ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

06 Μαΐου 2021

9 ΜΑΪΟΥ 2021: Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ.

 

ΤΟΥΡΚΟΣ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ: «Η ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΠΑΡΧΙΑ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ. ΝΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ». Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΥ

 

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ – ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ Η ΝΕΓΡΑ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΛΕΥΚΟΣ. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ: "Ο ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΣΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΗΡΩΑΣ".

 

 


 

Ηλίας Κασιδιάρης από Twiter

Κυριακή 9/5 - 6 μ.μ. Συντονιστείτε στο κανάλι μας στο Youtube και παρακολουθείστε την οργανωτική μας συνδιάσκεψη. Ένα γεγονός πρωτοποριακό, με 150 νέα στελέχη και εμένα ομιλητή μέσα από τη φυλακή!

 

 

                             
                        ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ

Ο Ηλίας Κασιδιάρης γεννήθηκε το 1980 στον Πειραιά και κατάγεται από την Ανατολική Μάνη.
Είναι απόφοιτος του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, με ειδίκευση στην Βιοτεχνολογία Τροφίμων. Είναι κάτοχος Master of Science κατόπιν εκπόνησης ειδικής πρωτότυπης μελέτης στο Πανεπιστήμιο της Γάνδης με θέμα την παραγωγή ζύθου με κύτταρα ζύμης από την Ελληνική Οινοποιία.

Υπηρέτησε την θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις του Ελληνικού Στρατού (Κέντρο Εκπαίδευσης Ειδικών Δυνάμεων Μεγάλο Πεύκο, 35 Μοίρα Καταδρομών Κύπρος, Σχολή Αλεξιπτωτιστών Ασπρόπυργος).

Εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης και υπεύθυνος πωλήσεων στην Ελληνική Φαρμακοβιομηχανία. Εν συνεχεία ίδρυσε ανεξάρτητο γραφείο Επιθεωρητών συστημάτων διαχείρισης ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων και συνεργάστηκε με μεγάλες Ελληνικές Βιομηχανίες Τροφίμων.

 

Το 2012 εξελέγη για πρώτη φορά βουλευτής. Μέσα στην βουλή ύψωσε την πιο δυνατή και στεντόρεια φωνή ενάντια στα παράνομα και αντεθνικά σχέδια ολόκληρου του συστήματος. Το 2014 κατέκτησε το υψηλότερο ποσοστό, που έλαβε ποτέ εθνική παράταξη στην Ελλάδα, ξεπερνώντας το 16,3% στον Δήμο Αθηναίων. Λίγες ημέρες αργότερα φυλακίστηκε παράνομα στις φυλακές Κορυδαλλού για ένα έτος. Η άδικη και παράλογη κατηγορία κατέπεσε οριστικά 6 χρόνια αργότερα.

Το 2020 ίδρυσε τους «ΕΛΛΗΝΕΣ» με ένα και μοναδικό σκοπό: να υπάρξει στην Ελλάδα ένα ισχυρό Εθνικό κίνημα, που θα συσπειρώσει όλους τους Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές και θα επηρεάσει δραστικά τις πολιτικές εξελίξεις. Κίνητρο του αγώνα του η ανιδιοτελής αγάπη, η πίστη και η αφοσίωση στην Πατρίδα. Λίγους μήνες μετά την ελπιδοφόρο ίδρυση του κόμματος και αφού οι «ΕΛΛΗΝΕΣ» απέκτησαν δεκάδες χιλιάδες μέλη και ένα υψηλού επιπέδου επιτελείο στελεχών, η κυβέρνηση φυλάκισε για δεύτερη φορά τον Ηλία Κασιδιάρη. Αυτή η εξοργιστική και παράνομη πράξη συσπείρωσε ακόμη περισσότερο τους «ΕΛΛΗΝΕΣ», που σήμερα αυξάνουν την εκλογική τους δύναμη.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης είναι έτοιμος να εκλεγεί για δεύτερη φορά βουλευτής μέσα από την φυλακή.
Έχει συγγράψει μέχρι τώρα πέντε, ιστορικά και λογοτεχνικά, βιβλία.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 

 

 

 

 

