ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Μαΐου 2021

Ο "ελληνολάτρης" Μπεν Γκουριόν, ο Αβραάμ Μπεναρόγια και η διαρκής προδοσία του ΚΚΕ [Του Θ. Χατζηγώγου]

 

Τα Αρχαία Ελληνικά και ο Μπεν Γκουριόν

 

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΔΑΥΙΔ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ: «ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ».

 

ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.

 


ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ 73ΧΡΟΝΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΑ 42 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ

Φιλαράκος του Ιδρυτή του ΚΚΕ ήταν ο Ιδρυτής του Ισραήλ!..

Γράφει ο Θ. ΧΑΤΖΗΓΩΓΟΣ

Σε λίγες ημέρες (14 Μαΐου) οι Εβραίοι όλου του κόσμου θα γιορτάσουν την ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ το σωτήριον έτος 1948, με πρώτο πρωθυπουργό τον θρυλικό Δαβίδ Μπεν Γκουριόν (1886 – 1973). Δυό μέρες αργότερα, στις 16 Μαΐου, οι Έλληνες κομμουνιστές θα τιμήσουν την 42η Επέτειο από τον θάνατο του Ιδρυτή του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια (1887 -1979).

 

Επανειλημμένως έχει γράψει ο «Στόχος» για το πώς οι Εβραίοι της Θεσσαλονίκης με επικεφαλής τον διαβόητο Μπεναρόγια ίδρυσαν το ΚΚΕ και την ΓΣΕΕ. Σήμερα, θα ασχοληθούμε με κάτι παντελώς άγνωστο: Αφορά τις ΣΤΕΝΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ του Ιδρυτού του Κράτους του Ισραήλ, Δαβίδ Μπέν Γκουριόν  με τον Ιδρυτή του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια. Όσα θα πούμε, δεν τα βγάλαμε από το κεφάλι μας. Υπάρχουν «χαρτί και καλαμάρι» στο τεύχος 240, Απριλίου - Ιουνίου 2013 του περιοδικού «Χρονικά» που εκδίδει το «Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος» (Κ.Ι.Σ.Ε.) και υπάρχει στο Διαδίκτυο για δωρεάν κατέβασμα στην διεύθυνση https://tinyurl.com/2xyrp8vj.

ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 1918 ΗΤΑΝ Ο ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ, ΑΛΛΑ Ο ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΠΕ!..


Πρόκειται για ένα εκπληκτικό 5σέλιδο Αφιέρωμα, στον Μπέν Γκουριόν με τίτλο… «Ο Μπέν Γκουριόν και το Ελληνικό Πνεύμα», από το οποίο μαθαίνουμε τα εξής εκπληκτικά, που αποσιωπούν επί χρόνια όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ:

1) Την  εποχή των Βαλκανικών Πολέμων, ο Μπέν Γκουριόν σπούδαζε στην Θεσσαλονίκη κι εκεί έγινε στενός φίλος του Εβραίου Ιδρυτή του ΚΚΕ, Αβραάμ Μπεναρόγια... Όταν ο Μπεναρόγια ίδρυσε την «Φεντερασιόν» (τον πρόδρομο του ΚΚΕ), ο Μπέν Γκουριόν ήταν ένα από τα πλέον δραστήρια μέλη της. Ο μετέπειτα Ιδρυτής του Ισραήλ, ήταν φανατικός Σοσιαλιστής και δίδασκε Εβραϊκή Γλώσσα και Σοσιαλισμό στους ατυχείς Θεσσαλονικείς, ξεκινώντας από τον Πατριάρχη Αβραάμ!

2) Σύμφωνα με το επίσημο περιοδικό των Ελλήνων Εβραίων, που παραθέτει δηλώσεις του ιδίου του Μπεναρόγια, ο Μπέν Γκουριόν ήταν από τότε Σιωνιστής (δηλαδή Εβραίος Εθνικιστής), αλλά αυτό καθόλου δεν ενοχλούσε τα υπόλοιπα μέλη της τάχα κομμουνιστικής «Φεντερασιόν»! Μόνο ο Ελληνικός Εθνικισμός τους ενοχλούσε…

ΚΡΥΒΟΥΝ ΠΟΣΟ ΛΑΤΡΕΥΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ Ο ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ…

3) Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό δημοσίευμα των «Εβραϊκών Χρονικών», ο Δαβίδ Μπέν Γκουριόν ήταν φανατικός Ελληνολάτρης, έμαθε Αρχαία Ελληνικά για να μπορεί να διαβάζει τους Αρχαίους Έλληνες Συγγραφείς στο πρωτότυπο, είχε βαθιά εκτίμηση στην Καθαρεύουσα και περιφρονούσε βαθύτατα την Δημοτική, την οποία αποκαλούσε «Γλώσσα της Παρακμής»!..

