ως επικεφαλής ‘’αχυρανθρώπους’’».
Όσον αφορά το πολιτικό πλαίσιο, και το γεγονός ότι στο Μαξίμου τρέμουν το κόμμα Κασιδιάρη είναι αποκαλυπτικός: «Μερικοί από τους εγκλείστους το επιδιώκουν από καιρό (σ.σ. την ανάπτυξη πολιτικής δράσης), με αρκετές πιθανότητες επιτυχίας, αν τουλάχιστον κρίνει κανείς από τα ευρήματα των πρόσφατων δημοσκοπήσεων».

Αμετάκλητη ποινική καταδίκη

Για το γεγονός ότι επιτρέπεται στα μέλη της Χ.Α να συμμετάσχουν στις εκλογές επισημαίνει ότι «η κυβέρνηση επικαλείται βέβαια το Σύνταγμα, το άρθρο 51 του οποίου ορίζει ότι το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι δεν μπορεί να αφαιρεθεί παρά μόνο ‘’συνεπεία αμετάκλητης ποινικής καταδίκης για ορισμένα εγκλήματα’’.
Χρειάζεται δηλαδή να εξαντληθεί και το στάδιο της αναίρεσης στον Άρειο Πάγο», σημειώνει υπογραμμίζονται την ίδια ώρα  ότι λόγω των ρυθμών εκδίκασης της υπόθεσης στο Εφετείο χρονικά απέχουμε πολύ από αυτό το σημείο.

Αλλαγή εκλογικού νόμου χωρίς αυξημένη πλειοψηφία

Σημειώνει ότι «χωρίς να χρειάζεται η αυξημένη πλειοψηφία που το Σύνταγμα προβλέπει για την άμεση αλλαγή του εκλογικού συστήματος, η σημερινή Βουλή μπορεί να προλάβει το κακό».

Οι νομικοί χειρισμοί και το άρθρο 29 

Ο καθηγητής επικαλείται το άρθρο 29 του Συντάγματος, που ορίζει ότι «η οργάνωση και η δράση» των πολιτικών κομμάτων οφείλει να υπηρετεί την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος» το οποίο σύμφωνα με τον ίδιο «αφήνει πολλά περιθώρια για τη λήψη πρακτικών μέτρων εναντίον των νεοναζί και όλων όσοι μετέρχονται την ωμή βία».
Και ενώ παραδέχεται ότι, «υπό το ισχύον Σύνταγμα, ούτε με νόμο ένα κόμμα δεν μπορεί να τεθεί εκτός νόμου –τυπικά, όσο και αν αυτό φαίνεται παράλογο, η Χ.Α. δεν έχει διαλυθεί, παρά την καταδίκη της ηγεσίας της–, πλην όμως, αν αποδεδειγμένα το κόμμα αυτό λειτουργεί ως προπέτασμα εγκληματικής οργάνωσης, το άρθρο 29 δεν αποκλείει τον αποκλεισμό του από τις εκλογές».
Και προς τούτο επικαλείται την πρωτοδική καταδίκη για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης επισημαίνοντας ότι το άρθρο 51 του Συντάγματος αφορά τα πολιτικά δικαιώματα ατόμων και όχι κομμάτων.

Το τεκμήριο αθωότητας

Αναφερόμενος στο τεκμήριο αθωότητας σημειώνει ισχύει για φυσικά πρόσωπα και όχι για φορείς συλλογικής δράσης.
«Είναι αλήθεια - παραδέχεται -  ότι το Δικαστήριο του Στρασβούργου έχει κρίνει ότι αυτό εκτείνεται και πέραν της πρωτόδικης δίκης μέχρι και την κατ’ έφεση», σημειώνει
Σημαίνει το τεκμήριο αθωότητας σημαίνει «απλά ότι το δευτεροβάθμιο δικαστήριο θα πρέπει να αφεθεί ανεπηρέαστο να εξετάσει την υπόθεση από την αρχή.
Γι’ αυτό, έως ότου το εφετείο αποφανθεί τελεσίδικα, ο κατηγορούμενος θα πρέπει να αντιμετωπίζεται ως αθώος, πρώτα πρώτα από το ίδιο το δικαστήριο που τον δικάζει, αλλά και από τους κάθε λογής αξιωματούχους (υπουργούς κ.ά.), που μπορούν ως εκ της θέσεώς τους να επηρεάσουν την έκβαση της δίκης»
«Το άρθρο 29 του Συντάγματος, που ορίζει ότι τα κόμματα οφείλουν να υπηρετούν «την ελεύθερη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος», αφήνει περιθώρια για τη λήψη μέτρων εναντίον των νεοναζί», σημειώνει στο άρθρο του ο συνταγματολόγος, οργανώνοντας ττη διαδικασία θεσμικής εκτροπής ενός νόμιμου κόμματος και... προαναγγέλλοντας το σχεδιασμό του Μαξιμου που βρίσκεται σε πανικό και ... σε αποδρομή!

