ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

01 Μαρτίου 2022

ΠΟΙΟΣ ΓΚΟΪΜ ΡΩΣΟΣ ΚΑΙ ΟΥΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ; ΤΡΕΙΣ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΘΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΟΥΚΡΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ: Ο ανθέλληνας Τσεχοϊουδαίος αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης Ντόμινικ Ράαμπ, ο Ουκρανοϊουδαίος πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι και ο Ρωσοεβραίος (ταμίας του Πούτιν) επιχειρηματίας Ρομάν Αμπράμοβιτς.

 

 

ΕΝΑΣ 19ΧΡΟΝΟΣ ΙΝΔΟΣ ΗΡΘΕ ΠΡΙΝ 31 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΥΕ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΚΥΛΑΕΙ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΡΕΙΣ ΑΙΩΝΕΣ ΤΗΝ ΙΝΔΙΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΓΡΟΚΤΗΜΟΝΑΣ ΜΕ 1000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ. ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΕ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. 700.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΙ ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ. ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ, ΦΥΤΟΖΩΟΥΝ, ΑΠΛΩΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΟΥΣ; ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ: ΠΟΙΟΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΑ ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΙΣΙΕΣ ΒΔΕΛΛΕΣ ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ, ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΕΣ ΚΛΙΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΚΑΤΑΠΝΙΓΟΥΝ ΚΑΘΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ;

 

Ο Βολοντίμιρ Ολεκσάντροβιτς Ζελένσκι γεννήθηκε από Εβραίους γονείς στις 25 Ιανουαρίου 1978 στο Κράιβυ Ριχ και στη συνέχεια στην ουκρανική SSR. Ο πατέρας του, Oleksandr Zelenskyy, είναι καθηγητής και επικεφαλής του τμήματος cybernetics και του υλικού υπολογιστών στο ίδρυμα οικονομικών Kryvyi Rih Η μητέρα του, Rymma Zelenska, δούλευε ως μηχανικός. Ο παππούς του, Semyon (Simon) Ivanovych Zelenskyy, υπηρέτησε στον κόκκινο στρατό (στην 57$η κατηγορία μηχανοκίνητων τυφεκιοφόρων φρουρών) κατά τη διάρκεια δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος Ο πατέρας του Semyon και τα τρία αδέλφια του σκοτώθηκαν στο Ολοκαύτωμα. Πριν από την έναρξη του δημοτικού σχολείου, Zelenskyy έζησε για τέσσερα έτη στη μογγολική πόλη Erdenet, όπου ο πατέρας του εργάστηκε.

Στην ηλικία 16, πέρασε το τεστ της αγγλικής ως ξένη γλώσσα και έλαβε μια εκπαιδευτική επιχορήγηση για να σπουδάσει στο Ισραήλ, αλλά ο πατέρας του δεν του επέτρεψε να πάει. Αργότερα κέρδισε ένα πτυχίο νομικής από το Ινστιτούτο Οικονομικών Kryvyi Rih, έπειτα ένα τμήμα του Εθνικού Οικονομικού Πανεπιστημίου του Κιέβου και τώρα μέρος εθνικό πανεπιστήμιο Kryvyi Rih, αλλά δεν συνέχισε να εργάζεται στο νομικό τομέα.

ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

 

 Ο Ντόμινικ Ρένι Ράαμπ γεννήθηκε στις 25 Φεβρουαρίου 1974 στο Μπάκιγχαμσιρ. Είναι γιος του Πίτερ Ράαμπ, πρώην διευθυντή τροφίμων των Marks & Spencer, και της Τζιν μιας μεταπωλήτριας ρούχων. Ο πατέρας του, ο οποίος ήταν εβραϊκής καταγωγής, έφθασε στη Βρετανία από την Τσεχοσλοβακία το 1938, σε ηλικία έξι ετών, μετά τη Συμφωνία του Μονάχου, η οποία απέδωσε τμήματα της Τσεχοσλοβακίας στη ναζιστική Γερμανία. Ο Ράαμπ μεγάλωσε στο Τζέραρντς Κρος του Μπάκιγχαμσιρ, υιοθετώντας την πίστη της Αγγλικανής μητέρας του. Όταν ήταν δώδεκα ετών ο πατέρας του πέθανε από καρκίνο.

