ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Μαΐου 2021

ΕΚΑΨΑΝ ΤΟΝ ΙΟΥΔΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ. ΣΤΗΝ ΧΙΟ, ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΕΚΑΨΑΝ ΟΜΟΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΙΟΥΔΑ ΜΗΤΑΡΑΚΗ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014. Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΟΡΟΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΜΗΤΑΡΑΚΗ.






 Ο  ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ΛΑΟΥ ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΣΑΝ ΙΟΥΔΑΣ ΙΣΚΑΡΙΩΤΗΣ.


Στο χωριό της Χίου Θολό Ποτάμι παρέδωσαν στην πυρά ως Ιούδα, τον Βουλευτή Χίου και Υπουργό, Ν. Μηταράκη. Έτσι επέλεξαν για να διαμαρτυρηθούν οι Θολοποταμούσοι για τις επιλογές του Ν. Μηταράκη στον μεθοδικό ισλαμικό λαθροεποικισμό. 

 

Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι το Θολό Ποτάμι είναι ένα χωριό που η Ν.Δ. λαμβάνει πολύ υψηλά ποσοστά παραδοσιακά και το οποίο δεν έχει επηρεαστεί ακόμη  άμεσα  από τους ισλαμιστές πράκτορες. Επιπρόσθετα βρίσκεται πολύ μακριά από την τοποθεσία που προκρίνει ο κ. Μηταράκης για νέα μουσουλμανική πόλη  στην Χίο. 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ




ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ. «Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ. Mitarachi ή Μηταράκης». ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΟΡΟΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – ΜΗΤΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ. ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΟΡΟΣ – ΜΗΤΑΡΑΚΗ;



ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

 

Η "ΕΙΔΥΛΛΙΑΚΗ" ΖΩΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΕΠΟΧΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ, ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΞΥΜΝΟΥΝ.

 

«ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΕ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ».







3 σχόλια:

  1. Ο ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
    Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου είχε επιχειρήσει και άλλοτε να διαγράψει τα εγκλήματα του οθωμανικού παρελθόντος της Τουρκίας. «Το ζήτημα είχε τεθεί στον Ευάγγελο Βενιζέλο όταν ήταν υπουργός Εξωτερικών και, το χειρότερο, είχε σχεδόν επέλθει συμφωνία», τονίζεται και υπενθυμίζεται ότι επιχειρήθηκε να περάσει στον αντιρατσιστικό νόμο η ποινικοποίηση των αναφορών στη σφαγή του ποντιακού ελληνισμού.

    Η Άγκυρα διά της διπλωματίας της είχε μάλιστα εμφανιστεί ενοχλημένη για την αργοπορία στη διευθέτηση του ζητήματος, εξηγώντας ότι το τουρκικό κράτος είναι συνέχεια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, ένα επιχείρημα που χρησιμοποιείται κατά το δοκούν, καθώς άλλοτε η Τουρκία είναι ένα «νέο» κράτος, μόλις 100 ετών.

    Τότε, αναφέρει η Εστία, τα τουρκικά σχέδια προσέκρουσαν στον Αντώνη Σαμαρά και σε μερίδα βουλευτών της ΝΔ. Το ζήτημα είχε κινήσει ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης (και ποντιακής καταγωγής) Σάββας Αναστασιάδης, που κατάφερε να συσπειρώσει 40 συναδέλφους του προκειμένου να μην μπει στο νόμο του κράτους η τουρκική απαίτηση.

    Η εφημερίδα σχολιάζει ότι η τουρκική επιμονή –και τώρα με τον Νίκο Δένδια– εδράζεται στην ανάγκη να ξεπεραστεί το εγκληματικό παρελθόν διά της αποδοχής των πράξεων είτε του οθωμανικού είτε του τουρκικού κράτους, και όχι διά της συγγνώμης. Με αυτόν τον τρόπο η τριάδα των γενοκτονιών των χριστιανικών πληθυσμών (Ελλήνων, Αρμενίων, Ασσυρίων), επιχειρείται να υποβιβαστεί σε απλό ιστορικό γεγονός.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΑΥΤΗ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΔΙΩΓΜΕΝΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΗ.

