ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Μαΐου 2021

28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2018: Η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ ΥΠΟΚΛΙΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΗΤΤΗΜΕΝΟ ΙΤΑΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟΣ ΖΗΤΗΣΕ, ΑΝΕΞΟΔΑ, ΣΥΓΓΝΩΜΗ. ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΓΓΝΩΜΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ. ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΕΙ Η ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ.

 

Αρθρο της Jerusalem Post αναφέρει: «Η Ελλάδα ίδρυσε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. 'Το Ισραήλ στηρίζει την Ελλάδα και η ΕΕ, ο φυσικός σύμμαχός της, την εγκατέλειψε».


Παυλόπουλος Ματαρέλα

 

 Κάθε χρόνο την 28η Οκτωβρίου, το Έθνος εορτάζει το περήφανο ΟΧΙ του Μεταξά στην τότε στρατιωτική υπερδύναμη Ιταλία, που θέλησε να μας κάνει επαρχία της. Και ο Ελληνικός Στρατός νίκησε. Οι Ιταλοί στρατιώτες πολέμησαν γενναία και σε μεγάλους αριθμούς, αλλά συνετρίβησαν από την υπεροχή της πολεμικής αρετής των Ελλήνων. Και για 75 χρόνια, κάθε χρόνο γιορτάζουμε την Νίκη και την Τιμή των όπλων μας. Και στέλνουμε μήνυμα σε όλη την υφήλιο, ότι αυτό το Έθνος δεν μπορείτε να το λυγίσετε, διότι το κρατάει αγέρωχο η ψυχή των Ελλήνων.
Μέχρι φέτος…
Ζούμε σε καιρούς που η διεθνής τοκογλυφία απαιτεί να ισοπεδώσει και να διαλύσει τα Ευρωπαϊκά Έθνη. Και για να το πετύχει αυτό, πρέπει πρώτα να λυγίσει τους Έλληνες, διότι η Ελλάδα υπήρξε ανέκαθεν Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΣΒΕΣΤΟΣ ΦΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

 


