ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Μαΐου 2021

ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019; ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΨΕΥΔΟΠΟΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΠΕΒΑΛΕ Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ;

 

Ο Ζ.Π. ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΗΚΕ (ΜΕΡΙΚΩΣ) ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ: PRONEWS ΤΗΣ 10.06.2019. «Ονόματα εκπλήξεις στα ψηφοδέλτια του Λαϊκού Συνδέσμου: Άνοιγμα στον ευρύτερο χώρο της δεξιάς-κεντροδεξιάς». 

 

ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ΠΡΕΠΕΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ. ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗ. Ο ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΗΣ, Ο ΤΥΦΛΟΣΟΥΡΤΗΣ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΑ ΝΤΑ ΒΙΝΤΣΙ (ΚΩΔΙΚΑΣ "ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ") ΠΑΡΑΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΥΠΙΚΟ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".

 

Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΠΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ».

 

ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΖΗΝΩΝΟΣ ΠΑΠΑΖΑΧΟΥ ΣΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ.

 

9 ΜΑΪΟΥ 2021: Η ΠΡΩΤΗ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ. 

 


                 



Ο  ΛΑΪΚΟΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  αγκάλιασε και στέγασε το κομμάτι των Ελλήνων, που δεν άντεχαν να βλέπουν άλλο την Πατρίδα τους υπόδουλη. Ο  ΛΑΪΚΟΣ  ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ  χρειάζεται  στην  σημερινή  νεοελληνική  κοινωνία.  Ακόμη  και  αν  δεν  υπήρχε,  οι  Έλληνες  έπρεπε  να  τον  εφεύρουν.  Όντως  ο  Λαϊκός  Σύνδεσμος  «ήταν  ένα ποτάμι από αρετές, που δεν κατάφεραν να το στερέψουν».
 Και  όπως κάθε  αυθεντική  εθνική κίνηση, πολεμήθηκε βρώμικα,  λυσσαλέα,  πούστικα,  ρουφιάνικα.  


Χτυπιέται ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ  ΣΗΜΕΡΑ  λυσσαλέα, παρά την πολυδιαφημισμένη πτώση του και την προσδοκώμενη πλήρη κατάρρευσή  του.  Αυτό  σημαίνει ότι τον  φοβούνται πολύ.  Φοβούνται  βέβαια  όχι  το  κόμμα.  Φοβούνται  τον  κόσμο του  Λαϊκού  Συνδέσμου,  τους  συνειδητοποιημένους  Έλληνες.  Φοβούνται ότι ο αμιγής σταθερός  εκλογικός του  πυρήνας, πιστός στην απέχθειά του στους διεφθαρμένους  και  ξεπουλημένους,  λόγω γνώσεως της ιστορικής πραγματικότητος και κατοχής στοιχειωδών  λογικών  κριτηρίων, θα ξαναψηφίσει, και ακόμη χειρότερα, θα  ξαναγεννήσει  ανάλογα  κινήματα, μέσα από τις πιθανές στάχτες της Χρυσής Αυγής.

Ο  Λαϊκός  Σύνδεσμος  δεν  κατάφερε  να  ανατρέψει  και  να  φέρει  τούμπα  μια  πολιτική  σαπίλα  50  ετών. Ίσως  έκανε  λάθη,  ίσως  δεν  είχε  τα  κότσια.  Πάντως  από  το  2012  ο  Λαϊκός  Σύνδεσμος  κατατρόμαξε  όλο  το  κατεστημένο,  χέστηκαν  όλοι  επάνω  τους  γιατί  φοβήθηκαν,  ότι  θα  τους  πάρουν  την  κουτάλα. 
Όλοι  θυμόμαστε  την εβραΐλα της Νέας Υόρκης και των Βρυξελλών  που  ούρλιαζε: «Βάλτε τους φυλακή, τι καθόσαστε;».  Όλοι  θυμόμαστε  πότε  ήρθαν  οι Χάρις και  οι  Λόντερ να σπρώξουν τον αλήτη-προδότη-Σαμαρά να συλλάβει ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝ  ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ  ΑΡΘΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ.   
Ο στόχος όμως σήμερα  αυτών των ρουφιάνων, αυτός  καθαυτός,  δεν είναι φυσικά η  Χρυσή Αυγή.  Είναι  η πλήρης εξάλειψη της αυτοπεποίθησης του Έλληνα  Πατριώτη,   ο πλήρης αποπροσανατολισμός του αρχικού του στόχου, μέσω της αποδόμησης του πρώτου πολιτικού  φορέα που κατάφερε να τον ενώσει.
Αναγνωρίζουμε  ότι  τα κόμματα είναι απλά οχήματα για την σωτηρία  της  Πατρίδας.   Αν αυτά  δεν ανταποκρίνονται,  τα πηγαίνεις στο συνεργείο κι αν δεν επιδιορθώνονται τα πετάς και κατασκευάζεις άλλα.

Μπορεί  ο  Μιχαλολιάκος  να  μην  διαθέτει  την  στόφα  του  «πολιτικού».  Μπορεί  να  είναι  υπερβολικά  μονοκόμματος.  Ίσως  δεν  θέλει  ή  δεν  μπορεί  να  «ελίσσεται».  Ίσως  δεν  διαθέτει  «διπλωματία»,  την  «περίτεχνη όψη  της ανανδρίας».  Και  βέβαια  είναι  ανίκανος  να  κάνει  «κωλοτούμπες»,  πράγμα  που  τον  καθιστά  πολύ  τρωτό  στην  πανίδα των  ανθρωποφάγων  υαινών,  στον  βρωμερό  ζωμό  βακτηριδιακής  καλλιέργειας,  που  αποκαλείται  «ελληνική»  πολιτική  κονίστρα.   Άλλα  είναι  τα  προτερήματά  του.      
 
Δεδομένων  των  περιστάσεων  σήμερα,  αν  κάποιος  δεν  είναι  βολεμένο  κομματόσκυλο,  διαθέτει  στοιχειώδη  κοινή  πολιτική  λογική    και  δεν  είναι   διεστραμμένος  ψυχικά,  δεν έχει κάτι άλλο να ψηφίσει εκτός από  ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ.  Είναι  το  μόνο  κόμμα  που  φοβούνται,  γιατί  δεν  μπόρεσαν  ακόμη  να  το  ελέγξουν.
Βέβαια  το  μόνιμο  πρόβλημα του καθεστώτος, δεν είναι η Χρυσή Αυγή, αλλά οι άνθρωποι που αφύπνισε και επιμένουν να μείνουν ζωντανοί και παρόντες στην πολιτική αρένα.
Αυτούς - εμάς – φοβούνται.
Αλλά,  δυστυχώς  γι  αυτούς,  θα μας  βρίσκουν  συνέχεια  μπροστά τους.

ΔΕΝ  ΜΠΟΡΕΙ  ΝΑ  ΑΛΗΘΕΥΕΙ  Η  ΠΑΡΑΚΑΤΩ   ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.
Η  πρέσβης  του  Ισραήλ  απαίτησε   από  τον  αρχιεπίσκοπο  Ιερώνυμο  να  «τακτοποιήσει»  την  ΧΡΥΣΗ  ΑΥΓΗ,  αλλιώς  θα  επέμβει  η  Μοσάντ  να  πάρει κεφάλια.  Ο  Ιερώνυμος  τα  είπε  στον  μητροπολίτη  Ν.  Ιωνίας – Ν. Φιλαδέλφειας  Γαβριήλ  και  έτσι  έφτασαν  στα  αυτιά  του  Μιχαλολιάκου,  που  χαμήλωσε  (από  φόβο;)  τους  τόνους  του  κόμματός  του.


«Τα κόλπα της Ολιγαρχίας, των Γκαλοπατζήδων και των τηλε-Παπαγάλων».
Ένα  άρθρο  του Σπύρου Χατζάρα.

Στην Εθνική Δημοσκόπηση με Κάλπη που έγινε στις 26 Μαΐου η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έλαβε 1.873.137 ψήφους και το ποσοστό της διαμορφώθηκε στο 33,12% . Ο ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ έλαβε 1.343.595 Και το ποσοστό του διαμορφώθηκε σε 23,75% .
Μετά την προκήρυξη των εκλογών εμφανίστηκαν τρείς «μαϊμού» «δημοσκοπήσεις» για να δημιουργήσουν κλίμα και οι «διαρροές» της Βασιλίσσης Σοφίας 91.
Η δημοσκόπηση της MRB κατέβασε την ΝΔ από το 33,12% στο 31,3% και κράτησε τον ΣΥΡΙΖΑ σταθερό στο 23,7% οπότε ανακοίνωσε ότι η διαφορά «διαμορφώνεται» στο 7,6%.
Η δημοσκόπηση της Pulse κράτησε τη ΝΔ σταθερή στο 33,5%, και ανέβασε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 25,5%, και ανακοίνωσε προβάδισμα 8 μονάδων για τη Νέα Δημοκρατία.
Η εταιρεία MARC για την εφημερίδα «Πρώτο Ψέμα» με δείγμα 1115 ατόμων πανελλαδικά, έδωσε στην πρόθεση ψήφου στη Νέα Δημοκρατία 34,4% αλλά φούσκωσε τον ΣΥΡΙΖΑ στο 24,6% και βρήκε διαφορά 9,8 μονάδων.
Απλές ταχυδακτυλουργίες.
Οι γκαλοπατζήδες χρησιμοποιούν τους αναποφάσιστους ως «φύλο συκής» για να κρύψουν την προφανή απόπειρα επηρεασμού της Κοινής Γνώμης υπέρ του δικομματισμού.
Οι επιθυμίες της Αμερικανικής Πρεσβείας είναι ο Κούλης να πάρει 4-6 μονάδες πάνω από τις ευρωεκλογές και ο ΣΥΡΙΖΑ να κινηθεί μεταξύ 25% και 27%. Δηλαδή, ο δικομματισμός να συγκεντρώσει από 62% μέχρι 66%. Και αυτή είναι η εκτίμηση των τηλε-Ρουφιανοπαπαγάλων.
Ο σύντροφος Πάιατ, είναι έντονα δυσαρεστημένος με τον Κυρ Βασίλη που δεν τον άκουσε για τη συμφωνία των Πρεσπών και θέλει να τον βγάλει από τη Βουλή, καθώς επίσης και με την Φώφη. Για το λόγο αυτό η Πρεσβεία δεν της δίνει πάνω από 4,5%. και προβλέπει οτι το βράδυ των εκλογών Σημίτης και Βενιζέλος θα ζητήσουν την παραίτηση της Φώφης.
Αντίθετα , ο σύντροφος Τζέφρι είναι ενθουσιασμένος με τον Μπαρούχ από την Συναγωγή των Χανίων και με την Δανάη, οπότε οι γκαλοπατζήδεςε λένε ότι «δεν αποτελεί έκπληξη το ότι ο Μπαρουχάκης είναι πολύ πιθανό να καταφέρει να μπει στην ελληνική βουλή. Και «εμπιστευτικά» διαρρέουν ποσοστά από 8% μέχρι και 12%.
Η αμερικανική πρεσβεία έχει ρίξει άσπρη πετσέτα με την Χρυσή Αυγή και λένε πλέον ότι «έχει πιθανότητες να αντέξει» και της δίνουν ποσοστά κοντά στο 4,5-5%. Αντίθετα δεν επιθυμούν την είσοδο της «Ελληνικής Λύσης» και διαδίδουν ότι «από-συσπειρώνεται» και βάζουν την Τσαρλαμπά να έχει ανησυχίες για τους… «ΝΑΖΙ».
Βρισκόμαστε 22 ημέρες προ των εκλογών και είναι σαφές σε όλους ότι η ΝΔ «έχει ρεύμα» ενώ ο Αλιέκσι «αποσυσπειρώνεται».
Το προφανές είναι ότι η ΝΔ είναι κοντά στο 34-35% και ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κάτω από το 23%. Η διαφορά τους είναι ήδη πάνω από 12 μονάδες και αυξάνεται , αλλά ο δικομματισμός είναι στο 56-57%, δηλαδή κάτω από το 60% και αυτό στενοχωρεί την Βασιλίσσης Σοφίας 91. Αν δεν αυξηθεί η ψευτοπόλωση μεταξύ Αλιέκσι και Κούλις, και αν υπερβούν το 40% τα άλλα κόμματα , τότε η σύνθεση της Βουλής θα είναι «πολυκομματική», και είναι πολύ πιθανό να μην βγαίνουν τα κουκιά της αυτοδυναμίας, ιδίως αν μπει στην Βουλή τελικά, ο Κυρ Βασίλης.