www.bankingnews.gr 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

36 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ;
    Με μια πρωτοφανή ανακοίνωση που «λερώνει» και το ίδιο το Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος προσπαθεί να κρυφθεί πίσω από το θεσμό που εκπροσωπεί, προκειμένου ο ίδιος να διαφύγει των βαρύτατων κακουργηματικών πράξεων που τον βαρύνουν και στις οποίες έχει υποπέσει, όπως καταδεικνύουν οι σχετικές εκθέσεις της ΕΥΠ, αναφορικά με την διακίνηση μαύρου χρήματος.
    Η ανακοίνωση είναι πρωτοφανής και ως προς το γεγονός ότι επιχειρεί να προκαταβάλει και την πολιτική ηγεσία στο Μαξίμου το οποίο έχει προσυπογράψει και την παρακολούθηση του από την ΕΥΠ έχοντας λάβει και τον κωδικό παρακολουθούμενου 519c.
    Να σημειωθεί ότι οι συνομιλίες του Α/ΓΕΕΘΑ υπεκλάπησαν από το «υπηρεσιακό» Syborg της ΕΥΠ το λογισμικό που χρησιμοποιει και όχι με το «παράλληλο» λογισμικό υποκλοπών το γνωστό Predator.
    Αυτό πολύ απλά σημαίνει ότι υπάρχει ολόκληρος φάκελος με τα αποτελέσματα της παρακολούθησης και δυστυχώς για τον ίδιο, αυτά είναι συντριπτικά.
    Στην ίδια ανακοίνωση του Κ.Φλώρου αναφέρονται βέβαια και τα «αλλότρια συμφέροντα», όπως τονίζει. Που τον «καταδιώκουν».
    Εάν όμως δεν τα κατονομάσει, τότε είναι κοινός αερολόγος. Εάν σε ένα τέτοιο σοβαρό ζήτημα δεν υπάρξουν ονόματα που να προσδιορίζουν συγκεκριμένα «αλλότρια συμφέροντα», τότε είναι κενοί λόγοι.
    Όπως είπαμε πολλά λόγια και καμία ΟΥΣΙΑ.
    Η υπόθεση της παρακολούθησης του Α/ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνου Φλώρου λοιπόν που είναι εκ των πραγμάτων δικαιολογημένη «συνελήφθη κλέπτοντας οπώρας» και πιο συγκεκριμένα καταγράφηκε να διακινεί «μαύρο χρήμα» ύψους 600.000 ευρώ, μέσα σε σακούλα) δεν αφήνει περιθώρια στην κυβέρνηση Μητσοτάκη:
    Ή θα τον αποπέμψει, διότι η παρακολούθησή του αποκάλυψε «τέρατα και σημεία» ή αν τον κρατήσει αυτομάτως γίνεται υπόλογη η ίδια.
    Για να μην χάνουμε την ουσία η ΕΥΠ που έχει προϊστάμενό της τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη αυτό λέει στην έκθεσή της.
    Έτσι λοιπόν ή αποπέμπεται ή αποδεικνύει στο ΣΔΟΕ ότι είχε τα λεφτά.
    Τα όσα περιέρχονται στο απόσπασμα της έκθεσης της ΕΥΠ περιγράφουν πράξεις που κάνουν πλέον αυτονόητη την απάντηση στο ερώτημα αν ο Κ.Φλώρος, του οποίου έτσι ή αλλιώς η θητεία λήγει τώρα, αλλά προσπαθούσε να την παρατείνει, «Πρέπει να αποστρατευτεί ή όχι»!
    Η υποκλοπή προήλθε από πληροφορίες της ΕΥΠ ότι ο στρατηγός Φλώρος «είχε προσωπική ατζέντα στους εξοπλισμούς», είχε εισπράξει μεγάλη μίζα από τα ελικόπτερα του Ναυτικού και επρόκειτο να την «επενδύσει»,
    Αμέσως κινήθηκε η συνήθης διαδικασία συλλογής υπογραφών και το κινητό του παγιδεύθηκε για τρεις περιόδους πέρσι την άνοιξη από το σύστημα το «υπηρεσιακό» Syborg της ΕΥΠ.
    Ήταν ίσως η πιο δικαιολογημένη υποκλοπή εκ των πραγμάτων.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΙ “ΔΥΝΑΣΤΕΙΕΣ” ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 80 ΧΡΟΝΙΑ.
    Οι δυναστείες πού τυραννούν την Ελλάδα τουλάχιστον εδώ και 80 χρόνια με τη μία να διαδέχεται την άλλη και να καταστρέφουν τη μία γενιά των Ελλήνων μετά την άλλη. Τα μέλη των δυναστειών αυτών είναι οι παρατρεχάμενοι τους οι μισθοφόροι τους και οι κολαούζοι τους που ζουν παρασιτικά κλέβοντας και λεηλατώντας τον πλούτο αυτής της χώρας
    Με μία πολύ απλή μάτια βλέπουμε ποιες οικογένειες κυβερνούν τη χώρα τουλάχιστον μετά τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο και την κατοχή. Δεν χρειάζονται ειδικές γνώσεις για να διαπιστώσουμε ότι τα περισσότερα από τα χρόνια που έχουν κυλήσει από τότε μέχρι και σήμερα στην εξουσία διαδέχεται ο ένας τον άλλον κυρίως από τις τρεις μεγαλύτερες πολιτικές δυναστείες του τόπου, τους Καραμανλήδες, τους Παπανδρέου και τους Μητσοτάκηδες
    Από τον παππού στον εγγονό κατά κυριολεξία σχεδόν μεταβιβάζουν την εξουσία με ορισμένα διαλείμματα για να μπουν μέσα και οι άλλοι που και αυτοί με τη σειρά τους θέλουν να φτιάξουν τις δικές τους μικρότερες η μεγαλύτερες δυναστείες
    Ακόμα και αυτή την περίοδο βλέπουμε ότι το ίδιο έργο εξελίσσεται με τους γόνους διαφόρων κατηγοριών να ετοιμάζονται να αναλάβουν την εξουσία με κληρονομικό τρόπο από τους μπαμπάδες και τις μαμάδες τους
    Η οικογένεια Καραμανλή είναι στα πολιτικά πράγματα της χώρας από τις αρχές της δεκαετίας του 1950. Ο ίδιος ο ιδρυτής της βέβαια ήταν βουλευτής πριν από τον πόλεμο για πρώτη φορά , τη διάρκεια του πολέμου και της κατοχής και κρύφτηκε και μετά ξαναβγήκε στο κουρμπέτι ως ομοφυλόφιλος συνοδός πλουσίων πολιτικών ανδρών για να κάνει την καριέρα το. Εγινε πρωθυπουργός και βόλεψε όλη του την οικογένεια σε πολιτικά αξιώματα και σε πλούτισε με επιχειρήσεις όλες αυτές τις δεκαετίες και μολονότι ο ίδιος δεν έκανε παιδιά φρόντισε για την πολιτική του διαδοχή όχι μόνο μέσω του αδελφού του Αχιλλέα τον οποίο έκανε και αυτόν πολιτικό αλλά φροντίζοντας να αφήσει τον Κώστα Καραμανλή το νεότερο ως συνεχιστή της δυναστείας του
    Ως αρχηγός της δυναστείας ο Κώστας Καραμανλής ο επονομαζόμενος και εθνάρχης με διάφορες μεθόδους ακόμα και με βία και νοθεία και οτιδήποτε άλλο κατάφερε να κυριαρχεί στην πολιτική και οικονομική ζωή της χώρας το περισσότερο διάστημα μέχρι το 1967 αλλά και μετά το 1974 που φρόντισε να φτιάξει το σύνταγμα στα μέτρα του ώστε μετά την πρωθυπουργία να γίνει πρόεδρος Δημοκρατίας
    Αυτός εξάλλου ήταν και ο πραγματικός λόγος που φέρθηκε μπαμπέσικα στον Κωνσταντίνο το 1974 όταν τον κορόιδεψε και δεν τον άφησε να γυρίσει στην Ελλάδα με την υπόσχεση την ψεύτικη ότι θα τον καλούσε εκείνος πίσω
    Από τότε είχε στήσει την παγίδα στα δικά του προσωπικά μέτρα και σταθμά και για τη συνέχιση της δυναστείας που την ζήσαμε στη Νέα Δημοκρατία τα επόμενα χρόνια ώσπου ο Κωστάκης ο διάδοχος του μας οδήγησε στην οικονομική χρεοκοπία του 2009 για να παραδώσει τα ηνία στον άλλο γόνο τον Γιωργάκη Παπανδρέου
    Σμερα μάλιστα το καραμανλέικό ποντάρει για τη συνέχιση της δυναστείας στον άλλο Κωστάκη Καραμανλή τον γιο του Αχιλλέα από τις Σέρρες..
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η άλλη μεγάλη δυναστεία είναι τον Παπανδρέου που ξεκίνησε και αυτή πριν από τον πόλεμο και γιγαντώθηκε παράλληλα με τον Καραμανλή.
      Ο Γεώργιος Παπανδρέου ένας πολιτικός τυχοδιώκτης και δημαγωγός της εποχής εκείνης έστησε το δικό του τζάκι πήγαινε και ερχότανε ανάλογα με τα συμφέροντα του και ετοίμασε για την διαδοχή του τον Ανδρέα Παπανδρέου ο οποίος μάλιστα πήρε το πρώτο του αξίωμα όταν γύρισε στην Ελλάδα από τον Καραμανλή στις αρχές της δεκαετίας του 60
      Ο Ανδρέας Παπανδρέου με τη σειρά του συνέχισε την δυναστεία με τον Γιωργάκη ο οποίος συνέβαλε και αυτός στην καταστροφή της χώρας με την παράδοση της στους δανειστές και τα μνημόνια τώρα μάλιστα όχι μόνο δεν φεύγει αλλά θέλει να προετοιμάσει το έδαφος για να τον διαδεχτεί η κόρη του Μαργαρίτα
      Η τρίτη μεγάλη και καταστροφική δυναστεια είναι φυσικά τον Μητσοτάκη η ιστορία της οποίας είναι πάρα πολύ γνωστή από τότε που ο γέρο Μητσοτάκης φτωχός και κουρέλης μπήκε στην πολιτική έγινε πλούσιος έστησε ένα σωρό καταστάσεις όλες τις δεκαετίες από το 1950 και μετά και με τη σειρά του έφτιαξε το τζάκι που μας καταδυναστεύει ακόμα
      Επειδή μάλιστα ατύχησε με την Ντόρα Μπακογιάννη το 2009 υπήρχε η εφεδρεία του Κούλη τον οποίο φορτωθήκαμε τώρα μάλιστα ετοιμάζει το γιόκα της Κώστα Μπακογιάννη για να αποτελέσει την επόμενη φάση της δυναστείας ενώ ο Κούλης και η Μαρέβα προωθούν το δικό τους Γιώτα Κωνσταντίνο τον νεότερο
      Σε όλους αυτούς να προσθέσουμε τις μικρότερες δυναστείες τύπου Βαρβιτσιώτη και άλλων ή πάνε να δημιουργηθούν όπως για παράδειγμα από τον Αντωνάκη Σαμαρά ο οποίος ετοιμάζει το δικό του γιόκα για να τον διαδεχτεί στο πολιτικό επάγγελμα
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Κύρτσος: «Σωστή διαπίστωση Τσακαλώτου – Στη χώρα κάνει κουμάντο μια χούφτα μεγαλοεπιχειρηματιών».
    Στην ανάρτηση του ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής αναφέρει ότι «σωστή διαπίστωση Τσακαλώτου: Στη χώρα κάνει κουμάντο μια χούφτα μεγαλοεπιχειρηματιών που ελέγχουν κανάλια, ομάδες και κόμματα. Αυτό το έχουν αντιληφθεί σχεδόν όλοι. Το κρίσιμο ερώτημα είναι αν και πως διορθώνεται.»
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγγλία: Συνελήφθη στο Χίθροου 60χρονος άνδρας που μετέφερε ουράνιο από το Πακιστάν.
    Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Απρίλιο.
    Ένας άνδρας συνελήφθη στο πλαίσιο της έρευνας της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας της Βρετανίας σχετικά με την ανεύρεση μικρής ποσότητας ουρανίου στο αεροδρόμιο του Χίθροου, ανακοίνωσε η βρετανική αστυνομία.
    Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 60 ετών, συνελήφθη στο πλαίσιο του αντιτρομοκρατικού νόμου, μέρος του οποίου αφορά την κτήση και παρασκευή ραδιολογικού υλικού. Αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση μέχρι τον Απρίλιο.
    Η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε την Τετάρτη (11/12023) ότι έρευνα διεξάγεται από την αντιτρομοκρατική υπηρεσία μετά την κατάσχεση στις 29 Δεκεμβρίου 2022 μικρής ποσότητας ουρανίου σε πακέτο στο αεροδρόμιο του Χίθροου.
    Το βρετανικό ταμπλόιντ The Sun ανέφερε ότι το πακέτο προερχόταν από το Πακιστάν και έφθασε στην Αγγλία με αεροπλάνο που προερχόταν από το Ομάν.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Ερντογάν επαναλαμβάνει: «Μπορούμε και θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά»!
    Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος έδωσε το παρών στην τελετή Εγκαινίων της οδού Marmaris-Datca, της μονάδας επεξεργασίας πόσιμου νερού Milas και του κρατικού νοσοκομείου της Αλικαρνασσού καθώς και άλλων ολοκληρωμένων έργων στη λεωφόρο Mentese Ataturk, κατά τη διάρκεια δηλώσεών του τόνισε μεταξύ άλλων πως «Η Ελλάδα παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορά μας».
    Απευθυνόμενος στους Τούρκους πολίτες, ο Ερντογάν είπε αρχικά: «Όσο η Ελλάδα συμπεριφέρεται καλά, εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά».
    Συγκεκριμένα, δήλωσε:
    «Αδέρφια μου, μπορεί κάποιος που επιδεικνύει και προσβάλλει με ασέβεια τους διοικητές του στρατού μας, που δεν έδειξε ή δεν μπόρεσε να δείξει αντίδραση, ενάντια στην Ελλάδα, που παρενοχλεί τα σύνορά μας καθημερινά, ενάντια στο PKK, που έχει το αίμα δεκάδων χιλιάδων αθώων στα χέρια του, ενάντια στο FETO, τη μεγαλύτερη προδοτική συμμορία που έχει δει πρόσφατα η χώρα μας, στις χώρες που στοχεύουν την κυριαρχία μας και τους εχθρούς της Τουρκίας και του τουρκικού έθνους, να είναι πολιτικός αυτής της χώρας; Αδέρφια μου, σύμφωνα με το σύνταγμά μας, αυτός ο αδελφός σας είναι ο αρχιστράτηγος αυτού του στρατού. Το σύνταγμά μας το λέει αυτό, όχι εγώ».
    Στη συνέχεια, ο Τούρκος πρόεδρος είπε:
    «Μπορούμε και θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα. Δεν μπορούν να ανεχτούν το γεγονός ότι η Τουρκία είναι σε θέση να σχεδιάζει και να παράγει τα δικά της προϊόντα σε κάθε τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, από τη στεριά μέχρι τον αέρα, από τη θάλασσα μέχρι τον κυβερνοχώρο».
    Επίσης, προχώρησε σε μια σειρά ερωτημάτων στους παρευρισκομένους.
    «Για 20 χρόνια, ελπίζουμε ότι θα κινητοποιήσουμε το όραμα του “Αιώνα της Τουρκίας” με τον ίδιο τρόπο που κάναμε με τα έργα που πετύχαμε. Είμαστε έτοιμοι να οικοδομήσουμε μαζί τον “αιώνα της Τουρκίας”; Είμαστε έτοιμοι να ματαιώσουμε τις φιλοδοξίες των εξωτερικών αλλά και των εσωτερικών εχθρών της Τουρκίας; Είμαστε έτοιμοι να καλωσορίσουμε τον νέο αιώνα της Δημοκρατίας το 2023 ως Τουρκία μαζί, αδελφοί και αδελφές μου;».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τουρκία: H Αεροπορία παρέλαβε το πρώτο ελικόπτερο T-70 από την TAI.
      H τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας.
      Tο Υπουργείο Άμυνας της Τουρκίας ανακοίνωσε, χθες Παρασκευή, ότι το πρώτο ελικόπτερο τύπου T-70 παραδόθηκε στη Διοίκηση της Αεροπορίας στο πλαίσιο του Έργου Προμήθειας Ελικοπτέρων Γενικής Χρήσης.
      Η παράδοση των ελικοπτέρων που αναπτύχθηκαν από την Turkish Aerospace Industries – TAI και την Sikorsky, T-70 Black Hawk, το οποίο αναπτύχθηκε με βάση το ελικόπτερο S70i της εταιρείας Sikorsky, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό. Στο πλαίσιο του προγράμματος T-70 Utility Helicopter, η TAI ανέπτυξε εγχώρια τα ηλεκτρονικά συστήματα, τον εξοπλισμό προσγείωσης, ενώ πραγματοποίησε τις τελικές δοκιμές συναρμολόγησης και πιστοποίησης.
      H τελετή παράδοσης πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Τουρκικής Αεροδιαστημικής Βιομηχανίας (TUSAŞ) και το ελικόπτερο που παραλήφθηκε μπαίνει σε υπηρεσία στην 3η Διοίκηση Κύριας Βάσης Αεριωθουμένων.
      Πριν από αυτήν την παράδοση στην Αεροπορία, πραγματοποιήθηκαν παραδόσεις μεμονωμένων T-70 στους στη Γενική Διοίκηση Χωροφυλακής, στη Διοίκηση Χερσαίων Δυνάμεων και στη Διοίκηση Ειδικών Δυνάμεων.
      Η TAI πραγματοποιεί την παραγωγή, τις διαδικασίες τελικής συναρμολόγησης, τις δοκιμές και την ολοκληρωμένη υποστήριξη υλικοτεχνικής υποστήριξης όλων των κύριων μερών των ελικοπτέρων T70. Η ASELSAN αναλαμβάνει την ανάπτυξη βασικών συστημάτων αεροηλεκτρονικής, η εταιρεία ΤΕΙ κατασκευάζει τον κινητήρα T700 που τροφοδοτεί το ελικόπτερο και η εταιρεία Alp Aviation αναλαμβάνει την παραγωγή και συναρμολόγηση εξοπλισμού προσγείωσης.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Ένοπλοι Πακιστανοί «κόβουν βόλτες» με ρόπαλα στα Φιλιατρά και σκορπούν τον τρόμο! ΕΝΟΠΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΣΤΑ ΜΕΤΩΠΙΣΘΕΝ.
      Φορώντας κουκούλες και κρατώντας ρόπαλα και μαχαίρια διέσχισαν πεζή μεγάλο τμήμα της πόλης ώσπου να φτάσουν στο σπίτι ενός ομοεθνούς τους
      Απερίγραπτες σκηνές βίας σκόρπισαν τον πανικό στους κατοίκους των Φιλιατρών, αργά το βράδυ της Τετάρτης, όταν μια ομάδα από δέκα Πακιστανούς που φορούσαν κουκούλες και ήταν οπλισμένοι με ρόπαλα και μαχαίρια διέσχισαν πεζή μεγάλο τμήμα της πόλης ώσπου να φτάσουν στο σπίτι ενός ομοεθνούς τους και να τα κάνουν όλα γης Μαδιάμ!
      Ο ένοικος απουσίαζε εκείνη την ώρα, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τους κουκουλοφόρους αλλοδαπούς να κάνουν άνω- κάτω το σπίτι και να σπάσουν με τα ρόπαλα το αυτοκίνητό του το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο απ’ έξω! Μάλιστα, σύμφωνα με το θύμα, βρήκαν στο αυτοκίνητο μετρητά ύψους περίπου 1.500 ευρώ, τα οποία άρπαξαν και η επιδρομή πήρε τέλος, καθώς φαίνεται ότι κίνητρό της ήταν οι οικονομικές διαφορές με τον ομοεθνή τους.
      Για τη μαφιόζικη επίθεση ειδοποιήθηκε το αστυνομικό τμήμα Τριφυλίας, οι άνδρες του οποίου ξεκίνησα έρευνες. Πέντε από τους δράστες εντοπίστηκαν την Πέμπτη στην περιοχή της Σπηλιάς όπου κατοικούν, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί όπλων, κλοπή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη κοινής ειρήνης.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  6. Μεντβέντεφ σε Ιαπωνία μετά τις νέες κυρώσεις: «Προδώσατε τα θύματα της Χιροσίμα – Κάντε χαρακίρι».
    «Είναι τόσο τερατώδης ντροπή που δεν θα σχολιάσω καν την παράνοια για τα πυρηνικά σχέδια του κράτους μας».
    Ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, επιτέθηκε στην Ιαπωνία με αφορμή τις νέες αντιρωσικές κυρώσεις του Τόκιο.
    «Ο Μπάιντεν και ο Κισίντα δήλωσαν ότι οποιαδήποτε πιθανή χρήση πυρηνικών όπλων από τη Ρωσία στην Ουκρανία θα ήταν μια εχθρική πράξη εναντίον όλης της ανθρωπότητας που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί.
    Είναι τόσο τερατώδης ντροπή που δεν θα σχολιάσω καν την παράνοια για τα πυρηνικά σχέδια του κράτους μας. Σκέψου το.
    Ο επικεφαλής της ιαπωνικής κυβέρνησης, σε μια ταπεινωτική, πιστή έκσταση, μιλάει ανοησίες για τη Ρωσία, έχοντας προδώσει τη μνήμη εκατοντάδων χιλιάδων Ιαπώνων που κάηκαν στα πυρηνικά πυρά της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι.
    Και το μόνο θύμα της είναι η ίδια του η Πατρίδα. Θα έπρεπε να το υπενθυμίσει στον Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών σχετικά με αυτό και να απαιτήσει μετάνοια, την οποία δεν έφερε ποτέ για αυτήν την πολεμική πράξη η αμερικανική ηγεσία.
    Αλλά όχι, ο Kishida είναι απλώς ένας συνοδός για τους Αμερικανούς. Και οι υπηρέτες δεν μπορούν να έχουν θάρρος.
    Μένει μόνο να λυπηθούν οι Ιάπωνες. Άλλωστε, μια τέτοια ντροπή μπορεί να ξεπλυθεί μόνο με τη διάπραξη ενός seppuku (σ.σ. χαρακίρι, αυτοκτονία) ακριβώς σε μια συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου τους κατά την επιστροφή τους».
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βουλγαρία: Συσκευές θερμικής απεικόνισης και αισθητήρες σε όλο το μήκος των συνόρων με την Τουρκία. ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΑΙ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ.
    Συσκευές θερμικής απεικόνισης και αισθητήρες θα τοποθετηθούν κατά μήκος όλου του φράχτη στα σύνορα της Βουλγαρίας με την Τουρκία, δήλωσε σήμερα ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Πέταρ Τοντόροφ στους δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια επιθεώρησης των εγκαταστάσεων.
    Η αναβάθμιση και η επισκευή του φράχτη είναι σε εξέλιξη, με τις δημόσιες προμήθειες και τις παραδόσεις να έχουν ξεκινήσει.
    Οι εργασίες αυτές θα προστεθούν στις συσκευές απεικόνισης και τους αισθητήρες που έχουν ήδη τοποθετηθεί ώστε να ολοκληρωθεί πλήρως η κάλυψη των εναπομεινάντων 110 χιλιομέτρων των εγκαταστάσεων.
    Τον φράχτη εξάλλου πολύ εύκολα μπορεί κάποιος να τον διαπεράσει και οι μετανάστες τον διαπερνούν μέσα σε λίγα λεπτά, δήλωσε ο Τοντόρφ. Η αποτελεσματική προστασία των συνόρων απαιτεί ένα σύνολο μέτρων, που θα συνδυάζουν τόσο την επί τόπου παρουσία των συνοριοφυλάκων όσο και μια επιλογή εξοπλισμού, διευκρίνισε.
    Έχουν ξεκινήσει έργα για την κάλυψη των τμημάτων των συνόρων που προηγουμένως στερούνταν τεχνικού εξοπλισμού. Αυτά είναι τα τμήματα στα οποία το έδαφος είναι πιο δύσκολο και οι διαδικασίες είναι σε πολύ προχωρημένο στάδιο, δήλωσε ο Τοντόροφ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ερντογάν: «Η μαζική παραγωγή του άρματος μάχης Altay θα ξεκινήσει το 2025».
    Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, κατά τη διάρκεια της χθεσινής τελετής παράδοσης των έξι πρώτων βελτιωμένων αυτοκινούμενων πυροβόλων T-155 Firtina-2, στον τουρκικό Στρατό, δήλωσε ότι η μαζική παραγωγή του άρματος μάχης Altay θα ξεκινήσει το 2025 και ότι στο μεταξύ όσα υπό-συστήματα του είναι ξεπερασμένα θα αντικατασταθούν με σύγχρονα.
    Υπενθυμίζουμε, ότι η σύμβαση, μεταξύ της Προεδρίας της Αμυντικής Βιομηχανίας της Τουρκίας και της εταιρίας BMC, για τα Altay υπογράφηκε το 2018, αλλά η παραγωγή του καθυστερεί, λόγω του εμπάργκο της Γερμανίας στους κινητήρες και το σύστημα μετάδοσης της κίνησης.
    Για την επίλυση του προβλήματος η Τουρκία στράφηκε στη Νότια Κορέα, ως ενδιάμεση λύση μέχρι την ανάπτυξη τουρκικού κινητήρα.
    Πριν την έναρξη της μαζικής παραγωγής, όπως δήλωσε ο Ερντογάν, ο Τουρκικός Στρατός θα παραλάβει δύο Altay τον Μάιο του 2023 για δοκιμές και αξιολόγηση.
    Σχετικά με τα παρωχημένα υπό-συστήματα του Altay, ο Ερντογάν δήλωσε ότι πρόκειται για υπό-συστήματα, τα οποία σχεδιάστηκαν πριν 10 χρόνια και πλέον δεν είναι σύγχρονα.
    Αυτά θα αντικατασταθούν με σύγχρονα στα δύο Altay που θα παραλάβει ο τουρκικός Στρατός τον Μάιο και φυσικά στα Altay παραγωγής.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Το Ισραήλ διαθέτει «σειρά σχεδίων» για ενδεχόμενη επίθεση στο Ιράν λέει ο απερχόμενος αρχηγός ΓΕΕΘΑ.
    Ο Αβίβ Κοχαβί δήλωσε ότι παραδίδει στον εισερχόμενο αρχηγό του ισραηλινού γενικού επιτελείου εθνικής Άμυνας «στρατό ικανό να επιτεθεί στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν».
    Οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ έχουν προετοιμαστεί επαρκώς για το ενδεχόμενο να διαταχθούν να επιτεθούν στο Ιράν, δήλωσε ο απερχόμενος επικεφαλής τους υποστράτηγος Αβίβ Κοχαβί.
    Παραδίδει —είπε— στον εισερχόμενο αρχηγό του ισραηλινού γενικού επιτελείου εθνικής Άμυνας, τον υποστράτηγο των αλεξιπτωτιστών Χερτσί Χαλεβί, «στρατό ικανό να επιτεθεί στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν».
    «Υπάρχει αριθμός σχεδίων• και θα μεγαλώνει μόνο τα επόμενα χρόνια», δήλωσε ο υποστράτηγος Κοχαβί στον ynet, τον ιστότοπο της εφημερίδας Γεντότ Αχαρονότ («Τελευταία Νέα»), χθες Παρασκευή.
    Ο Αβίβ Κοχαβί αποστρατεύεται μεθαύριο Δευτέρα, την ημέρα που ολοκληρώνει την τετραετή θητεία του στο αξίωμα. Συνολικά, υπηρέτησε στον ισραηλινό στρατό σχεδόν σαράντα χρόνια.
    Σε άλλη συνέντευξή του, στον ειδησεογραφικό ιστότοπο Walla, ο απερχόμενος επικεφαλής του Τσαχάλ (ακρώνυμο των ισραηλινών ένοπλων δυνάμεων στα εβραϊκά) επανέλαβε πως «ο στρατός είναι έτοιμος να εκτελέσει την αποστολή του την ημέρα που θα δοθεί η διαταγή».
    Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο οι ΗΠΑ να μην υποστηρίξουν το εγχείρημα, ο υποστράτηγος Κοχαβί επέμεινε: «το Ισραήλ πρέπει να είναι σε θέση να εκτελέσει αυτή την αποστολή ακόμη και μόνο του».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Σκόπια: Ο στρατός εξοπλίζεται με 18 τουρκικά πυροβόλα Boran.
    Το βεληνεκές των τουρκικών οβίδων «Boran» είναι 17 χιλιόμετρα.
    Τα Σκόπια, το νεότερο μέλος του NATO, παρήγγειλε τρεις πυροβολαρχίες με συνολικά 18 ελαφρά πυροβόλα Boran των 105 χιλιοστών από την Τουρκία, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή η προμήθεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο του επανεξοπλισμού των μεραρχιών του πυροβολικού από τον Στρατό των Σκοπίων.
    «Ο στρατός των Σκοπίων υφίσταται μια μεγάλη προσπάθεια εκσυγχρονισμού. Μέσω της αμερικανικής και γερμανικής στρατιωτικής βοήθειας, επανεξοπλίζεται με νέα συστήματα μάχης. Στο πυροβολικό θα αποκτήσουν τα ρυμουλκούμενα πυροβόλα «Boran», για το πεζικό θα αποκτήσουν τα αμερικανικά οχήματα μάχης «Stryker» και «JLTV» και για την αεράμυνα το γαλλικό πυραυλικό σύστημα «Mistral 3»», ανέφεραν τα δημοσιεύματα.
    Η πρώτη πυροβολαρχία των έξι πυροβόλων «Boran» θα φτάσει σε δύο χρόνια, ενώ οι υπόλοιπες δύο θα παραδοθούν την περίοδο από το 2029 έως το 2031. Το βεληνεκές των τουρκικών οβίδων «Boran» είναι 17 χιλιόμετρα και ο ρυθμός βολής είναι έως και έξι βλήματα το λεπτό.
    Τα Σκόπια διαθέτουν επί του παρόντος ένα ελαφρύ τάγμα πεζικού, συμπεριλαμβανομένης μιας πυροβολαρχίας «απαρχαιωμένων» πυροβόλων M2A1 για ορισμένα καθήκοντα εντός του ΝΑΤΟ και των διεθνών αποστολών.
    Ο τουρκικός στρατός παρέλαβε την πρώτη παρτίδα ελαφρών πυροβόλων των 105 χλστ στα τέλη Δεκεμβρίου του 2022. Tο βάρος του BORAN είναι 1.780 κιλά και μπορεί να μεταφερθεί τόσο με αεροπορικά, όπως ελικόπτερα, όσο και με επίγεια μέσα.
    Το πυροβόλο έχει σχεδιαστεί για να καταστρέφει το πυροβολικό, τα τανκς και άλλα τεθωρακισμένα οχήματα του εχθρού, όπως υποστηρίζει το τουρκικό Υπουργείο Άμυνας. Προορίζεται επίσης για την καταστροφή οχυρώσεων πεδίου και άλλων αμυντικών κατασκευών.
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα Σκόπια θέλουν να αναπτύξουν ακόμα περισσότερο την στρατιωτική συνεργασία τους με την Τουρκία.
      Θέλουν τουρκικά UCAV.

