ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

19 Μαΐου 2021

Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΣΠΕΝΣΕΡ ΟΥΕΛΣ: «ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ; ΤΟ 85% ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ».

 

ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΟΠΩΝΥΜΙΑ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΝΑΡΕΔΕΣ.

 

Ο ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»;

 

 

 

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΘΑΒΑΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

 

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ

 

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ

 

ΑΡΘΡΟ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΟΥΖΑΛΑ, ΛΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ: «ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΘΑΓΕΝΗΣ ΦΥΛΗ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΞΑΠΟΣΤΗΛΑΝ ΤΟ 1923 ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ».

 

ΤΣΙΠΡΑΣ: «ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΠΟΝΤΙΩΝ. ΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ».



Ο   ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΛΑΟΣ  ΕΙΝΑΙ  Ο   ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ   ΝΤΟΠΙΟΣ  ΑΥΤΟΧΘΩΝ   ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ   ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.  ΑΥΤΟΣ  ΠΟΥ  ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣΕ  ΓΙΑ  ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ   ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ  ΓΥΡΩ  ΑΠ’  ΑΥΤΗΝ  ΤΗΝ  ΘΑΛΑΣΣΑ.

Ο  ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ  ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ,  ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ  ΚΑΙ   ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ  ΑΥΤΗΣ   ΤΗΣ  ΓΗΣ,  ΑΥΤΩΝ  ΤΩΝ  ΠΑΡΑΛΙΩΝ  ΚΑΙ  ΑΥΤΗΣ  ΤΗΣ  ΘΑΛΑΣΣΑΣ.   


Ας  πάμε,  για  παράδειγμα  στην  εποχή  του  Χριστού.   Υπήρχαν  χιλιάδες,  πραγματικά  χιλιάδες,  πόλεις
 γύρω  από  την  Μεσόγειο  θάλασσα των  πέντε,  δέκα,   εκατό  και  πεντακοσίων  χιλιάδων  κατοίκων και  ήταν   Ελληνικές.   Όλη  η  νότια  Ευρώπη,  ο Εύξεινος   Πόντος,  η  βόρεια  Αφρική,  η  δυτική  Ασία  έσφυζαν   από   ελληνική  δραστήρια  παρουσία   (πολεμιστές,  ναυτικοί,   αγρότες,   φιλόσοφοι,  επιστήμονες,   καλλιτέχνες, αθλητές).   Υπολογίζεται  ότι  ο  πληθυσμός  αυτής της   περιοχής ήταν  120.000.000  άνθρωποι  και  απ΄αυτούς   πάνω  από  40.000.000  ήταν  Ελληνικής  καταγωγής.   Το  «χριστιανικό μαρτυρολόγιο»  ομολογεί  ότι  από  τα   11.000.000  των «χριστιανών μαρτύρων» τα 8.000.000   
ήταν  Έλληνες. 
 Εάν  δεν  υπήρχε  η  Μεσόγειος  θάλασσα  και  εάν   αντί  για  θάλασσα  είχαμε  μία  χερσαία έκταση  ξηράς, σαν  την  Ινδική υποήπειρο  ή  σαν  την  Κινεζική   ενδοχώρα,  φυσιολογικά  θα έπρεπε  ο ελληνικός  πληθυσμός  σήμερα  να υπερβαίνει  το  ένα   δισεκατομμύριο   (1.000.000.000),  περίπου  σαν  τους   Κινέζους  και  τους  Ινδούς,  οι  οποίοι  τότε είχαν   ανάλογο  πληθυσμό,  αλλά  ατελείωτη  ενδοχώρα για εξάπλωση.  Οι  αναλογίες  μπορεί  να  προχωρήσουν παραπέρα. 
Οι  Μογγόλοι  κατέκτησαν  και τις   δύο  αυτές  χώρες και   παρέμειναν εκεί  εκατοντάδες χρόνια. Η  βασική  μήτρα  όμως  του Ινδικού  και  του   Κινεζικού   λαού  παρέμεινε  αυθεντική  και  πολυπληθής.  

 ΓΙ’ ΑΥΤΟ  ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ  ΤΟ  ΠΕΛΩΡΙΟ  ΕΡΩΤΗΜΑ:

ΠΟΥ  ΠΗΓΑΝ  ΑΥΤΟΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ;   

Δεν  άφησαν  απογόνους;  Εξολοθρεύτηκαν  από  τους   κατακτητές  ή  αφομοιώθηκαν  από τους  βαρβάρους   γύρω  από  την Μεσόγειο;  Μήπως  όλοι  οι  πληθυσμοί   στην  νότια  Ευρώπη,  την  βόρεια   Αφρική  και  την   δυτική  Ασία   είναι  βαρβαρόφωνοι Έλληνες;    
        Αντί  1  δισεκατομύριο  μείναμε  σήμερα  11.000.000.                                                                                                       
Aπό  το    300  μ.Χ.  μέχρι  το  1.000 μ.Χ., oi  Αυτόχθονες  κάτοικοι  της   Μεσογείου, που  φυλετικά  ήταν  Έλληνες κατά  80%, εξολοθρεύτηκαν σταδιακά,   οι περισσότεροι   με  την   κατηγορία  του  «Ελληνισμού».  Έτσι,  εξοντώθηκε,   με  διάφορους τρόπους,   σχεδόν ολοσχερώς,   το  ευφυέστερο  και  ωραιότερο   γένος  ανθρώπων  που  κατοικούσε   γύρω  από  την   Μεσόγειο.  Πολλοί  λίγοι   αυθεντικοί  Έλληνες  κατόρθωσαν  να  επιζήσουν. 

