ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Μαΐου 2021

ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ NETANIAXOY: «Τα έθνη σέβονται την ηθική μέχρι ένα γνωστό όριο και σέβονται την ισχύ πολύ περισσότερο».

 

Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, Ο ΑΝΤΙ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ». Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΟΣΕ ΦΑΪΓΚΛΙΝ: «Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΪΑ. Ο ναζισμός χάρισε στη Γερμανία υποδειγματικό σύστημα δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης».


ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ. 



 
 
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ:  «πάντοτε αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας όταν είμαστε στο Ισραήλ»!
Πρόκειται για μια δήλωση που ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ επιμελώς οι  δημοσιογράφοι, προφανώς γιατί σε κάποιους Έλληνες δε θα αρέσει καθόλου αυτή η αποκαλυπτική δήλωση. 
 
 

Ο  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΕΦΤΙΑΞΕ  ΕΝΑ  ΑΠΕΡΑΝΤΟ  ΦΡΑΧΤΗ  ΓΙΑ  ΝΑ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ  ΤΟΝ  ΙΟΥΔΑΪΚΟ  ΛΑΟ.  

 

 

 

 Ο Μπιενιαμίν Νετανιάχου επιθεωρεί τον φράχτη στη νότια μεθόριο του Ισραήλ με την Ιορδανία. ΕPA/ MARC ISRAEL SELLEM 

 

 

 Σύμμαχος σημαίνει πως σε  περίπτωση  πολέμου εγώ θα έρθω να πολεμήσω για σένα κι εσύ για μένα.  Η Ελλάδα είναι χώρα που δεν έχει στομάχι για πολέμους, άρα δε θα βρει και συμμάχους πουθενά.  Για να συμμετέχεις ισότιμα σε μια συμμαχία, πρέπει να συμβάλλεις, αν όχι ισομερώς, τουλάχιστον κατά παρόμοιο τρόπο ...όταν επαιτείς προστασία, μετατρέπεσαι σε προτεκτοράτο ....και κράτος ανυπόληπτο... μην ψάχνουμε να φορτώσουμε τις αδυναμίες μας και τις ολιγωρίες μας σε άλλους ...

 

Ο  Νετανιάχου,  (που  παρεμπιπτόντως  είναι  θανάσιμος  εχθρός  του  ιουδαίου  Σόρος – απείλησε  να  τον  συλλάβει  αν  πατήσει  το  πόδι  του  στο  Ισραήλ),  βαράει  με  λύσσα  το  ξερό  και  ανόητο  κεφάλι  των  ανίκανων  και  πρακτόρων  "ελλήνων  πολιτικών"  στον  τοίχο. 
Έμμεσα  τους  λέει:  "Κοπρόσκυλα,  ανίκανοι,  γελοίοι,  ηλίθιοι,  ψεύτες,  απατεώνες  και  πράκτορες  έλληνες  πολιτικοί.  
Ακούστε  επιτέλους  εμένα,  ένα  έμπειρο  ιουδαίο  πολιτικό.  "Τα έθνη σέβονται την ηθική μέχρι ένα γνωστό όριο και σέβονται την ισχύ πολύ περισσότερο".  
Κλαψουρίζετε  γιατί η  Τουρκία  σας  πήρε  την  Κύπρο.  Γίνετε  δυνατοί, εξοπλιστείτε  και  πάρτε  την  πίσω.  Εμείς  παίρνουμε  και  κρατούμε  εδάφη που  δεν  μας  ανήκουν.  Είσαστε  τελείως  ηλίθιοι;  Δεν  υπάρχει  πουθενά  αυτό  το  πράγμα  που  λέγεται  "Διεθνές  Δίκαιο".  Μόνο  η  στρατιωτική  ισχύς  έχει  σημασία  στον  κόσμο.  Ηλίθια  υποκείμενα.  Πάρτε το  χαμπάρι.  Ο  κόσμος  που  ζούμε  είναι  ανταγωνιστικός,  επικίνδυνος  και  θανατηφόρος.  Λαός  που  δεν  αγωνίζεται  σκληρά,  με  όλα  τα  μέσα,  με  νύχια  και  με  δόντια,  για  την  επιβίωσή  του  στον   διεθνή  ανταγωνισμό  εξολοθρεύεται".  



Ο  ΛΟΧΑΓΟΣ  ΤΩΝ  ΕΙΔΙΚΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ  ΚΑΙ   ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ  ΤΟΥ  ΙΣΡΑΗΛ  ΒΕΝΙΑΜΙΝ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ (1949) είναι  Ισραηλινός πολιτικός και πρωθυπουργός από το 2009. 