      Ο πρόεδρος των Σκοπίων Στέβο Πενταρόφσκι σηματοδότησε περαιτέρω στρατιωτική συνεργασία με την Τουρκία την επόμενη περίοδο, λέγοντας ότι «η παράνομη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία απλώς κάνει το όλο θέμα πιο επείγον».
      Η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών ξεκίνησε πριν από πολλά χρόνια και πολλοί υψηλόβαθμοι του στρατού των Σκοπίων εκπαιδεύτηκαν σε τουρκικές στρατιωτικές σχολές, δήλωσε ο Πενταρόβσκι στο τουρκικό πρακτορείο Anadolu στο περιθώριο της ετήσιας συγκέντρωσης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ στο Νταβός της Ελβετίας.
      Ερωτηθείς εάν η αγορά στρατιωτικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών από την Τουρκία είναι στην ατζέντα των Σκοπίων, ο Σκοπιανός Πρόεδρος είπε τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, «η Βόρεια Μακεδονία (σ.σ. στις δηλώσεις του στους Τούρκους… ξέχασε το «Βόρεια») έκανε νέες ρυθμίσεις για την αγορά στρατιωτικού εξοπλισμού και όπλων από την Τουρκία. Αλλά, φυσικά, αυτό είναι ένα ευαίσθητο θέμα και δεν θα ήθελα να τα συζητήσω λεπτομερώς όλα αυτά δημόσια».
      Ο Πενταρόφσκι χαρακτήρισε «άριστες» τις διμερείς σχέσεις, λέγοντας ότι «η Τουρκία ήταν ένας από τους πιο ένθερμους υποστηρικτές της ανεξαρτησίας της Βόρειας Μακεδονίας στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και αυτή τη στιγμή, η οικονομική συνεργασία αναπτύσσεται αργά χρόνο με το χρόνο».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  11. ΕΛΛΗΝΕΣ 20ΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ 80ΑΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ.
    ΝΕΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΙΣΧΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΜΥΟΚΑΡΔΙΟΥ ΓΕΡΟΝΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ. Καρδίτσα: Ισχαιμία του μυοκαρδίου έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για τον θάνατο του 20χρονου ποδοσφαιριστή.
    Από ισχαιμία του μυοκαρδίου προκλήθηκε το μοιραίο για τον ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα. Ο άτυχος 20χρονος κατέρρευσε την ώρα του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου.
    Με τα ευρήματα να «δείχνουν» ότι ο θάνατος του ποδοσφαιριστή στην Καρδίτσα επήλθε από ισχαιμία του μυοκαρδίου, ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του άτυχου αθλητή.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του ThessToday.gr η ιατροδικαστής θα προχωρήσει και σε διενέργεια ιστολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων, με τα αποτελέσματα να αναμένονται το επόμενο διάστημα. Αρμόδιες πηγές επισημαίνουν ότι ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε «καθαρό» ιστορικό, κάτι που επιβεβαιώνει στο σάιτ και ο προπονητής της ομάδας, Αθανάσιος Παλάντζος.
    Καρδίτσα: Η κατάρρευση στο 17ο λεπτό
    «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Στο 17ο λεπτό του αγώνα Καραϊσκάκης Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου έπεσε στο έδαφος, ενώ περπατούσε κοντά στο κόρνερ, χωρίς να υπάρχει αντίπαλος γύρω του. Αμέσως έσπευσε ο γιατρός της αναμέτρησης αλλά και ένας συμπαίκτης του, φοιτητής της Ιατρικής, οι οποίοι προσπάθησαν να ανακτήσουν τις αισθήσεις του».
    Σύμφωνα με τον κ. Παλάντζα μετά από 10 λεπτά παρασχέθηκαν στον ποδοσφαιριστή οι πρώτες βοήθειες και από το πλήρωμα του ΕΚΑΒ. Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Κέντρο Υγείας Μουζακίου κι από κει στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες που έκαναν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
    «Ήταν ένας εν ενεργεία ποδοσφαιριστής που έπαιζε χρόνια ποδόσφαιρο και μάλιστα είχε παίξει και σε μεγαλύτερη κατηγορία», σημείωσε ο προπονητής, υπογραμμίζοντας παράλληλα την ανάγκη να βρίσκονται απινιδωτές κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων, σε όλες τις ποδοσφαιρικές κατηγορίες. «Γιατρός υπήρχε στον αγώνα, αλλά δεν υπήρχε απινιδωτής. Καλό θα είναι να υπάρχουν σε όλα τα γήπεδα, μακάρι να είναι το τελευταίο θύμα», τόνισε.
    Ο θάνατος του 20χρονου βύθισε στο πένθος το τοπικό ποδόσφαιρο και την τοπική κοινωνία, με τους φίλους και συγγενείς να τον αποχαιρετούν με οδύνη. Ως ένδειξη πένθους, η ΕΠΣ Καρδίτσας αποφάσισε με ψήφισμα να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στους αγώνες των τοπικών πρωταθλημάτων της ερχόμενης αγωνιστικής.
    Αντί στεφάνου θα κατατεθεί χρηματικό ποσό στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια, «Φλόγα».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Tο Μεντεγίν της Κολομβίας (μία από τις πιο φημισμένες για την βία και το έγκλημα πόλεις του κόσμου) είναι πιο ασφαλής από την Αθήνα του Μητσοτάκη.
    Η Αθήνα του Μητσοτάκη και του δημοκρατικού τόξου είναι από τις πιο επικίνδυνες πόλεις του κόσμου για να ζεις.

