ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Μαΐου 2021

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ». Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΟΣΕ ΦΑΪΓΚΛΙΝ: «Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΪΑ. Ο ναζισμός χάρισε στη Γερμανία υποδειγματικό σύστημα δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης».

 

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ. Η Τουρκάλα δημοσιογράφος, Uzay Bulut γράφει επί λέξει: «Τον 11ο αιώνα, οι Τούρκοι τζιχαντιστές από την Κεντρική Ασία εισέβαλαν και κατέκτησαν την ελληνόφωνη χριστιανική βυζαντινή αυτοκρατορία ανοίγοντας το δρόμο για την τουρκοποίηση και τον εξισλαμισμό της περιοχής με την μέθοδο των δολοφονιών, των απαγωγών, των βιασμών και τον βίαιο προσηλυτισμό».

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Ταμέρ Τσιλινγκίρ: Είμαι εξισλαμισμένος Έλληνας του Πόντου. Υπάρχουν και άλλοι  και  πρέπει να μάθουν την αλήθεια. Ήδη αρκετοί Τούρκοι ανακαλύπτουν την ελληνική τους ταυτότητα.



ΤΙ  ΙΔΕΕΣ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ  ΣΤΑ  ΗΓΕΤΙΚΑ  ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ  ΔΕΞΙΟΥ  ΚΟΜΜΑΤΟΣ  ΤΟΥ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΛΙΚΟΥΝΤ; 

 

Βασικό στέλεχος του  ισραηλινού  δεξιού  κόμματος  Λικούντ  (η  Ν.Δ.  του  Ισραήλ)  του  Νετανιάχου είναι ο Μοσέ Φάιγκλιν,   (Moshe Zalman Feiglin),  ο οποίος είχε έρθει τρίτος στις προκριματικές εκλογές του 2005 για την ηγεσία του κόμματος Λικούντ.  Έχει δημιουργήσει μία σχεδόν φασιστική τάση μέσα στο Λικούντ  και  έχει δημόσια χαρακτηρίσει  ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ «ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΪΑ». Επίσης δήλωσε  (στο Ισραήλ)  ότι  ο ναζισμός χάρισε στη Γερμανία «υποδειγματικό σύστημα δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης».



02.02.2012 Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου κέρδισε τις εκλογές για την ηγεσία του δεξιού κόμματος Λικούντ με 77%, έναντι 23% του αντιπάλου του Μοσέ Φάιγκλιν, τον οποίο υποστήριζαν οι σκληροπυρηνικοί του κόμματος, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα που δημοσιεύθηκαν την Τετάρτη το βράδυ.


Σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα ο Νετανιάχου έλαβε 48.490 ψήφους (77%), ενώ ο Φάιγκλιν 14.660 (23%).

Το ποσοστό συμμετοχής ήταν 48%, κατώτερο των προσδοκιών του ισραηλινού πρωθυπουργού που απηύθυνε πιεστικές εκκλήσεις στα 125.000 μέλη του Λικούντ για να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...