ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

10 Μαΐου 2021

Τα τουρκικά UAV Aksungur ολοκλήρωσαν τις πτητικές δοκιμές - Έτοιμα να τεθούν σε παραγωγή. Τα ελληνικά αναμένονται. Οι έλληνες άλλωστε δεν διακρίνονται στις κατασκευές.

 

Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΤΥΝΗΣΙΑ. ΞΕΝΑΓΟΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΥΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ: ΡΩΜΑΪΚΑ ΘΕΑΤΡΑ, ΑΡΑΒΙΚΑ ΦΡΟΥΡΙΑ, ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΣΥΝΑΓΩΓΕΣ, ΧΩΡΙΑ ΒΕΡΒΕΡΙΝΩΝ... 

 


 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (O ΟΜΙΛΟΣ EFA GROUP) ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΑΓΕΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΑΜΕΡΙΚΗ. ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΙ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ" ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ;

 

Η Τουρκία ανέπτυξε χημικά όπλα στο μέτωπο του Αιγαίου. Όταν χτυπήσουν τα νησιά μας με χημικά οι τούρκοι, ο Μητσοτάκης θα κοιμάται ήσυχος; Έχουν στα νησιά διαθέσιμες προσωπίδες, φίλτρα, στολές χημικού πολέμου, φάρμακα (ατροπίνες κλπ), για να καλύψουν τον πληθυσμό;

 


 

https://www.defencenet.gr

Tα πέντε πρωτότυπα δικινητήρια UAV τύπου Aksungur ολοκλήρωσαν τις πτητικές δοκιμές τους και πλέον είναι έτοιμα να τεθούν σε παραγωγή, εφόσον επιλεγούν από την τουρκική Αεροπορία, σύμφωνα με τον επικεφαλής της ΤΑΙ Faruk Oğuz.

 

Το Aksungur είναι UAV κατηγορίας MALE (Medium Altitude-Long Endurance) με μεγάλη διάρκεια παραμονής στον αέρα (49-55 ώρες) σε υψόμετρο 40.000 ποδών και δυνατότητα μεταφοράς οπλισμού μέγιστου βάρους 750 κιλών (μικρά πυρομαχικά, κατευθυνόμενες βόμβες, αιωρούμενα πυρομαχικά).

Το Aksungur αναπτύχθηκε στο πλαίσιο σχετικής απαίτησης της τουρκικής Αεροπορίας, όπως και το ανταγωνιστικό Akinci της Baykar Machina.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

2 σχόλια:

  1. Ενισχύεται το τουρκικό Ναυτικό: Παρέλαβε το τρίτο ΑΦΝΣ Ρ-72.
    Το τρίτο αεροσκάφος ΑΦΝΣ ATR 72-600 παρέλαβε το τουρκικό Ναυτικό. Η σχετική τελετή της παράδοσης πραγματοποιήθηκε στις 5 Μαΐου αφού πρώτα το αεροσκάφος πέρασε σειρά δοκιμών οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην αεροπορική βάση του Ναυτικού Cengiz Topel. Συνολικά το τουρκικό Ναυτικό πρόκειται να παραλάβει 6 αεροσκάφη ATR-72 (Ρ-72) όπου μαζί με τα ήδη έξι επιχειρησιακά CN-235 θα επιχειρήσει να δημιουργήσει ένα εναέριο ανθυποβρυχιακό φράγμα για τα ελληνικά υποβρύχιο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνω από 50 περιστατικά κακόβουλης χρήσης drones το 2021.
    Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τέτοιες απειλές;

    Μια αυξανόμενη απειλή…

    https://greeknation.blogspot.com/2021/05/50-drones-2021.html

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...