Άρθρο του Λευτέρη Πανούση

Τον τελευταίο καιρό γίνεται χαμός με διάφορα άρθρα, κείμενα, προφητείες, μαντείες και εικασίες, για το πόσο κακό πράγμα είναι η Χρυσή Αυγή και για το τι τέρατα είναι γενικώς οι χρυσαυγίτες.
Κι εντάξει...

Το ξέραμε ότι το καθεστώς που έχει αναλάβει εργολαβικά τη γενοκτονία των Ελλήνων τρέμει και σκιάζεται τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ωστόσο για πρώτη φορά στην ιστορία των χρυσαυγιάδων, διαπιστώνω ότι τα πυρά δεν εξαπολύονται μοναχά από καθεστωτικά μέσα, αλλά [προπαντός] από τον λεγόμενο εθνικιστικό/πατριωτικό χώρο. Και μάλιστα από ιστολόγια και ιστοσελίδες, που το κοινό τους αποτελείται κυρίως από αντινεοταξίτες, αντιμεταναστολάγνους, αντιϊσλαμιστές και αντιευρωπαϊστές αναγνώστες.
Που τυγχάνει οι απόψεις τους, να συμπίπτουν με τις απόψεις των χρυσαυγιτών.

Γιατί λοιπόν αυτός ο λυσσαλέος πόλεμος;
Και γιατί τώρα;

Αν θέλετε τη γνώμη μου, η εξήγησις είναι απλή. Γιατί τώρα φαίνεται να μειώνονται τα εκλογικά ποσοστά της Χρυσής Αυγής και φυσικά τώρα πλησιάζουν οι βουλευτικές εκλογές.
Κι επειδή η φύσις απεχθάνεται το κενό, προφανώς το κενό που αφήνει η εκλογική κάμψη του Λαϊκού Συνδέσμου, κάποιοι άλλοι εθνικιστές ή "εθνικιστές", είναι έτοιμοι να το καλύψουν. Κι όσο πιο γρήγορα τα καταφέρουν να τους αδειάζουν οι πολύ ενοχλητικοί χρυσαυγίτες την καθεστωτική γωνιά, τόσο το καλύτερο.

Προκειμένου λοιπόν να παραμερίσουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τη Χρυσή Αυγή από το προσκήνιο της πολιτικής ζωής, έχουν λυσάξει να τη χτυπάνε με χτυπήματα παντός είδους. Και κάτω από τη μέση και μετά το καμπανάκι και την ώρα της πτώσης - παντού, όπου βρίσκουν ευκαιρία και μπορούν.
Και με δεδομένο ότι όλοι οι διαιτητές είναι μιλημένοι ώστε να αδικήσουν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, όσο βρώμικος και αν είναι ο πόλεμος που δέχεται, όσο ύπουλα και αν είναι τα χτυπήματα, όσο και αν παραβιάζονται οι κανόνες του fair play και του ευ αγωνίζεσθαι, οι όψιμοι χρυσαυγιτοφάγοι [και χρυσαυγιτοφάγες] δεν δίνουν δεκάρα. Διότι, ως γνωστόν, φταίχτης θα είναι πάντα ο χρυσαυγίτης και άρα μπορούν να λέγουν και να γράφουν ότι θέλουν εκ του ασφαλούς [ή κάνω λάθος;]

Μιλάμε λοιπόν για έναν "σκοτεινό" πόλεμο, που έχει εξαπολυθεί από όλες τις μεριές. Και από αριστερά και από δεξιά και από κέντρο και από όλα τα άκρα. Έναν πόλεμο που ανακατεύει θεωρίες συνωμοσίας, καρφώματα παλιών συντρόφων, πρακτοριλίκια, σιωνιστικά πλοκάμια, ναζιστικά απολειφάδια, παγανιστές και σατανιστές, μέχρι και εξωγήινους, που λέει ο λόγος να 'ουμ' 
Δηλαδή, η Χρυσή Αυγή πρέπει να έχει την παγκόσμια πρωτοτυπία, να της επιτίθενται και από τη μεριά των άπλυτων και από τη μεριά των εθνικιστών, και από το indymedia και από τα Αττικά Νέα και οι ισλαμιστές και οι Χριστιανοί και οι ιμάμηδες και οι παπάδες!
Δεν πρέπει να υπάρχει άλλο πολιτικό κίνημα σε τουτον τον ντουνιά, που να τραβάει το μίσος πάντων, ακόμα κι εκείνων που υποτίθεται ότι πρεσβεύουν περίπου τα ίδια στον ιδεολογικό τομέα.
Και για να καταλάβετε τι λέγω, μπείτε σε ένα νεοναζιστικό ιστολόγιο, όπως λόγου χάριν το πολύ ενδιαφέρον "Ο Μαύρος Κρίνος" να ιδείτε το τι σούρνει στη Χρυσή Αυγή. Τα ίδια, όσα θα διαβάσετε να την κατηγορούν και οι "Jail Golden Dawn" και τα ιστολόγια της ροζοκόκκινης συμμορίας, τα πάντα όλα!

Από ναζήδες, μέχρι τροτσκιτζήδες, ο κοινός εχθρός τους είναι ένας. 
Η Χρυσή Αυγή!
Ε λοιπόν, αδέρφια μου αυτό από μόνο του, αρκεί για να με πείσει ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ. Δεν μπορεί ένα μικρό σχετικά σε εκλογική επιρροή πολιτικό κίνημα, να στήνεται στα έξη βήματα, σχεδόν από όλους/ες όσοι/ες διαχειρίζονται ένα κανάλι, ένα πληκτρολόγιο ή έστω έναν πάγκο στις λαϊκές της προπαγάνδας .
Ήμαρτον... 

Και δεν κατηγορούν τον Λαϊκό Σύνδεσμο, ούτε για τα λάθη της πολιτικής του [που είναι πολλά] ούτε για τα σκοτεινά σημεία της ιδεολογίας του, ούτε για τα κραυγαλέα κενά των πολιτικοοικονομικών προγραμμάτων του [που είναι άφθονα]
Όχι!
Οι κατηγορίες που εξαπολύουν εκ δεξιών, εξ αριστερών, κατάκεντρα, επίκεντρα και περίκεντρα, είναι σχεδόν πάντα οι ίδιες. Λες και ο ένας τους αντιγραφει τον άλλον.
Οι κατηγορίες κατά του Λαϊκού συνδέσμου, έχουν σχεδόν πάντα έναν στόχο.
Τον Αρχηγό του και την ιδρυτική του ομάδα.

Και αναμασούν τα γνωστά και μη εξαιρετέα.
Τι έγραφε ο κ. Μιχαλολιάκος στα πρώτα τεύχη της Χρυσής Αυγής, πως φωτογραφήθηκε ο κ. Παππάς όταν ακόμα φορούσε κοντά παντελονάκια, πως χαιρέταγαν ναζιστικά όταν ήσαν στο νηπιαγωγείο, πως έτρωγαν σπανακόρυζο [αγαπημένο φαγητό του Χιτλερ] όταν πήγαιναν εκδρομές με το δημοτικό, πως έκλαναν όταν φορούσαν στολές των ες-ες, πως έκαναν το ένα και πως έκαναν το άλλο.
Πραγματικά έχω βαρεθεί να βλέπω και να ακούω βαρύγδουπα κατηγορητήρια κατά της Χρυσής Αυγής, από το 2012  μέχρι σήμερα, που μας δείχνουν τις ίδιες ξεθωριασμένες φωτογραφίες και τα ίδια αναμασημένα κείμενα.

Ωστόσο όλα αυτά είναι γνωστά στο πόπολο, εδώ και χρόνια. Και οι άνθρωποι που είχαν ψηφίσει Χρυσή Αυγή και το 2012 [και τις 2 φορές] και το 2014 [ευρωεκλογες] και το 2015, τα ήξεραν και τα ξερουν.
Πολιτικά δηλαδη το ζήτημα έχει κριθεί.

Όπως [και σωστά] έχει κριθεί και το ζήτημα του κ. Βορίδη, που στα νιάτα του κυκλοφορούσε με κάτι τσεκούρια [και είχε αναλάβει και την ηγεσία του τότε εθνικιστικού κνήματος, με εντολή του φυλακισμένου Γ. Παπαδόπουλου]
Λοιπόν;
Όπως οι ψηφοφοροι του ΛΑΟΣ και της Νέας Δημοκρατίας, αποενοχοποίησαν τον κ. Βορίδη [και άλλους] για κάποιες ακρότητες της νιότης, έτσι αποενοχοποίησαν τον κ. Μιχαλολιάκο και τους συν αυτώ.
Και ψήφισαν Χρυσή Αυγή, επειδή προέκριναν το παρόν της πολιτικό πρόταγμα και το όραμα της για το μέλλον. Κι ας λυσάνε οι κατήγοροι της, για το παρελθόν της.