Έτσι φέτος την 28η Οκτωβρίου 2018, παρουσιάστηκε μία μεγάλη ευκαιρία στην διεθνή μασονία για να γίνει μία προσβολή στις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις.
Φέτος το στράτευμα παρέλασε όχι μόνο μπροστά στον έλληνα (μασόνο) πρόεδρο Παυλόπουλο (άλλη μία θλιβερή ιστορία: η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ υποκλίνεται συνεχώς στην Μεγάλη Στοά της Ανατολής), αλλά και μπροστά στον πρόεδρο των ηττημένων Ιταλών. Φέτος η ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ ΕΝΔΟΞΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΩΝ υποκλίθηκε στον ιταλό ηττημένο.
Υποτίθεται ότι ο ιταλός κομμουνιστής μασόνος ζήτησε συγγνώμη για την επίθεση το 1940. Όπως ζητεί, ανέξοδα, συγγνώμη κάθε χρόνο, η τοκογλυφία που κυβερνά την Γερμανία. Κούφια λόγια για να δικαιολογήσουν την ντροπή στην οποία επέβαλλαν τον Στρατό μας. Ποιος είναι αυτός ο κεντροαριστερός μασόνος Ιταλός, που θα σβήσει με μια συγγνώμη την θυσία των προγόνων μας;
Αλλά ακόμη και έτσι. Ακόμη και αν ζήτησε συγγνώμη. Δεν έπρεπε επ' ουδενί λόγω, να είναι επάνω στο βάθρο μαζί με τον μασόνο Παυλόπουλο. Θα μπορούσε να είναι καλεσμένος στην εξέδρα, ο ίδιος ή κάποιος εκπρόσωπός του.
Από την στιγμή που βρίσκεται πάνω στο βάθρο, τότε ο Ελληνικός Στρατός που περνάει μπροστά του, υποκλίνεται και σ' αυτόν. Και μην βιαστείτε να σκεφτείτε την ανοησία ότι είναι «ομόλογος» του δικού μας. Τουλάχιστον για την ημέρα της 28ης Οκτωβρίου και τουλάχιστον για την ώρα της παρέλασης, δεν είναι ομόλογος, είναι ΗΤΤΗΜΕΝΟΣ ομόλογος.
Ο στρατός των Νικητών δηλαδή, υποχρεώθηκε να αποδώσει Τιμή στον Πρόεδρο των ηττημένων. Επειδή ο μασόνος κομμουνιστής πρόεδρος των ηττημένων ζήτησε συγγνώμη. Κούφια λόγια. Ανέξοδες δηλώσεις και εκδηλώσεις συγγνώμης από αριστερούς ιταλούς μασόνους.
Ο μασόνος Παυλόπουλος πάλι ήταν ανίκανος να πατήσει τον ιταλό εκεί που πονάει. Δεν θέλουμε λόγια συγγνώμης. Θέλουμε έμπρακτες εκδηλώσεις συγγνώμης. Αυτές πράγματι κοστίζουν. Εκεί που πονάει, και όπως όλοι ξέρουμε πονάει στο χρήμα. Οι τεράστιες καταστροφές που μας προκάλεσαν, σε ανθρώπους και αγαθά, οι ιταλοί, οι γερμανοί, οι βούλγαροι και οι αλβανοί (και οι άγγλοι, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία). Μόνο οι υλικές καταστροφές που προκάλεσαν οι ιταλοί (και για τον πρόσθετο λόγο ότι πρωτοάρχισαν τον πόλεμο), κοστολογούνται σε 100 δισεκατομμύρια σημερινά ευρώ. Οι βούλγαροι μας οφείλουν τουλάχιστον 50 δισεκατομμύρια ευρώ. Κυριολεκτικά ρήμαξαν την Ανατολική Μακεδονία και την Θράκη. Οι αλβανοί οφείλουν τουλάχιστον 10 δισεκατομμύρια ευρώ. Οι τσάμηδες οργίασαν σε σφαγές και καταστροφές στην Ήπειρο. Για τους γερμανούς δεν το συζητάμε: οφείλουν πάνω από 400 δισεκατομμύρια. Αλλά ποιός μασόνος θα τους τα ζητήσει. Ποιός μασόνος ή κομμουνιστής έχει το σθένος να χτυπήσει το χέρι του στο τραπέζι και να μην υποχωρήσει μέχρι να πάρει τα χρωστούμενα; Μόνο να κοροϊδεύουν τον Ελληνικό Λαό στο εσωτερικό ξέρουν. Έξω κάνουν τις μωρές παρθένες (ή τις εταίρες).
Όταν πάει κάτι στραβά για τους μασόνους και τους κομμουνιστές στην Ελλάδα, γνωρίζουμε τι κάνουν για να αλλάξουν την ατζέντα. Αρχίζει ένας ανέξοδος αντιγερμανισμός (μόνο στο εσωτερικό - ποτέ στο εξωτερικό) και οι ευφυείς έλληνες πέφτουν στο δόκανο. Ερώτηση: γιατί μόνο να πληρώσουν οι γερμανοί; Εντάξει έκαναν τα περισσότερα εγκλήματα, οι άλλοι όμως εξαγνίστηκαν, χωρίς να πληρώσουνς τίποτε; Μήπως γιατί αυτό επιτάσσει η στοά και ο διεθνής ιουδαϊσμός; Αυτός καλά εισπράττει 70 χρόνια τώρα από την Γερμανία. Οι έλληνες;
Και ένα τελευταίο: Θέλεις ιταλέ να ζητήσεις έμπρακτα συγγνώμη από την Ελλάδα; Φρόντισε να της δοθεί η Βόρειος Ήπειρος. Άλλωστε η Ιταλία δημιούργησε, για δικούς της λόγους, το κράτος της Αλβανίας με τα σημερινά του σύνορα. Ιδού η έμπρακτη συγγνώμη. Να απαιτήσει ο ιταλός πρόεδρος να επιστραφεί στην Ελλάδα η αρχαιότατη Ελληνική επαρχία της Βορείου Ηπείρου. Αλλά ποιός έλληνας μασόνος ή κομουνιστής θα σηκώσει ανάστημα, για να ζητήσει κάτι τέτοιο.


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...