Παρακάτω είναι οι  πρόσφατες  δηλώσεις του Τούρκου προέδρου  Ταγίπ Ερντογάν. 
  
Φανταστείτε  τον  Τσίπρα  να  λέει  κάτι  ανάλογο.

«Είναι καθήκον, αλλά και δικαίωμα της Τουρκίας να ενδιαφέρεται για το Ιράκ, τη Συρία, τη Λιβύη, την Κριμαία, το Καραμπάχ, τη Βοσνία και τις άλλες αδελφές περιοχές. Η Τουρκία δεν είναι μόνο η Τουρκία. Η Τουρκία έχει ιστορικό δικαίωμα να έχει λόγο σε μία ευρύτερη γεωγραφία που περιλαμβάνει τη Θεσσαλονίκη και τη Θράκη και εκτείνεται μέχρι  την Σιβηρία.  Άλλα είναι τα φυσικά σύνορα και άλλα τα σύνορα της καρδιάς μας. Το  ένδοξο παρελθόν της οθωμανικής αυτοκρατορίας, η σημερινή έκταση της Τουρκίας φτάνει τα 780.000 τετραγωνικά χιλιόμετρα, όταν κάποτε ήταν 18 εκατομμύρια τετραγωνικά χιλιόμετρα.  Εμείς δεν δύναται να φυλακιστούμε σε 780 χιλιάδες τετραγωνικά χιλιόμετρα. Άλλα είναι τα φυσικά και άλλα τα σύνορα της καρδιάς μας. Τα αδέλφια μας στην Μουσούλη, το Κιρκούκ, το Χουμούς, στα Σκόπια, μπορεί να είναι εκτός των φυσικών μας συνόρων, αλλά είναι εντός των συνόρων της καρδιάς, στο επίκεντρο της καρδιάς μας.   Όσοι πιστεύουν ότι έχουμε σβήσει από τις καρδιές μας τα εδάφη που με δάκρυα χάσαμε πριν από εκατό χρόνια είναι γελασμένοι.».
Ο πρόεδρος της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν υπαγορεύει με τις δηλώσεις του, ποιες πρέπει να είναι οι σκέψεις των πολιτών για τέτοιου είδους ζητήματα όταν  λέει «Μας κατηγορούν,  εμάς  τους  τούρκους,  πως είμαστε Εβραίοι, Αρμένιοι, Έλληνες».
Τα δεδομένα που αφορούν των γενεαλογία των πολιτών της Τουρκίας, είναι  χαρακτηρισμένα ως εμπιστευτικά και το όλο θέμα έχει χαρακτηριστεί ως ζήτημα εθνικής ασφάλειας.
Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία του 1912 ο ελληνισμός αποτελούσε σχεδόν το 20% της Μικράς Ασίας και ήταν η μεγαλύτερη μειονότητα στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.
Σε μία περίοδο που απογραφές γίνονταν κυρίως με την θρησκεία και το δόγμα οι μουσουλμάνοι (Τούρκοι, Κούρδοι, Κιρκάσιοι, Άραβες, Αλβανοί  και  απροσδιόριστος  πληθυσμός  εξισλαμισθέντων  γκιαούρηδων) ανέρχονταν σε 7,2 εκατομμύρια,
οι Έλληνες χριστιανοί σε 2 εκατ.,   οι Αρμένιοι σε 649 χιλ., οι Εβραίοι σε 78 χιλιάδες, οι Βούλγαροι σε 6 χιλ., οι αθίγγανοι σε 19 χιλ. και ο ξένος πληθυσμός σε 220 χιλιάδες.
Σύμφωνα με την απογραφή το σύνολο του πληθυσμού της Μικράς Ασίας τότε άγγιζε τα 10,2 εκατομμύρια ανθρώπους.


Σε διάστημα λιγότερο από 100 χρόνια, και σύμφωνα με ανεπίσημα στοιχεία, από τα 2 εκατομμύρια των Ελλήνων πλέον έχουμε φθάσει σε ένα πληθυσμό που υπολογίζεται σε 5 χιλιάδες που ζει κυρίως στην Κωνσταντινούπολη.

