ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

11 Μαΐου 2021

ΤΡΟΤΣΚΥ: "ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΝΕΓΡΟΙ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΖΩΩΔΗ ΥΠΑΡΞΗ".

Η ΣΑΠΦΩ ΚΑΙ Ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ




Έλληνες και Τούρκοι κομμουνιστές: «Οι δύο λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν». Τα ίδια ψέματα σερβίρουν όλες οι ιουδαιοαβρααμικές θρησκείες (Χριστιανισμός - Ισλάμ) εκτός του πατρός Ιουδαϊσμού, μέχρι να σκλαβώσουν τους εύπιστους λαούς. Μετά αρχίζει η σφαγή.

 Το  φρικτό  τέρας  του  εβραιοκομμουνισμού  έλαβε  τέλος  το    1989,  αφού  κατατυράννησε  την  Ρωσία  για  72  χρόνια.  Πρωταθλητές  στην  απαλλαγή  της  Ρωσίας  από τον  κομμουνισμό    οι  εβραιορώσοι,  οι  παππούδες  των  οποίων  είχαν  πρωτοστατήσει  στην  επιβολή  του  κομμουνισμού  "για  να  χτίσουν  τον  σοσιαλισμό".     

Δεν  υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, που να μην εντυπωσιάζεται από το γεγονός, ότι ΜΟΛΙΣ  ΕΠΕΣΕ  Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ  στην Ρωσία το 1989, (ΟΛΟΙ τώρα  πλέον ξέρουν ποιοί και γιατί τον φτιάξανε και γιατί τον γκρεμίσανε, δεν τους εξυπηρετούσε αρκετά σήμερα),  χιλιάδες - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ - υποτίθεται φτωχοί προλετάριοι εβραίοι  εργάτες  της  Ρωσίας, βρέθηκαν το 1989, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, τραπεζίτες,  πάμπλουτοι εκατομμυριούχοι και σήμερα αγοράζουν ελληνικά νησιά.

Ο ΛΕΝΙΝ ΕΙΠΕ:

1. «ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ».
2. «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ»
3. «Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΡΩΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ».
Βλαδίμηρος Ίλιτς Ουλιάνωφ ή Λένιν (1870 – 1924, το γένος Ισραήλ ( ! ) Μπλάνκ - Μπέργκ).

ΤΡΟΤΣΚΥ:
«Πρέπει να μετατρέψουμε τη Ρωσία σε μια έρημο που θα κατοικείται από λευκούς νέγρους πάνω στους οποίους θα επιβάλουμε τυραννία, μια τυραννία που οι πιο τρομεροί δεσπότες της Ανατολής είχαν ποτέ ονειρευτεί. Η μόνη διαφορά είναι ότι αυτή θα είναι μια τυραννία της αριστεράς, όχι μια τυραννία της δεξιάς. Θα είναι μια κόκκινη τυραννία και όχι μια λευκή».


«Εννοούμε τη λέξη “κόκκινη” στην κυριολεξία, γιατί θα φέρουμε τέτοιες πλημμύρες αίματος, που θα κάνουν κάθε ανθρώπινη απώλεια που έγινε στους καπιταλιστικούς πολέμους, αδύνατη σε σύγκριση. 
Οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες πέρα από τον ωκεανό θα εργαστούν όσο το δυνατόν πιο στενά μαζί μας. 
Αν κερδίσουμε την επανάσταση, θα δημιουργήσουμε τη δύναμη του Σιωνισμού πάνω στο ναυάγιο της κηδείας της επανάστασης, και θα γίνουμε μια δύναμη, μπροστά στην οποία όλος ο κόσμος θα γονατίσει. Θα δείξουμε ποια είναι η πραγματική δύναμη. Μέσω της τρομοκρατίας και των λουτρών αίματος, θα υποβιβάσουμε τη Ρωσική διανόηση σε μια κατάσταση πλήρους αποβλάκωσης και ηλιθιότητας και σε μια ζωώδη ύπαρξη ... Αυτή τη στιγμή, οι νέοι άνδρες μας με τα δερμάτινα μπουφάν τους, οι γιοι των ωρολογοποιών από την Οδησσό, την Όρσα, την Gomel και την Vinnitsa, (πόλεις με μεγάλο εβραϊκό πληθυσμό) ξέρουν πώς να μισούν οτιδήποτε ρώσικο. Τι ευχαρίστηση παίρνουν καταστρέφοντας την ρώσικη διανόηση - αξιωματικούς, ακαδημαϊκούς και συγγραφείς ...»