Άμα ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να αποενοχοποιηθεί ποτέ ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου, επειδή στα νιάτα του ήταν τροτσκιστής [κι έφερε στην Ελλάδα και τον Πάμπλο, για όσους γνωρίζουν...]
Να μη πω και άλλα, για κάτι γαλάζιους Κένταυρους και για άλλα κόκκινα παιδιά από το αντίθετο στρατόπεδο, που βαρύνονται με σταλινικά, με τροτσικιστικά, με φασιστικά, με παγανιστικά, μασονικά και άλλα πονηρά παρελθόντα.
Πότε δηλαδή μια σειρά από νεανικά ατοπήματα ή από νεανικές ενθουσιώδεις υπερβολές, πρέπει ντε και καλά να γίνονται ανεξίτηλο σημάδι, σαν το σημάδι του Κάιν, που απαγορεύουν οποιαδήποτε πολιτική καρριέρα στη συνέχεια;
Κι εγώ δηλαδή, που στα νιατα μου είχα διπλό φάκελλο στο σπουδαστικό της ασφάλειας, έναν ως αναρχικός [γιατί διάβαζα Προυντόν] και έναν άλλον ως φασίστας [γιατί διάβαζα Έζρα Πάουντ] θα έπρεπε να είχα κλειστεί στο φρενοκομείο, εφ όρου ζωής.
Tragik, ρε χρυσαυγιτοφάγοι/ες μου...

Και δεν λέω ρε παιδιά, να μην γίνεται κριτική στην ηγεσία του οποιουδήποτε κόμματος.
Εγώ είμαι από τους πρώτους, που όταν δω το στραβό,, θα βγω να το φωνάξω [για αυτό σήμερα οι περισσότεροι χρυσαυγίτες με έχουνε χεσμένο]
Άσε που το έχω γράψει ξανά και ξανά...
Αν θες να καμεις καλο στο κίνημα που πιστεύεις, τότε ξέχνα τα γλειψίματα, ξέχνα τις κολακείες, ξέχνα τις μαλαγανιές και μίλα τη βαριά αλλά τίμια γλώσσα του στρατιώτη.
Κύριοι εδώ, εδώ κι εκεί κάναμε λάθος!
Ξεκάθαρα πράγματα.

Ώστε να διορθώσεις το λάθος, για να μην σου βγει στην επόμενη.

Πράγμα το οποίο αποφεύγουν οι χρυσαυγίτες, όπως ο διάολος το λιβάνι. Και επαναπαύονται στις ψευδαισθήσεις τους ότι τάχα μου,  "όλα καλά κι όλα ωραία - εμείς συνεχίζουμε τον αγώνα".
Αλλά όταν θα έρθει η ωρα να μην μπουμε ουτε στη βουλη, θα αναρωτιουνται τι μας εφταιξε...
Γιατί με τα "όλα καλά" και "είμαστε πιστοί στρατιώτες" και τα "ζήτω η νίκη", σας το λέω αδέρφια μου συναγωνιστές, θα πιάσουμε πάτο και θα νομίζουμε ότι νικήσαμε κιόλας!
Εξόν και αν μας αρέσει να γίνουμε το ΚΚΕ της δεξιάς όχθης και ότι κι αν παθαίνουμε, να φωνάζουμε: "Ζήτω το Κόμμα!"
Ελπίζω να μην δω τέτοια κατάντια στο νεοεθνικιστικό κίονημα... 

Όχι, λοιπόν
Και κριτική να γίνεται και σκληρή κριτική, αν θέλετε αλλά κριτική. Όχι τρικλοποδιές, Ούτε πουστιές.
Και φυσικά η κριτική να αφορά την σημερνή πολιτική δράση του Λαϊκού Συνδέσμου και τα σημερινά ιδεολογικά του προτάγματα. Όχι το πως έκλανε ο κ. Μιχαλολιάκος, όταν φοιτούσε στο Μαθηματικό Αθηνών [με καθηγητες τον Ανδρεαδάκη και τον Νεγρεπόντη...]
Και το να βλέπω σήμερα να αναμασιούνται οι γνωστές κατηγορίες κατά της ηγεσίας  του Λαϊκού Συνδέσμου και να ανασύρονται παλιά άρθρα [προσφάτως δημοσιεύθηκε ένα από το 2015, στα Αττικά Νέα!] και να επιτίθενται ταυτόχρονα και άπλυτοι και εθνικιστές, και ναζήδες και βαρουφακιανοί, συμπεραίνω ότι κάτι δεν πάει καλά.

Με άλλα λόγια, ότι κάποιοι/ες προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την πιθανή πτώση του Λαϊκού Συνδέσμου, για να γίνουν αυτοί βεζύρηδες, στη θέση του βεζύρη...




Και για να σας δώκω μίαν ιδέα του τι είδους "σκοτεινός" πόλεμος διεξάγεται αυτή τη στιγμή κατά της Χρυσής Αυγής, θα σας παραθέσω εδώ αποσπάσματα από ένα δημοσίευμα του 2015 [ναι, του 2015!] γραμμένο από κάποιον περισπούδαστο κύριο, για τον οποίο μπορεί να βρεί κανείς πολύ μυστήρια άρθρα στο διαδίκτυο [θα τα δούμε στη συνέχεια]
ΚΙ αυτό το άρθρο, που γράφτηκε κοντά μία τετραετία πριν, χρησιμοποιείται για να κατηγορηθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος, σήμερα! Και το πιο ωραίο;
Το συγκεκριμενο άρθρο είναι στην ουσία μία ιστορικη καταγραφή της πορείας του εθνικιστικού κινήματος εν Ελλάδι, από το 1974 [που περιεχει και μερικα πολυ ενδιαφεροντα ιστορικα στοιχεια]
Δηλαδή, χρησιμοποιείται άρθρο του 2015, με στοιχεία της δεκαετίας 1980-1990, για να χτυπηθεί ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, εν έτει 2019!
Και πάντα για τα ίδια θέματα και με τους ίδιους κατηγόρους. Τον [πολύ αξιόλογο] κ. Αριστοτέλη Καλέντζη, τον κ. Πλεύρη, τον Χίτλερ, τον Φρέντυ Κρούγκερ και δεν ξέρω γω ποιες άλλες ανατριχιαστικές φιγούρες του παρελθόντος.

Το συγκεκριμένο άρθρο λοιπόν ονομάζεται: "Η εξέλιξη του ακροδεξιού/φασιστικού χώρου στην Ελλάδα, μετά την πτώση της δικτατορίας των συνταγματαρχών"
Δημοσιεύθηκε το πρώτον τον Φεβρουάριο του 2015 στο μπλογκ "Δια-κοσμος" [δίδω συνδεσμούλια στο τέλος] και αναδημοσιέυθηκε προσφάτως στο ιστολόγιο Αττικά Νέα.
Συγγραφέας του είναι ο δρ Νικόλαος Λάος.

Πρόκειται για ένα καλογραμμένο κείμενο, που δίνει ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την ιστορία του ελληνικού νεοεθνικιστικού κινήματος, αν και μετά ανακατεύει θεωρίες συνωμοσίας με σιωνιστές, ισλαμιστές, μυστικούς πράκτορες και δεν συμμαζεύεται.
Θα δούμε μερικά από αυτά, όσα τουλάχιστον σχετίζονται με τη Χρυσή Αυγή, καθώς και κάποιες πληροφορίες για τον συγγραφέα του.

Ιδού λοιπον τα γνωστά και ξεθωριασμένα πλέον αποσπάσματα, με βάσει τα οποία κατηγορείται ένα σημερινό πολιτικό κίνημα...
 
Ξεπατικωνω από το μπλογκ Διά-κοσμος [άρθρο Φεβρουαρίου του 2015!]

Τα πλοκάμια του Σιωνιστοφασισμού: το νήμα που συνδέει τη Χρυσή Αυγή με το νεοσυντηρητικό καθεστώς Σαμαρά στην Ελλάδα, τον διεθνή σιωνιστοφασισμό και τα τεξανικά πετρελαϊκά συμφέροντα: Στην αυγή του 21ου αιώνα, το διεθνές σιωνιστικό λόμπι επιδιώκει να προκαλέσει μια γενικευμένη ευρωατλαντική σταυροφορία εναντίον του αραβοϊσλαμικού κόσμου, εναντίον του παλαιστινιακού εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα και εναντίον των πετρελαϊκών συμφερόντων του αραβοϊσλαμικού και του ιρανοϊσλαμικού κόσμου. Σε αυτό το πλαίσιο, οι Σιωνιστές καλλιεργούν διεθνώς την ισλαμοφοβία, χειραγωγούν τη λεγόμενη «ισλαμική τρομοκρατία», ώστε να διεγείρουν την αντιπάθεια και τον φόβο των δυτικών κοινωνιών προς τον ισλαμικό κόσμο και ακόμη συνεργάζονται, όποτε βρίσκουν σχετική ευκαιρία, με δυτικά φασιστικά/νεοναζιστικά κόμματα.

Το πρώην στέλεχος της αμερικανικής μυστικής υπηρεσίας NSA (National Security Agency), Έντουαρντ Σνόουντεν (Edward Snowden), ο οποίος το 2013 έλαβε πολιτικό άσυλο στη Ρωσία, αποκάλυψε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία βρετανικές και αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες καθώς και η ισραηλινή μυστική υπηρεσία Mossad συνεργάστηκαν από κοινού για να δημιουργήσουν το τζιχαντιστικό κίνημα «Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και τη Συρία», ISIS. Σύμφωνα με τα ντοκουμέντα που έδωσε ο Σνόουντεν, η πολιτική εθνικής ασφαλείας του Κράτους του Ισραήλ περιλαμβάνει τη δημιουργία εχθρών στα σύνορά του. Μάλιστα, ο Αμπού Μπακρ Αλ
Μπαγκνταντί έλαβε εντατική στρατιωτική εκπαίδευση για έναν ολόκληρο χρόνο στη Mossad. Επίσης, τη σχέση του Αμπού Μπακρ ΑλΜπαγκνταντί και του ISIS με ‘μαύρες επιχειρήσεις’ της CIA και του NATO επιβεβαίωσε ο βραβευμένος γεωπολιτικός αναλυτής Ουίλιαμ Ένγκνταλ (William Engdahl), σε άρθρο του που δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα του ενημερωτικού καναλιού RT στις 24 Ιουνίου 2014 (βλ. http://rt.com/opedge/168064isisterrorismusaciawar/).

Όταν λοιπόν η Χρυσή Αυγή, ως μια οργάνωση του ελληνικού παρακρατικού ακροδεξιού/φασιστικού δικτύου, επεχείρησε, μέσω ειδικών συγκυριών που ευνόησαν την εκλογική της άνοδο, να αυτονομηθεί από το ελληνικό καθεστώς που την πατρονάριζε επί δεκαετίες, η κυβέρνηση Σαμαρά, με νομικές ακροβασίες, μεθόδευσε έτσι τα πράγματα ώστε ο γενικός γραμματέας και άλλα σημαντικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, παρ’ ότι ήταν εν ενεργεία βουλευτές, να προφυλακιστούν (παρά τη συνταγματική τάξη). Έτσι, μπορούσε πλέον να ασκηθεί ένας ‘σωφρονιστικός’ εκβιασμός στην ηγεσία της Χρυσής Αυγής εκ μέρους του επισήμου καθεστώτος των Αθηνών. Παράλληλα όμως, κατά τη γνώμη σημαντικών στελεχών και συμβούλων της κυβέρνησης του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και επίσης κατά τη γνώμη σημαντικών ξένων παραγόντων, η Χρυσή Αυγή θα μπορούσε να συνεχίσει ακόμη να είναι μια χρήσιμη παρακρατική οργάνωση για το καθεστώς των Αθηνών. 