Είναι αρχηγός του συντηρητικού κόμματος Λικούντ και προηγουμένως υπηρέτησε στην πρωθυπουργία του κράτους από τον Ιούνιο του 1996 ως τον Ιούλιο του 1999. Είναι ο πρώτος και μοναδικός πρωθυπουργός του Ισραήλ (μέχρι στιγμής) ο οποίος γεννήθηκε μετά την ίδρυση του κράτους το 1948. Ως το 2005, οπότε και παραιτήθηκε, χρημάτισε υπουργός Οικονομικών. Έγινε ξανά πρόεδρος του Λικούντ στις 20 Δεκεμβρίου του 2005. Τον Αύγουστο του 2007 επανεξελέγη στην ηγεσία του κόμματος στο συνέδριο.  Συμπεριελήφθη στη λίστα που εξέδωσε το περιοδικό Time για τα «Πρόσωπα με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως» για το έτος 2012.
Από το 1967 ως το 1972 υπηρέτησε ως λοχαγός του ισραηλινού στρατού. Απέκτησε πτυχίο στην αρχιτεκτονική από το Τεχνολογικό Ινστιτούτο της Μασσαχουσέτης το 1975 και πτυχίο από το MIT Sloan School of Management το 1977. Εν συνεχεία σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες στο Χάρβαρντ και στο MIT. Έπειτα εργάστηκε ως σύμβουλος στη Βοστόνη και τελικά επέστρεψε στο Ισραήλ.
Το 1982 διορίστηκε αναπληρωτής πρόεδρος της ισραηλινής πρεσβείας στην Ουάσινγκτον και στη συνέχεια έγινε πρεσβευτής του Ισραήλ στα Ηνωμένα Έθνη, από το 1984 ως το 1988. 
Στις 21 Οκτωβρίου του 2015 ο Μπένιαμιν Νετανιάχου, μιλώντας στο Παγκόσμιο Εβραϊκό Συμβούλιο, τόνισε πως ο Αδόλφος Χίτλερ δεν ήθελε να εξοντώσει τους Εβραίους αλλά να τους απελάσει και πως την ιδέα του Ολοκαυτώματος του την έδωσε ο μουφτής της Ιερουσαλήμ Χάτζι Μοχάμεντ Αμίν Αλ-Χουσεϊνί. Ο δε κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας σχολιάζοντας τη δήλωση αυτή τόνισε πως η ευθύνη του Ολοκαυτώματος των Εβραίων στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο βαραίνει τη Γερμανία και δεν υπάρχει λόγος αυτό να αλλάξει.

Οι  έλληνες  "πολιτικοί"  είναι  χέστηδες  κλεφταράδες,  που  κατέκλεψαν,  καταχρέωσαν  και  χρεωκόπησαν  την  πατρίδα  μας  και  είναι  πάντα  έτοιμοι να  το  σκάσουν  με το ελικόπτερο.


Νετανιάχου: Ο ηλεκτρικός φράχτης έσωσε το Ισραήλ από τζιχαντιστές και μετανάστες.

Newsroom , CNN Greece
Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018

Πηγή: REUTERS/Ronen Zvulun
Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου υποστήριξε σήμερα ότι ο ηλεκτρικός φράχτης που έχει τοποθετηθεί στη μεθόριο Ισραήλ-Αιγύπτου έσωσε το Ισραήλ από επιθέσεις τζιχαντιστών αλλά κι από αυτό που αποκάλεσε «χειρότερη» απειλή, τη μαζική άφιξη παράτυπων μεταναστών από την Αφρική.
«Χωρίς αυτόν τον φράκτη, θα ήμασταν αντιμέτωποι με σοβαρές τρομοκρατικές επιθέσεις στο Σινά και, το χειρότερο, με μια μαζική άφιξη παράτυπων μεταναστών από την Αφρική» δήλωσε ο Νετανιάχου, κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης τύπου αναφορικά με την ανάπτυξη του νότιου Ισραήλ.
Σύμφωνα με το υπουργείο Εσωτερικών του Ισραήλ, 42.000 Αφρικανοί μετανάστες διαμένουν στη χώρα, με καταγωγή κυρίως το Σουδάν και την Ερυθραία.
Αφίχθησαν μαζικά μετά το 2007, εισερχόμενοι από το Σινά της Αιγύπτου, όπου εκείνη την εποχή τα σύνορα ήταν διάτρητα.
Ένα αμφιλεγόμενο κυβερνητικό σχέδιο προβλέπει την απέλαση χιλιάδων Αφρικανών μεταναστών που
είχαν εισέλθει παράνομα στη χώρα.
«Μιλάμε για ένα εβραϊκό και δημοκρατικό Κράτος, όμως πώς θα διασφαλίσουμε ότι θα παραμείνει εβραϊκό με 50.000-100.000 μετανάστες τον χρόνο;» διερωτήθηκε ο Νετανιάχου.
«Ένα εκατομμύριο, ενάμισι εκατομμύριο και τότε "ας το κλείσουμε το μαγαζί"», συμπλήρωσε ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, εκφράζοντας ικανοποίηση «ότι αντί να "κλείσουμε το μαγαζί", τοποθετήσαμε έναν φράκτη».
Η ισραηλινή κυβέρνηση ενέκρινε το 2010 την ανέγερση ενός ηλεκτρικού φράκτη στα σύνορα της Αιγύπτου με το Ισραήλ για να εμποδίσει τη διέλευση παράτυπων μεταναστών, το εμπόριο ναρκωτικών και τις «διεισδύσεις τρομοκρατών».
Ο φράκτης, που ολοκληρώθηκε το 2014, εκτείνεται σε 242 χιλιόμετρα κατά μήκος των συνόρων Ισραήλ-Αιγύπτου, από το νότιο τμήμα της Λωρίδας της Γάζας έως την πόλη  Εϊλάτ.

