ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

29 Μαΐου 2021

OI ΨΟΦΟΔΕΕΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ: «Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΕΝ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΑ ΟΠΛΑ. ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ». ΣΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ: "Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΔΡΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΣΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ, ΣΤΑ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ, ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ. ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ. ΤΙ ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΕΜΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΕ ΚΤΙΣΜΑΤΑ;"

 

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΤΟ ΤΟΥΦΕΚΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ. ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ. ΖΗΤΩ ΤΑ ΓΚΑΡΣΟΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ.

 


 ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΚΑΝΑΜΕ ΛΙΓΟ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ. Ο ΦΡΑΧΤΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΜΕΣΑ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ». 



«ΤΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΠΟΤΕ. Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟΝ ΟΜΦΑΛΟ ΤΗΣ ΓΗΣ». ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ



Η δύναμη, η αληθινή δύναμη, η ισχύς ενός λαού – και του Ελληνικού - εδράζεται στα όπλα και μόνο στα όπλα. 
  
Τα περί πνευματικής δύναμης κλπ που διακινούνται στην Ελλάδα, είναι παρηγοριά στον άρρωστο, πριν από τον θάνατό του. 
Η στρατιωτική δύναμη, το στρατιωτικό ιδεώδες, το πολεμικό πνεύμα, τα καλύτερα όπλα, η αδιάκοπη μαχητική προετοιμασία, το υψηλό πολεμικό ηθικό του λαού, αυτά και μόνο αυτά κάνουν ένα έθνος να αντέχει στον χρόνο. 


Οι αρχαίοι Κρητικοί με τον στόλο τους, οι Μυκηναίοι με το ακατάβλητο πεζικό τους, οι Σπαρτιάτες, οι Τριήρεις των Αθηναίων, η λοξή φάλαγγα των Θηβαίων, η Σάρισα των Μακεδόνων, το Υγρό πυρ των Βυζαντινών, οι εκπαιδευμένοι κλέφτες και αρματολοί του 1821 μαζί με την πολεμική ναυτοσύνη των νησιωτών, οι 600.000 λόγχες του Μεταξά κλπ κλπ.

Όταν ένας λαός παύει την προς πόλεμο προπαρασκευή του, στρέφεται σε «ειρηνικές και πνευματικές» δουλειές, αποδιώχνει την στρατιωτική ηθική του, ουσιαστικά παραδίδεται στον εχθρό, υποτάσσεται και χάνεται από την ιστορία. 

Το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό. Έτσι λειτουργεί το Σύμπαν. Πνεύμα χωρίς υλική ισχύ είναι η απόλυτη καταστροφή. Το πνεύμα δημιουργήθηκε άλλωστε για να ελέγξει την ύλη, να την υποτάξει. Όχι για να υπάρχει για να ομφαλοσκοπείται. Δεν δημιουργήσαμε άλλωστε εμείς αυτόν το κόσμο. Ζούμε σ’ αυτόν και πρέπει να λειτουργήσουμε με τους όρους του. Αλλιώς μας περιμένει αφανισμός.

Αυτό συμβαίνει από την εμφάνιση του ανθρώπου στην γη, από τότε που ένας ευφυής ανθρωποπίθηκος χρησιμοποίησε το μηριαίο οστούν της αντιλόπης για να επιτεθεί στην αντίπαλη φυλή για να αρπάξει αυτός τον φακόχοιρο να ταΐσει τα παιδιά του. 

Τα αγαθά είναι περιορισμένα, πόλεμος πατήρ πάντων, η επιβίωση είναι το παν σε ένα λαό και η μόνη μέθοδος είναι ο καλύτερος οπλισμός. Τα άλλα είναι μόνο λόγια για παρηγοριά και «πνευματική» δικαιολόγηση της αυτοκτονίας ενός λαού.


Ο "ανθέλληνας;" Φαλμεράυερ:

“…Εδώ βρίσκεται το μυστικό της νίκης της ημισελήνου πάνω στο χριστιανισμό της Ανατολής.
Ο Έλληνας είχε ξεχάσει τελείως την πολεμική τέχνη.
Και ο αγροίκος Τούρκος, όταν ξεσπάθωσε να κατακτήσει την κληρονομιά των Παλαιολόγων και των Κομνηνών, βρήκε μπροστά του έναν τρέμοντα, αλλά ελπίζοντα σε μια από θαύμα σωτηρία, φοβισμένο αντίπαλο.

 
Στο πέρασμα του χρόνου τα πράγματα είχαν αλλάξει τόσο πολύ, που οι εγγονοί των αρχαίων εκείνων ανδρών, οι οποίοι κάποτε στις Πλαταιές και στη Σαλαμίνα διαπληκτίζονταν ποιοι θα πρωτοπολεμήσουν για την ελευθερία του ανθρώπινου γένους, τώρα είχαν καταντήσει να πιστεύουν ότι θα σπιλωθούν αν έπιαναν τα όπλα για να επιδιώξουν να υπερασπιστούν μ’ αυτά την πατρίδα ενάντια στους βαρβάρους…”


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.




 ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΑΝΕΠΤΥΞΕ ΟΠΛΟ LASER ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ, DRONES, ΚΑΙ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ UAV. ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ: «ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ». ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΑΤΙΒΙΣΤΗ ΚΟΥΛΗ: Η ΦΡΕΓΑΤΑ «ΥΔΡΑ» ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΧΑΛΑΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...