Συγκεριμένα, η Χρυσή Αυγή, εάν το το αποφασίσει, μπορεί να εξυπηρετήσει τα εξής συμφέροντα: 

(1) Η Χρυσή Αυγή μπορεί να συνεργαστεί, εντός και εκτός Βουλής, με τη Νέα Δημοκρατία για να υπονομεύσει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία και για να διευκολύνει την ομαλή επιβολή των όρων των Μνημονίων που έχουν συμφωνήσει οι κυβερνήσεις Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ με την Τρόικα. 

(2) Η Χρυσή Αυγή, καλλιεργώντας την ισλαμοφοβία και το ρατσιστικό μίσος, μπορεί να εξυπηρετήσει τα σχέδια των Σιωνιστών για την πραγματοποίηση μιας πανευρωπαϊκής Σταυροφορίας εναντίον των Μουσουλμάνων και για την εγκαθίδρυση μιας σιωνιστικής ιουδαιοχριστιανικής συμμαχίας στο πλαίσιο της σύγκρουσης των πολιτισμών. 

(3) Η Χρυσή Αυγή μπορεί, μέσω της αντιισλαμικής ατζέντας της, να υπονομεύσει αραβοϊσλαμικά πετρελαϊκά συμφέροντα και ειδικά τα σχέδια της ARAMCO για τις ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου, εξυπηρετώντας έτσι η Χρυσή Αυγή συμφέροντα ισραηλινών και τεξανικών εταιρειών ενέργειας. 

(4) Η Χρυσή Αυγή μπορεί να λειτουργήσει ως εργαλείο προώθησης της νεοσυντηρητικής ιδεολογίας στην Ελλάδα. Αυτές οι σκοτεινές, παρασκηνιακές διαστάσεις του ρόλου που μπορεί να παίξει η Χρυσή Αυγή ή ένας άλλος παρακρατικός ακροδεξιός/φασιστικός πολιτικός σχηματισμός στην Ελλάδα έγιναν ακόμη εντονότερα σαφείς από τις παρασκηνιακές διεργασίες που έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο του 2014 στην Αθήνα, προκειμένου η Χρυσή Αυγή να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα, τον οποίο πρότειναν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ώστε, με αυτόν τον τρόπο, οι Χρυσαυγίτες βουλευτές να δώσουν παράταση ζωής στην κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και να εξυπηρετήσουν σιωνιστικά και τεξανικά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα.
Δρ Νικόλαος Λάος







Για να ιδούμε λοιπόν τι έχουμε εδώ και ποια είναι τα τρομερά και φοβερά, για τα οποία καταγγέλεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος, εν έτει 2019! Και μάλιστα αναδημοσιευμένα σπό ενα ιστολόγιο που ανήκει στον ευρύτερο εθνικιστικό/πατριωτικό χώρο, όπως τα Αττικά Νέα της κ. Πόπης Σουφλή [με την οποία παρεπιπτόντως θα καθίσουμε στο ίδιο εδώλιο συγκατηγορούμενοι, τον Νοέμβριο αλλά που με έχει απειλήσει ξανά και ξανά με μηνύσεις!]

Κι αρχίζω από το τέλος.
Από τις εκτιμήσεις δηλαδή του συγγραφέα, για το πως μπορεί να φανεί χρήσιμη η Χρυσή Αυγή στα συμφέροντα της τότε κυβέρνησης [μην ξεχνάμε ότι το άρθρο γράφτηκε Φεβρουάριο του 2015]
Ο κ. Ν. Λάος κάμει λοιπόν 4 εκτιμήσεις, προκειμένου να μας προετοιμασει για την εξυπηρέτηση που θα πρόσφερε η Χρυση Αυγη στο καθεστώς...

1η εκτίμηση... [Αντιγραφω από το ανωτέρω άρθρο του Ν. Λάου]
"Η Χ.Α. θα συνεργαστεί, εντός και εκτός Βουλής, με τη Νέα Δημοκρατία για να υπονομεύσει την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ προς την εξουσία και για να διευκολύνει την ομαλή επιβολή των όρων των Μνημονίων..."

Το έκαμε αυτό η Χρυσή Αυγή;
'Όχι!
Αρα η 1η εκτιμηση, για το ότι η Χ.Α. θα αποδειχθει δεκανικι του συστηματος, καταρρέει...

2η εκτίμηση
"Η Χρυσή Αυγή, καλλιεργώντας την ισλαμοφοβία και το ρατσιστικό μίσος, μπορεί να εξυπηρετήσει τα σχέδια των Σιωνιστών..φ."

Δεν κατάλαβα; Ποια σχέδια των σιωνιστών;
Νομίζω οι παντες θυμόμαστε ότι ο κ. Δενδιας φόρεσε το κιπά του και μετέβη στη Συναγωγή, όπου έλαβε θερμά συγχαρητήρια για τη φυλάκιση όλων των ηγετικων στελεχων της Χρυσης Αυγης!
Ο Λαϊκός Συνδεσμος λοιπον υποχείριο των σιωνιστών;
Ποιων;
Αυτωνών που, αν μπορουσαν θα εστελναν 500.000 χρυσαυγιτες στους Μαο-Μαο να τους φανε βραστους;
Έλεος!

Άρα και η 2η εκτίμηση, επίσης καταρρέει...

3η εκτίμηση
"Η Χρυσή Αυγή μπορεί, μέσω της αντιισλαμικής ατζέντας της, να υπονομεύσει αραβοϊσλαμικά πετρελαϊκά συμφέροντα..."

Καλά, ε;
Θα λωλαθώ.
Η Χρυσή Αυγή ρε μάστορα δεν κατάφερε να "υπονομεύσει" ούτε την ανεγερση του τεμένους στον Βοτανικό και θα βάνει φρένο σε αραβοϊσραηλινές διεκδικήσεις;
Μιλάμε για κανονική παράνοια δηλαδή.
Δεν χρειάζεται να σας πω ότι και η 3η εκτίμηση του συγγραφέα, δεν έχει καν αντίκρυσμα στην πραγματικότητα...

4η εκτίμηση

"...Αυτές οι σκοτεινές, παρασκηνιακές διαστάσεις του ρόλου που μπορεί να παίξει η Χρυσή Αυγή... έγιναν ακόμη εντονότερα σαφείς από τις παρασκηνιακές διεργασίες που έλαβαν χώρα τον Δεκέμβριο του 2014 στην Αθήνα, προκειμένου η Χρυσή Αυγή να ψηφίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα, τον οποίο πρότειναν η Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ, ώστε, με αυτόν τον τρόπο, οι Χρυσαυγίτες βουλευτές να δώσουν παράταση ζωής στην κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ και να εξυπηρετήσουν σιωνιστικά και τεξανικά πολιτικά και οικονομικά συμφέροντα..."


Εδώ και αν η ίδια η πραγματικότητα απέδειξε πόσο ανυπόστατες ήσαν και οι 4 εκτιμήσεις του εν λόγω χρυσαυγιτοφάγου συγγραφέα.
Τελικά ο Λαϊκός Σύνδεσμος, όχι μόνο δεν έκαμε κολεγιά με τους σαμαροβενιζέλους αλλά καταψήφισε τον εκλεκτό τους και πήγαμε σε εκλογές, όπου βγήκε η ροζοκόκκινη πολιτική συμμορία
Τόσο μέσα έπεσε ο άνθρωπος στις εκτιμήσεις του!
Τέσερεις στις τέσερεις, εκτός...
Να τον πάρουμε να μας συμπληρώσει το τζόκερ...

Απο κει και ύστερα τι να συνεχίσεις την κριτικη ρε παιδιά;
Όταν ο άνθρωπος σου λέει ότι ο Χαλιφης του Δ΄χαλιφάτου εκπαιδεύτηκε απο τη Μοσαντ [μαλλον σωστό] κι απο την  αλλη σου λεει επισης ότι οι Εβραίοι θέλουν να δημιουργήσουν αντιϊσλαμικο μέτωπο στην Ευρώπη, ενώ την ίδια στιγμή κάνουν ότι μπορούν, για να στείλουν και άλλους ισλαμιστές στις ευρωπαϊκές πόλεις, ώστε να τους ξεφορτωθούν από τη Μέση Ανατολή, τότε τι να πεις και τι να κρίνεις;
Για να μην ξαναπω ότι και οι 4 στις 4 τελικές εκτιμήσεις του αποδείχθηκαν ανυπόστατες.
Άρα;

Πως δηλαδή θα στηριχτούμε σε κάτι τέτοια άρθρα, για να βγάλουμε τον Λαϊκό Σύνδεσμο παρακλάδι του συστήματος και δη των σιωνιστών;
Είναι δηλαδή σαν να μου λες, να δώσω βάση στην κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου, όταν με βεβαιώνει ότι οι συριζαίοι δεν διόρισαν κανέναν δικό τους στο δημόσιο.
Tragik, κυρία μου...

Βεβαίως ο εν λόγω συγγραφέας λέγει και κάτι σωστό. Ότι δηλαδή η παραπομπή σε δίκη της χρυσαυγίτκης ηγεσίας ήταν μια καραστημένη υπόθεση και μάλιστα πολυ προχειρα οργανωμένη.
Μια απλή αλήθεια ανάμεσα σε "δέκα χιλιάδες" συνωμοσίες...
Αν και φυσικά δεν τον κακίζω τον άνθρωπο. Την εποχή που το έγραψε το άρθρο, αυτά λεγόντουσαν από την καθεστωτική πλευρά για την συνεργασία της Χρυσής Αυγής με τους σαμαροβενιζέλους κι αυτά εκτιμούσαν ότι θα συμβουν, οι χρυσαυγιτοφάγοι.
Η ζωή τους διέψευσε εντελώς.
Το πρόβλημα είναι ότι τα ίδια και τα ίδια αναμασιώνται πάλι τώρα, προκειμένου να χτυπηθεί ο Λαϊκός Σύνδεσμος, σε έναν "σκοτεινό" πόλεμο αδερφοφάδων.   
Και προφανώς ελλείψει φρέσκων πυρομαχικών χρησιμοποιούνται τα ληγμένα...