    Θεωρείς ότι η Αθήνα είναι μια ασφαλής πόλη σε σχέση με τις υπόλοιπες της Ελλάδας; Είναι ένα μέρος ανάμεσα σε πρωτεύουσες που μπορεί να υπερηφανεύεται για την ασφάλεια που προσφέρει στους κατοίκους της;
    Καθένας έχει τη γνώμη του αλλά καλό είναι να μιλήσουν οι αριθμοί και συγκεκριμένα η έρευνα της Numbeo που ξεχώρισε τις πιο καλές πόλεις για να ζει κανείς. Ανάμεσα στους παράγοντες που εξετάζει η έρευνα αυτή είναι και η προσωπική ασφάλεια.
    Με βάση τα στοιχεία της ίδιας λίστας αναφέρει και ποιες πόλεις είναι περισσότερο ασφαλείς από τις άλλες, λαμβάνοντας υπόψη την πολιτική, οικονομική και κοινωνική κατάσταση σε κάθε χώρα, τις σχέσεις με τις άλλες χώρες καθώς, τα επίπεδα εγκληματικότητας και διαφθοράς, την εσωτερική σταθερότητα και την επιβολή του νόμου.
    Η προσωπική ασφάλεια είναι ένας από τους παράγοντες – κλειδί για να ζήσει κανείς σε μία πόλη. Κάθε χρόνο η Numbeo συστήνει μία λίστα ποιότητας ζωής που δείχνει τις πιο ασφαλείς πόλεις στον κόσμο.
    Η Numbeo μελέτησε 416 πόλεις σε όλον τον κόσμο και έφτιαξε μία λίστα με τις πιο ασφαλείς για τους πολίτες που ζουν και εργάζονται σε αυτές. Που είναι όμως η Αθήνα σε αυτή την φημισμένη λίστα;
    Ποια είναι η θέση μας σαν πόλη όσο αφορά την ασφάλεια; Σημαντικοί παράγοντες λογίζονται: η κυβερνοασφάλεια, η σταθερότητα του συστήματος υγείας, οι υποδομές, η προσωπική ασφάλεια, καθώς και η περιβαλλοντική ασφάλεια.
    Η Θεσσαλονίκη βρίσκεται πιο πάνω από την Αθήνα στη λίστα όσο αφορά την ασφάλεια. Συγκεκριμένα την βρίσουμε στην 286η θέση.
    Οι Βρυξέλλες στο Βέλγιο βρίσκονται χαμήλά σχετικά με άλλες χρονιές. Έχει πέσει στην 294η θέση.
    Το εκπληκτικό είναι πως το Μεντεγίν της Κολομβίας (μία από τις πιο φημισμένες για την βία και το έγκλημα πόλεις του κόσμου) πλέον είναι πιο ασφαλής από την Αθήνα.
    Η Αθήνα βρίσκεται πολυ χαμηλά σε ασφάλεια και αυτό είναι αρκετά λυπηρό αν κρίνει κανείς πόσο τουρισμό έχει. Βρίσκεται στην 313η θέση στη λίστα.

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΑΚΕΛΕΙΟ: Διαβάσαμε στη σελίδα των ΕΛΛΗΝΩΝ για τον λεγόμενο – στον πατριωτικό χώρο – πολιτικό των τραβεστί!
    “Το ανθελληνικό σύστημα Μητσοτάκη σε μια ύστατη προσπάθεια να ανακόψει τη μεγάλη δυναμική του Εθνικού Κόμματος ΕΛΛΗΝΕΣ, προανήγγειλε ρύθμιση προκειμένου να μας αποκλείσει από τις εθνικές εκλογές.
    Οι προσπάθειες και τα ψεύτικα όνειρα που κάνουν θα πέσουν για άλλη μια φορά στο κενό.
    Ο κύριος λόγος που κάνουν αυτές τις ενέργειες είναι για να τρομοκρατήσουν τον κόσμο, επειδή τα ποσοστά μας είναι πολύ πιο υψηλά από αυτά που παρουσιάζουν τα πουλημένα και διεφθαρμένα κανάλια της διαπλοκής και τις μίζας.
    Οι ΕΛΛΗΝΕΣ Εθνικιστές δεν λυγίζουν και το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ θα συμμετέχει κανονικά στις εκλογές στις οποίες και θα μπει θριαμβευτικά στη Βουλή!
    Δεν μας λυγίζει τίποτα και κανείς, ο αγώνας συνεχίζεται κανονικά μέχρι την τελική νίκη.
    Υ.Γ. Ο Μάκης Βορίδης προφανώς έχει μπερδέψει την προσωπική του ζωή με το Σύνταγμα! Στο δεύτερο η κατάσταση είναι ξεκάθαρη και δεν χωρούν «ανωμαλίες»“
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κίνα: Μειώθηκε ο πληθυσμός της το 2022 για πρώτη φορά μετά από 61 χρόνια!
    Διαρκής αναμένεται να είναι η μείωση του πληθυσμού.
    Μειώθηκε το 2022 για πρώτη φορά μετά από το 1961, ο πληθυσμός της Κίνας, της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, όπως ανακοίνωσε σήμερα επίσημος θεσμός, εξέλιξη που αποτελεί ιστορική πρώτη από τις αρχές των χρόνων του 1960.
    Την περασμένη χρονιά καταγράφτηκαν 9,56 εκατομμύρια γεννήσεις, που δεν αναπλήρωσαν τους 10,41 εκατ. θανάτους, διευκρίνισε η εθνική υπηρεσία στατιστικής της Κίνας σε έκθεσή της.
    Ο κινεζικός πληθυσμός κατά συνέπεια μίκρυνε κατά περίπου 850.000 ανθρώπους το 2022.
    Διαρκής αναμένεται να είναι η μείωση
    Η μείωση αυτή αναμένεται να είναι διαρκής, να κρατήσει δεκαετίες, σύμφωνα με ειδικούς σε δημοσιογραφικά ζητήματα, κάτι που θα έχει απτές συνέπειες στην οικονομία, στην κοινωνία και στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης.
    Αυτή η μείωση του πληθυσμού είναι η πρώτη από το 1960-1961, όταν λιμός που εκδηλώθηκε το 1959 είχε αποτέλεσμα να χαθούν δεκάδες εκατομμύρια ζωές, κάτι που αποδόθηκε κυρίως στα σφάλματα της οικονομικής πολιτικής του «μεγάλου άλματος προς τα εμπρός».
    Η συρρίκνωση του 2022 εξηγείται κυρίως από τη μεγάλη αύξηση του κόστους ζωής, το υψηλότερο επίπεδο σπουδών πολλών γυναικών, που σημαίνει ότι πολλές αργούν να αποκτήσουν παιδιά, ή ακόμη την έλλειψη της βούλησης των νέων γενιών να αποκτήσουν παιδιά.
    1,15 παιδί ανά γυναίκα
    Το ποσοστό γεννητικότητας υποχώρησε στο 1,15 παιδί ανά γυναίκα το 2021, πολύ κάτω από το όριο που θεωρείται πως είναι απαραίτητο για την ανανέωση του πληθυσμού (2,1).
    Μαζί με τη γήρανση, η μείωση του πληθυσμού, ειδικά του ενεργού, αναμένεται να έχει βαθιές συνέπειες για την κινεζική οικονομία για δεκαετίες.
    Το κόστος εργασίας αναμένεται να αυξηθεί, πλήττοντας την ανταγωνιστικότητα των κινέζων εργαζομένων, ενώ η πίεση στον ενεργό πληθυσμό να εγγυηθεί τη φροντίδα των γηραιότερων θα κλιμακωθεί.
    Οι τοπικές αρχές έχουν ήδη ανακοινώσει μέτρα για να ενθαρρύνει τα ζευγάρια να αποκτήσουν παιδιά, ή περισσότερα παιδιά.
    Η μητρόπολη Σεντζέν (νότια) προσφέρει εδώ και μερικές ημέρες επιδόματα για κάθε γέννηση που φθάνουν ως τα 100.000 γιούαν (1.370 ευρώ) και διάφορες παροχές ως τα τρία έτη κάθε παιδιού.
    Ενώ η επαρχία Σαντόνγκ (ανατολικά) δίνει 158 ημέρες άδεια μητρότητας (60 ημέρες περισσότερες από τον εθνικό μέσο όρο) από το πρώτο παιδί.
    Η Κίνα ενδέχεται να μην έχει παρά 587 εκατ. κατοίκους το 2100, σύμφωνα με τις πιο απαισιόδοξες στατιστικές προβολές που περιέχονται σε έκθεση της Ακαδημίας Κοινωνικών Επιστημών της Σαγκάης η οποία επικαιροποιήθηκε πέρυσι και τα δεδομένα της οποίας περιήλθαν σε γνώση του Γαλλικού Πρακτορείου.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΤΑΣΗ Ζ.Π ΣΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΝ «ΕΛΛΗΝΩΝ»:
    Να κληθεί από τις ΗΠΑ ο καθηγητής Ιωαννίδης σαν αρχηγός ενός ανάλογου κινήματος και η συνταξιούχος πράκτωρ της CIA Βαλέρια Ουίλσον και ο παλιός αρχηγός της CIA Έλληνας Βορειοηπειρώτης Τένετ σαν υπαρχηγοί.
    Και μόνο η ανακοίνωση τέτοιων ρηξικέλευθων προτάσεων θα προκαλέσει τρόμο
    και κρύο ιδρώτα στους διευθύνοντες τις πρακτόρικες και μαφιόζικες οργανώσεις που κρύβονται πίσω από τον τίτλο «ελληνικά πολιτικά κόμματα».

    ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ CIA ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;
    http://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/01/cia_2.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΠΑΥΛΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΝ ΑΝΘΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΤΟΥ…ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
    https://kourdistoportocali.com/news-desk/liga-logia-gia-ton-diadocho-paylo/
    OΔιάδοχος Παύλος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 20 Μαΐου 1967.
    Όντας επτά μηνών μετά την απόπειρα του Βασιλέως Κωνσταντίνου να ανατρέψει την χούντα των συνταγματαρχών, η οικογένειά του αναγκάστηκε να εγκατασταθεί στη Ρώμη μέχρι το 1974, όταν η Βασιλική Οικογένεια εγκαθίσταται στο Λονδίνο.
    Ο Πρίγκιπας Παύλος φοίτησε στο Ελληνικό Κολλέγιο του Λονδίνου, το οποίο ίδρυσαν οι γονείς του Βασιλείς Κωνσταντίνος και Άννα-Μαρία ενώ τα δύο τελευταία φοίτησε στο United World College στις Η.Π.Α. από όπου και αποφοίτησε το 1986.
    Ο Διάδοχος Πάυλος υπηρέτησε την στρατιωτική του θητεία ως Ανθυπολοχαγός του Βρετανικού Στρατού. Ολοκλήρωσε την στρατιωτική του εκπαίδευση στην Βρετανική Βασιλική Στρατιωτική Ακαδημία, στο Σαντχερστ, όπου του δόθηκε η θέση του Commandant’s Stick Orderly.
    Έπειτα από την αποφοίτησή του από το Σαντχερστ, του ανατέθηκε τριετής υπηρεσία στους Royal Scots Dragoon Guards, ένα σύνταγμα ιππικού, το οποίο εδράζεται στην Μεγάλη Βρετανία και τη Γερμανία και διεξάγει στρατιωτικές επιχειρήσεις στον Καναδά και την Ιορδανία. Παρέμεινε στην υπηρεσία του Βρετανικού Στρατού για δέκα έτη.
    Ο Πρίγκιπας Παύλος παρακολούθησε τις πανεπιστημιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Georgetown, School of Foreign Service στην Ουάσιγκτον, από όπου αποφοίτησε το 1993 με Δίπλωμα Bachelor στις Διεθνείς Σχέσεις, στο Δίκαιο και τη Διοίκηση. Από το ίδιο πανεπιστήμιο το 1995 έλαβε δίπλωμα Masters στις Διεθνείς Σχέσεις και τα Οικονομικά. Το 1994 κατά την διάρκεια τετράμηνων θερινών διακοπών, εργάστηκε στο Χονγκ Κονγκ στην ναυτιλιακή εταιρεία Pasific Basin, η οποία ήταν σε διαδικασία IPO.
    Από το 1995 μέχρι το 1997, εργάστηκε στην εταιρεία ναύλωσης πλοίων Charles R. Weber Company Inc στο τμήμα Επιχειρήσεων και Μάρκετινγκ. Το 1997 συν-ιδρύει την Griphon Asset Management, μία εναλλακτική εταιρεία επενδύσεων fund-of-funds.
    Το 1998, συν-ιδρύει την Ivory Capital Group LLC, μια επενδυτική εταιρεία όπου στόχο έχει την διαχείριση ιδιωτικών επενδύσεων. Το 2002 συν-ιδρύει την Ortelius Capital Partners LLC μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που ειδικεύεται στην επένδυση σε αμοιβαία κεφάλαια αντιστάθμισης κινδύνου. Συνεχίζει την συνεργασία αυτή , έχοντας δημιουργήσει μία βάση ιδιωτικών μετοχικών κεφαλαίων και μια ενεργή επενδυτική δομή.
    O Πρίγκιπας Παύλος παντρεύτηκε τη Μαρί-Σαντάλ Μίλερ, (Πριγκίπισσα Μαρί-Σαντάλ) το 1995, στο Λονδίνο. Έχουν πέντε παιδιά: την Μαρία-Ολυμπία (Νέα Υόρκη 1996), τον Κωνσταντίνο-Αλέξιο (Νέα Υόρκη 1998), τον Αχιλλέα-Ανδρέα (Νέα Υόρκη 1999), τον Οδυσσέα-Κίμωνα (Λονδίνο 2004) και τον Αριστείδη-Σταύρο (Λος Άντζελες 2008). Ο Πρίγκιπας Παύλος και η οικογένειά του διαμένουν στο Λονδίνο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ Ο ΒΡΩΜΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει «όχι» στην τροπολογία της κυβέρνησης με την οποία προσπαθεί να αποτρέψει την κάθοδο του Κασιδιάρη στις εθνικές εκλογές.
    Ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταθέσει δική του νομοθετική παρέμβαση και καλεί τα κόμματα σε συζήτηση επ’ αυτής. Η κυβερνητική τροπολογία “εγείρει σοβαρά ζητήματα αντισυνταγματικότητας“, προειδοποιεί.
    «Η πάγια γραμμή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ είναι πως η θέση των νεοναζί και καταδικασμένων Χρυσαυγιτών είναι στη φυλακή και όχι στο δημόσιο βίο και πολύ περισσότερο στο Κοινοβούλιο. Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ θα καταθέσει συγκεκριμένη νομοθετική πρόταση για τον αποκλεισμό τους από τις εκλογές», αναφέρουν πηγές της Κουμουνδούρου.
    Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ βασίζεται σε δύο βασικούς πυλώνες:
    – Η νομοθετική πρόταση να είναι σύμφωνη με το Σύνταγμα. Η τροπολογία που έχει δει το φως της δημοσιότητας, εγείρει σοβαρά ζητήματα αντισυνταγματικότητας, που μπορεί να έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκώμενο.
    – Η νομοθετική πρόταση να είναι σαφής για τους νεοναζί και να μην ανοίγει κερκόπορτα για διευρυμένες ερμηνείες και εξίσωση του ναζισμού με οποιαδήποτε άλλη πολιτική ιδεολογία.
    «Οι ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη για το γεγονός ότι ο καταδικασμένος Κασιδιάρης εδώ και τρία χρόνια ανενόχλητος μέσα από τις φυλακές έχει πολιτική δράση, μέσω ακόμα και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και συγκροτεί τους οπαδούς του σε νεοναζιστικό κίνημα είναι τεράστιες και απαράγραπτες.
    Ωστόσο, με την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ υπάρχει η δυνατότητα συγκλίσεων πάνω στο δικαίωμα της Δημοκρατίας να υπερασπιστεί τον εαυτό της», υπογραμμίζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι ΗΠΑ δίνουν F-16 στην Τουρκία και ο Μητσοτάκης και ο Τσίπρας ασχολούνται με τον Κασιδιάρη.
    Τα τουρκικά ΜΜΕ πανηγυρίζουν γιατί στην τελική έκδοση του Νόμου για την Εθνική Άμυνα (NDAA), που περιλαμβάνει τον αμυντικό προϋπολογισμό των ΗΠΑ για το 2023, αφαιρέθηκαν και τα άρθρα που τέθηκαν από τη Βουλή των Αντιπροσώπων για περιορισμό της αγοράς F-16 από την Τουρκία.
    Το πρακτορείο Anadolu υποστηρίζει πως έχει πρόσβαση στην τελική έκδοση του σχεδίου κειμένου που θα ψηφιστεί στη γενική συνέλευση. Στην τελική έκδοση του νομοσχεδίου, αναφέρει το πρακτορείο, δεν υπήρχαν ρήτρες που να συνδέουν τις πωλήσεις F-16 με περιοριστικούς όρους.
    Το σημαντικότερο σημείο, όμως, είναι πως «με την αφαίρεση των σχετικών άρθρων στην επιτροπή του συνεδρίου, αφαιρέθηκε επίσης από τα χέρια του Κογκρέσου των ΗΠΑ το ατού του να επιβάλει κάποιους περιορισμούς στην αγορά F-16 της Τουρκίας για νομικούς λόγους».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στρατηγός Φλώρος: «Ευχαριστώ τον Μητσοτάκη – Θα συνεχίσω να κάνω αυτό που έκανα».
    Η κυβέρνηση Μητσοτάκη ανανέωσε για ένα χρόνο ακόμα την θητεία του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου, τυπικά για ένα εξάμηνο ακόμα δεδομένων των εκλογών.
    To ΓΕΕΘΑ απέστειλε άτυπη ενημέρωση με δηλώσεις του Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρου, μετά την ανανέωση της θητείας του.
    Επ’ ευκαιρία της εξαιρετικά τιμητικής ανανέωσης της θητείας μου ως Αρχηγού ΓΕΕΘΑ και της εμπιστοσύνης στο πρόσωπό μου, ευχαριστώ τον κ. Πρωθυπουργό, τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας και το ΚΥΣΕΑ.
    Στο πλαίσιο των κατευθύνσεων της Πολιτικής Ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της Κυβέρνησης, συνεχίζω απερίσπαστος την εκτέλεση των καθηκόντων μου που απορρέουν από την εκ του νόμου αποστολή μου επ’ ωφελεία της Πατρίδας και των Ενόπλων της Δυνάμεων, όπως και κατά την προηγούμενη τριετία».

    Σύμφωνα με την έκθεση της ΕΥΠ ο Α/ΓΕΕΘΑ Κ.Φλώρος «συνελήφθη κλέπτοντας οπώρας» και πιο συγκεκριμένα καταγράφηκε να διακινεί «μαύρο χρήμα» ύψους 600.000 ευρώ, μέσα σε σακούλα!
    Το ποσό αυτό, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες της ΕΥΠ, είναι ένα μικρό μέρος μόνο από αυτό που περιήλθε στον Αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων από δωρεά αντιπροσώπου που πούλησε ελικόπτερα πριν από 1,5 χρόνο στο ΠΝ με παρέμβαση του ίδιου του Κ.Φλώρου!
    Η υποκλοπή προήλθε από πληροφορίες της ΕΥΠ ότι ο στρατηγός Φλώρος «είχε προσωπική ατζέντα στους εξοπλισμούς», είχε εισπράξει μεγάλη μίζα από τα ελικόπτερα του Ναυτικού και επρόκειτο να την «επενδύσει»,
    Αμέσως κινήθηκε η συνήθης διαδικασία συλλογής υπογραφών και το κινητό του παγιδεύθηκε για τρεις περιόδους πέρσι την άνοιξη από το σύστημα το «υπηρεσιακό» Syborg της ΕΥΠ.
    Ήταν ίσως η πιο δικαιολογημένη υποκλοπή εκ των πραγμάτων.
    Η αφέλεια του Κ.Φλώρου είναι ότι θεωρούσε το σύστημα Signal «ασφαλές» κάτι που δεν ισχύει φυσικά, καθώς καμία εφαρμογή δεν είναι ασφαλής 100%.
    Τα αποσπάσματα της έκθεσης της ΕΥΠ:
    Οι συνομιλίες που είχαν να κάνουν υπηρεσιακά ζητήματα παρατηρήθηκε, μόνο ότι για την καθημερινή του ενημέρωση από το (ΕΘΚΕΠΙΧ) Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων, διέταξε να βρεθεί τρόπος να λαμβάνει την ενημέρωση μόνο μέσω της εφαρμογής Signal.
    Σχόλια
    Σύμφωνα με εξωτερικές πληροφορίες ο στόχος προέβη σε αγορά κατοικίας στην περιοχή του Παπάγου έναντι 1.200.000 ευρώ, στο οποίο ποσό τα 600.000 πληρώθηκαν “μαύρα”.
    Επιπλέον η κόρη του διαμένει στην Αγία Παρασκευή σε κατοικία των 1.500 ευρώ, το οποίο προκαλεί ιδιαίτερο προβληματισμό για τον τρόπο ζωής του στόχου και αποπληρωμής των εν λόγω κινήσεων.
    Ο στόχος φαίνεται να λειτουργεί αυτοβούλως χωρίς καμία διάθεση για ουσιαστική συνεργασία με το ΥΠΕΘΑ αλλά και γενικότερα με όλη την κυβέρνηση.
    Πιστεύει πως ανεξάρτητα από τις κινήσεις του και τη μη συνεργασία του η θέση του είναι σίγουρη μέχρι τον Ιανουάριο του 2024, καθώς επίσης φαίνεται να υποτιμάει τους περισσότερους πολιτικούς αξιωματούχους.
    Είναι εμφανείς οι προσωπικές του βλέψεις και προσπαθεί να τις εδραιώνει μέσω συνεργασίας διαφόρων επιχειρηματιών (π.χ. Βαρδής Βαρδινογιάννης).
    Είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στις συνομιλίες του, επιλέγει να γίνονται δια ζώσης ή μέσω της εφαρμογής Signal.
    Ιδιαίτερα σημαντική φαίνεται η επικοινωνία του με Νικόλαο Λαρυγγάκη για την συνάντησή τους με “Εβραίους”, όπου ο στόχος φάνηκε ιδιαίτερα ταραγμένος και επιδίωξε την αλλαγή συζήτησης και την επιθυμία του να γίνει η συνομιλία αυτή μόνο δια ζώσης».
    Να σημειώσουμε ότι και η εφημερίδα documento αναφέρεται για το ζήτημα, χωρίς το απόσπασμα της έκθεσης της ΕΥΠ όπου επιπλέον αναφέρονται και οι απαξιωτικοί προς τους Πρωθυπουργό και ΥΕΘΑ χαρακτηρισμοί του Κ.Φλώρου περί «ανοήτων».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. «Δεν υπάρχουν πιο γενναιόδωροι, δυνατοί και αισιόδοξοι άνθρωποι απ’ τους Έλληνες. Η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο πλούσια έθνη, όσον αφορά στους πόρους, στους ανθρώπους, στην εξυπνάδα, στην ομορφιά, στον πολιτιστικό πλούτο, στη μουσική και στα τοπία. Όλοι οι υπόλοιποι απλά ζηλεύουν και περιμένουν να τους δουν να “πυροβολούν ο ένας τον άλλον”».

