ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Μαΐου 2021

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ TOY ΙΣΡΑΗΛ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «ΕΞΩ ΟΙ ΝΕΓΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ».

 

ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ 25-35% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ.

 


ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ NETANIAXOY: «Τα έθνη σέβονται την ηθική μέχρι ένα γνωστό όριο και σέβονται την ισχύ πολύ περισσότερο».

 

Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΒΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, Ο ΑΝΤΙ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΑΣ.

 

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: «ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ». Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΜΟΣΕ ΦΑΪΓΚΛΙΝ: «Ο ΧΙΤΛΕΡ ΗΤΑΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΙΔΙΟΦΥΪΑ. Ο ναζισμός χάρισε στη Γερμανία υποδειγματικό σύστημα δικαιοσύνης και δημόσιας τάξης».


ΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ "ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ.  

 
Το κεντροδεξιό κόμμα Likud του πρωθυπουργού Benjamin Netanyahu στην προεκλογική του εκστρατεία για τις δημοτικές εκλογές του Τελ Αβίβ χρησιμοποιεί μια αφίσα που δείχνει από την μία πλευρά μαύρους που κυματίζουν την σημαία της Ερυθραίας και από την άλλη τη σημαία με το αστέρι του Δαβίδ με τις λέξεις "Είμαστε ή εμείς ή αυτοί: Πόλη των εισβολέων εναντίον Εβραϊκής Πόλης" - μια εικόνα και ένα σύνθημα το οποίο, αν είχε χρησιμοποιηθεί από κάποιο δεξιό ή πατριωτικό κόμμα στην Ευρώπη ή οπουδήποτε αλλού, θα είχε ξεσηκώσει «θύελλα αντιδράσεων» και θα μιλούσαν όλοι για «ρατσιστικό παραλήρημα»...


Σύμφωνα με άρθρο της Jerusalem Post, οι αφίσες τοποθετήθηκαν από την τοπική οργάνωση του Λικούντ του Τελ Αβίβ στο νότιο Τελ Αβίβ λόγω των προγραμματισμένων δημοτικών εκλογών της 30ής Οκτωβρίου.

Η αφίσα χωρίζεται στη μέση, το μισό με μια εικόνα Αφρικανών που κυματίζουν την σημαία της Ερυθραίας πάνω από τις λέξεις "πόλη εισβολέων" και το άλλο μισό με την ισραηλινή σημαία κάτω από τις λέξεις "εβραϊκή πόλη".


Μια άλλη αφίσα που χρησιμοποιείται δείχνει έναν Παλαιστίνιο να κρατά τη σημαία του πάνω από τις λέξεις "το Ισλαμικό Κίνημα στη Γιάφα" έρχεται σε αντίθεση με την ίδια εικόνα της σημαίας του Ισραήλ και το σύνθημα "Εβραϊκή πόλη".

Στο κάτω μέρος και στις δύο αφίσες υπάρχουν οι λέξεις "Μόνο το Likud, η Δεξιά του Tελ Αβίβ".


Η τοπική οργάνωση του Likud στο Τελ Αβίβ έχει επικεφαλής τον Αντιδήμαρχο του Τελ Αβίβ, Arnon Giladi, ο οποίος δήλωσε στην Jerusalem Post ότι οι αφίσες δεν είναι «ρατσιστικές».

"Είμαι τρίτης γενιάς κάτοικος του Τελ Αβίβ. Τα εγγόνια μου είναι πέμπτης γενιάς. Ολόκληρες γειτονιές έχουν καταληφθεί από παράνομους εισβολείς ... Ζητούμε την απέλαση όλων όσων ήρθαν παράνομα και να τους στείλουμε πίσω στις πατρίδες τους. Εμείς στο Likud προσπαθούμε να διατηρήσουμε τον εβραϊκό σιωνιστικό χαρακτήρα της πόλης αυτής. Τι είναι λάθος ή ρατσιστικό με αυτό;"

Στην Δύση, τα liberal "προοδευτικά" και τα ελεγχόμενα από το εβραϊκό λόμπι μέσα μαζικής ενημέρωσης, φυσικά, σιωπούν για την εκστρατεία του Likud, παρά το γεγονός ότι αυτή εμφανίζεται ευρέως στα ισραηλινά μέσα μαζικής ενημέρωσης.


Αν όμως σε οποιοδήποτε μέρος οπουδήποτε αλλού στον κόσμο κάποιο κόμμα είχε τολμήσει να τοποθετήσει αφίσες με παρόμοιο σύνθημα και εικόνα, αυτά τα ίδια μέσα ενημέρωσης θα φώναζαν για "ρατσισμό" μπορεί και για "ναζί" και θα ζητούσαν να ληφθούν άμεσα μέτρα να σταματήσει κάθε τέτοιου είδους εκστρατεία, να συλληφθούν οι δράστες και να δικαστούν για "ρατσιστικό μίσος". 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...