ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

13 Μαΐου 2021

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΖΗΝΩΝΑ ΠΑΠΑΖΑΧΟ: «Η Τουρκία ιδρύθηκε πάνω στην γενοκτονία των Ελλήνων».

 

Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΣΑΝ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ» ΓΛΩΣΣΑ. ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ.




 yair

 Ο  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΓΙΑΪΡ  ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ  ΤΑ  ΛΕΕΙ  ΕΞΩ  ΑΠΟ  ΤΑ  ΔΟΝΤΙΑ.  ΔΕΝ  ΜΙΛΑΕΙ  ΟΠΩΣ  Ο  ΚΟΥΛΗΣ  ΚΑΙ  ΤΑ  ΥΠΟΛΟΙΠΑ  ΕΛΛΗΝΙΚΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΑ  ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ  ΤΗΣ  ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ:


"Τούρκοι,  δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμούΗ Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα.  Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο".


 Εικόνα

 

@YairNetanyahu

To all the Turkish bots that follow me here - quick history lesson. You are not native to Anatolia, you came from Central Asia and did a genocide to the local Greek Christian population. Istanbul is actually Constantinople and you illegally occupied it. You also did a genocide >>

1:15 μ.μ. · 13 Μαΐ 2021

 https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1392803080048087043?s=20

 

 

 

Στην αντεπίθεση κατά της Τουρκίας πέρασε ο γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, Γιαϊρ με αφορμή τα πυρά που εξαπολύει ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν κατά της χώρας του για τα βίαια επεισόδια στην πλατεία των Τεμενών της Ιερουσαλήμ και τους βομβαρδισμούς στη Γάζα.
Εκτός από τον πόλεμο που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη ανάμεσα στο Ισραήλ και την Χαμάς, «μαίνεται» και ένας δεύτερος «πόλεμος», αυτός του διαδικτύου, όπου η κάθε πλευρά και οι «σύμμαχοί» της ανταλλάσσουν από επιχειρήματα μέχρι και ύβρεις.
Στον ιδιότυπο αυτό «πόλεμο» παίρνουν φυσικά μέρος ομαδικά και λογαριασμοί χρηστών του διαδικτύου από την Τουρκία, που «επιτίθενται» σε κάθε Ισραηλινό. Ο «συντεταγμένος» τρόπος με τον οποίο εξαπολύονται αυτές οι επιθέσεις με τα σχεδόν πανομοιότυπα επιχειρήματα παραπέμπουν σε μια μικρή ομάδα χρηστών ηλεκτρονικών υπολογιστών που όμως διαθέτουν πολλούς εικονικούς λογαριασμούς για να κάνουν περισσότερη «φασαρία», τα λεγόμενα bot.


Έτσι ο Γιαϊρ Νετανιάχου, γιος του Ισραηλινού πρωθυπουργού, έδωσε τη δική του απάντηση στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και την “επίθεση” στο Ισραήλ. Με μία ανάρτηση στα social media παρέδωσε όπως ο ίδιος είπε «μαθήματα ιστορίας»:
«Σε όλα τα τουρκικά bots που με ακολουθούν εδώ –ένα γρήγορο μάθημα ιστορίας. Δεν είστε ντόπιοι στην Ανατολία, ήρθατε από την Κεντρική Ασία και διαπράξατε γενοκτονία εις βάρος του τοπικού ελληνικού χριστιανικού πληθυσμού. Η Ιστανμπούλ είναι στην πραγματικότητα η Κωνσταντινούπολη και την καταλάβατε παράνομα. Διαπράξατε επίσης γενοκτονία εις βάρος των Αρμενίων. Κατέχετε τώρα παράνομα τη βόρεια Κύπρο, τη βόρεια Συρία και το Κουρδιστάν. Η χώρα σας κυβερνάται από έναν δικτάτορα, ο οποίος θέλει να ανακαταλάβει και να καταπιέσει τον αραβικό κόσμο όπως επί των ημερών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο γιος του πρωθυπουργού του Ισραήλ.