Ενας απέραντος φράχτης το Ισραήλ!
Βίκυ Καπετανοπούλου   11.02.2016  Εφημερίδα  των  Συντακτών.

«Τελικά στο κράτος του Ισραήλ, όπως το βλέπω εγώ, θα υπάρξει ένας φράχτης που θα εκτείνεται στα πάντα. Θα μου πουν: [...] Θα περικυκλώσουμε ολόκληρο το κράτος του Ισραήλ με φράχτες και εμπόδια; Η απάντηση είναι ναι. Στην περιοχή όπου ζούμε, πρέπει να αμυνθούμε ενάντια στα αρπακτικά θηρία»...
Με την εμπρηστική αυτή φρασεολογία ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ξεδίπλωσε το εφιαλτικό του «όραμα»: να σφραγίσει απ’ άκρη σ’ άκρη τη χώρα του περικλείοντάς τη με τείχη ασφαλείας, προκειμένου να την προφυλάξει από την παράτυπη μετανάστευση αλλά, πρωτίστως, από τη διείσδυση «αρπακτικών θηρίων» - από Παλαιστίνιους «τρομοκράτες» δηλαδή ή ισλαμιστικά εξτρεμιστικά στοιχεία από γειτονικά αραβικά κράτη, στα σύνορα των οποίων υψώνονται ή έχουν ήδη ανεγερθεί υπερσύγχρονοι σιδερένιοι φράχτες.

Επιθεώρηση από Νετανιάχου

Η μακρόπνοη εξαγγελία έγινε κατά την επίσκεψη του Ισραηλινού πρωθυπουργού την Τρίτη στη νότια μεθόριο του Ισραήλ με την Ιορδανία.
Εκεί επιθεώρησε τις εργασίες, που συνεχίζονται πυρετωδώς από τον Ιανουάριο, για την ανύψωση φράχτη, μήκους 30 χιλιομέτρων και κόστους 75 εκατομμυρίων δολαρίων, με στόχο «την προστασία των Ισραηλινών πολιτών από οποιαδήποτε απειλή ασφαλείας προέρχεται από την Ιορδανία», σύμφωνα με το υπουργείο Αμυνας.
Η κατασκευή αυτή θα βασίζεται στα πρότυπα των φραχτών που ανεγέρθηκαν το 2013 κατά μήκος των νότιων συνόρων με την Αίγυπτο στο Σινά, αλλά και στα Υψώματα του Γκολάν στη δυτική Συρία, τα οποία κατέχει παράνομα το Ισραήλ από το 1967.
Εγκαλούμενος από τους ακροδεξιούς κυβερνητικούς του εταίρους, αλλά και σκληροπυρηνικά στελέχη του κόμματός του Λικούντ, ότι επιδεικνύει αδράνεια στα ζητήματα ασφαλείας, ο Νετανιάχου τόνισε πως παράλληλα με τα μακροπρόθεσμα και πανάκριβα σχέδια περίφραξης όλης της χώρας, θα αναζητηθούν τρόποι να σφραγιστούν τα κενά στο πανύψηλο τσιμεντένιο τείχος κατά μήκος αλλά και εντός της κατεχόμενης Δυτικής Οχθης, καθώς και να αποκλειστούν με κάθε μέσο τα τούνελ της Χαμάς στη Γάζα – αποστολή που έχει θέσει πλέον ως ύψιστη προτεραιότητά του ο ισραηλινός στρατός.
Πριν από λίγες μέρες όμως ο Ισραηλινός υπουργός Ενέργειας Γιουβάλ Στάινιτς αποκάλυψε πως οι αρχές της Αιγύπτου πλημμύρισαν τον Σεπτέμβριο τις τελευταίες εναπομείνασες σήραγγες της Χαμάς στα σύνορα Γάζας-Σινά κατ’ εντολή του Τελ Αβίβ.
Αναγκάστηκε βέβαια να... μαζέψει τις δηλώσεις του μετά τη σφοδρή ενόχληση «γερακιών» του υπουργείου Αμυνας αλλά και του καθεστώτος του Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, που έχει κηρύξει ανένδοτο κατά της ισλαμιστικής Χαμάς (ως αδελφής οργάνωσης της «τρομοκρατικής» και ξεδοντιασμένης πια αιγυπτιακής Μουσουλμανικής Αδελφότητας), αλλά επιδιώκει να μη δίνει την εντύπωση στον αραβικό κόσμο πως ενεργεί κατά των Παλαιστινίων.