Υ.Γ.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:  Η πολιτική φιλοσοφία αναφέρει ότι ένα μαζικό λαϊκό κίνημα εγκαθιδρύεται και θεμελιώνεται σε ευθεία αντιστοιχία με τον καθορισμό της ταυτότητας του ιδεολογικού προσανατολισμού του πολιτικού χώρου. Ο καθοδηγητής ενός τέτοιου κινήματος, ιδίως όταν αυτό βασίζεται σε αρχηγοκεντρικά δεδομένα, πρέπει πρώτα και πάνω απ’ όλα, να προσδιορίσει με ακρίβεια την ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος και να οριοθετήσει τις συντεταγμένες του. Η διατύπωση π.χ. «ελάτε μαζί μας όλοι οι πατριώτες» είναι ένα κάλεσμα για ένα πολιτικό αχταρμά του τύπου ανεμομαζώματα – διαολοσκορπίσματα.
Το πρώτο που παρουσιάζει ένας καθοδηγητής είναι να καταθέσει ένα λιτό, λακωνικό, ακριβές και σωστά διατυπωμένο καταστατικό του κόμματος με την ιδεολογική ντιρεκτίβα του. Όχι με βαρύγδουπο βερμπαλισμό, με πομπώδεις, μη λακωνικές λέξεις χωρίς περιεχόμενο, φανφάρες, μεγαλοστομίες, κενολογίες, ρητορισμούς. Ο ηγέτης ενός κόμματος δεν γράφει άρθρα σε εφημερίδες και περιοδικά. Και μάλιστα φορώντας γυαλιά. Ο ηγέτης είναι ένας πολεμιστής στην πολιτική ζούγκλα, όχι γραμματέας. Ένας αρχηγός κόμματος δίνει μόνο συνεντεύξεις και στο τέλος γράφει απομνημονεύματα. Δεν έχει χρόνο να γράψει άρθρα και βιβλία. Κάνει σκληρό πολιτικό αγώνα. (Γράφτηκε με ειρωνεία ότι ο Λαγός παράτησε την πολιτική και «έχει περιορίσει τη δράση του στην υπεράσπιση της ιερότητας του σιέλου που ανταλλάσσεται κατά τη θεία κοινωνία και οχυρώνεται πίσω από περίεργες μορφές του δημόσιου βίου, όπως ο παραιτηθείς μητροπολίτης Αμβρόσιος»). Όταν παρατούμε την πολιτική και ασχολούμαστε υπερβολικά με την θρησκεία, καλύτερα να γίνουμε δεσποτάδες.

Ο Κασιδιάρης, στην προσπάθειά του να δείξει ενωτικός, δεν  πρέπει να  φανεί  εντελώς άγευστος, άνευρος και γλυκανάλατος. Επίσης ούτε κουρασμένος και επαναλαμβανόμενος. Έχουμε παρεξηγήσει την έννοια του «μέτρου» και την έχουμε μπερδέψει με την έννοια του μέτριου. Κάθε δημόσιο πρόσωπο υπόκειται σε κριτική και μάλιστα πολυεπίπεδη. Η καθεστωτική προπαγάνδα σε ένα ανόητο σανοφάγο λαό, απ' το πρωί μέχρι το βράδυ, θα λυσσάξει με τον Κασιδιάρη. Που είναι οι υποστηρικτικές ιστοσελίδες που θα βουίζουν τον κόσμο με καθημερινή ενημέρωση και θα απαντούν άμεσα σε όλα τα ψέματα των καθεστωτικών πρακτόρων;
Καμία λέξη για το σοβαρότερο πολιτικό πρόβλημα της Ελλάδας, (από το οποίο πηγάζουν τα περισσότερα προβλήματα), την πολιτική οικογενειοκρατία.
Μία κακή τακτική των «εθνικιστών» είναι ο τρόπος που απευθύνονται στον λαό μιλώντας συνεχώς για Έθνος. Το Έθνος δεν είναι παρά ο ίδιος ο λαός επεκτεινόμενος στους αιώνες. Σήμερα όμως τις αποφάσεις δεν θα τις πάρει κανένα «έθνος» αλλά ο συγκεκριμένος ζων λαός. Είναι μεγάλο πολιτικό λάθος να μην απευθυνόμαστε στον ίδιο τον ζώντα, τον σημερινό λαό, αλλά σε κάτι ευρύτερο και αφηρημένο. Γράφτηκε ότι το έμβλημα του κόμματος μοιάζει σαν σήμα περιφερειακού συνδυασμού. Το όνομα του κόμματος «Έλληνες» είναι σαν τίτλος αμερικανικού ντοκιμαντέρ.

