ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Μαΐου 2021

ΤΖΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ: «Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΕ ΤΙΣ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ». ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗΣ: «ΠΡΙΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΕΒΡΑΪΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ»

 

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014. Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΟΡΟΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΜΗΤΑΡΑΚΗ.




 
Ο Joe Biden, (Τζο Μπάιντεν), ο σημερινός  πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, μιλώντας το 2013 σε εκδήλωση για τον "Μήνα Εβραϊκής Κληρονομιάς" (Jewish American Heritage Month) της Δημοκρατικής Εθνικής Επιτροπής, εξήρε τους Αμερικανο-Εβραίους για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχαν στον αγώνα για τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων, για τα «ανοικτά σύνορα», το φεμινισμό, την «κοινωνική δικαιοσύνη», και πολλά άλλα.

Ο Μπάιντεν δήλωσε ότι οι Εβραίοι ήταν ένας από τους μεγαλύτερους παράγοντες, αν όχι ο μεγαλύτερος, στο να έρθουν «κοινωνικές αλλαγές» στις Ηνωμένες Πολιτείες.
 

Απέδωσε την αλλαγή της κουλτούρας της Αμερικής στην συμμετοχή των Εβραίων του Χόλιγουντ. 
Είπε ότι οι Εβραίοι ευθύνονται για το 85% της αλλαγής στάσης της Αμερικής σχετικά με τον «γάμο» των ομοφυλοφίλων. "Σκεφτείτε ότι όλα αυτά, στοιχηματίζω το 85 τοις εκατό αυτών των αλλαγών, είτε πρόκειται στο Χόλιγουντ ή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είναι συνέπεια των Εβραίων ηγετών στη βιομηχανία του θεάματος."

"Η εβραϊκή κληρονομιά έχει διαμορφώσει αυτό που είμαστε - σε όλους μας, σε μας, σε μένα - όσο ή περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο παράγοντα τα τελευταία 223 χρόνια. Και αυτό είναι ένα γεγονός", δήλωσε ο Μπάιντεν.

Μιλώντας στην εβραϊκή πολιτική εξουσία, ο Μπάιντεν δήλωσε ότι «οι Εβραίοι έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην Αμερική. Καμία άλλη ομάδα δεν έχει μια τέτοια υπερμεγέθη επιρροή κατά κεφαλήν όπως όλοι εσείς που στέκεστε εδώ και όλοι αυτοί που ήταν πριν από μένα και για όλοι εκείνοι που ήταν πριν από σας."

Ο Μπάιντεν επαίνεσε επίσης τους τρεις Εβραίους δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου με το όνομά τους. Ο Μπάιντεν τέλειωσε την διάρκειας είκοσι λεπτών ομιλία του στους Εβραίους ηγέτες λέγοντας «σας χρωστάμε πολλά, χρωστάμε σε γενιές που ήρθαν πριν από εσάς».








ΟΜΙΛΙΑ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ.

«Όποιος αρχηγός κράτους ή πρωθυπουργός πάει στις ΗΠΑ, για να συναντήσει τον ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ αμερικανό πρόεδρο, πρέπει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ να περάσει πρώτα απ’ τις εβραϊκές  χάβρες της Νέας Υόρκης και της Ουάσιγκτον (εκεί που παίρνονται ΟΛΕΣ οι διεθνείς αποφάσεις, όπως έλεγε κι ο Καμμένος,)  για να του αποσπάσουν υποσχέσεις, σε ζητήματα που αφορούν διάφορα διεθνή θέματα σχετιζόμενα με το Ισραήλ, καθώς και ζητήματα που αφορούν τις εβραϊκές κοινότητες, που ζουν στις πατρίδες τους».






ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ







Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΧΤΙΖΟΥΝ HOT SPOT ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. Στην αρχαία Λέπιδα της Λέρου, θα γίνει κλειστό hot spot «μεταναστών»!




Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΡΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ». Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ. 




Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, Ο ΕΛΙΕΖΕΡ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA, ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...