    (από συνέντευξη τού Christopher King στο publishmagazine.gr την 18/2/2016).
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΓΗΡΑΤΕΙΑ Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΤΟΥ ΣΟΛΩΜΟΥ. ΟΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑΔΕΣ ΡΩΜΙΟΙ -ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ. ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΑΝ ΚΑΙ ΗΣΥΧΑΣΑΝ.
    Φανταστείτε να δολοφονούσε εβραίο. Η Μοσάντ θα τον είχε ξεπαστρέψει την άλλη μέρα. Εδώ η ΕΥΠ παρακολουθεί τον στρατηγό Φλώρο που παίρνει μίζες και οι πολιτικοί, όταν σταματούν το κλέψιμο, ασχολούνται με τον Κασιδιάρη,.

    Πέθανε ο αξιωματικός του στρατού του ψευδοκράτους που έδωσε την εντολή να σκοτώσουν τον Σολομώντα Σολωμού στο οδόφραγμα της Δερύνειας, όταν ο Ελληνοκύπριος ανέβηκε στον ιστό για να κατεβάσει την σημαία του ψευδοκράτους.
    Ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία του κατοχικού στρατού Χασάν Κουντακτσί, ο οποίος παραδέχθηκε ότι ήταν εκείνος που έδωσε την εντολή να εκτελεστεί ο Σολωμού στις 14 Αυγούστου του 1996 πέθανε σε ιδιωτική κλινική.
    Όπως μεταδίδουν τουρκοκυπριακά μέσα ενημέρωσης, ο πρώην επικεφαλής του Τμήματος Ειδικού Πολέμου του κατοχικού στρατού, γνωστός με το παρατσούκλι «Ταμπουραλί Πασάς», αισθάνθηκε αδιαθεσία το πρωί της Δευτέρας (16/1) ενώ βρισκόταν στο σπίτι του και διακομίστηκε στο νοσηλευτήριο, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή και εξέπνευσε το μεσημέρι.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Η Βρετανία πούλησε μεταχειρισμένες φρεγάτες Type-23 στην Τουρκία.
    Όπως στο Ολοκαύτωμα της Χίου 80 άγγλοι αξιωματικοί διεύθυναν τα τουρκικά πλοία του Καρά Αλή.
    Σε μια εξέλιξη “βόμβα” φαίνεται ότι έχουμε στο σίριαλ της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης στο Αιγαίο και την Αν.Μεσόγειο καθώς τουρκικές αναφορές κάνουν λόγο για προμήθεια των βρετανικών φρεγατών ASW πολέμου κλάσης Type-23!
    Με βάση την τουρκική ιστοσελίδα Marine Deal News η συμφωνία είχε κλείσει όταν ο Χ.Ακάρ είχε μεταβεί και είχε συζητήσει με τον Βρετανό Μπεν Γουάλας τον Ιανουάριο του 2022.
    Φαίνεται ότι η τουρκική ηγεσία δεν θέλει να αφήσει το ναυτικό της με λιγότερες μονάδες επιφανείας καθώς οι ΜΕΚΟ του TDK μπαίνουν σταδιακά για αναβάθμιση ενώ ακόμα δεν έχουν παραδοθεί οι κλάσης Istif φρεγάτες (παράγωγά των MILGEM) και έτσι να αφήσει το ΠΝ να “ανασάνει” ή να θέσει εκτός υπηρεσίας μονάδες για αναβάθμιση (ΜΕΚΟ) χωρίς να έχουν αντικαταστάτη.
    Επιπλέον αναβαθμίζει τον ανθυποβρυχιακό αγώνα ενώ “απαντά” στις FDI με ένταξη ραντάρ τύπου AESA και πυραύλους νέας γενιάς CAMM.
    Να σημειώσουμε ότι το βρετανικό ναυτικό χρησιμοποιεί 13 σκάφη της κλάσης (και τρία που έχουν πωληθεί και βρίσκονται σε υπηρεσία από το ναυτικό της Χιλής) εκ των οποίων από φέτος θα ξεκινήσει να αποσύρει 4 σκάφη της κλάσης.
    Είναι επίσης άγνωστο αν ισχύει αυτή η είδηση, αν θα περιλαμβάνει αναβάθμιση στο πλέον πρόσφατο για το RN πρότυπο ή θα λάβουν τουρκικό εξοπλισμό.
    Επίσης άγνωστο παραμένει αν έχει “κλείσει” από τώρα περισσότερες μονάδες της κλάσης ή αν είναι αγορά που θα συνοδευτεί με μεγαλύτερα σκάφη όπως οι Type-32/-26.
    Οι Type-23 έχουν διαστάσεις 133 μέτρα x 16,1 μέτρα x 7,3 μέτρα και εκτόπισμα 4.900 τόνους ενώ το σύστημα πρόωσης τους είναι τύπου CODLAG (Combined Diesel-Electric and Gas) με τέσσερις γεννήτριες πετρελαίου, δύο ηλεκτροκινητήρες των 3.996 ίππων έκαστος και δύο στροβιλοκινητήρες Rolls-Royce Spey SM1C ισχύος 26.150 ίππων έκαστος που δίνουν εξαιρετικά δεδομένα ASW πολέμου μαζί με το ελικόπτερο των 10 τόνων αλλά κα μέγιστη ταχύτητα ακόμα και 34 κόμβους.
    Η αντιαεροπορική άμυνα των πλοίων βασίζεται σε 32 βλήματα CAMM ενώ φέρουν πυροβόλο των 114χλστ και 8 πυραύλους harpoon. Στα ηλεκτρονικά τους έχουν το ραντάρ AESA Type-997 Artisan και σε ορισμένα ποντιζόμενο σόναρ Type-2087.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΗΠΑ: ομοφυλόφιλοι «ακτιβιστές» υιοθέτησαν παιδιά τα οποία βίαζαν και εξέδιδαν. Τέτοιοι είναι οι «υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων…»
    Χρησιμοποιούσαν την ίδια εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν και οι παιδοβιαστές του Κολωνού.
    Οι δήθεν ακτιβιστές και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας, αποδείχτηκαν ανθρωπόμορφα τέρατα τα οποία βίαζαν, βασάνιζαν, εξέδιδαν τα δύο άτυχα αγοράκια, ενώ κατέγραφαν τις κτηνώδεις πράξεις τους και τις διένειμαν ως υλικό παιδικής πορνογραφίας.
    Η υπόθεση γίνεται ακόμα χειρότερη, καθώς το εύπορο ζευγάρι κατάφερε να παρακάμψει τις διαδικασίες υιοθεσίας και να πάρει τα παιδιά σε χρόνο ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι ο ένας από τους δύο είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για κακοποίηση ανηλίκου!
    Η υπόθεση ήρθε στο φως μετά από πολύμηνη έρευνα του Townhall, ενώ τα συστημικά ΜΜΕ τον είπα δεν φάνηκαν πρόθυμα να ασχοληθούν με αυτή την φρικτή υπόθεση.
    Η έρευνα του αμερικανικού μέσου λοιπόν αποκαλύπτει αποκρουστικές νέες λεπτομέρειες για το εύπορο ζευγάρι LGBTQ ακτιβιστών που κατηγορείται ότι βίαζε τους μικρούς υιοθετημένους γιους τους -τώρα ηλικίας 9 και 11 ετών- και ότι διένειμε «σπιτική» παιδική πορνογραφία με τη σεξουαλική κακοποίηση τους.
    6 μήνες αφότου η συγκλονιστική ιστορία έγινε εθνική είδηση, το Townhall είναι το μόνο μέσο που παρακολουθεί την ποινική υπόθεση στη Γεωργία των ΗΠΑ καθώς έχει επικρατήσει μια περίεργη «συσκότιση».
    Η ποινική υπόθεση όμως που εξελίσσεται αποδεικνύει ότι τα γεγονότα είναι πολύ, πολύ χειρότερα από αυτά που αναφέρθηκαν αρχικά.
    Οι παντρεμένοι άνδρες φέρεται όχι μόνον να βίασαν τα δύο αγόρια που υιοθετήθηκαν μέσω μιας χριστιανικής υπηρεσίας υιοθεσίας ειδικών αναγκών, αλλά εξέδιδαν τα παιδιά τους σε παιδοβιαστές στα προάστια της Ατλάντα, ανακάλυψε η έρευνα παρακολούθησης του Townhall.
    Ηχογραφημένες κλήσεις από τη φυλακή, ένα πλήθος από δικαστικά έγγραφα που έρχονται για πρώτη φορά στη δημοσιότητα και μαρτυρία ενός μέλους της οικογένειας που μίλησε αποκλειστικά στο Townhall αποκαλύπτουν την έκταση του σωματικού και συναισθηματικού τραύματος που υπέστησαν τα δύο αδέρφια, μαθητές δημοτικού σχολείου καθώς και τις ανησυχητικές ενδείξεις που το κράτος παρέβλεψε κατά τη διάρκεια της διαδικασίας υιοθεσίας του ομόφυλου ζευγαριού η οποία μάλιστα έγινε «γρηγορότερα από το αναμενόμενο».
    Οι θετοί πατέρες, ο 33χρονος κυβερνητικός υπάλληλος William Dale Zulock Jr. και ο 35χρονος τραπεζίτης Zachary “Zack” Jacoby Zulock —ο οποίος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για βιασμό ενός παιδιού— από την Οξφόρδη της Τζόρτζια, έχουν κατηγορηθεί για αιμομιξία, σοδομισμό, βαριά παιδική κακοποίηση, κακούργημα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών και κακούργημα πορνείας ανηλίκου.
    Οι κατηγορούμενοι αντιμετωπίζουν πλέον πάνω από εννέα φορές ισόβια κάθειρξη. Δήλωσαν όμως… αθώοι!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ομοφυλόφιλοι «ακτιβιστές», «υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων», υιοθέτησαν παιδιά, τα οποία βίαζαν και εξέδιδαν.
      Οι συλληφθέντες παιδοβιαστές
      Σύμφωνα με ένα αντίγραφο του κατηγορητηρίου 17 που δημοσιεύει το Townhall, οι θετοί γονείς φέρεται να υποχρέωναν σε στοματικό σεξ και τα δύο αγόρια, και βίασαν παρά φύσιν τους γιους τους.
      Σε τουλάχιστον μία περίπτωση, ο βιασμός τραυμάτισε το μεγαλύτερο παιδί Zulock, το οποίο μόλις έγινε 11 ετών στα μέσα Δεκεμβρίου. Τα αρχεία του δικαστηρίου δείχνουν ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών εκτείνεται ήδη από τα τέλη του 2019 και εντάθηκε τον Ιανουάριο του 2021, τον Μάρτιο του 2021 και τον Δεκέμβριο του 2021.
      Ο Γουίλιαμ παραδέχτηκε ότι ανάγκασε τον 11χρονο υιοθετημένο γιο του να εκτελέσει μια πράξη βιασμού, γνωστή και ως “στοματική σύζευξη”, “με σκοπό να ικανοποιήσει τη σεξουαλική επιθυμία του… παιδιού!, όπως δήλωσε σε ένορκη κατάθεση που κατατέθηκε προς υποστήριξη του…
      Μια επικαιροποιημένη ποινική ένορκη κατάθεση λέει ότι η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών κινηματογραφήθηκε από τον σύζυγο του William, Zachary, «με τον οποίο συμμετείχε σε σεξουαλικά κακοποιητικές πράξεις» εναντίον του αγοριού.
      Ο Zachary, ομολόγησε ότι ήταν ο εικονολήπτης και οι αρχές φέρεται να βρήκαν έναν φάκελο στο κινητό του τηλέφωνο -με την ένδειξη “ΗΠΑ”- που περιείχε βίντεο του William να κακοποιεί σεξουαλικά το παιδί.
      Πέρα από τη σεξουαλική κακοποίηση παιδιών, «ως τιμωρία» κατά τις ώρες μετά το σχολείο, τα αγόρια αναγκάστηκαν να στέκονται σε μια γωνία για «οκτώ ώρες συνεχόμενα» κατά τη διάρκεια της ημέρας, επιτρέποντάς τους μόνο να μετακινηθούν είτε για φαγητό είτε για το μπάνιο. Ο Γουίλιαμ συνήθιζε να χαστουκίζει τον μικρότερο γιο τους «σκληρά» στο πρόσωπο. «Απλώς κακοποιήθηκαν με κάθε δυνατό τρόπο», είπε ο συγγενής στο Townhall.
      «Τα αγόρια ήταν απλώς άλλο ένα εμπόρευμα για αυτούς», είπε το μέλος της οικογένειας στο Townhall.
      Ζ.Π.