Ο καθοδηγητής του κόμματος πρέπει να παρουσιάσει ένα τεκμηριωμένο σχέδιο, όπου θα περιγράφει διεξοδικά κάθε βήμα και μάλιστα όλες τις (απαραίτητες) συγκρουσιακές τακτικές στο πολιτικοκοινωνικό και οικονομικό σύστημα.
Δεν μπορείς να κάνεις ομελέτα αν δεν σπάσεις αυγά.
Πρέπει να θέτει ξεκάθαρα τις στρατηγικές για έξοδο από την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, για μια δυναμική, ανεξάρτητη και πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική με επανακαθορισμό της ελληνικής  γεωπολιτικής σκακιέρας.
Πρέπει να περιγράψει λεπτομερώς τις συνέπειες που θα προκύψουν με την επαναφορά του αρχαίου  εθνικού  Ελληνικού νομίσματος, της δραχμής, την άρνηση πληρωμής χρέους, την εθνικοποίηση και ριζική μεταρρύθμιση της Κεντρικής Τράπεζας και την αναδιάρθρωση ολόκληρου του τραπεζικού – χρηματοπιστωτικού συστήματος
Πρέπει να αναφέρεται στο ανηλεές τσάκισμα των εγχώριων κεφαλαιοκρατών που πίνουν το αίμα του Ελληνικού λαού. Ο λαός πεινάει, τον πνίγουν τα χρέη, οι τράπεζες του ρουφάνε το αίμα, η καθημερινότητα είναι ένας διαρκής αγώνας επιβίωσης.
Αν του δείξεις ότι υπάρχει σωστό σχέδιο και ελπίδα και δεν του κρύψεις τις δυσκολίες, θα σε ακολουθήσει. Αλλιώς δεν θα καταφέρεις τίποτα απολύτως. Αν του λες νεφελώδεις πομφόλυγες, θα φύγει και θα καταλήξει στα υπόλοιπα μαντριά. Ο λαός δεν θέλει γενικότητες και αοριστολογίες, π.χ. εθνική παραγωγή, επιδότηση για να καταπολεμηθεί η υπογεννητικότητα, αυτάρκεια κλπ. Η πληγή του λαθροεποικισμού δεν μπορεί να καλύψει την ένδεια τεκμηριωμένων οικονομικών θέσεων.
Πως θα γίνουν όλα αυτά; Πως θα αποκτήσεις αυτάρκεια, ενώ έχεις υπογράψει συμφωνίες για το εμπόριο, την γεωργία κλπ οι οποίες είναι δεσμευτικές; Τι θα γίνει με το τραπεζικό σύστημα; Μέχρι να βγάλουμε αυτούς τους έρμους τους υδρογονάνθρακες, αν τους βγάλουμε, πως θα αποκτήσουμε αυτάρκεια εντός του ευρώ;
Πολλοί γνωρίζουν πως δουλεύουν τα μυαλά της πλειοψηφίας των λεγόμενων ελλήνων «εθνικιστών» (όπως και των λεγόμενων «αρχαιολατρών») στην Ελλάδα. Η επιτομή της γραφικότητας.
Φτάσαμε στο σημείο (εν μέσω μνημονίων, λαθροεποικισμού και εθνικής προδοσίας να αναλάβει κυβέρνηση ο… Τσίπρας και το ΣΥΡΙΖΑ (ένα γραφικό κομμουνιστικό κόμμα του περιθωρίου του 3%) και οι λεγόμενοι «εθνικιστές» να βρίσκονται στην φυλακή λόγω πολιτικής ανικανότητας.

 

 


 

3 σχόλια:

  1. 2 ΙΟΥΝΙΟΥ 1821: ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΙΣ ΚΥΔΩΝΙΕΣ, ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΣΤΗΝ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑ, ΣΤΟ ΙΚΟΝΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ.