* Όπως αναφέρεται στα «Απομνημονεύματα του Aron Simanovich», (“Memoirs of Aron Simanovich”) ενός Εβραίου κοσμηματοπώλη στην αυλή του Τσάρου, που ενήργησε ως γραμματέας και βοηθός του Ρασπούτιν και επεδίωξε να επηρεάσει τον Τσάρο (μέσω του Ρασπούτιν) προκειμένου να βελτιωθεί η κατάσταση των Εβραίων στη Ρωσία. Τα απομνημονεύματα γράφτηκαν το 1928, αλλά μόλις τώρα μεταφράστηκαν στα αγγλικά. Τα παραπάνω λόγια βρίσκονται και σε πολυάριθμες ρωσικές ακαδημαϊκές εργασίες, συμπεριλαμβανομένης της «Φύσης του Σιωνισμού» (‘The Nature of Zionism’) του Vladimir Stepin, που δημοσιεύθηκε (στα ρωσικά) στη Μόσχα, το 1993 και μεταφράστηκε στα αγγλικά από τον Clive Lindhurst.

ΤΡΟΤΣΚΙ, Ο ΜΩΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ.


5 ΜΑΡΤΙΟΥ 1953: ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ; Ο ΙΟΥΔΑΙΟΣ ΤΡΟΤΣΚΥ ΕΙΧΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ;


Ο  ιουδαίος  ιστορικός  Ιησούς  Ρουμπενστάιν  στο  πρόσφατο  βιβλίο  του:  "Οι  τελευταίες  ημέρες  του  Στάλιν"  αποκαλύπτει  ότι  πράγματι,  ιουδαίοι  γιατροί  του  Κρεμλίνου  έριξαν Βαρφαρίνη  (το  σημερινό  αντιπηκτικό  του  αίματος  SINTROM),  στο  κρασί  του  και  του  προκάλεσαν  αιμορραγικό  εγκεφαλικό επεισόδιο.


Τα Κομμουνιστικά Κόμματα Ελλάδας και Τουρκίας με κοινή τους ανακοίνωση πήρα θέση για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες ημέρες στα ελληνοτουρκικά. 