Λίγο αργότερα ο Γιαϊρ επανήλθε με νέα ανάρτηση. Αυτή τη φορά τη συνόδευε από γράφημα για την ανάπτυξη του Ισλάμ στην Τουρκία από τον 13ο μ.Χ. αι. μέχρι το 2010, στην οποία ανέφερε πως «η Τουρκία ιδρύθηκε επί μιας γενοκτονίας Ελλήνων χριστιανών».


https://twitter.com/YairNetanyahu/status/1392803080048087043?s=20


Η Τουρκάλα δημοσιογράφος, Uzay Bulut γράφει επί λέξει: «Τον 11ο αιώνα, οι Τούρκοι τζιχαντιστές από την Κεντρική Ασία εισέβαλαν και κατέκτησαν την ελληνόφωνη χριστιανική βυζαντινή αυτοκρατορία ανοίγοντας το δρόμο για την τουρκοποίηση και τον εξισλαμισμό της περιοχής με την μέθοδο των δολοφονιών, των απαγωγών, των βιασμών και τον βίαιο προσηλυτισμό».


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΙΟΥΔΑΪΚΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. ΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΙΣΧΥΡΙΣΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ.
    «ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ 4.000 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ».

    Είπαμε να υμνολογούμε, για ιδιοτελείς σκοπούς τους ιουδαίους, αλλά να μην το παρακάνουμε. Ο ιστορικός Γκρέηβς, ο εγκυρότερος όλων, τοποθετεί τον Αβραάμ, τον γενάρχη των Εβραίων, στο δεύτερο μισό του 15ου π.Χ. αιώνα (δηλαδή περίπου στο 1450 με 1400 π.Χ. Και πρόκειται για μυθολογημένη ιστορία, δηλαδή ουσιαστικά παραμύθι.
    Όπως γράφουν οι ίδιοι οι σημερινοί ιουδαίοι έγκυροι ιστορικοί δεν έχουμε κανένα αδιαμφισβήτητο υπαρκτό στοιχείο υλικού πολιτισμού που να παραπέμπει σε ιουδαίους πριν από τον 7ο αιώνα π.Χ.
    Και από εκεί και μετά πάλι, πολύ ισχνά είναι τα υλικά ευρήματα ακόμη και για την εποχή του Χριστού. Μετά δε από αυτήν την εποχή και για 2000 χρόνια εξέλειπε τελείως η παρουσία των Ιουδαίων στην Παλαιστίνη. Σκάβουν οι σημερινοί αρχαιολόγοι του Ισραήλ στην Παλαιστίνη και βρίσκουν...αρχαιοελληνικές πόλεις.
    Οι Έλληνες των κλασσικών χρόνων γνώριζαν όλους τους λαούς του κόσμου αλλά αγνοούσαν τελείως τους Εβραίους. Ο μεγάλος ταξιδευτής της Ανατολής Ηρόδοτος δεν γνωριζει τέτοιο λαό.
    Όλες οι ιστορίες της Βίβλου για τον Μωυσή του 1200 π.Χ., τον Δαυίδ του 900 π.Χ, τον Σολομώντα κλπ είναι μόνο ιστορίες, αφηγήματα αναπόδεικτα.
    Απεναντίας έχουμε ευρήματα υλικού πολιτισμού στην Παλαιστίνη για τους Ελληνοφιλισταίους από το 1100 π.Χ. με ωραία Ελληνόμορφα αγγεία, Μυκηναϊκή γραφή, κτίρια, δρόμους, κλπ.
    Ουσιαστικά το έθνος των Ιουδαίων έγινε καταλύτης ιστορικών εξελίξεων με την δημιουργία του Χριστιανισμού και του Ισλάμ. Με την δημιουργία των δύο αυτών θυγατρικών θρησκευτικών κινημάτων (και αργότερα του κομμουνισμού), οι ιουδαίοι είχαν την ευκαιρία να αναδειχθούν στο ιστορικό προσκήνιο και να προσεγγίσουν μέσα απ' αυτές τις δικές τους θρησκείες τα ισχυρά κέντρα αποφάσεων και ιστορικών εξελίξεων. Αυτές οι τρεις δικές τους θρησκείες που ενστερνίστηκαν οι λαοί υπήρξαν οι βάσεις για να αναπτυχθεί στους νέους χρόνους το κίνημα του Σιωνισμού. Αυτές ουσιαστικά, και το αναγνωρίζει ο Νετανιάχου σήμερα, έδωσαν στο έθνος αυτό απίστευτες ευκαιρίες διεθνοποίησης της Εβραϊκής ιστορίας και θεολογίας, κάνοντας παγκοσμίως γνωστό, ένα ασήμαντο, μέχρι τους πρώτους μετά Χριστόν αιώνες, θρησκευτικά και πολιτικά έθνος.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...