    Σήμερα η πατρίδα μας χάνεται, τόσο δημογραφικά όσο και πνευματικά. Πόσοι νέοι νομίζετε ότι διαβάζουν τα διπλανά άρθρα; 5 χιλιάδες; 10 χιλιάδες; Οι υπόλοιποι νέοι απεθνικοποιήθηκαν τελείως. Άλλοι μετατράπηκαν ήδη σε κάτι άλλο, (μη έλληνες), άλλοι έγιναν ομοφυλόφιλοι, άλλοι ξενιτεύτηκαν.
    Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΒΑΝΑΥΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ.
    ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΓΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΜΟΝΙΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΕΣ ΡΑΤΣΕΣ.
    Η αγαπημένη μας πατρίδα είναι πλέον μία χαμένη υπόθεση.
    Η λεγόμενη Ενωμένη Ευρώπη τελικά δεν ήταν παρά μία καλά σχεδιασμένη επιχείρηση για την εξόντωση των λαών της. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο αυτό γίνεται φανερό, (διαβάστε και την τελευταία ομιλία του Ούγγρου πρωθυπουργού Ουρμπάν, που καταγγέλλει ανοιχτά το ίδιο ακριβώς).
    Στην αρχή όλοι θεωρούσαμε το σχέδιο Καλλέργη σαν ουτοπικό. Λέγαμε ότι αποκλείεται να εφαρμοστεί, θα υπάρξουν αντιδράσεις από τους ευρωπαϊκούς λαούς. Τώρα κοιτάξτε γύρω σας με ανοιχτά τα μάτια. Το σχέδιο υλοποιείται με ταχύτατους ρυθμούς από τους οικονομικούς και πολιτικούς αφέντες μας. Προσέξτε και ποιοι είναι οι εντεταλμένοι, που διαλέχτηκαν από την οικονομική ολιγαρχία, για να το εφαρμόσουν. Και όλοι αυτοί το ομολόγησαν με καθαρά λόγια, (υπάρχουν ξεκάθαρα κείμενά τους). Κλίντον, Κάμερον, Μέρκελ, Σαρκοζί, Τσίπρας, Σαμαράς, Μητσοτάκης, Όλοι αυτοί βέβαια έχουν και από μία φλέβα από το γνωστό γένος. Πιθανόν να έρθουν και άλλοι, πιο προωθημένοι. Οι θρησκευτικοί ηγέτες της Ευρώπης είναι και αυτοί στο κόλπο και ωθούν προς τα εκεί.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Θεόδωρος Κατσανέβας νοσηλεύεται διασωληνωμένος στο Σισμανόγλειο.

    Ο πρώην βουλευτής είχε βρεθεί θετικός στον κορονοϊό στις 19 Απριλίου, έχοντας κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer πέντε ημέρες νωρίτερα.
    «Θέλω να ενημερώσω τους φίλους μου ότι, από την Δευτέρα 19 Απριλίου έχω διαγνωστεί με Covid-19 και παραμένω σε απομόνωση στο σπίτι με ήπια συμπτώματα. Δεν σταμάτησα να εργάζομαι αλλά με χαλαρότερους ρυθμούς. Την Τρίτη 20/4 το πρωί 11 μμ. και 6-8 μμ. τo απόγευμα όπως κάθε Τρίτη, συμμετείχα στο τακτικό σεμινάριο επαγγελματικού προσανατολισμού που έχω την ευθύνη υπό την αιγίδα του Πανεπιστημίου Πειραιώς, με εισηγητή αυτή τη φορά τον διαπρεπή καθηγητή ανθρωπίνων πόρων του Πανεπιστημίου μας και φίλο Λεωνίδα Χυτήρη.
    Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο Κορωναίος αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ισως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα.

    Είμαι αισιόδοξος και αυτό συνιστώ σε όλες και όλους, με την παραίνεση να κάνουν όλοι το εμβόλιο και τα τεστ. Οι όποιες ελαχιστότατα πιθανές παρενέργειες από εμβόλια, είναι ασυγκρίτως ελάχιστες σε σχέση με τους κινδύνους της μάστιγας του Covid. Και το λέω εγώ από παράδοση αντισυστημικός, γιατί δεν νομίζω ότι υπάρχουν κάποιες σκοτεινές δυνάμεις που κρύβονται πίσω από την πανδημία, ανεξάρτητα από το γεγονός ότι ορισμένες πολυεθνικές εταιρείες πλουτίζουν. Αυτό είναι το λιγότερο αναγκαίο κακό, σε μια εποχή που πολύ πλουτίζουν με μύριους όσους τρόπους και η χώρα μας υποφέρει από πολλές κυρίως οικονομικές πληγές. Εκεί, όπως και στα εθνικά θέματα και στο μεταναστευτικό, βρίσκεται το κύριο πρόβλημά μας και εκεί πρέπει να εστιάζουμε την προσοχή και την εθνική μας εγρήγορση.

    Πέρα από όλα αυτά, οφείλουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο και να χαμογελάμε στο μέλλον, με την ελπίδα ότι το χαμόγελο αυτό, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλές φορές, μπορεί να επιστρέψει πίσω σε εμάς», είχε γράψει στο Facebook ο 74χρονος καθηγητής.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...