Ο Ράαμπ παρακολούθησε το Σχολείο Μέσης Εκπαίδευσης του Δρ Τσάλονερ στο Άμερσαμ και πέρασε μια σύντομη περίοδο ως εθελοντής στο ισραηλινό Κιμπούτς Σαρίντ, πριν ξεκινήσει νομικές σπουδές στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης. Ως φοιτητής ασχολήθηκε ιδιαίτερα με το καράτε και έγινε αρχηγός της πανεπιστημιακής ομάδας καράτε. Αποφοίτησε με πτυχίο στη νομολογία. Στη συνέχεια, συνέχισε τις σπουδές του στο Κολλέγιο του Ιησού στο Κέιμπριτζ, όπου κέρδισε το Βραβείο Κλάιβ Πάρι για το Διεθνές Δίκαιο και απέκτησε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών.

 ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

 

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς (ο «αόρατος» ολιγάρχης που πούλαγε κούκλες και έγινε ο «ταμίας» του Πούτιν), (Roman Arkadyevich Abramovich, ρωσικά: Роман Аркадьевич Абрамович, γενν. 24 Οκτωβρίου 1966), είναι Ρωσοεβραίος δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, επενδυτής και πολιτικός. Από το 2018, κατέχει επίσης και την ισραηλινή υπηκοότητα.  Ο «αόρατος» δισεκατομμυριούχος  έχτισε μια αυτοκρατορία 8.500.000.000 ευρώ εκμεταλλευόμενος ευκαιρίες και ισχυρές γνωριμίες, στην περίοδο που οι ρωσοεβραίοι διέλυσαν την ΕΣΣΔ. Το 1992 θα συλληφθεί για κλοπή κρατικής περιουσίας και θα φυλακιστεί αλλά για λίγο, και τον επόμενο χρόνο θα γνωρίσει τον άνθρωπο  (Μπόρις Μπερεζόφσκι)  ο οποίος τον βοήθησε στα πρώτα του βήματα.

Ο Αμπράμοβιτς είναι ο κύριος ιδιοκτήτης της ιδιωτικής επενδυτικής εταιρείας Millhouse LLC και είναι περισσότερο γνωστός εκτός Ρωσίας ως ο ιδιοκτήτης της Τσέλσι, ποδοσφαιρικού συλλόγου της Πρέμιερ Λιγκ. Προηγουμένως, ήταν κυβερνήτης της Τσουκότκα από το 2000 ως το 2008.  Οι τρεις γάμοι που κατέληξαν σε ισάριθμα διαζύγια και τα εφτά παιδιά συμπληρώνουν εν μέρει την ερώτηση στο πάζλ του ποιος είναι αυτός ο μυστικοπαθής Κροίσος.

Σύμφωνα με το Forbes, η καθαρή θέση του Αμπράμοβιτς ανερχόταν σε 11,5 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ το 2018, καθιστώντας τον τον πλουσιότερο άνθρωπο στο Ισραήλ, τον 11ο πλουσιότερο στη Ρωσία και τον 140ο πλουσιότερο στον κόσμο. Έχει δωρίσει τα περισσότερα χρήματα από οποιονδήποτε άλλο Ρώσο εν ζωή, με δωρεές άνω των 2,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων στα έτη 1999-2013, για τη δημιουργία σχολείων, νοσοκομείων και υποδομών στην Τσουκότκα.

 ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

 

Ο αντιπρόεδρος της βρετανικής κυβέρνησης Τσεχοϊουδαίος Ντόμινικ Ράαμπ, δήλωσε σήμερα πως όποιος εμπλέκεται σε εγκλήματα πολέμου στην Ουκρανία θα κληθεί να λογοδοτήσει.