      Διαγραφή
  24. Στρατηγός Χρήστος Μπολώσης: «Απορύθμιση και μεθόδευση από τη ΝΔ, γιατί φοβάται τον Ηλία Κασιδιάρη».
    Ο τρόμος της μαφιόζικης οικογένειας κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι έκδηλος. Τρόμος για τα ποσοστά μας, τρόμος για την αποδοχή στην κοινωνία. Οι αντιδράσεις για τη γελοία μεθόδευση να μείνουμε εκτός εκλογών πληθαίνουν. Παρακάτω παρουσιάζουμε αυτούσιο το κείμενο του Χρήστου Μπολώση, Αντιστρατήγου ε.α. και πολιτικού αναλυτή.
    Έγραψε, λοιπόν, στο newsbreak.gr:
    «Διαβάζω σε πρωτοσέλιδο καθημερινής εφημερίδος: «Νομοθετική ρύθμιση: Εκτός εκλογών ο Κασιδιάρης». Να με συγχωρεί η καλή εφημερίδα, αλλά αυτό δεν είναι «ρύθμιση». Μάλλον για… απορύθμιση μου μοιάζει. Διότι, όταν ψάχνεις μεθόδους για να αποκλείσεις κάποιον από το να διεκδικήσει τη λαϊκή αποδοχή ή τη λαϊκή χλεύη, δεν είναι ρύθμιση, αλλά μεθόδευση.
    Αφήστε τον, ρε, να κατέβει και να τον καταψηφίσει ο λαός και να ρεζιλευτεί. Αλλά μάλλον κάτι άλλο φοβάστε. Από το 1974 ακούμε συνέχεια ότι η δημοκρατία μας είναι «θωρακισμένη Μερσεντές», που έλεγε και ο μακαρίτης ο Δάκης. Δεν το πολυβλέπουμε, όμως.
    Τη μία, η δημοκρατία μας τρέμει τον νεκρό βασιλιά Κωνσταντίνο και επινοεί κάθε είδους καραγκιοζιλίκια για να αποφύγει την ξεφτίλα, την οποία τελικώς τη λούστηκε.
    Την άλλη, φοβάται τον ολοζώντανο Κασιδιάρη και ψάχνει να βρει -ή μάλλον να σκαρώσει- νομικά τερτίπια για να τον αποκλείσει από τις εκλογές.
    Εμείς από εδώ θα απευθυνθούμε στον Ηλία Κασιδιάρη και θα του προτείνουμε να αλλάξει λίγο το όνομα του κόμματός του. Να το κάνει Κομμουνιστές Ελληνες. έτσι, ίσως ξεγελάσει και τον κ. Αλιβιζάτο. Εγώ, πάντως, βλέπω άλλο ένα φιάσκο της κυβερνήσεως Μητσοτάκη προ των πυλών. Ας πρόσεχε».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Mega: Πανηγυρικά μέσα στη Βουλή το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ.

    «Το κόμμα του κ. Κασιδιάρη ξεπερνάει το 5% στους αντισυστημικούς ψηφοφόρους».
    Για πρώτη φορά συστημική δημοσκόπηση ομολογεί ότι το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ μπαίνει πανηγυρικά στη βουλή.
    Οι παράνομες μεθοδεύσεις γυρίζουν μπούμερανγκ! Το αφιερώνουμε στους σκευωρούς…
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Διετάχθη η βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα στις 3/2 επειδή δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο.
    Η γυναίκα δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο ως μάρτυρας.
    Την βίαιη προσαγωγή της συντρόφου του Παύλου Φύσσα διέταξε το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων όπου εκδικάζεται σε δεύτερο βαθμό η υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
    Η γυναίκα δεν εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο το οποίο την έχει καλέσει προκειμένου να καταθέσει ως μάρτυρας.
    Λίγο πριν την ολοκλήρωση της σημερινής ακροαματικής διαδικασίας το δικαστήριο, μετά από αίτημα της υπεράσπισης και με σύμφωνη εισαγγελική πρόταση, διέταξε τη βίαιη προσαγωγή για τις 3 Φεβρουαρίου 2023.
    Η νομική παραστάτης της οικογένειας Φύσσα ζήτησε από το δικαστήριο πριν λάβει την απόφαση του να εξετάσει ότι έχουν εξαντληθεί όλοι οι άλλοι τρόποι, όπως η τηλεφωνική ανεύρεση «για το ανθρώπινο» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά με την πρόεδρο να διευκρινίζει ότι η μάρτυρας έχει εντοπιστεί σε επαρχιακή πόλη και έχει κλητευθεί.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Πρωτοφανές προαναγγελθέν Συνταγματικό Πραξικόπημα υπό του Πρωθυπουργού.
    Είναι πρόδηλο ότι η λογική εάλω, καθότι πανθομολογείται ευθαρσώς μία συνειδητή και οργανωμένη Συνταγματική εκτροπή, ενόψει ήδη ενός προαναγγελθέντος Συνταγματικού πραξικοπήματος, υπό του νυν Πρωθυπουργού και την άμεση συνέργεια των λοιπών πολιτικών κομμάτων, εξ αφορμής της ανερυθρίαστης ανακοινώσεως απαγορεύσεως της καθόδου του κόμματος «ΈΛΛΗΝΕΣ», με ιδρυτή τον Ηλία Κασιδιάρη, κατά τις προσεχείς βουλευτικές εκλογές.
    Υπό το φως της Συνταγματικής Νομιμότητας καθίσταται αντικειμενικά αδύνατο να πραγματοποιηθεί, καθότι όπως πλειστάκις έχουμε αναφέρει, αντίκεται προδήλως προς τις κείμενες διατάξεις ανατρέποντας άρδην το τεκμήριο της αθωότητας, κονιορτοποιώντας εν ταυτώ παν ψήγμα Νομικού Πολιτισμού και Δημοκρατικών θεσμών.
    Ειδικότερον ότι συμφώνως με το άρθρο 28 παρ. 1 του Συντάγματος, το τεκμήριο της αθωότητας αποτελεί έναν γενικώς παραδεδεγμένο κανόνα Διεθνούς δικαίου, ο οποίος προβλέπεται αφενός εις το άρθρο 6 της Ε.Σ.Δ.Α (Ευρωπαϊκή Σύμβαση Δικαιωμάτων του Ανθρώπου) η οποία κυρώθηκε με το Ν.Δ 5374 φεκ Α’ 256 και αφετέρου εις το άρθρο 14 παρ. 3 του Δ.Σ.Α.Π.Δ (Διεθνές Σύμφωνο Ατομικών και Πολιτικών Δικαιωμάτων), το οποίο κυρώθηκε με τον Ν. 2462/1997 Φεκ Α’ 25, με αποτέλεσμα να αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της εσωτερικής έννομης τάξεως και να υπερισχύουν κάθε άλλης διάταξης νόμου. Πέραν όμως της υπερνομοθετικής αυτής κατοχύρωσης το τεκμήριο της αθωότητας, συνάγεται και από το άρθρο 2 παρ. 1 και 5 του Συντάγματος καθώς και από το άρθρο 71 του Κ.Π.Δ αλλά και από την κοχλίωση ενός έτερου πλέγματος άρθρων της προδικασίας αλλά και της κύριας διαδικασίας κατά τον Κώδικα Ποινικής Δικονομίας ( 239 παρ. 2, 274, 351 παρ. 1, 177).
    Ως εκ τούτου όμως, παρά ταύτα, ήδη έχει επέλθει εν μέρει θεσμικό πραξικόπημα και μία μεταιχμιακή εκτροπή δυνάμει των άρθρων 92,93,95 του Ν. 4804/2021 δυνάμει των οποίων απαγορεύεται ρητώς το δικαίωμα του εκλέγειν, η κατάρτιση συνδυασμών και η εν τέλει κατάληψη υποψήφιου προσώπου σε επιτελική θέση κόμματος, εφόσον προηγουμένως έχει καταδικασθεί έστω και πρωτοδίκως οριστικώς και ουχί αμετακλήτως.
    Οι ως άνω διατάξεις δηλαδή ήδη προσκρούουν εις το ανωτέρω άρθρο 53 παρ. 1 αποψιλώνοντας τον σκληρό πυρήνα της ως άνω Συνταγματικής διατάξεως η οποία ασφαλώς υπερτερεί έναντι οιουδήποτε εσωτερικού Νόμου ή υπό άλλη διατύπωση το άρθρο 120 παράγραφος 2 αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο Σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους που συμφωνούν με αυτό, αποτελεί θεμελιώδη υποχρέωση του εκάστοτε Έλληνα Πολίτη.
    Την ως άνω άποψη έχουν στηρίξει ευθαρσώς πλειάδα διακεκριμένων Συνταγματολόγων, μη φίλα προσκείμενων προς το ιδεολογικό πλέγμα του Πατριωτικού χώρου, διατηρώντας δηλαδή την επιστημονική τους σοβαρότητα και αξιοπιστία, διαρρηγνύοντας τα ιμάτια περί της θρυλούμενης προπαρασκευής, δια νόμου απαγόρευσης καθόδου του κόμματος.
    Ενάντιοι προς την ιταμή αυτή αντιδημοκρατική πρακτική τάχθηκαν και έτεροι πολιτικά κόμματα, υπό όλου του ιδεολογικού φάσματος καθότι η εν λόγω μεθόδευση κλυδωνίζει τα θεμέλια της Δημοκρατίας, παγιώνοντας ένα ιστορικό προηγούμενο, δια του οποίου, το εκάστοτε κόμμα εξουσίας έχει την ευχέρεια να δρα άκρως καταχρηστικά, καταφρονώντας ιταμά την λαϊκή κυριαραχία η οποία συνιστά το θεμέλιο του πολιτεύματος .
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εν τοιαύτη περιπτώσει το παρόν Κράτος, καταφρονεί την βούληση του λαού, καθότι το κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, καταδεικνύει μεγάλο βαθμό προτιμήσεως ενόψει των εκλογών, ένεκεν και συνεπεία της μαχητικότητας και εντιμότητας του, πλην όμως η κυβέρνηση, δοθέντος ότι ουδόλως ενδιαφέρεται ή έχει τέτοιες ευαισθησίες δια την πλειοψηφία της κοινωνίας, επιχειρεί αυθωρεί και παραχρήμα, να ακρωτηριάσει την επιλογή των πολιτών, παρά να έχει η ίδια διαρροή ψήφων, ή να εισέλθει ένα καινοφανές, διαυγές και διαφανές κόμμα στην Βουλή, επί τω τέλει, να εξαρθρώσει τα σκάνδαλα με όραμα δια εξυγίανση του δημοσίου βίου όπως ευαγγελίζεται.
      Η ηθική κατάπτωση και η υπερεκχειλίζουσα κρατούσα σήψη αποδεικνύει ότι ο όζον πολιτικός βίος σύγκειται από διεφθαρμένα πρόσωπα, τα οποία λυμαίνονται την διοίκηση της Πατρίδας μας, ενδιαφερόμενοι αποκλειστικά και μόνον δια την νομή της εξουσίας και την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των ημέτερων άνευ ετέρου τινός, ενώ κατά τα λοιπά δε, καθίστανται παντελώς αδιάφοροι για το αληθές το μέλλον του τόπου.
      Τηρουμένων των αναλογιών, την ιδιότυπη αυτή δικτατορία την βιώσαμε, με τον θάνατο του τέως Βασιλέως της Ελλάδας, όπου επλήγη διεθνώς το κύρος του έθνους μας, ένεκεν και συνεπεία μία άφρονας αποφάσεως του νυν Πρωθυπουργού, να στερήσει την δημοσία δαπάνη κήδευσή του, τιμής ένεκεν και δίκην αποτίσεως του δέοντος σεβασμού εις έναν ζωτικό θεσμό, αναπόσπαστο μέρος της σύγχρονης Ιστορίας, ένθα, αν μη τι έτερο, συνέβαλε δυναμικά προς την ευεργεσία του έθνους μας μακράν.
      Η αντίληψη του νυν Πρωθυπουργού ότι διοικεί μία ανώνυμη εταιρία, εν τω πλαισίω μίας ορισμένης τοπικής έδρας, δημιουργεί ιδιαίτερες αγκυλώσεις και περιορισμένης εμβέλειας ερμηνεία της βουλήσεως και των αναγκών του λαού και του έθνους, τούτο δε τεκμαίρεται αμάχητα εκ της ελιτίστικης και από καθέδρας συμπεριφοράς των κυβερνώντων οι οποίοι περιφρονούν τον λαό, απλώς τον ποδηγετούν ασλεγώντας εις την λογική τους, δια των, τελούντων εν διατεταγμένη υπηρεσία, μέσων μαζικής εξαπατήσεως.
      Εν κατακλείδι, παρά την πολύφερνη έξαρση της ψηφιακής πραγματικότητας και της αλματώδους αναπτύξεως της τεχνολογίας, η ανθρώπινη ευήθεια, τα ποταπά και ταπεινά ένστικτα, κυριαρχούν προς τον άνθρωπο ο οποίος καθίσταται δέσμιος και έρμαιο αυτών, με αποτέλεσμα να δρα ολοκληρωτικά και ουχί δημοκρατικά, ενδιαφερόμενος μόνον δια την καταστροφή και την εξουσία,
      Ζούμε Οργουελιανές καταστάσεις, υποκείμενοι εις τις ερπύστριες του ολετήρα κατ’ επίφαση δημοκρατιών, κατ’ ουσίαν στυγνών δικτατόρων, οι οποίοι περίαπτονται απλώς του μανδύα της ελευθερίας αλλά κατ’ ουσίαν πρόκειται δια προβατόσχημους λυκοποιμένες.
      Χαράλαμπος β Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω
      Ζ.Π.