«Νόμοι της ζούγκλας»

Ο Νετανιάχου «υιοθετεί τους νόμους της ζούγκλας» και δρα «με τον ίδιο τρόπο όπως οι επικεφαλής του απαρτχάιντ στη Νότια Αφρική», ήταν η οργισμένη αντίδραση του ανώτατου Παλαιστίνιου διαπραγματευτή Σαέμπ Ερεκάτ.
Ωστόσο κανείς προς το παρόν δεν φαίνεται ικανός να ανακόψει το «όραμα» του Νετανιάχου.
Ακόμα και ο κεντροαριστερός ηγέτης της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ισαάκ Χέρτζογκ δεν τον επέκρινε για τα σχέδια περίφραξης ολόκληρου του Ισραήλ, αλλά για την καθυστέρηση στην ολοκλήρωση του τείχους στη Δυτική Οχθη, γεγονός που υπονομεύει, όπως είπε, την ασφάλεια της χώρας εξαιτίας των συνεχιζόμενων επιθέσεων (κυρίως με μαχαίρια) Παλαιστινίων κατά Ισραηλινών και την προοπτική αναβίωσης μιας «πραγματιστικής» ειρηνευτικής διαδικασίας με τους Παλαιστινίους...

Καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων

Ερώτηση προς την Κομισιόν κατέθεσε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης, μαζί με την Ιρλανδέζα ευρωβουλευτή του Σιν Φέιν, Μαρτίνα Αντερσον, σχετικά με την κράτηση 500 Παλαιστινίων (ανάμεσά τους και ανήλικοι) από το Ισραήλ, χωρίς επίσημη κατηγορία.
Συγκεκριμένα, αναφέρονται «στην κατάσταση υγείας του Παλαιστίνιου δημοσιογράφου Μοχάμεντ αλ Κικ, που κρατείται επί δύο μήνες έχοντας ξεκινήσει απεργία πείνας από τις 25 Νοεμβρίου 2015».
Στο πλαίσιο αυτό οι δύο ευρωβουλευτές ρωτούν την Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά πόσον «είναι ενημερωμένη για την αδικαιολόγητη κράτηση των Παλαιστινίων και των ανηλίκων και την κατάσταση της υγείας τους», καθώς και για τις πρωτοβουλίες που προτίθεται να αναλάβει για την απελευθέρωσή τους.






«Το 2021 η Ελλάδα θα αναλάβει για πρώτη φορά την προεδρία της Διεθνούς Συμμαχίας για τη Μνήμη του Ολοκαυτώματος (IHRA). Προσηλωμένη στην καταπολέμηση του ρατσισμού και του αντισημιτισμού, κατά τη διάρκεια της προεδρίας της η χώρα μας θα αναπτύξει πλούσιο πλέγμα μορφωτικών και πολιτιστικών δράσεων για τη διατήρηση της Μνήμης του Ολοκαυτώματος και την εξάλειψη του αντισημιτισμού, ενώ θα εστιάσει και στην ανάδειξη της δισχιλιετούς ιστορίας του Ιουδαϊκού Ελληνισμού».

  


«Εμείς  οι  εβραίοι  λέμε:  ο  Χίτλερ  σκότωσε  έξι  εκατομμύρια   εβραίους.   Κατά τον ίδιο τρόπο  σήμερα   οι  Ρώσοι  θεωρούν   ότι  εξήντα  έξι εκατομμύρια Χριστιανοί έχουν σκοτωθεί στα ρωσικά στρατόπεδα συγκέντρωσης από τον  κομμουνισμό,   μία  ιδεολογία   που  δημιούργησαν   και  κατεύθυναν   δικοί  μας  Ιουδαίοι».
Ιουδαίος  Ισραήλ Σακάκ (1933-2001) καθηγητής οργανικής χημείας στο Εβραϊκό Πανεπιστήμιο της Ιερουσαλήμ και πρόεδρος της Ισραηλινής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη. «Ο παγκόσμιος ρόλος του Ισραήλ»,  1982,   και  «Τα  χειρόγραφα  Σαχάκ»,   (The Shahak Papers).





O Στάλιν παινευόταν ότι διέθετε βοηθό   τον ιουδαίο  ΛΑΖΑΡΟ  ΚΑΓΚΑΝΟΒΙΤΣ  (Lazar Kaganovitch), πού είχε εξοντώσει έξι εκατομμύρια  Ουκρανούς,  μόνο  σε  ένα  χρόνο,  το  1934.





Άρθρο  της  μεγαλύτερης  εφημερίδας  του  Ισραήλ  «Yedioth  Ahronoth»:  «Ο  κομμουνιστής  Genrikh Yagoda, ο μεγαλύτερος  δολοφόνος του 20ού αιώνα,  ήταν  εβραίος».





ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ
(1918 - 2008)



«Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που κυβέρνησαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Αυτό  δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαές και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι και  σήμερα  στα χέρια των δραστών».