Προτού όμως τελειώσω με αυτή την δειγματοληπτική παρουσίαση ενός απλού παραδείγματος του πως διεξάγεται ο "σκοτεινός" [και μπαγιάτικος] πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής, να σας πω και δύο λόγια για τον κ. Ν. Λάο, που υπογράφει το αποπάνου κειμενάκι.
Τον άνθρωπο δεν τον γνωρίζω και ούτε μπορώ να ξέρω αν αληθεύουν ή όχι τα διάφορα που διαδίδονται στο διαδίκτυο, όπως ένα παλιό άρθρο του Defence Point, στο οποίο παρουσιάζεται [μετα αμφιβολιών] ως συνεργάτης του συριζα και [κρατηθείτε] ως ο Επικεφαλής των γνωστών Illuminati στην Ελλάδα [κάτι που έχει δημοσιεύσει και το
pronews]

Είπα και το ξαναλέω ότι δεν μπορώ να γνωρίζω αν αυτά είναι αληθή ή όχι και γι αυτό δεν αντιγράφω αποσπάσματα απο τα επίμαχα δημοσιεύματα.
Εκείνο όμως που μπορώ μια χαρά να κάμω είναι να σας δώκω εδώ την επιστολή που έστειλε ο ίδιος ο κ. Λάος στο Defence Point, προκειμένου να διαψεύσει κάποια από αυτά που έγραφε το άρθρο [μιλαμε για το 2015]. 

Από αυτά που λέει ο ίδιος όμως, ένα έξυπνος αναγνώστης μπορεί να συμπεράνει πολλά.
Διαβάστε λοιπον και κρίνετε...




Από το 
Defence Point
[2015]

Το κείμενο της επιστολής που ακολουθεί, την οποία υπογράφει ο Νικόλαος Λάος, ενδεχομένως να λύσει κάποιες απορίες και να δημιουργήσει άλλες, ο τρόπος γραφής όμως και οι πηγές που παραπέμπονται, δίνουν την ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί, να εντρυφήσει.

Σε γενικές γραμμές, τουλάχιστον στο θέμα που αφορά στις σχέσεις με τον Ρώσο διανοητή, Αλεξάντερ Ντούγκιν, είναι σημαντικό που ξεκαθαρίζεται το τοπίο, καθώς οι πληροφορίες που τέθηκαν υπόψη μας μετά το επίμαχοι δημοσίευμα για διάφορα πρόσωπα που φέρονται να έχουν επαφή μαζί του, δημιουργούν μια σύγχυση, σχετικά με το ποιος σχετίζεται με ποιον σε δεδομένες «ιστορικές περιόδους», τουλάχιστον την τελευταία πενταετία, ένα διάστημα που χονδρικά ταυτίζεται με την έναρξη της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής περιπέτειας για τη χώρα μας, αυτή της έξωθεν κηδεμονίας και των Μνημονίων.

Σε κάθε περίπτωση, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τον Νίκο Λάο, που έχει εργαστεί και ως δημοσιογράφος στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, τα άρθρα του οποίου διαβάζαμε με ενδιαφέρον, πολλά εκ των οποίων έχουμε μάλιστα, λόγω του ενδιαφέροντος που παρουσίαζαν, αρχειοθετήσει. Η ελληνική κοινωνία δικαιούται να γνωρίζει και όποιος έχει το θάρρος της γνώμης του, βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση.


Ακολουθεί η ενδιαφέρουσα επιστολή:


2 Φεβρουαρίου 2015
Dr. Nicolas Laos
Partner (Geopolitics and World Security), R-Techno
Founder and Chairman, Research Institute for Noopolitical and Geopolitical Studies (RINGS)
Correspondence Address:
84 Charilaou Trikoupi Str., 10680 Athens, Greece
R-Techno, P.O. Box 1, Moscow 109651, Russian Federation
Telephone/Fax: (+30) 210 3641248

Αξιότιμη Συντακτική Επιτροπή του DEFENCE-POINT.GR,
Σας ευχαριστώ που μου δίδετε την ευκαιρία να απαντήσω επισήμως και εγγράφως στα όσα αναφέρονται περί εμού στο ακόλουθο εντυπωσιακά ανακριβές και κακόβουλο δημοσίευμα του γνωστού για τον ψυχροπολεμικό του ρόλο και το μέχρι και σήμερα ψυχροπολεμικό φρόνημά του «Radio Free Europe / Radio Liberty»:
http://www.rferl.org/content/greek-syriza-deep-ties-russian-eurasianist-dugin/26818523.htm

Tο ανωτέρω δημοσίευμα του ειδικευμένου στην προπαγάνδα «Radio Free Europe / Radio Liberty» αποτέλεσε, ίσως και εύλογα από μια πλευρά, την πηγή και τη βάση διαφόρων παρομοίου περιεχομένου δημοσιευμάτων σε διάφορα ΜΜΕ, μεταξύ των οποίων και του ακόλουθου στο DEFENCE-POINT.GR:
http://www.defence-point.gr/news/?p=121465

Απαντώ σχετικώς τα εξής:
Πρώτον, δεν έχω καμιά θεσμική ιδιότητα στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν υπήρξα ποτέ, ούτε και σήμερα είμαι, σύμβουλος του ΣΥΡΙΖΑ ή οποιουδήποτε στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ. Έχω απλώς αρθρογραφήσει, σε κάποια έκταση υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, στην ελληνική ενημερωτική ιστοσελίδα «ΩΜΕΓΑ Press» (
http://www.omegapress.gr/). Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να με συνδέει με την ομάδα συμβούλων του ΣΥΡΙΖΑ, θεωρώ ακραία αυθαιρεσία ή αποτέλεσμα επιχείρησης σκόπιμης παραπληροφόρησης το γεγονός ότι το «Radio Free Europe / Radio Liberty» με χαρακτηρίζει σύμβουλο του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεύτερον, είμαι υπερηφάνως φίλος του Ρώσου διανοουμένου και θεωρητικού της γεωπολιτικής καθηγητή Αλεξάντερ Ντούγκιν (Alexander Dugin), τόσο υπό την προσωπική όσο και υπό την πολιτική έννοια της φιλίας. Επίσης, το πρώην στέλεχος της Ρωσικής Πρεσβείας των Αθηνών κ. Γεώργιος Γκάβρις (George Gavrish), που επίσης, μαζί με εμένα και τον καθηγητή Ντούγκιν, αναφέρεται στο προαναφερθέν άρθρο του «Radio Free Europe / Radio Liberty», αποτελεί διακεκριμένο γνώστη των ελληνικών υποθέσεων και πολύ αγαπημένο φίλο μου.

Ωστόσο, το γεγονός ότι εμείς οι τρεις συνδεόμαστε με προσωπική και πολιτική φιλία και έχουμε κοινά ακαδημαϊκά ενδιαφέροντα δεν σημαίνει ο,τιδήποτε το παράξενο ή παρασκηνιακό. Οι αρχές, οι αξίες και οι στόχοι μας έχουν δημοσιευθεί αυθεντικώς σε πληθώρα συγγραμμάτων μας. Προσωπικώς, έχω αρθρώσει μια ολοκληρωμένη φιλοσοφική και πολιτική στρατηγική για την «παγκόσμια τάξη πραγμάτων» και μια ολοκληρωμένη θεώρηση του Ελληνισμού στο βιβλίο μου The Metaphysics of World Order: A Synthesis of Philosophy, Theology, and Politics, το οποίο εκδόθηκε μόλις προ ολίγων ημερών, τον Ιανουάριο του 2015, στις ΗΠΑ, από τον διακεκριμένο εκδοτικό όμιλο Wipf and Stock Publishers και έλαβε πολύ θετικά σχόλια από κορυφαίους Έλληνες ακαδημαϊκούς, όπως φαίνεται στο κάτωθι link:
http://wipfandstock.com/the-metaphysics-of-world-order.html#about

Τρίτον, στα προαναφερθέντα άρθρα του «Radio Free Europe / Radio Liberty» και του DEFENCE-POINT.GR αναφέρεται η σχέση μου με τους Illuminati με τρόπο που επιζητεί διευκρινίσεις, τις οποίες έχω προ πολλού χρόνου δημοσιεύσει και θα επαναλάβω εδώ. Εξηγούμαι. Αξιοποιώντας την εμπειρία μου ως Διευθυντής του think-tank Research Institute for Noopolitical and Geopolitical Studies (
http://www.snorder.org) και ως Εταίρος (ειδικός σε θέματα Γεωπολιτικής και Ασφάλειας) της ρωσικής εταιρείας πληροφοριών R-Techno (http://www.r-techno.org) καθώς και την ακαδημαϊκή εργασία μου ως αριστούχος Διδάκτωρ Χριστιανικής Φιλοσοφίας της Academia Teológica de San Andrés (Ορθόδοξη Ουκρανική Εκκλησία στο Μεξικό), έχω ασχοληθεί μεθοδικά στη διερεύνηση της ιστορίας των μυστικών/εσωτερικών εταιρειών/αδελφοτήτων.

Βάσει των σχετικών ερευνών μου και σε συνεργασία με τον Μητροπολίτη Μεξικού και Πάσης Λαατινικής Αμερικής της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας κ.κ. Daniel (de Jesús Ruiz Flores), συντόνισα, αρκετά έτη πριν, μια βαθιά επιχείρηση για την αναδιοργάνωση του Τεκτονισμού γενικά και του ουσιωδώς αποδομημένου τάγματος των Βαυαρών Illuminati ειδικότερα, με σκοπό αφενός αυτοί οι οργανισμοί να λειτουργήσουν στην υπηρεσία της Χριστιανικής Πίστης, όπως ξεκίνησαν στην αυθεντική, πρωτογενή εκδοχή τους, αφετέρου να υπηρετήσουν ειλικρινά την πνευματική απελευθέρωση του ανθρώπου από κάθε τυραννία.

Σε αυτό το πλαίσιο, με τη βοήθεια των συνεργατών μου και με όργανο το αναδιοργανωμένο Τάγμα των Illuminati (της Βαυαρίας), αφενός αποτρέψαμε τη διείσδυση και ανάπτυξη εσωτεριστικών και άλλων αδελφοτήτων μη συμβατών με την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία, αφετέρου διαμορφώσαμε τυπικά τεκτονικών εργασιών συμβατά με την Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία και Δογματική. Μετά από την προαναφερθείσα βαθιά επιχείρηση ανασυγκρότησης αυτών των οργανισμών, εγώ προσωπικώς, ουδεμία περαιτέρω διοικητική ή άλλη θέση κατέχω σε αυτούς τους οργανισμούς, φρονώντας ότι έχω ολοκληρώσει την αποστολή μου στον χώρο του Τεκτονισμού και του συστήματος των Βαυαρών Illuminati.