«Η κατάσταση μετατρέπεται σε μια πολύ, πολύ πιο επικίνδυνη κακοτοπιά για τον Πούτιν από ό,τι θεωρώ ότι συνειδητοποιούσε», δήλωσε στο δίκτυο Sky News.

«Νομίζω ότι είμαστε πολύ ξεκάθαροι ότι όσοι ενέχονται σε εγκλήματα πολέμου θα κληθούν να λογοδοτήσουν», είπε ο Ράαμπ και πρόσθεσε ότι η Βρετανία δεν θα επιδιώξει να επιβάλει ζώνη απαγόρευσης πτήσεων πάνω από την Ουκρανία.

Ο πόλεμος, όπως είπε, δεν θα τελειώσει ακόμη και αν η Ρωσία καταφέρει να καταλάβει το Κίεβο.

Μιλώντας στην τηλεόραση του BBC, όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, και ερωτηθείς αν τυχόν θα επιβληθούν κυρώσεις στις ρωσικές πετρελαϊκές και στις ρωσικές εταιρείες φυσικού αερίου, ο Ράαμπ απάντησε: «Ναι, νομίζω ότι θα το εξετάσουμε αυτό πολύ προσεκτικά…καθώς λαμβάνουμε μέτρα για να γονατίσουμε την ρωσική πολεμική μηχανή, τίποτα δεν αποκλείεται».

Οι δυτικές χώρες έχουν ήδη επιβάλει μαζικές οικονομικές κυρώσεις ως απάντηση στην ρωσική εισβολή στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα.

«Οι προοπτικές για τη διπλωματία στην παρούσα στιγμή είναι λιγοστές»

Αυτή τη στιγμή, ωστόσο, οι προοπτικές μιας διπλωματικής επίλυσης της ουκρανικής κρίσης είναι λιγοστές, εκτίμησε ο βρετανός αξιωματούχος.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό LBC Radio και ερωτηθείς αν ο Ρωσοεβραίος  και φίλος του Πούτιν δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Ρόμαν  Αμπράμοβιτς,  ο οποίος έχει αποδεχτεί ουκρανικό αίτημα να βοηθήσει στη διαπραγμάτευση για να δοθεί τέλος στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία, πιθανόν να κρατάει το «κλειδί» για την επίλυση της κρίσης, ο Ράαμπ απάντησε: «Ποιος ξέρει; Θα πω αυτό… θεωρώ ότι οι προοπτικές για τη διπλωματία στην παρούσα στιγμή είναι λιγοστές, αλλά θα πρέπει πάντα να διασφαλίζουμε ότι θα αφήνουμε ανοιχτή την πόρτα για την διπλωματική επίλυση χωρίς, θεωρώ, να τρέφουμε πάρα πολλές ελπίδες».

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

5 σχόλια:

  1. Λαβρόφ: «Απαράδεκτη η παρουσία αμερικανικών πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη».
    Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, χαρακτήρισε το πρωί της Τρίτης ως απαράδεκτη την παρουσία αμερικανικών πυρηνικών όπλων στην Ευρώπη.
    Παράλληλα, ο Λαβρόφ υπογράμμισε την ανάγκη να αποτραπεί ένας νέος γύρος «κούρσας εξοπλισμών», στην παρούσα φάση, καλώντας τη Δύση να εγκαταλείψει την εγκατάσταση στρατιωτικών εγκαταστάσεων σε εδάφη πρώην Σοβιετικών χωρών.
    Στο πλαίσιο αυτό, ο Σεργκέι Λαβρόφ μετέφερε την ετοιμότητα της Ρωσίας για από κοινού εργασία με τις ΗΠΑ σε θέματα στρατηγικής σταθερότητας.
    Αναφορικά με τις εξελίξεις στην Ουκρανία, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών παρέπεμψε στα γεγονότα του 2014, επισημαίνοντας ότι η σημερινή κατάσταση είναι αποτέλεσμα της συνενοχής των δυτικών χωρών για το καθεστώς που δημιουργήθηκε τότε.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Oι ΗΠΑ έχουν εισβάλλει σε ξένες χώρες 65 φορές μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο!
      Η κρίση στην Ουκρανία είναι το θέμα των ημερών με τη Δύση να ρίχνει ψεύτικα δάκρυα για τα όσα βιώνουν οι Ουκρανοί και να ετοιμάζει αυστηρές κυρώσεις για τη Ρωσία.
      Παρόλα αυτά κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει τις δεκάδες εισβολές που έκαναν οι ΗΠΑ από το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι και σήμερα. Συγκεκριμένα, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα, οι ΗΠΑ έχουν εισβάλλει 65 (!) φορές σε ξένες χώρες από το 1945 και έπειτα.
      https://twitter.com/AlexaTheReal/status/1497023479970938885/photo/1?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1497023479970938885%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.pronews.gr%2Famyna-asfaleia%2Fenoples-sygkroyseis%2F1061820_oi-ipa-ehoyn-eisvallei-se-xenes-hores-65-fores-meta-ton-v
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Μετά την απόφαση της Ελλάδας να στείλει όπλα στην Ουκρανία η Κομισιόν μας έδωσε 3,6 δισ. από Ταμείο ανάκαμψης.
    Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έβαλε σε μπελάδες την Ελλάδα για 3,6 δισεκατομμύρια ευρώ.
    Συγκεκριμένα η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα στείλει όπλα στην Ουκρανία, ενώ έχει ταχθεί ξεκάθαρα υπέρ του Κιέβου στην κρίση με τη Ρωσία, κάτι που μπορεί να έχει δραματικές συνέπειες για τη χώρα μας, καθώς η Μόσχα ανακοίνωσε προσβολή της Ελλάδας με πυρηνικά.
    Όμως αυτά είναι «λεπτομέρειες» για την κυβέρνηση Κ.Μητσοτάκη, καθώς χθες η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε τη θετική προκαταρκτική αξιολόγησή της για το πρώτο αίτημα πληρωμής, ύψους 3,6 δισ. ευρώ, που υπέβαλε η Ελλάδα για το Ταμείο Ανάκαμψης.
    Δηλαδή η πολυπόθητη έγκριση δόθηκε από τους εταίρους μόνο λίγες ώρες μετά την αποστολή όπλων στην Ουκρανία. Είχαν προηγηθεί δημοσιεύματα και διαρροές από πλευράς Βρυξελλών το προηγούμενο διάστημα, τα οποία μετέφεραν έντονη δυσαρέσκεια για την ελληνική κυβέρνηση.
    Η Κομισιόν απέστειλε την αξιολόγηση στην Οικονομική και Νομισματική Επιτροπή (EFC), αιτούμενη τη γνωμοδότησή της εντός τεσσάρων εβδομάδων, όπως ορίζει ο σχετικός κανονισμός.
    Λαμβάνοντας υπόψη την εισήγηση της EFC, η Κομισιόν θα εκδώσει στη συνέχεια την τελική της απόφαση για την εκταμίευση της δόσης των 3,6 δισ. ευρώ του ελληνικού προγράμματος. Από αυτά τα χρήματα, τα 1,72 δισ. ευρώ αφορούν επιχορηγήσεις και τα υπόλοιπα 1,85 δισ. ευρώ δάνεια. Ο προϋπολογισμός του συνολικού σχεδίου ανέρχεται σήμερα σε 30,50 δισ. ευρώ (17,77 δισ. ευρώ επιχορηγήσεις και 12,73 δισ. ευρώ δάνεια). Εξ αυτών, το 13% (3,96 δισ. ευρώ) εκταμιεύτηκε στην Ελλάδα, ως προχρηματοδότηση, στις 9 Αυγούστου 2021 (2,31 δισ. ευρώ επιδοτήσεις και 1,65 δισ. ευρώ δάνεια).