Η  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ,  Η ΠΛΗΓΗ  ΤΗΣ  ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ  ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ.  

ΕΑΝ  ΔΕΝ  ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΕΝ  ΕΧΕΙ  ΜΕΛΛΟΝ  ΑΥΤΟΣ  Ο  ΤΟΠΟΣ.



ΓΙΑ  ΝΑ  ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ  ΤΗΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΠΟΛΙΤΙΚΗ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΡΟΤΑΣΗ  Ζ.Π.:  Στο  ελληνικό  σύνταγμα  πρέπει  να  προστεθεί  το  εξής  άρθρο:  "άτομο που  επιθυμεί  να  καταλάβει  δημόσιο  αξίωμα,  δεν  πρέπει  τα  προηγούμενα  100  χρόνια  να  έχει  στενό  συγγενή,   που  κατέλαβε  οποιοδήποτε  δημόσιο  αξίωμα  στο  ελληνικό  κράτος". 
 
 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 
 
 
 
 
 

  1. ΣΗΜΕΡΑ 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2020 ΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΕΝΘΟΥΣ. ΟΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ. Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΣΗΜΑΔΙΑΚΟ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 1946: Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΦΕΚΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ, ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

      Στις 17 Ιουνίου 1946 η ελληνική Βουλή υιοθέτησε το Γ' Ψήφισμα, «Περί Εκτάκτων Μέτρων», που προέβλεπε την ποινή του θανάτου, «κατά των επιβουλευομένων την ακεραιότηταν του κράτους».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    2. Του Θέμου Αναστασιάδη

      ΠΗΓΗ: protothema.gr

      Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΣΑΣ.
      Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΠΙΑ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ
      Από εκείνη την ημέρα ο Τσίπρας θεωρείται απ’ το 80% των Ελλήνων ένας προδότης και μισός, που παραχώρησε το όνομα της Μακεδονίας την ταυτότητα και την γλώσσα
      ΕΦΙΑΛΤΗΣ.
      ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ: «ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΟΝΟ ΚΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ».
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    3. Τρίτη, 26 Ιουνίου 2018
      «ΜΑΣΟΝΕ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!» ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Η ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΝΑΓΩΓΗ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    4. Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018
      ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΘΕΡΜΟΠΥΛΩΝ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕ: «ΛΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΤΡΟΠΟ». ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΛΑΒΕ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ, ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ. ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    5. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΑΝ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΑΡΕΔΙΔΕ Π.Χ. ΤΗΝ ΓΑΛΙΛΑΙΑ; Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Α.
      Άλλο ο θεσμός των ενόπλων δυνάμεων, που είναι αξιοσέβαστος, και άλλο το τί εκπροσωπεί το συγκεκριμένο ένοπλο σώμα, αυτό το μόρφωμα που αποκαλείται ελληνικός στρατός. Πρόκειται για έναν ρωμέικο οργανισμό, ο οποίος δεν υπερασπίζει τίποτε το Ελληνικό. Εδώ και περίπου 100 χρόνια δεν έχει διεξάγει ούτε μία επίθεση εναντίον της Τουρκίας. Αρνείται να φυλάξει τα σύνορα από την εισβολή των λαθροεποίκων.
      Αδυνατεί να υπερασπιστεί τα όπλα που του παρέχει ο Λαός από εσωτερικούς και εξωτερικούς δυνάστες.
      Υπερασπίζεται μόνον συγκεκριμένους στόχους υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις. Π.χ. υποτίθεται ότι θα υπερασπιστεί τα νησιά του Αιγαίου από τουρκική εισβολή. Αλλά υπό την προϋπόθεση ότι θα λάβει πολιτική/πρωθυπουργική εντολή.
      Αν διαταχθεί να μην ενεργήσει, θα το πράξει δουλικώς.

      Αν λάβει μία εντολή που θα λέει ότι "το Καστελλόριζο είναι μακριά", θα παραμείνει αδρανής μπροστά στην τουρκική επέλαση, όπως έπραξε στην Κύπρο το 1974.

      Αν ένας ξένος ή ένας ελληνόφωνος πολιτικός, διατάξει αυτό το κωμικοτραγικό συνονθύλευμα να ενσωματωθεί στον ευρωστρατό και να αυτοκαταργηθεί, δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το πράξει.

      Το έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν ότι δεν διαθέτει Ελληνική ταυτότητα, ούτε Ελληνική συνείδηση. Άλλο ο ελληνόφωνος ρωμιός αξιωματικός, και άλλο ο Έλλην αξιωματικός.