    Η σφαγή των Κυδωνιών, και η καταστροφή, αυτής της αποκλειστικά Ελληνικής πόλης, πού ήταν ένα από τα σπουδαιότερα οικονομικά και πολιτιστικά κέντρα του υπόδουλου Ελληνισμού, έγινε στις 2-3 Ιουνίου 1821. Από τους 30.000 κατοίκους, περισσότεροι από 10.000 σκοτώθηκαν.
    Ελάχιστοι διασώθηκαν από Ψαριανά πλοία, όπως ο τυπογράφος Κωνσταντίνος Τόμπρας.
    Η σφαγή δικαιολογήθηκε αργότερα από τον Άγγλο πρέσβη στην Κωνσταντινούπολη, ως συνέπεια της ανατίναξης λιμένα της Ερεσού στη Μυτιλήνη του δίκροτου «Φερμαντιγνεμέζ» στις 27 Μαΐου.
    Όπως έγραψε στο Λονδίνο ,ο Άγγλος πρέσβης Πέρσι Σμίθ, λόρδος του Στράνφορντ, (που είχε οικογενειακούς δεσμούς και συμφέροντα με την Levant Company), ο Ρείς Εφέντης, του είπε ότι η σφαγή όλου του ελληνικού ανδρικού πληθυσμού στις Κυδωνίες έγινε από τον εξαγριωμένο όχλο, επειδή οι «επαναστάτες έκαναν καταδρομή στα παράλια και σκότωσαν 1500 Τούρκους».
    Ο Στράνφορντ , στις 26 Ιουνίου 1821 ανέφερε στο Λονδίνο, ότι ο πρόξενος της Εταιρείας της Ανατολής στη Σμύρνη, ο Φράνσις Γουέρρυ (Francis Werry), που ήταν πρώην καπετάνιος και έμπορος της «Levant Company», του επιβεβαίωσε και ότι οι γυναίκες και τα παιδιά από τις Κυδωνίες πουλήθηκαν σε σκλαβοπάζαρα.

    Τις ίδιες μέρες με τη σφαγή των Κυδωνιών ξεκίνησε έγινε και το μακελειό της Σμύρνης. Ο φανατισμένος τουρκικός όχλος, λεηλατούσε, βίαζε, και έσφαζε Έλληνες για μια εβδομάδα. Οι αναφορές των ευρωπαίων προξένων υπολόγιζαν σε 18.000 τα θύματα αυτής της βδομάδας, σε Σμύρνη και Κυδωνίες.
    Οι σφαγές των Ελλήνων επεκτάθηκαν και μέχρι τη Καισάρεια, το Ικόνιο και την Τραπεζούντα.
    Αυτόπτης μάρτυρας της σφαγής ήταν και ο διορισμένος από τον Καποδίστρια Πρόξενος της Ρωσίας στην Σμύρνη Σπυρίδων Δεστούνης ο οποίος κατέφυγε με την οικογένειά του στο σπίτι του Γάλου πρόξενου αλλά το γεγονός αυτό το κάρφωσε στους Τούρκους ο Άγγλος πρόξενος Φράνσις Γουέρρυ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπάϊντεν: «Ναι, είμαι σιωνιστής».
    Σε ομιλία που εκφώνησε στο Παγκόσμιο Σιωνιστικό Συνέδριο στην Νέα Υόρκη το 2020, εν όψει των εκλογών του φθινοπώρου του 2020, όταν του απονεμήθηκε το βραβείο «Τέοντορ Χερτσλ», του ιδρυτή του σιωνισμού,
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ

    Είναι απαράδεκτο το 70% της φρασεολογίας των λεγόμενων «ακροδεξιών» να ασχολείται συνεχώς με τα «εμβόλια», την «θεία κοινωνία», τις «προφητείες», τα "θαύματα" και άλλα κωμικά ζητήματα και να αποφεύγουν να ασχοληθούν με τα φλέγοντα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά προβλήματα του Ελληνικού λαού. Τριακόσιες χιλιάδες Έλληνες δολοφονούνται κάθε χρόνο πριν γεννηθούν, με άμβλωση και οι πατριώτες ασχολούνται και αυτοεξευτελίζονται με γελοίες συνωμοσιολογικές θεωρίες. Γι αυτό το λεγόμενο ελληνικό "ακροδεξιό" κίνημα δεν θα σταθεί ποτέ στα πόδια του, όπως π.χ. αυτό του Ισραήλ, που ψηφίζεται πάντοτε από το ένα τρίτο του εβραϊκού λαού. Γι αυτό κραύγαζε ο Περικλής Γιαννόπουλος: "Νεοέλληνες, αποτυγχάνετε, γιατί σκοτώσατε το πνεύμα". Μελετώντας τις θέσεις και διακηρύξεις των Ελλήνων ηγετών του "ακροδεξιού" χώρου βλέπεις ότι πράγματι σκοτώνουν το πνεύμα.

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΡΙΩΝΕΙ "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ" ΚΟΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ Η ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΕΙ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΠΕΦΤΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ". ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: "ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΤΟΥΣ "ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ" ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΜΑ".

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_897.html

    ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ;

    https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/01/blog-post_391.html
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...