Με κοινή τους ανακοίνωση και διεθνιστικό πνεύμα, τα Κομμουνιστικά Κόμματα Ελλάδας και Τουρκίας πήραν θέση για την ένταση των σχέσεων των δυο χωρών. Στην κοινή του ανακοίνωση, παίρνουν θέση κατά της μετατροπής της Αγίας Σοφίας σε τζαμί τονίζοντας πως πρόκειται εκτός από κίνηση «αξιοποίησης των θρησκευτικών ζητημάτων για το φανατισμό και διαίρεση των λαών» και «επίθεση εναντίον των κοσμικών δυνάμεων στην Τουρκία». Τα δυο κόμματα υποστηρίζουν τη θέση να παραμείνει η Αγία Σοφία δημόσιο μουσείο. 
Επιπλέον, εκτιμούν πως «η όξυνση της εμφύλιας διαμάχης στη Λιβύη, που έχει προκληθεί μετά την ιμπεριαλιστική επέμβαση του ΝΑΤΟ κι η οποία ενισχύεται με την εμπλοκή ξένων δυνάμεων και την επιδίωξη διαμόρφωσης διακρατικών συμφωνιών για θαλάσσιες ζώνες, παραβιάζοντας το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας, ώστε να αξιοποιηθούν αυτές ως πλεονέκτημα στην ελληνοτουρκική διαφορά για την υφαλοκρηπίδα και την ΑΟΖ, "ναρκοθετεί" ακόμη περισσότερο την ειρήνη και την ασφάλεια των λαών».
Τα δύο ΚΚ σημειώνουν πως «οι σχέσεις των δύο χωρών περιπλέκονται από τον ανταγωνισμό των αστικών τάξεων Ελλάδας και Τουρκίας, για το ποια θα αναδειχθεί σε "κόμβο" ενέργειας και διαμετακομιστικό "κέντρο" και τη σφοδρή διαπάλη τους για το μοίρασμα του ενεργειακού πλούτου της περιοχής. Πρόκειται για μέρος της συνολικότερης σύγκρουσης ανάμεσα σε αστικές τάξεις, μονοπώλια και ιμπεριαλιστικές συμμαχίες, που ήδη έχει αιματοκυλήσει τους λαούς της Συρίας, της Λιβύης, κι απειλεί με ανάφλεξη και την περιοχή του Περσικού Κόλπου. Αυτά τα συμφέροντα, που συγκρούονται δεν έχουν καμιά σχέση με τα συμφέροντα των λαών!».
«Η κατάσταση επιδεινώνεται ακόμη περισσότερο από τη συμμετοχή των δύο χωρών στον ιμπεριαλιστικό οργανισμό του ΝΑΤΟ, καθώς και την εμπλοκή στις επικίνδυνες επιδιώξεις των ΗΠΑ και της ΕΕ. Οι λαοί της Τουρκίας και της Ελλάδας δεν μπορούν να προσμένουν τίποτα το θετικό για τις εξελίξεις από την εμπλοκή των ισχυρών ιμπεριαλιστικών κρατών, που διεξάγεται, μάλιστα, σε συνθήκες όπου ενισχύεται η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση και η τάση αναδιάταξης της ισχύος των ισχυρότερων καπιταλιστικών κρατών.
Για ακόμη μια φορά διακηρύσσουμε πως οι λαοί της Τουρκίας και της Ελλάδας δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν μεταξύ τους. Έχουν συμφέρον να διεκδικήσουν να ζούνε ειρηνικά και να παλεύουν για το δικό τους μέλλον, κόντρα στην καπιταλιστική εκμετάλλευση, στα καπιταλιστικά κέρδη, που οδηγούν σε εντάσεις, ακόμα και σε πολεμική σύγκρουση. Για την κατάργηση της εκμετάλλευσης ανθρώπου από άνθρωπο και την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, το "ξερίζωμα" εκείνων των αιτιών που οδηγούν τους λαούς στην "κρεατομηχανή" του ιμπεριαλιστικού πολέμου» προσθέτει η ανακοίνωση.
«Η πραγματική εγγύηση για τη συνεργασία και την αδελφοσύνη μεταξύ των λαών, όταν οι εργαζόμενοι λαοί πάρουν την εξουσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία, θα είναι η ειλικρίνεια, η αλληλεγγύη, η πατριωτική, διεθνιστική και αντι-ιμπεριαλιστική στάση των κομμουνιστών στις δύο χώρες. Σ' αυτήν την κατεύθυνση, τα ΚΚ της Ελλάδας και της Τουρκίας, πιστά στις αρχές του προλεταριακού διεθνισμού, θα συνεχίσουμε την πάλη:
- Ενάντια σε θερμό επεισόδιο και πολεμική εμπλοκή.
- Ενάντια στις παραβιάσεις των συνόρων και στην αμφισβήτηση των διεθνών Συνθηκών που έχουν καθορίσει τα σύνορα στην περιοχή.
- Για τη μη αλλαγή των συνόρων και των Συνθηκών που τα καθορίζουν.
- Ενάντια στις υπέρογκες στρατιωτικές δαπάνες των δύο χωρών, που δημιουργούν υπόβαθρο πολεμικής αναμέτρησης.
- Ενάντια στις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και πολέμους.
- Ενάντια στους ανταγωνισμούς για την εκμετάλλευση των υδρογονανθράκων του Αιγαίου από τα μονοπώλια και στα σχέδια για "συνεκμετάλλευσή" τους από τις αστικές τάξεις, για τον έλεγχο των ενεργειακών πηγών, με στόχο την αύξηση της κερδοφορίας τους, δημιουργώντας όρους για μεγαλύτερες επιπλοκές και όξυνση της αντιπαράθεσης, κινδύνους για το περιβάλλον. Η εργατική τάξη, οι λαοί των δύο χωρών δεν έχουν να κερδίσουν τίποτα απ' αυτά τα σχέδια.
- Ενάντια στην εμπλοκή των δύο χωρών στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς, για την επιστροφή των στρατιωτικών δυνάμεων από ΝΑΤΟικές και άλλες ιμπεριαλιστικές αποστολές εκτός συνόρων.
- Παλεύουμε για την αποδέσμευση των χωρών μας από τις ιμπεριαλιστικές ενώσεις του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, για να διώξουμε τις αμερικανικές και ΝΑΤΟικές βάσεις από τις χώρες μας» καταλήγει η κοινή ανακοίνωση ΚΚΕ-ΚΚΤ.



ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ!


Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Με την ευκαιρία της 100ης επετείου του πραξικοπήματος των μπολσεβίκων στην Ρωσσία, ας εξετάσουμε την πραγματική καταγωγή του πρωταγωνιστή του, του Λένιν…
Ο Βλαδίμηρος Ίλιτς Ουλιάνωφ, που πέρασε στην ιστορία με το επαναστατικό ψευδώνυμο  «Λένιν», γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1870, σε μια πόλη της νότιας ευρωπαϊκής Ρωσσίας, στις όχθες του Βόλγα, στο Σιμπίρσκ (που μετονομάστηκε προς τιμήν του, μετά θάνατον, σε Ουλιάνοφσκ, το 1924. Γονείς του ήταν ο Ίλια Νικολάγιεβιτς Ουλιάνωφ και η Μαρία Αλεξάντροβνα Ουλιάνοβα, το γένος  Μπλάνκ.
Στο θέμα της προελεύσεως του Λένιν υπήρχε μονίμως μια σκόπιμη συσκότιση και παντελής έλλειψη πληροφοριών, τουλάχιστον μέχρι την κατάρρευση του σοβιετικού «παραδείσου». Αμέσως μετά το Οκτωβριανό πραξικόπημα και την ίδρυση του πρώτου κομμουνιστικού κράτους, υπήρξαν έντονες φήμες σχετικά με την εβραϊκή καταγωγή του ιδρυτού του. Μια πολύ διαδεδομένη εκδοχή, που αναφέρεται στο βιβλίο του ιστορικού Σπυριντόβιτς «Η μυστική κυβέρνηση του κόσμου», υποστήριζε ότι ο Λένιν ήταν παιδί της εβραϊκής οικογένειας Ζεντερμπάουμ, από την περιοχή των Καλμούκων και ότι υιοθετήθηκε από τους Ουλιάνωφ, όταν βρέθηκε εγκαταλελειμμένος από μια πομπή Εβραίων που εκτοπίζονταν. Μια άλλη εκδοχή, που αναφέρεται στο βιβλίο του ιστορικού Πετρόφσκι «Η Ρωσσία υπό τους Ιουδαίους», υποστήριζε ότι ο Λένιν ήταν παιδί της Γερμανοεβραϊκής οικογένειας Γκόλντμαν. Και οι δύο εκδοχές είναι καταφανώς ψευδείς. Προφανώς, οι συγγραφείς έλαβαν παραπλανητικές πληροφορίες. Αμφιβάλλω για το αν είχαν στην διάθεσή τους φωτογραφίες του Ίλια Ουλιάνωφ, γιατί αν είχαν, σίγουρα θα παρατηρούσαν αμέσως την καταπληκτική ομοιότητα του Λένιν με αυτόν.