      Αν διαταχθεί να αυτο-αποδυναμωθεί μειώνοντας τον αριθμό των εισακτέων στις παραγωγικές σχολές, αν διαταχθεί να αυτο-αφοπλιστεί μειώνοντας τις αμυντικές δαπάνες λόγω μνημονίων, αν διαταχθεί να καταργήσει Σώματα Στρατού όπως έγινε με το Α΄ Σώμα Στρατού, αν διαταχθεί να κατασκευάσει καταλύματα για τους λαθροεποίκους, αν διαταχθεί να μην προτιμά τις ελληνικές αμυντικές βιομηχανίες και αντ' αυτού να αγοράζει τα οπλικά του συστήματα από το εξωτερικό, ευχαρίστως υπακούει και το πράττει, ως συνηθίζει τόσες δεκαετίες. Διότι αποτελεί σαρξ εκ σαρκός του ρωμέικου ψευτοκρατιδίου.

      Άλλως θα αντιστέκετο εμπράκτως στον αφελληνισμό και στον αυτοϋποβιβασμό του.

      Τα σύμβολά του, οι αντιλήψεις του, η νοοτροπία του, η συμπεριφορά του, τα δόγματά του, η στρατηγική του, δεν θυμίζουν τίποτε το Ελληνικό. Θυμίζει ένα νεοβυζαντινό συνονθύλευμα υπό κατάρρευση, το οποίο έφτασε στο γελοίο σημείο να δέχεται ότι τα σύνορα του κράτους είναι ευρωπαϊκά, και άρα το πρόβλημα ασφαλείας της Ελλάδος θα το επωμιστούν οι ευρωπαίοι "εταίροι".

      Αν ήταν Ελληνικό στράτευμα, οι Τούρκοι δολοφόνοι των Κυπρίων Ισαάκ και Σολωμού, δεν θα έπρεπε να ζούν.

      Αν ήταν Ελληνικό στράτευμα θα έπρεπε να προετοιμάζεται καθημερινώς για την ανακατάληψη της Κύπρου, της Ιωνίας, της Βορείου Θράκης, της Βορείου Μακεδονίας, κ.α.
      Αν ήταν Ελληνικό στράτευμα θα έπρεπε να υπερασπίζεται τα εθνολογικά και πολιτισμικά σύνορα του Ελληνισμού, τα οποία είναι πολύ ευρύτερα των σημερινών κρατικών συνόρων.

      Αντ' αυτού ο εν λόγω κωμικοτραγικός οργανισμός, παράγει ένστολους δημοσίους υπαλλήλους, ουδεμία σχέση έχοντας με τους Ηρωικούς Αγώνες των Ελλήνων.

      Μέχρι σήμερα, αυτός ο δήθεν εθνικός στρατός, δεν τιμά σε επίσημες τελετές τους πεσόντας στους Μηδικούς Πολέμους.
      Δεν αναζητά ούτε τα οστά των πεσόντων στις ηρωικές μάχες στα Βορειοηπειρωτικά βουνά.
      Δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ στα σοβαρά για τους αιχμαλώτους-αγνοουμένους της Κυπριακής τραγωδίας.
      Η μη-υπεράσπιση της Ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας από τον μαρασμό.
      Η μη-υπεράσπιση του Ελληνικού γένους στην εισδοχή στο σώμα.
      Η σιωπηρή αποδοχή της καταργήσεως του Α΄ σώματος στρατού.
      Η μη-ανακατάληψη της κατεχομένης Κύπρου μετά την απώλεια το 1974.
      Η μη-απώθηση των λαθροεποίκων.
      Η υποταγή στις πολιτικές εντολές εγκαταλείψεως πατρίου εδάφους στα Ίμια και μάλιστα αμαχητί. Η έλλειψη αντιστάσεως στις εντολές των τροϊκανών κατακτητών οι οποίες αποσκοπούν στην απομείωση της αποτρεπτικής ισχύος των ενόπλων δυνάμεων.
      Η σιωπή και η παθητική στάση στην επικείμενη απορρόφηση των εγχώριων ενόπλων δυνάμεων από τον ευρωστρατό.
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
    6. ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΑΝ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΠΑΡΕΔΙΔΕ Π.Χ. ΤΗΝ ΓΑΛΙΛΑΙΑ; Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. Β.


      Όλα αυτά και άλλα πολλά είναι συμπεριφορές που αποδεικνύουν περίτρανα ότι πρόκειται για ένα σώμα δημοσίων υπαλλήλων, χωρίς εθνική ταυτότητα και εθνική συνείδηση.

      Όποιος Έλληνας περιμένει σωτηρία από την δομή, το πνεύμα και την ηγεσία του σημερινού ελληνικού στρατεύματος, είναι άξιος της μοίρας του. Οι Έλληνες δεν καταλαβαίνουν ότι ο σημερινός ελληνικός στρατός, αν διαταχθεί από την Μέρκελ, θα χτυπήσει τον επαναστατημένο Λαό σε περίπτωση μαζικής αντικαθεστωτικής εξεγέρσεως, όπως η αστυνομία χτύπησε χθες τους Έλληνες διαδηλωτές στις Πρέσπες. Οι σημερινοί έλληνες αδιαφορούν για το αν ο "ελληνικός" στρατός αντί να υπερασπισθεί την πατρίδα, εμπλακεί σε πόλεμο κατά της Συρίας και του Ιράν, σε συμμαχία με το Ισραήλ και τις ΗΠΑ. Ή ακόμη χειρότερα, για το αν μετατραπεί σε κατοχικό στρατό της ΕΕ εις βάρος της Ελλάδος.