Μάλιστα, για την προαναφερθείσα υπέρ της Εκκλησίας εργασία μου στον χώρο των μυστικών/ εσωτερικών εταιρειών / αδελφοτήτων, έλαβα σημαντικές εκκλησιαστικές τιμές από την Ορθόδοξη Ουκρανική Εκκλησία, αλλά και από τη Διεθνή Αγγλικανική Επισκοπική Εκκλησία.
Τη σύνοψη των πορισμάτων μου από τις θεωρητικές όσο και πρακτικές, επιχειρησιακές έρευνές μου και δράσεις μου στο πεδίο των μυστικών/εσωτερικών εταιρειών/αδελφοτήτων έχω δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα «The Fourth Political Theory» του καθηγητή Αλεξάντερ Ντούγκιν του Πανεπιστημίου της Μόσχας και συγκεκριμένα στο ακόλουθο link:
 
http://www.4pt.su/el/content/mystikes-etaireies-kai-imperialismos

Με τιμή,
Νικόλαος Λάος"Aυτά  λοιπόν για να έχετε μία ιδέα του πως διεξάγεται ο πολύπλευρος "σκοτεινός" πόλεμος κατά της Χρυσής Αυγής, λίγες ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές.
Δεν έχω να πω άλλα, πέραν από το ότι οι νοούντες, ας νοήσουν.


Α, και κάτι ακόμα...

Μετά τις εκλογές έχουμε να πούμε πολλά και ισως να κριτικάρουμε ακόμα πιο πολλά.
Αλλά μιλάμε πάντα για πολιτική κριτικη, στηριγμένη σε αναλύσεις και σε σημερινά γεγονότα.
Όχι για πρακτοριλίκια, όχι για μπαμπούλες από το παρελθόν, όχι για καρφώματα πρώην συντροφων, όχι για θεωρίες συνωμοσίας, όχι για σου-ξου-μου και για κουτσομπολίστικες αοριστίες.
Και σας το λέω αυτό εγώ, που δεν είμαι ούτε στέλεχος, ούτε πολιτευτής, ούτε καν μέλος οποιουδήποτε κόμματος και δεν ζητάω τίποτα από τα βουλευτιλίκια τους και από τις βολές τους.
Κι όσον αφορά ειδικά τη Χρυσή Αυγή, όταν τουλάχιστον γράφω κείμενα ανάλυσης, προσπαθώ να αφήνω πίσω μου τις συμπάθειες μου και τις προτιμησεις μου και να είμαι όσο το δυνατον πιο αντικειμενικός. 
Κι ας γίνομαι αντιπαθής στους φονταμενταλιστές της πολιτικής.
Διότι αδέρφια μου, αν δεν κοιτάξεις κατάφατσα την αλήθεια, θα έρθει η ώρα που θα πέσει να σε πλακώσει...






Άρθρο του Λευτέρη Πανούση της 14.10.2018


Τα πέτρινα χρόνια της Χρυσής Αυγής


Λοιπόν, εψές το απόγευμα και με την ευκαιρία που κλείσανε πέντε ολάκερα χρόνια από τις συλλήψεις των χρυσαυγιτών, τάχα μου και δήθεν για τον θάνατο Φύσσα ενώ η αληθινή αιτία ήταν οι άνωθεν εντολές των καθεστωτικών εργολάβων για πάση θυσία εξόντωση του Ελληνικού εθνικιστικού κινήματος, ο Λαϊκός Σύνδεσμος οργάνωσε μια εκδήλωση μνήμης, στα γραφεία της Μεσογείων.

Μνήμης προς όλους τους χρυσαυγίτες, βουλευτές, στελέχη και απλούς υποστηριχτές [εξήντα οχτώ άτομα το σύνολον!] που οι μισθοφόροι του καθεστώτος τους φόρεσαν χειροπέδες και τους οδήγησαν στις φυλακές.
Με μόνη ουσιαστική κατηγορία ότι εναντιώνονταν στο σχέδιο γενοκτονίας των Ελλήνων.

Μια μνήμη που έρχεται κατευθείαν από τα πέτρινα χρόνια των πολιτικών κρατουμένων της Χρυσής Αυγής, όταν τους περιέφεραν μπροστά στις κάμερες με τις χειροπέδες, για να κατατρομοκρατηθεί ο κοσμάκης και να δει το τι μπορεί να πάθει, όποιος επιμένει να συλλογάται και να ζει ελεύθερα...

Ε, γι αυτή τη μνήμη αδέρφια μου, θέλω να σας μιλήσω, εδώ...
Τη μνήμη που εμείς, οι κοντυλοφόροι, οι γραφιάδες και οι χρονογράφοι των Μεγάλων Αγώνων του εθνους μας, έχουμε αναλάβει μυστικό χρέος να κρατήσουμε ζωντανή.
Για να μην συμβεί μεθαύριο, να γυρίσουν οι σημερνοί αγέννητοι Έλληνες και να μας ψέξουν ότι, αφήσαμε να σβήσει το Φως του Ελληνισμού...

Παρά το γεγονός ότι μια τέτοια εκδήλωση δεν είναι και κάτι σύνηθες στα ελληνικά πεπραγμένα [δεν γνωρίζω ποιος είχε την ιδέα, αλλά όποιος την είχε μπράβο του] ο κόσμος που μαζώχτηκε έξω [και μέσα] από το βιβλιοπωλείο της Μεσογείων, ήταν πολύς.
Κι οι περισσότεροι/ες είχαν έρθει για να ακούσουν το τι θα έλεγαν οι ομιλητές. Όχι, όπως συμβαίνει συνήθως στις κομματικές εκδηλώσεις που ο κόσμος πάει απλώς για να δηλώσει "παρών".
Αλλωστε στην προαναγγελία, οι οργανωτές το είχαν πει...

Το θέμα αφορούσε καθαρά τα πέτρινα χρόνια της σύλληψης και της πολιτικής κράτησης των χρυσαυγιτών, καθώς και τις προσωπικές αναμνήσεις των ελεύθερων πολιορκημένων του Κορυδαλλού.
Όχι την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Κι επειδή όλοι ξέρουμε τι σόι απάτες είναι τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, που κάλυπταν τότε τα γεγονότα στο στυλ: "συλλάβαμε τα θηρία!", φαίνεται ότι ο κόσμος πήγε για να μάθει επιτέλους ένα κομματάκι αλήθεια.

Τώρα βέβαια μερικοί σαν εμένα που προσπαθούν κατά κάποιον τρόπο να είναι ένα είδος "χρονογράφων" του λαϊκού εθνικιστικού κινήματος των Ελλήνων [διότι αυτό είναι η Χρυσή Αυγή, παρά τις μαλακίες των καθεστωτικών παπαγάλων περί νεοναζιστικού μορφώματος και άλλων τέτοιων ανατριχιαστικών] δεν ξεχάσαμε και εντελώς τη βουλιμία μας για πολιτικά κουτσομπολιά και ειδήσεις...

Ετσι, απόξω στα πηγαδάκια που ήσαν πολλά και άκρως ενδιαφέροντα, εξόν από τη μνήμη των πέτρινων χρόνων, έγιναν και κουβεντούλες για τις επερχόμενες δημοτικές, περιφερειακές και ευρωβουλευτικές εκλογές [όχι τόσο για τις εθνικές]
Μπορώ λοιπόν, προς το παρόν, να σας προαναγγείλω με μεγάλη πιθανότητα, ότι εξόν από τον κ. Ηλία Κασιδιάρη που ανακοίνωσε επίσημα ότι θα διεκδικήσει τη Δημαρχία της Αθήνας [αμήν και πότε, να την κερδίσει] ο κ. Ηλίας Παναγιώταρος επίσης θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής.
Αν και είναι πολύ νωρίς βεβαίως να αρχίσουμε τις συζητήσεις για τις δημοτικές και περιφερειακές, σας λέγω ότι θα έχουμε να ιδούμε και να πούμε πάρα πολλά στο διάβα του χρόνου και όσο πλησιάζει η ώρα της κάλπης.

Γιατί, να μου το θυμηθείτε...
Αυτές οι εκλογές, ειδικά σε επίπεδο τοπικής διοίκησης, θα είναι οι εκλογές των αποκομμάτων, των κομματιδίων, των αναχωμάτων και των προσχωμάτων.
Και φοβούμαι ότι θα παρουσιαστούν πολλές και συντονισμένες διασπαστικές πολιτικές κινήσεις, μέχρι και σε επίπεδο προβοκάτσιας, προκειμένου να ανασχεθεί το λαϊκό ρεύμα, που σπρώχνει προς τα εμπρός τη Χρυσή Αυγή.
Αλλά ακόμα είναι νωρίς....

Και επιστρέφω ευθύς στα πέτρινα χρόνια της Χρυσής Αυγής και στις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών...


Όταν ακόμα ο Αρχηγός και πολλοί άλλοι χρυσαυγίτες
ήσαν πολιτικοί κρατούμενοι στον Κορυδαλλό...
Τότε τους είχαν επισκεφθεί, αν θυμάμαι καλά και κάτι καθεστωτικά ανδρείκελα,
από την επιτροπή δεοντολογίας της Βουλής, για το πως και το εάν θα έπρεπε να μεταφερθούν στη Βουλή, για να δώκουν ψήφο σε κύρια πολιτικά ζητήματα...
Η κ. Ουρανία Μιχαλολιάκου, ήταν σταθερά δίπλα στον πατέρα της.
Με τη μητέρα της έγκλειστη σε κατ' οίκον περιορισμό!

Πρώτη που άνοιξε τον κύκλο των ομιλιών, προλογίζοντας τους υπόλοιπους, ήταν η κ. Ουρανία Μιχαλολιάκου.

Στον πρόλογο της αίφνης, πέταξε μια φράση που δεν αντέχω να μην σας την επαναλάβω εδώ....
Αποκάλεσε τη Χρυσή Αυγή: "ένα ποτάμι από αρετές, που δεν κατάφεραν να το στερέψουν!"

Μου ακούστηκε τόσο όμορφη αυτή η φράση και τόσο ταιριαστή στην όλη ατμόσφαιρα, με πολλούς ανθρώπους εκεί έξω να δακρύζουν από αυτά που ερχόντουσαν στη μνήμη τους [γιατί υπήρχαν και πολλοί που είχαν φυλακιστεί τότε ανάμεσα στους 68 κατηγορούμενους] που αναλογιζόμουν αν θα την έβαζα ως τίτλο του συγκεκριμενου κειμενου, αντί για τα "πέτρινα χρόνια".

Προτίμησα το δεύτερο [από την ταινία του κομμμουνιστη Βουλγαρη], για να φανεί πόσο σάπια είναι η κομμουνιστική προπαγάνδα, που έχει μονοπωλήσει τις διώξεις και την πολιτική αντίσταση απέναντι στον αδηφάγο καπιταλισμό, ενώ στην πραγματικότητα οι μόνοι που αντιστέκονται ουσιαστικά στα παμφαγα αρπαχτικα των παγκοσμιων νονων ηταν και ειναι οι εθνικιστες...