      Διαγραφή
  28. "Η νεολαία Αθηνών μέσω του εκπροσώπου της Κωνσταντίνου Φλώρου, έδωσε το παρών και εξέθεσε ανεπανόρθωτα τους εκπροσώπους του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος σε δημοκρατική εκδήλωση για το Σύνταγμα. Δίνοντας το μήνυμα πως η συνταγματική εκτροπή εις βάρος του ελληνικού λαού ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
    Οι εκπρόσωποι του διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος, αρνήθηκαν να απαντήσουν στα καίρια ερωτήματα του Κωνσταντίνου Φλώρου.
    Θα δηλώνουμε πάντα παρόντες στους αγώνες για την ελευθερία και την δικαιοσύνη στην πατρίδα μας. Για μια Ελλάδα ελεύθερη και ισχυρή! Για μια Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες!
    Νεολαία ΕΛΛΗΝΕΣ Αθηνών
    https://invite.viber.com/?g2=AQB3nI8T3xqgME%2BXsSK%2BJGzTqGSFC14u7lVqOzk6fyoH30vDWBluTXkmiQKawa6b
    https://youtu.be/qhR53PO-4ss
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ
    «ΚΟΙΝΟ ΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ»
    Δημάρχου Κ.Στάμκου 1, Γιαννιτσά 58100, Δήμος Πέλλας, Π.Ε.Πέλλας, Π.Κεντρικής Μακεδονίας
    Κιν. Αυστραλίας: 0061414999286 Σταθ. Ελλάδα 2381020189 gkosmidis@pan-macedonia.com.au

    Αριθ. Πρωτ.: 6/2022
    Ημερομηνία: 20 Δεκ. 2022


    Προς: Βουλευτές της Ελληνικής Βουλής

    Με αφορμή την δημιουργία «Κέντρου Μακεδονικής Γλώσσας» στη Φλώρινα, σας υπενθυμίζουμε ότι τα μελλοντικά δεινά που θα αντιμετωπίσουμε ως Ελληνισμός θα οφείλονται στην αδράνειά σας, την στιγμή που εσείς έπρεπε να είχατε επιδείξει γενναιότητα, πατριωτισμό, και προνοητικότητα για την Μακεδονία μας.

    Η Συμφωνία των Πρεσπών έχει αποδειχτεί πως είναι εθνικά επιζήμια για την Ελλάδα και ιδίως για την περιοχή της Μακεδονίας. Η γειτονική χώρα ΔΕΝ τηρεί την συμφωνία και ύπουλα βρίσκει κερκόπορτεςγια να περάσει τα σχέδια της, που είναι η αναγνώριση «Μακεδονικού λαού, πολιτισμού, γλώσσας, ιστορίας, και μειονότητας» οικειοποιούμενη τους Μακεδόνες Έλληνες και το αυθεντικό Μακεδονικό στοιχείο.

    Δεν είμαστε τυφλοί όταν βλέπουμε την συνέχιση της χρήσης του όρου «Μακεδονία» από τα Σκόπια, 5 χρόνια μετά την ιδιαίτερα πρόχειρη συμφωνία σας. «ΣΑΣ» και όχι «ΜΑΣ», διότι γνωρίζετε πολύ καλά πως ο Ελληνικός λαός ΔΕΝ την δέχτηκε, δεν την δέχεται, και ποτέ δεν θα την δεχτεί.

    Δεν θα μείνουμε βουβοί και αμέτοχοι όταν ακούμε σταδιακά στα ελληνικά και στα ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης τους όρους «Βόρεια Ελλάδα» αντί για «Μακεδονία» (που είναι αυτονόητο). Αλήθεια, γιατί δεν αποκαλείται η Πελοπόννησος «Νότια Ελλάδα»;

    Έχουμε απόλυτο δίκιο, και δεν είμαστε γραφικοί, όταν φωνάζουμε για χρόνια τώρα πως η Συμφωνία των Πρεσπών θα ανοίξει τον δρόμο όχι μόνο για άλλα κέντρα «Μακεδονικής» γλώσσας μέσα στη χώρα μας, αλλά και για κέντρα «Μακεδονικού» πολιτισμού, και μουσεία «Μακεδονικού Αγώνα». Για σκεφτείτε το. Τί σύγχυση και προβλήματα θα δημιουργηθούν ΜΕΣΑ στη Μακεδονία… Δίπλα στο ελληνικό μουσείο Μακεδονικού Αγώνα και κέντρο Μακεδονικού πολιτισμού θα υπάρχει και το κομιτατζίδικο μουσείο «Μακεδονικού» αγώνα και το κέντρο «Μακεδονικού» πολιτισμού; Μπράβο σας.

    Δεν γράφουμε υπερβολές. Στην συμφωνία των Πρεσπών βασίσθηκε ο δικαστής και αναγνώρισε τον σύλλογο της Φλώρινας όπως σαφέστατα προκύπτει από το σκεπτικό της απόφασής του. Και εσείς τα δέχεστε και σιωπάτε. Σας προσκαλούμε να ξαναδιαβάστε την συμφωνία που υπογράψατε ή υπερασπίζεστε.

    Κανένας δεν θα ενδιαφερθεί, αν όπως γράφει η συμφωνία, όλα αυτά έχουν σλαβικές ρίζες. Με την δική σας ανοχή και σιωπή τώρα υπάρχει μία γενικά σλαβική χώρα με το Ελληνικό όνομα «Μακεδονία» και ένας γενικά σλαβικός λαός που ονομάζεται «Μακεδονικός» και όπως γνωρίζει όλος ο κόσμος, προτεραιότητα πάντα δίνεται σε ΧΩΡΑ (την δική τους). Με την δική σας ανοχή και σιωπή υποβαθμίσατε την πραγματική Μακεδονία σεδευτερεύουσα ΠΕΡΙΟΧΗ (την δική μας).

    ΕΣΕΙΣ ΦΤΑΙΤΕ. Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    Δεδομένης της έλευσης εκλογικής περιόδου στην Ελλάδα περιμένουμε να δούμε άμεσα αντιδράσεις και δράσεις από εσάς προς την ακύρωση της επιζήμιας Συμφωνίας των Πρεσπών, κάτι το οποίο είναι δυνατό να γίνει, όπως παρουσιάσαμε στο πρόσφατο Παγκόσμιο Συνέδριό μας στην Θεσσαλονίκη.



    Ομοσπονδία Παμμακεδονικών Ενώσεων Αυστραλίας.

    Πρ. Κοσμίδης Γεώργιος και Συντονιστής της Συνομοσπονδίας

    Παμμακεδονική Ένωση Καναδά. Πρ. Καράτζιος Χρήστος

    Παμμακεδονική Ομοσπονδία Καναδά. Πρ. Δημητρακόπουλος Γεώργιος

    Παμμακεδονική Ένωση Ν.Αφρικής. Πρ. Παπαθανασίου Αμύντας

    Παμμακεδονική Ένωση Γερμανίας. Πρ. Γκέγκας Ιωάννης

    Σύλλογος Μακεδόνων Ιρλανδίας. Πρ. ΚακούληΘωμαή

    Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών ΣυλλόγωνΜακεδόνων.

    «Παμμακεδονική Ένωση Ελλάδος». Πρ. Γιουματζίδης Δημήτριος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. «Εάν απαγορεύσετε το κόμμα Κασιδιάρη»… ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ι. ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ – Διεθνολόγος, Δόκτωρ Πολιτικών Επιστημών
    Η μεθόδευση του αποκλεισμού του, υπό την άτυπον, πλην ουσιαστική, αναφορά στον έγκλειστο κύριο Ηλία Κασιδιάρη, κόμματος εις την εκλογική διαδικασία, θεσμίζει παράνομο κανόνα δικαίου, δυνάμει του οποίου επισημοποιείται εις την αντιπροσωπευτική δημοκρατία η διαδικασία της αυθαιρέτου διακρίσεως περί εγκληματικού σχηματισμού και νομίμου κόμματος…
    Κατόπιν τούτου της λογικής αφισταμένης δε δύναμαι να μην απευθυνθώ εις τους αντιπροσώπους και νομοθέτας μας και να τούς είπω: ”Βάλτε την κάλπη στον κόρφο σας”…
    Ο αποκλεισμός από την πολιτική και η στέρησις του εκλέγειν και εκλέγεσθαι δε θεσμίζεται αορίστως, αλλά εξαρτάται από την ηλικίαν, την αμετάκλειτη ή μη καταδίκη και τη δικαιοπρακτική ικανότητα….
    Το εάν κάποιο κόμμα πληροί την απαίτηση του άρθρου 29 παράγραφος 2 του Συντάγματος, περί εξυπηρετήσεως του δημοκρατικού πολιτεύματος, δεν είναι ζήτημα ελευθέρας κρίσεως του δικαστού στον οποίον τίθεται ως καθήκον η νοηματοδότηση σχετικού κανόνος δικαίου, αλλά μόνον τεκμαίρεται από την αμάχητη δήλωση του εις το καταστατικό του κόμματος περιεχομένη…
    Ούτως εχόντων των πραγμάτων έρχονται και μπουζουριάσματα μου φαίνεται…
    Από εδώ και πέρα, φτύστε τον κόρφο σας και πείτε στους αντιπροσώπους μας να χαίρονται τα προνόμιά τους…!
    Η γνωστή πολιτική ενασχόλησις, δεν έχει νόημα…!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...