      Ο Ελληνικός Στρατός δεν πρέπει να κάνει πραξικοπήματα. Αλλά αν θέλει να λέγεται Ελληνικός Στρατός, δεν πρέπει να υπακούει σε ανθελληνικές και εθνοκτόνες εντολές. Ο αξιωματικός δεν είναι υποχρεωμένος να υπακούσει στο προδοτικό, "Η Κύπρος κείται μακράν", ούτε σε εθνοκτόνες εντολές καταργήσεως Ελληνικών στρατοπέδων και μετατροπής τους σε καταλύματα λαθροεποίκων. Αν ο στρατός υπακούει σε τέτοιες εντολές, είναι συναυτουργός στα εγκλήματα εις βάρος της Ελλάδος και ο Λαός δεν επιτρέπεται να τον αποκαλεί "Ελληνικό Στρατό". Πρέπει να τον βλέπει ως αποξενωμένο και αφελληνισμένο σώμα.

      Αν κάποιος πρωθυπουργός δώσει εντολή να υποσταλεί η σημαία και να εγκαταλειφθεί αμαχητί Ελληνικό έδαφος, ο Ελληνικός στρατός όχι μόνον δεν πρέπει να υπακούσει, αλλά θα πρέπει να συλλάβει, να δικάσει και να εκτελέσει με συνοπτικές διαδικασίες τον εν λόγω πολιτικό, χωρίς αυτό να σημαίνει πραξικόπημα, ούτε στρατιωτική δικτατορία.

      Ο Ελληνικός Στρατός σε θεμελιώδη ζητήματα εθνικής ασφαλείας θα πρέπει να λειτουργεί ανεξαρτήτως του τί πρεσβεύει η εκάστοτε κυβέρνηση.

      Αλλιώς η εθνική άμυνα της Χώρας θα εξαρτάται από το αν δώσει εντολή ο εκάστοτε πρωθυπουργός για την υπεράσπιση της Πατρίδος.