Και δεν ήταν μοναχά αυτή η δροσερή φράση, που με εντυπωσίασε...
Το σύνολο της σύντομης ομιλίας της ήταν αρμονικό, ισορροπημένο, ουσιαστικό, ακριβολόγο και ταυτόχρονα αποκαλυπτικότατο των συναισθημάτων εκείνων των τραγικών στιγμών.


Τα Χριστούγεννα είπε η κ. Μιχαλολιάκου είναι η αγαπημενη της γιορτή. Γι αυτό και συνηθίζει να στολίζει το σπίτι, από πολύ νωρίς. Μετά τις συλλήψεις όμως του πατέρα της και της μητέρας της, που να βρει κέφι, για να κάτσει να διαλέξει μπάλες και φωτάκια για το χριστουγεννιάτικο δέντρο.
Και το είχε αφήσει χωρίς στολίδια και "χαρά".
Όταν όμως το έμαθε ο πατέρας της, της μηνυσε ορθά-κοφτά μέσα από τον Κορυδαλλό, να κάτσει ευθύς και να στολίσει. Και πιο πολύ μάλιστα από άλλες χρονιές. Και με περισσότερη χαρά.
- Δεν έχουμε πένθος, της είπε... Έχουμε γιορτή!
Μια γιορτή, πίσω από τα κάγκελα των καθεστωτικών συμμοριτών, που μόνον ελεύθεροι πολιορκημένοι μπορούν να νιώσουν έτσι.
Μια γιορτή που θα απο-δείχνει στους επόμενους Ελληνες ότι δεν χάθηκε ακόμα ο Ελληνισμός...
Κι η Ουρανία έτρεξε να αγοράσει ελαφάκια, αη-βασίληδες και πολύχρωμα λαμπιόνια, για τις γλυκές ημέρες της γέννησης ενός νέου Θεού.
Θεού της Ελπίδας για έναν καλύτερο κόσμο...

Η κ. Ζαρούλια, η σύζυγος του Αρχηγου, αν και θα είχε να μας διηγηθεί πολλά από τα πετρινα χρονια που την ειχαν καταδικασει σε "κατ οικον περιορισμό" [μια ποινη, που την ειχε εμπνευστεί ο Σταλιν] δεν ηταν παρουσα στην εκδηλωση.
Θυμαμαι ομως οτι της ειχα παρει μια συνεντευξη τοτε, που θα δημοσιευσω λίαν προσεχως, ωστε να κρατησουμε ζωντανες τις μνημες μας...

Α, και να μην το ξεχάσω...
Σε "κατ΄οίκον περιορισμό" στο χωριό Ζάτουνα, είχε καταδικαστεί για ένα διάστημα και ο κ. Μίκης Θεοδωράκης, από τον αείμνηστο Γεώργιο Παπαδόπουλο. Ωστόσο οι κομμουνιστές εξαργύρωσαν μια χαρά τα πέτρινα χρόνια τους.
Εμείς οι εθνικιστές φαίνεται πως μια ζωή θα είμαστε κυνηγημένοι.
Αυτά κάνουν η επιμονή στις Ιδέες, στην Πίστη και στο ασυμβίβαστο...

Εξόν από τον Αρχηγό, οι άλλοι βασικοί ομιλητές ήσαν οι βουλευτές Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιάννης Λαγός και φυσικά ο Χρήστος Παππάς, ο οποίος είχε παρουσιαστεί τελευταίος στη ΓΑΔΑ, από μόνος του [όπως από μόνοι τους είχαν φτάσει στους διώκτες τους και ο κ. Λαγός και ο κ. Παναγιώταρος] ενώ τα παπαγαλάκια του καθεστώτος οργίαζαν με φήμες της αρβύλας ότι τάχα μου οι χρυσαυγίτες προσπαθούσαν να κρυψουν τα τανκς και τους διηπειρωτικους πυραυλους του οπλοστασιου τους!

Εκείνο που δεν είχαν πει τα παπαγαλακια, ηταν οτι οι πραχτορες των ξενων μυστικων υπηρεσιων, οι αστυνομικοι της υπηρεσιας προστασιας πολιτευματος, η αντιτρομοκρατικη, η ΔΙΑΣ και παντες οι κατασταλτικοι μηχανισμοί του κρατους που ειχαν ξεσηκωθει για να συλλαβουν άοπλους ανθρωπους, ειναι το ότι όλος αυτος ο κρατικός συρφετος ήταν τοσο "μπουρδελο" [φραση του κ. Παναγιωταρου] ωστε στη περιπτωση του κ. Παππα και του κ. Παναγιωταρου, ειχαν παει και τους περιμεναν στα παλια τους σπιτια, απο όπου ειχαν μετακομισει απο καιρό!


Κι ακόμα πιο γελοίο ηταν αυτο που συνεβη στη συλληψη του κ. Λαγου, στην οποια οι αστυνομικοι και οι αντιτρομοκρατικοί, ειχαν απομονωσει το σπιτι του, ταχα μου σε στυλ FBI κι ετσι, λες και κυνηγουσαν κανεναν serial killer.
Και στο μεταξύ ο κ. Λαγός αφού ντυθηκε κανονικα και αποχαιρετησε τους δικους του, βγηκε ολομοναχος εξω, με σκοπο να μεταβει στη ΓΑΔΑ, εφοσον δεν αποδεχονταν να εχει συλληφθει ο Αρχηγος και αυτος να μενει στο σπιτι του.
Οι μπατσοι τον ειδαν να φευγει κανονικοτατα και εμειναν παγωτα.
Τον σταματησαν λοιπον αμηχανοι και ψελισαν οτι ειχαν εντολη να τον συλλαβουν αλλα ακομα δεν ειχε φτασει το ενταλμα και επρεπε να περιμενουν. Ο κ. Λαγος τους ανταπαντησε να κανουν οτι θελουν αλλα αυτος θα πηγαινε κατευθειαν στη ΓΑΔΑ.
Τι να καμουν κι οι αντιτρομοκρατικοι;
Τον εμπασαν σε ενα ταξι [στο ετσι, χωρις συλληψη!] και εφτασαν ολοι μαζι στην Ασφαλεια, όππυ ηδη κρατουνταν ο Αρχηγος, ο κ. Ηλιας Κασιδιαρης και μερικοι ακομα χρυσαυγιτες...

Με ταξί, αν έχετε τον Θεό σας!
Tragik, ρε πουστη μου...

Στον τελευταίο όροφο [αν δεν κάμω λάθος] του κτιρίου της λεωφόρου Αλεξάνδρας, οι χρυσαυγίτες κρατήθηκαν πολλές ώρες, άνευ λόγου και ουσίας.
Το ζητούμενο ήταν να έρθει η ώρα των δελτίων ειδήσεων, ώστε να τους βγάνουν στην τηλεοπτική γύρα, όπως έβγαζαν οι βυζαντίνοι δήμιοι τους καταδικασμένους, για διαπόμπευση και διασυρμό.

Σ' αυτές τις ατέλειωτες ώρες όμως συνέβη το αντίθετο. Οι άνθρωποι, που οι δήμιοι τους είχαν στόχο να εμφανίσουν ως τρομοκρατημένα θηρία, άρχισαν να συνειδητοποιουν ότι, εκείνες τις ώρες είχαν αναχθεί σε πρωταγωνιστές της σύγχρονης Ιστορίας του Ελληνισμού και ότι το θάρρος και το κουράγιο που θα μπορούσαν να μεταδώσουν στους διωκόμενους Έλληνες, θα γίνονταν σπόρος, για να ανθίσει [στην ώρα της] η ανα-γέννηση του έθνους μας.
Αντιθέτως αν έδειχναν τρομαγμένοι, θλιμμένοι, αδύναμοι κι έτοιμοι να καταρρεύσουν, αυτό θα σήμαινε το τέλος της ελπίδας που είχε αρχίσει να δημιουργεί στον λαό η ύπαρξη και η πολιτική δράση της Χρυσής Αυγής.

Αν ήθελαν να παραμείνει ζωντανό το λαϊκό κίνημα του Ελληνικού εθνικισμού, θα έπρεπε να υπερβούν τους εαυτούς τους και να πνίξουν με ένα συνταρακτικό γέλιο, τις καθεστωτικές σαύρες.
Σαν άλλοι Κυναίγειροι που αρπάζουν το πλοίο του εισβολέα, με ότι ακόμα τους έχει απομείνει, χαμογελώντας μπροστά στον θάνατο.
Κι αυτό έπραξαν...

Το αφηγήθηκαν περίπου έτσι και ο κ. Κασιδιάρης και ο κ. Παππάς και ο κ. Λαγός και ο κ. Παναγιώταρος και ο κ. Μιχαλολιάκος. Ο καθένας από την πλευρά του, ωστόσο όλοι τους είπαν [χωρίς προφανώς να είναι συνεννοημένοι] το ίδιο πράγμα.
Βγαίνοντας με τις χειροπέδες από τη ΓΑΔΑ σαν κοινοί εγκληματίες, για να τους δει και να λυγίσει ο μέσος τηλεθεατής, ούτε έκρυψαν τα πρόσωπα τους, ούτε κατσούφιασαν, ούτε παρακάλεσαν, ούτε έδειξαν φόβο ή δυσθυμία.
Το αντίθετο μάλιστα.
Όπως το είχε πει ο κ. Μιχαλολιάκος στην κόρη του...


Σαν να πήγαιναν σε γιορτή. Όχι στις φυλακές Κορυδαλλού.
Ε λοιπόν αυτό, συμφωνα και με τις αφηγήσεις των πρωταγωνιστών ήταν η πρώτη και καίρια νίκη τους.
Γι αυτό και η Χρυσή Αυγή είναι ακόμα εδώ.
Και θα είναι για πολλά χρόνια...

Ο κ. Παναγιώταρος απ' την άλλη, αφηγήθηκε μια απίστευτη ιστορία, από εκείνες τις ώρες της μαρτυρικής αναμονής στον τελευταίο όροφο της ΓΑΔΑ, που φανερώνει με τον πιο γλαφυρό τρόπο, την ψυχολογική κατάσταση των "ελεύθερων πολιορκημένων" της Χρυσής Αυγής.