Η Τουρκάλα δημοσιογράφος, Uzay Bulut γράφει επί λέξει: «Τον 11ο αιώνα, οι Τούρκοι τζιχαντιστές από την Κεντρική Ασία εισέβαλαν και κατέκτησαν την ελληνόφωνη χριστιανική βυζαντινή αυτοκρατορία ανοίγοντας το δρόμο για την τουρκοποίηση και τον εξισλαμισμό της περιοχής με την μέθοδο των δολοφονιών, των απαγωγών, των βιασμών και τον βίαιο προσηλυτισμό».
«Γνωρίζω για τα εγκλήματα που διέπραξε η Τουρκία στην Κύπρο και έχω εξοργιστεί για την παραχάραξη της ιστορίας. Οι δολοφονίες, οι βασανισμοί, οι βιασμοί, η κλοπή περιουσιών, τα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι παράνομες κρατήσεις και άλλα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας σε ένα έδαφος στο οποίο η Τουρκία δεν είχε κανένα ιστορικό ή ηθικό δικαίωμα να πράξει. Πάντα μας έλεγαν ότι οι Τουρκοκύπριοι σφάζονταν από τους Ελληνοκυπρίους και έτσι θα έπρεπε να επέμβει η Τουρκία για να τους προστατέψει. Αυτό πιστεύουν λοιπόν οι Τούρκοι.
Δεν υπάρχει πουθενά αναφορά για την ελληνική ιστορία και τον πολιτισμό του νησιού, που πάει 3000 χρόνια πίσω.  Πράγματι, η ιστορία είναι γεμάτη με παραδείγματα Τούρκων που πραγματοποίησαν δολοφονικές επιθέσεις εναντίον των Ελλήνων της Ανατολίας».
«Ο Ερντογάν έχει θέσει ορισμένους στόχους για το έτος 2023, την 100η επέτειο από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας, και για το έτος 2071, την 1000η επέτειο της Μάχης του Μαντζικέρτ που έγινε το 1071, κατά την οποία οι μουσουλμάνοι Τούρκοι τζιχαντιστές από την Κεντρική Ασία νίκησαν τα χριστιανικά βυζαντινά στρατεύματα στα αρμενικά υψίπεδα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας».
«Eίμαι Τουρκάλα. Επειδή καλύπτω συχνά θέματα που αφορούν το Κουρδικό, πολλοί πιστεύουν ότι είμαι κουρδικής καταγωγής. Όμως είμαι τουρκικής καταγωγής».
«Η ίδια στάση και νοοτροπία ισχύει για τα νησιά του Αιγαίου. Μολονότι η Τουρκία γνωρίζει ότι τα νησιά ανήκουν νομικά και ιστορικά στην Ελλάδα, οι τουρκικές αρχές θέλουν να τα καταλάβουν και να τα εκτουρκίσουν, συνεχίζοντας πιθανώς την εκστρατεία εξολόθρευσης των Ελλήνων, όπως έκαναν στην Ανατολία από το 1914 έως το 1923 και μετά. Η καταστροφή κάθε ίχνους ελληνικού πολιτισμού που υπήρχε στη Μικρά Ασία, η οποία ήταν ελληνική γη πριν από την τουρκική εισβολή τον 11οαιώνα, έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Έχουν απομείνει λιγότεροι από 2.000 Έλληνες σήμερα στην Τουρκία».


Ο διάσημος γενετιστής 
Σπένσερ Γουέλς (Spencer Wells), έγραψε: 
 
«H Ελλάδα είναι ένα από τα μέρη της Γης που με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα εμένα και τους συνεργάτες μου. 

Με ενδιαφέρει πολύ να βρω την εξάπλωση των πληθυσμών από την Ελλάδα σε άλλα μέρη, πώς επηρέασαν οι Έλληνες τον υπόλοιπο κόσμο. 
Θα μελετήσουμε επίσης τα γενετικά ίχνη που άφησε ο στρατός του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ασία, ξεκινώντας το φθινόπωρο του 2018 την έρευνα στο Αφγανιστάν.


ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 15%.

Οι σημερινοί κάτοικοι της Μικράς Ασίας είναι σαφώς εκτουρκισμένοι και εξισλαμισμένοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων της περιοχής και προηγουμένων μεταναστεύσεων από τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, την Εγγύς και Μέση Ανατολή.
Οι πραγματικοί Τούρκοι που εισέβαλλαν στην Μικρά Ασία (Τουρκομάνοι, Σελτζούκοι κι Οθωμανοί) αποτελούν μειοψηφία.
Το γενετικό τους αποτύπωμα, σήμερα, με βάση την μελέτη των Cinnioglu et al (2004) ανιχνεύεται στις απλοομάδες αλταϊκής προέλευσης Ν (4%) και μογγολικής όπως οι C,O,Q (αθροιστικά 3,5%). Συνολικά κάπου 7,5% μογγολικό αίμα. 

Αν τώρα, θεωρήσουμε ότι οι απλοομάδες αυτές στις σημερινές κεντροασιατικές, τουρανικές, αλταϊκές, μογγολικές και γενικά τουρκόφωνες εθνότητες (Κιργίζιους, Καζάκους, Ουζμπέκους κλπ) δεν είναι 100% αλλά κυμαίνονται από 20-70% μπορούμε να υποθέσουμε οτι οι μεσαιωνικές τουρκόφωνες ομάδες εισβολής πρέπει να είχαν 40-50% τις παραπάνω απλοομάδες, συνεπώς μια αδρή εκτίμηση της πραγματικής γενετικής συμμετοχής τους στο σημερινό μικρασιατικό πληθυσμό ευρίσκεται στο 15%».

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...