    Η προέγκριση έγινε γνωστή με πανηγυρικό τόνο από τον αρμόδιο αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Θεόδωρο Σκυλακάκη, που υπέβαλε εκ μέρους της κυβέρνησης το σχετικό αίτημα και συνοδεύτηκε από κολακευτικές δηλώσεις από Ευρωπαίους αξιωματούχους.
    «Κατά την άποψή μας η Ελλάδα είναι έτοιμη να λάβει την πρώτη της πληρωμή από το Ταμείο Ανάκαμψης» δήλωσε η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Προσθέτοντας πως η χώρα μας έχει σημειώσει πρόοδο στην εφαρμογή του σχεδίου, τόνισε: «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την Ελλάδα στη φιλόδοξη πορεία της ανάκαμψης».
    Σύμφωνα με τον επίτροπο Οικονομικών Υποθέσεων Πάολο Τζεντιλόνι, «η Ελλάδα έκανε μια καλή αρχή στην εφαρμογή του φιλόδοξου σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, ολοκληρώνοντας με επιτυχία τα 15 ορόσημα που συνδέονται με το πρώτο αίτημα πληρωμής». Ο ίδιος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται, αλλά και στις δανειακές διευκολύνσεις, οι οποίες θα παρέχουν σημαντική ρευστότητα στον ιδιωτικό τομέα κατά την επόμενη πενταετία.
    Ζ.Π.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα χωριά των Ομογενών πέρασαν στον έλεγχο των ρωσόφωνων.
    Οι ρωσόφωνοι του Ντονέτσκ ανακοίνωσαν πριν από λίγο ότι έχουν τεθεί υπό τον έλεγχό τους 29 χωριά γύρω από την Μαριούπολη και ανάμεσά τους τα χωριά των Ελλήνων Ομογενών, Μπουγάς, Σαρτανά και Γρανίτκε.
    Είναι σαφές πως το επόμενο βήμα θα είναι η ολοκληρωτική κατάληψη της Μαριούπολης.
    Όπως αναφέρουν οι ρωσικές πηγές, σήμερα θα ολοκληρωθεί ο «κλοιός» γύρω από την πόλη και μάλιστα έχει ανακοινωθεί στους αμάχους ότι μπορούν να φύγουν από την πόλη μέσω δύο οδικών αρτηριών.
    Το ζήτημα είναι όμως θα τους το επιτρέψει το τάγμα του Αζόφ;
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. «Η Μόσχα θα πρέπει να το σκεφτεί διπλά εάν πρόκειται να προκαλέσει την ισραηλινή Αεροπορία».
    Η κατάσταση στην Συρία μπορεί να εξελιχθεί πιο επικίνδυνα από την κατάσταση στην Ουκρανία δήλωσε Ισραηλινός αναλυτής.
    Όπως είπε η Μόσχα πρέπει να το σκεφτεί διπλά εάν είναι να προκαλέσει την ισραηλινή Αεροπορία στον αέρα, καθώς έτσι ρισκάρει να δεχθούν επίθεση τα ρωσικά αντιαεροπορικά συστήματα που διατηρεί στην Λαττάκεια.
    Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ...ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΗΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΑΓΩΝΟΥΝ: Ζητά από το Ισραήλ να μεσολαβήσει για τις διαπραγματεύσεις με τη Ρωσία. Το Ισραήλ διατηρεί πολύ καλές "σχέσεις" (κυριαρχίας;) και με τον νεοναζιστή ιουδαίο Ζελένσκι και με τον αντιναζιστή μισοϊουδαίο Πούτιν.
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/02/blog-post_95.html


    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΡΟΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΑ; ΜΗΠΩΣ Η ΜΟΝΗ ΧΑΜΕΝΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ; ΠΟΥΤΙΝ - ΜΠΑΪΝΤΕΝ - ΙΣΡΑΗΛ- ΕΡΝΤΟΓΑΝ - ΚΙΝΑ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΕΛΗ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΟ ΙΡΑΝ. Η ΚΙΝΑ ΣΤΗΝ ΤΑΪΒΑΝ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. Ο ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΘΑ ΤΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΑΝΟΥΣΙΟ ΘΟΡΥΒΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΟΥΚΡΑΝΙΚΟ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ....
    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2022/01/blog-post_46.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...