Είπε λοιπόν, ότι περιμένοντας την ώρα που θα έπαιζαν τα δελτία ειδήσεων στις τηλεοράσεις, για να τους πάρουν από εκεί, του λύθηκε μια απορία που την είχε από καιρό...
Βλέποντας τότε που χτίζονταν το πολυώροφο κτίριο της ασφάλειας, σχεδόν απέναντι από το γήπεδο του Παναθηναϊκού, απορούσε γιατί κάθε που υπήρχε αγωνας, ανεβαίνανε όσο πιο ψηλά μπορούσαν στο γιαπί, οι πράσινοι φίλαθλοι. Του φαίνονταν παράξενο να μπορεί κανείς από εκεί, να έχει καλή θέα του γηπέδου.
Ε λοιπόν η απορία του λύθηκε.
Την ημέρα εκείνη έπαιζε ο Παναθηναϊκός με την Τριπολη στο ηρωικό γήπεδο της Λεωφόρου. Κι ο κ. Παναγιώταρος, με τις χειροπέδες στα χέρια, μπόρεσε να απολαύσει όλο τον αγώνα!
Και το θυμόταν να το διηγηθεί στον κόσμο, σαν να είχε γίνει χτες

Τόσο πολύ στ' αρχίδια τους είχαν γραμμένους και τους καθεστωτικούς δήμιους και τα αφεντικά τους!

Ωστόσο, δεν ήταν όλα ρόδινα εκείνες τις πέτρινες ημέρες των φυλακίσεων και των διαδοχικών δικαστικών πραξικοπημάτων...
Πέραν από τις πολλές δυσκολίες, από το άγχος, από την αγρύπνια, από την κούραση και από το αίσθημα της αδικιάς που ασκούνταν ωμά απάνω τους, οι πολιτικοί κρατούμενοι της Χρυσής Αυγής, είχαν να αντιμετωπίσουν και κάτι ακόμα - κάτι που ήταν πιο οδυνηρό από όλα αυτά μαζί.
Την προδοσία που υπέστησαν, από την πλευρά των ψηφοφόρων και φίλων τους...

Μίλησαν γι αυτό, περιγράφοντας το περίπου ως "αίσθηση ήττας" και ο κ. Κασιδιάρης και ο κ. Μιχαλολιάκος.
Με δεδομένο ότι στις τότε εκλογές τους είχαν ψηφίσει κοντά 500.000 Έλληνες, θα έπρεπε με το άκουσμα και μονο της συλληψης τους, να βουλιάζει η λεωφόρος Αλεξάνδρας, έξω από την Ασφάλεια.
Αντί αυτού βρίσκονταν εκεί καμιά 150αριά αφοσιωμένοι χρυσαυγίτες, που τόλμησαν να βγουν και να συμπαρασταθούν στους πολιτικούς κρατούμενους...

Γιατί, κακά τα ψέμματα, την προδοσία, τον εμπαιγμό, τον κυνισμό και την εξαπάτηση του δικαστή, του κουκουλοφόρου, του "προστατευόμενου" μάρτυρα, του χαφιέ, του μπράβου, του πολιτικού συμμορίτη και όλων αυτών, τα αντέχεις αφού τα γνωρίζεις και τα περιμένεις.
Αλλά να σε εγκαταλείψουν τη δύσκολη ώρα αυτοί ακριβώς που για χάρη τους έκαμες ότι εκαμες και βρέθηκες στις φυλακές - είναι δυσκολο και να το πιστέψεις ακόμα...
Κι αυτο κάναμε εμείς οι Έλληνες στους χρυσαυγίτες, αδέρφια μου.
Στα ευκολα τους χειροκροτούσαμε και στα δύσκολα τους παρατήσαμε στο στομα των όρνεων...

"Δεν είχε έρθει τελικά η ώρα για τον ξεσηκωμό του Γένους. Δεν υπήρχαν και δεν υπάρχουν ακόμα οι άνδρες και οι γυναίκες που θα βγουν μαζικά εμπρός, για να διεκδικήσουν πίσω τη χώρα τους" θα πει ο κ. Κασιδιάρης, με φανερή πικρία.
Και πολύ σωστά το είπε!

Η μαύρη αλήθεια είναι πως, αν έχουμε μια ελπίδα να ανατρέψουμε την πορεία προς την εθνική μας ευθανασία που έχει ήδη δρομολογηθεί, δεν θα πρέπει να τη στηρίξουμε στην εξέγερση των μαζών.
Αντιθέτως...
Και σταματώ εδώ, διότι τα υπόλοιπα δεν είναι ανακοινώσιμα στον ύπουλο διαδικτυακό αέρα.
Τα υπόλοιπα είναι ζήτημα ενός καλά οργανωμένου κρυφού σχολειού, που θα προετοιμάσει μια νέα γενιά πατριωτών πολεμιστών, αναγκαία σκληρών και αμείλικτων, απέναντι στους πανίσχυρους μηχανισμούς των παγκόσμιων νονών και των εγχώριων εργολάβων τους...

Και οι νοούντες, ας νοήσουν...




ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.


ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΑΧΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ, ΝΤΟΠΙΟΙ ΚΑΙ ΞΕΝΟΙ…
ΤΗΝ ΜΟΝΟΛΙΘΙΚΟΤΗΤΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ. Υπάρχει κανείς δημιουργός που δεν θέλει να προοδεύσει το δημιούργημά του;

Αυτό που λείπει από τους σημερινούς ρωμιούς δεν είναι το «πνεύμα». Απ’ αυτό έχουμε όλοι μπόλικο. Πάντα έτοιμοι να σχολιάσουμε τα τεκταινόμενα, γιατί «πάντα συμβαίνει και κάτι», όπως έγραψε και ο Νίτσε. Δεξιότερα Κουροπάτκιν…

Αυτό που λείπει είναι το ηθικό θάρρος, το αίσθημα της προσωπικής τιμής, το πνεύμα της ατομικής θυσίας. Αν δεν υπάρχουν συνέπειες στο πετσί μας, αν δεν πληρώνουμε προσωπικά για τις ιδέες μας, αν δεν υποστούμε κυνηγητό, φυλακίσεις και ταλαιπωρίες, το λεγόμενο «πνεύμα», όσο και να έχουμε, είναι για τα σκουπίδια.

Ε. Λοιπόν τέτοιο ηθικό θάρρος έχει ο Μιχαλολιάκος και οι συνεργάτες του. Αυτόν, ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ, οι ντόπιοι πράκτορες του Σανχεντρίν ξεχώρισαν, συνέλαβαν και διαπόμπευσαν. Από τους 500.000 οπαδούς του μόνο 150 του έμειναν πιστοί εκεί έξω.
Μπορεί ο Μιχαλολιάκος σε πολλά να υστερεί, μπορεί ίσως να μην είναι του στυλ μας. Σίγουρα υπάρχουν εκεί έξω ένα εκατομμύριο ρωμιοί πιο «έξυπνοι» απ΄ αυτόν. Σίγουρα αν ακολουθήσει τις υποδείξεις μας θα τα καταφέρει καλύτερα…

Ο Μιχαλολιάκος όμως κάνει κάτι που δεν κάνουμε όλοι μας: ακολουθεί τον ανηφορικό και δύσβατο δρόμο της προσωπικής θυσίας ΕΜΠΡΑΚΤΑ. Αυτό του δίνει ένα απέραντο ηθικό πλεονέκτημα, για το οποίο σίγουρα νοιώθει μέσα του τεράστια υπερηφάνεια. Δεν είναι και δεν φέρεται σαν σκουλήκι. Είναι ένας μοναχικός αετός. Και «όσοι κατάντησαν τον εαυτό τους σκουλήκια, δεν πρέπει να παραπονιούνται, αν οι άλλοι τους πατάνε» Νίτσε.
Αυτό που έχει δώσει ο Μιχαλολιάκος σαν προσωπικό παράδειγμα στους σημερινούς Έλληνες είναι το απέραντο ηθικό σθένος του. Μπορούσε, αν ήθελε, να γίνει ακόμη και υπουργός του Σαμαρά, σαν κάποιους άλλους. Ποιος τον εμπόδιζε; Και τότε να δείτε οικογενειοκρατία. Αλλά προτίμησε για τις ιδέες του 18 μήνες φυλακή. Ποιοι από αυτούς που γράφουν εδώ, ό,τι τους κατεβάσει η γκλάβα τους, έχουν το σθένος, όχι να πάνε φυλακή, αλλά απλώς να περάσουνε απ’ έξω; Ο Μιχαλολιάκος το έκανε, πήγε φυλακή για την πίστη του και παρ’ ολίγο να χώνανε στην φυλακή την γυναίκα του και την κόρη του. Ο μοναδικός τίμιος αρχηγός κόμματος, Ελληνικού κόμματος. Λίγη ντροπή αναίσχυντοι χειριστές του πληκτρολογίου.



ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ: ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ

Τρίτη, 25 Ιουνίου 2019

Κάποιοι δήθεν “πατριώτες”, πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος, οι οποίοι δήθεν αγωνιούν για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, διαδίδουν ψεύδη εις βάρος της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και εμού προσωπικά. Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, μη τους πιστεύετε!
Κανένας διχασμός δεν υπάρχει στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και πως θα ήταν δυνατόν αυτό να συμβεί όταν τα άτομα τα οποία αναφέρουν ότι δήθεν στρέφονται εναντίον μου, έχουν αναδειχθεί από εμένα τον ίδιο προσωπικά και έχουν διορισθεί σε ηγετικές θέσεις στο κόμμα επίσης από εμένα σύμφωνα με το καταστατικό μας και την ιδιότητά μου ως Γενικού Γραμματέως της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Όλοι οι Χρυσαυγίτες ενωμένοι δίνουμε την μάχη και στο στρατόπεδο του εχθρού. βρίσκονται πλέον χωρίς προσχήματα και κάποιοι δήθεν “φίλοι” μας.
Τολμούν και λένε επίσης ότι για την πτώση του ποσοστού της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ευθύνομαι εγώ, εγώ που πήρα την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από το 0,2% και την έκανα την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας! Δυστυχώς γι’ αυτούς και οι ίδιοι οι αριθμοί δημοσκοπήσεων εταιρειών του συστήματος, οι οποίες δημοσιεύθηκαν σε ΜΜΕ σίγουρα όχι φιλικά προς την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, τους διαψεύδουν!
Δημοσκόπηση πρώτη που δημοσιεύθηκε στο “ΒΗΜΑ” της Metron Analysis ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 3,5%, αλλά θετικές γνώμες για Νίκο Μιχαλολιάκο… 9%!
Δημοσκόπηση δεύτερη της Marc στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1 ποσοστό ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ 3,2%, αλλά θετικές γνώμες για τον Νίκο Μιχαλολιάκο 8,9%!
Όπως αποδεικνύεται από τους αριθμούς οι θετικές γνώμες για εμένα είναι σχεδόν τριπλάσιες από το ποσοστό της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και γι’ αυτό λοιπόν, πληρωμένοι κονδυλοφόροι σκασμός! Και εσείς Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες μη τους πιστεύετε, λένε ψέματα, υπηρετούν το σύστημα και την ξενοκρατία και όλοι μαζί ας δώσουμε έναν υπέροχο αγώνα για να παραμείνει το Κίνημά μας δυνατό και μαχητικό, η προφυλακή του Έθνους και η μεγάλη ελπίδα του Ελληνισμού.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή




ZΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...