      Και αν δεν δώσει τέτοια εντολή, όπως έχει γίνει πολλάκις στο παρελθόν;
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  2. Το μεγαλύτερο ποσοστό της ΑΟΖ του Καστελόριζου παραχωρεί η Αθήνα στο Κάιρο.
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ. Γράφει: Άρης Δημητρακόπουλος
    Η Αίγυπτος επίσης ζητά μεγάλο τμήμα από τις ΑΟΖ Ρόδου, Καρπάθου και Κρήτης.
    Παραχώρηση της ελληνικής ΑΟΖ που συνιστά το σύμπλεγμα της Μεγίστης σε ποσοστό 65 έως 85%, συζητά η κυβέρνηση Μητσοτάκη με το Κάιρο σύμφωνα με απόλυτα ακριβείς πληροφορίες που ανέφερε χθες στο αποκαλυπτικό δελτίο ειδήσεων του ALERT ο διευθυντής του Pronews.gr Τάσος Γκουριώτης.
    Το πρότυπο των Επτανήσων ζητούν να εφαρμοστεί στο σύμπλεγμα της Μεγίστης, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το pronews.gr, καθώς η Αίγυπτος δεν δέχεται ότι το Καστελόριζο και τα υπόλοιπα νησιά του συμπλέγματος έχουν πλήρη επήρεια και δέχεται πως φτάνει μόνο μέχρι τον 28ο Μεσημβρινό που περνάει εγκάρσια την Ρόδο.
    Επιπλέον, η Αίγυπτος ζητάει το μεγαλύτερο ποσοστό της ΑΟΖ της Κρήτης, της Ρόδου και της Καρπάθου.
    Με λίγα λόγια το Κάιρο θέλει να εξασφαλίσει πως η Ελλάδα δεν θα έχει κανένα δικαίωμα στη Λεκάνη του Ηροδότου στην οποία κρύβονται μεγάλα κοιτάσματα πετρελαίου και φυσικού αερίου.
    Κάποιοι από την ελληνική πλευρά θεωρούν ότι παραχωρώντας ένα μεγάλο ποσοστό της ελληνικής ΑΟΖ στην Αίγυπτο και τα κοιτάσματα του φυσικού αερίου που βρίσκονται βόρεια του κοιτάσματος Ζορ, η Ελλάδα κερδίζει έναντι της Τουρκίας, την αναγνώριση από την Αίγυπτο έστω και μιας λωρίδας ΑΟΖ νότια του συμπλέγματος της Μεγίστης.
    Στην καλύτερη περίπτωση αυτή η λωρίδα να αγγίζει στα ανατολικά την ΑΟΖ της Κύπρου.
    Εδώ τίθεται θέμα εκχώρησης κυριαρχικών δικαιωμάτων σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από αυτόν που παραχωρήθηκε στην Ιταλία. Oi κινήσεις εκπτώσεων στην ελληνική ΑΟΖ από τη μία αναγνωρίζουν την ύπαρξή της αλλά από την άλλη δεν ξεκαθαρίζεται αν αυτή η ΑΟΖ θα είναι στο 100%, στο 1% ή στο 0,5% αυτής που πραγματικά είναι.
    Διότι μετά την συμφωνία με την Αίγυπτο, το ερώτημα δεν θα είναι αν τα νησιά συνιστούν ΑΟΖ αλλά πόση ΑΟΖ.
    Χαρακτηριστικό είναι και το άρθρο του πρώην ΥΠΕΞ Ευάγγελου Βενιζέλου, ο οποίος θέτει αυτά τα ζητήματα και συγκεκριμένα την απουσία δήλωσης από την Ελλάδα στη συμφωνία με την Ιταλία πως η μειωμένη επήρεια των νησιών του Ιουνίου συνιστά μοναδικό φαινόμενο το οποίο δεν μεταφέρεται στο Αιγαίο. Φαίνεται πως η συγκεκριμένη δήλωση έμεινε εσκεμμένα εκτός από την ελληνική πλευρά.
    Βέβαια ό,τι και να συμφωνήσουμε με την Αίγυπτο θα πρέπει να το υπερασπιστούμε δια των όπλων, διότι η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχθεί τη διάρρηξη του τουρκολιβυκού συμφώνου και είναι αποφασισμένη να το υπερασπισθεί στρατιωτικά, όπως θα πρέπει να είχε κάνει και η Ελλάδα στην επιχειρούμενη αρπαγή της εθνικής κυριαρχίας από την Άγκυρα με το τουρκολιβυκό σύμφωνο.
    Σε περίπτωση που η Ελλάδα υπογράψει με την Αίγυπτο και στη συνέχεια υποχωρήσει με την Τουρκία θα μιλάμε για εθνική καταστροφή τεραστίου μεγέθους, αφού η ελληνική ΑΟΖ θα μοιραστεί εξ' ολοκλήρου από Κάιρο και Άγκυρα, καθώς μετά την υπογραφή με το Κάιρο τα περιθώρια υποχωρήσεως απέναντι στην Τουρκία θα είναι ελάχιστα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Tην αχόρταγη φαμίλια Μητσοτάκη την «διαφήμισε» προχθές διεθνώς η βρετανική Guardian Διεθνές θέμα έχει γίνει η μεγάλη λεηλασία των δημοσίων ταμείων: «Ενώ η πανδημία υποχωρεί, οι Έλληνες θα θελήσουν γρήγορα απαντήσεις για τα δημόσια οικονομικά. Έχει γίνει ολοένα και πιο ξεκάθαρο ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη χρησιμοποιεί την κατάσταση έκτακτης ανάγκης ως πρόσχημα για αδιαφανείς και αμφισβητήσιμες χρηματοδοτήσεις. Και ενώ η οικονομία σημειώνει άνοδο, η προσέγγιση της διοίκησης στα δημόσια οικονομικά δύσκολα θα γεμίσει τους Έλληνες με αισιοδοξία για την οικονομική ανάκαμψη».
    Μάλιστα, ως παραδείγματα της μεγάλης λεηλασίας από τον Μητσοτάκη – που βούταγε μέχρι και… λεμονοστίφτες από την Siemens - αναφέρονται ως παραδείγματα οι απευθείας αναθέσεις που κυριαρχούν παντού, η πρακτική «τεμαχισμού» των δημοσίων συμβάσεων έργων σε μικρότερες, προκειμένου να μην ξεπερνιέται το όριο των 25.000 ευρώ, τα voucher για να μάθουν οι δικηγόροι ν’ ανοίγουν τα… κομπιούτερ τους (σκάνδαλο «Σκόιλ Ελικικού»), η χρηματοδότηση των ΜΜΕ με 20 εκατ. Ευρώ, οι απευθείας αναθέσεις στο υπουργείο (Λαθρο)Μετανάστευσης και η αλλαγή της νομοθεσίας για να διαχειρίζεται ο Μηταράκης και άλλα κραυγαλέα σκάνδαλα που κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα!
    Το άρθρο της Guardian ολοκληρώνεται ως εξής: «Η ελληνική κλεπτοκρατία, σύμφωνα με τα λόγια του αντιπροέδρου της Γερμανίας το 2015, “λεηλάτησε τη χώρα για χρόνια, ενώ η ΕΕ απλώς την παρακολούθησε”. Πέντε χρόνια μετά, φαίνεται ότι λίγα έχουν αλλάξει».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.
      ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «πάντοτε αισθανόμαστε σαν στο σπίτι μας όταν είμαστε στο Ισραήλ»!
      Πρόκειται για μια δήλωση που ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ επιμελώς οι δημοσιογράφοι, προφανώς γιατί σε κάποιους Έλληνες δε θα αρέσει καθόλου αυτή η αποκαλυπτική δήλωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...