4) Την δεκαετία του 1950 ως Πρόεδρος του Ισραήλ ήλθε επανειλημμένως στην Ελλάδα για να παρακολουθήσει Αρχαία Τραγωδία στην Επίδαυρο. Όταν διεπίστωσε ότι τα έργα των Αρχαίων Τραγικών παιζόντουσαν σε Νεοελληνική Μετάφραση, απογοητεύτηκε βαθύτατα και λοιδόρησε τους Έλληνες συνοδούς του για τον εξής λόγο: Ενώ μπορούσαν να ορίσουν την υπέροχη (σ.σ.: κατά τον Γκουριόν!) Αρχαία Ελληνική Γλώσσα ως επίσημη γλώσσα του Ελληνικού Κράτους όπως έκαναν οι Εβραίοι στο Ισραήλ με την Αρχαία Εβραϊκή που ήταν νεκρή γλώσσα και την ανέστησαν, οι Έλληνες κατήργησαν ακόμη και την Καθαρεύουσα και υιοθέτησαν την παρηκμασμένη Δημοτική!

ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ ΕΓΙΝΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ  Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ!..

Ας δούμε τώρα την υπόλοιπη σταδιοδρομία του Αβραάμ Μπεναρόγια, που ήταν δάσκαλος στο επάγγελμα και είχε έρθει στην Θεσσαλονίκη από την Βουλγαρία: Το 1924 τον αποκήρυξε το ΚΚΕ ως Προδότη και έκτοτε έπαψε να ασχολείται με την ενεργό πολιτική. Το 1953 ο Μπεναρόγιας έφυγε από την Ελλάδα και μετανάστευσε στο αγαπημένο του Ισραήλ, όπου πολύ γρήγορα γοητεύτηκε από το Σιωνιστικό Κίνημα (που τότε ήταν κάργα σοσιαλιστικό με κιμπούτς και κοινοκτημοσύνες…) και έγινε φανατικός Σιωνιστής.

Να γιατί δεν βγάζουν άχνα για τον Μπεναρόγια τα υπόλοιπα ΜΜΕ: Διότι θα μάθει ο κοσμάκης ότι το ΚΚΕ το ίδρυσε ένας  διεθνιστής Εβραίος, που στα 20 τελευταία χρόνια της ζωής του έγινε ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΣΙΩΝΙΣΤΗΣ και πέθανε το 1979 στο Τέλ Αβίβ ζητωκραυγάζοντας υπέρ του Σιωνισμού… Μάλιστα, πάνω στον τάφο του Μπεναρόγια είναι γραμμένο πως τυγχάνει Σιωνιστής και πιστός Ιουδαίος. Του έχουν γράψει πάνω στον τάφο (στα εβραϊκά, εννοείται…) και ένα απόσπασμα από την Παλαιά Διαθήκη: «Έσται ψυχ ατο νδεδεμένη ν δεσμ τς ζως» (Α΄ Βασιλειών, 25,29)!..

 

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ: Το 1975, ζώντος ακόμη του Μπεναρόγια, κυκλοφόρησε η αυτοβιογραφία του με τίτλο… «Η πρώτη σταδιοδρομία του Ελληνικού Προλεταριάτου», που είχε πρωτοδημοσιευθεί σε συνέχειες το 1931, στην εφημερίδα «Ταχυδρόμος» της Θεσσαλονίκης. Εκεί, μεταξύ των άλλων προδοτικών δράσεων του ΚΚΕ, ο Μπεναρόγιας παραδέχεται (σελίς 157) αυτό που βροντοφωνάζουμε χρόνια εμείς οι Πατριώτες: Ότι οι αντιπολεμικοί Κομμουνιστικοί Πυρήνες που είχαν φιαχτεί το 1921-22 από κουκουέδες στρατιώτες μέσα στον Μαχόμενο Ελληνικό Στρατό, οδήγησαν στην Ήττα των Ελλήνων, με αποτέλεσμα την Μικρασιατική Καταστροφή: «Η απεργία του Στρατού στο μέτωπο έλυσε τη Μικρασιατική τραγωδία», γράφει επί λέξει ο Εβραίος ιδρυτής του ΚΚΕ  στα απομνημονεύματά του…

Δημοσιεύθηκε στον «Στόχο» την Πέμπτη 6 Μαΐου 2021

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...