Ο πατέρας του Λένιν, ο Ίλια Ουλιάνωφ, γεννήθηκε το 1831 στην επαρχία του Αστραχάν, στην νοτιοανατολική ευρωπαϊκή Ρωσσία, που ονομάζεται σήμερα Δημοκρατία των Καλμούκων. Οι Καλμούκοι είναι ένα ασιατικό μογγολικό-τουρκικό φύλο, συγγενές με τους Τατάρους. Είναι, λοιπόν, σίγουρο ότι ο πατέρας του Λένιν δεν ήταν Ρώσσος, ήταν Καλμούκος.
Όμως, η μητέρα του Λένιν ήταν Εβραία, άρα ο Λένιν ήταν  καθαρός  Εβραίος. Καθαρός, σίγουρος Εβραίος θεωρείται από τους ομοφύλους του ο εκ μητρός Εβραίος, λόγω του ότι η πατρότητα μπορεί να αμφισβητηθεί, η μητρότητα όμως όχι. Αυτό αναφέρει σαφέστατα και ο «Νόμος Επιστροφής» 5710/1959, άρθρο 4β., του κράτους του Ισραήλ: «Θεωρείται Εβραίος κάθε άτομο που έχει γεννηθεί από μητέρα Εβραία». Ας δούμε το γενεαλογικό δέντρο της μητέρας του Λένιν, σύμφωνα με τα υπάρχοντα και απολύτως εξακριβωμένα στοιχεία. Παππούς της, από την πλευρά του πατέρα της, άρα προπάππος του Λένιν, ήταν ο Εβραίος Μοσέ  Ίτσκοβιτς  Μπλάνκ (για να κατανοήσουμε τι συμβαίνει με τα ονόματα στην Ρωσσία, πρώτα αναφέρεται το μικρό όνομα, μετά το όνομα πατρός και στο τέλος το επώνυμο. Στην συγκεκριμένη, λοιπόν, περίπτωση και σε ελεύθερη μετάφραση στα ελληνικά, το όνομα είναι Μωϋσής Μπλάνκ του Ισαάκ). Ο Μωϋσής Μπλάνκ γεννήθηκε στο Σταροκονσταντίνωφ της σημερινής Ουκρανίας, το 1758 και ήταν έμπορος οινοπνευματωδών ποτών και άνθρωπος του καυγά και της αντάρας. Απασχόλησε πολλές φορές την δικαιοσύνη, είτε ως κατήγορος, είτε ως κατηγορούμενος. Αφού τσακώθηκε με όλους τους άλλους, στο τέλος τσακώθηκε και με τον ίδιο του τον γιό, στον οποίο έκανε μήνυση για εξύβριση και σωματικές βλάβες, αλλά το δικαστήριο δικαίωσε τον γιό. Το 1808 κατηγορήθηκε και φυλακίστηκε για τον εμπρησμό μιας αποθήκης γειτόνων του. Την Πρωτοχρονιά του 1845, αμέσως μετά τον θάνατο της γυναίκας του, βαφτίστηκε Χριστιανός και πήρε το όνομα Δημήτριος. Τον επόμενο χρόνο, ο Μωϋσής που έγινε Δημήτριος, εγκατέλειψε τον μάταιο τούτο κόσμο.
Ωστόσο, άφησε στον κόσμο δύο γιούς, τον Άβελ Μωϋσέγεβιτς Μπλάνκ και τον Ισραήλ    Μωϋσέγεβιτς  Μπλάνκ, ο οποίος ήταν ο παππούς του Λένιν. Ο Άβελ γεννήθηκε το 1794, ενώ ο Ισραήλ το 1804. Θέλησαν να σπουδάσουν και οι δύο Ιατρική στο πανεπιστήμιο της Αγίας Πετρούπολης και το 1820 αποφάσισαν να βαπτισθούν Χριστιανοί, προκειμένου να εισαχθούν στην σχολή. Έτσι, ο Άβελ έγινε «Δημήτριος» και ο Ισραήλ, «Αλέξανδρος». Αποφοίτησαν μαζί το 1824 και ξεκίνησαν την άσκηση της ιατρικής. Όμως, ο Άβελ στάθηκε άτυχος και στις 26 Ιουλίου του 1831 βρήκε τραγικό θάνατο (εκπαραθυρώθηκε από το ιατρείο του που βρισκόταν στον 3ο όροφο του νοσοκομείου όπου εργαζόταν, από οργισμένους πολίτες που θεωρούσαν όλους τους γιατρούς υπεύθυνους για μια επιδημία χολέρας που είχε που είχε πέσει εκείνη την εποχή).
Ο Ισραήλ που έγινε Αλέξανδρος, συνέχισε την ζωή του και το 1829 παντρεύτηκε την γερμανο-σουηδικής καταγωγής Άννα Γκρόσοπφ, με την οποία έκανε έξι παιδιά, ένα αγόρι και πέντε κόρες, μία εκ των οποίων, η Μαρία, η τέταρτη κόρη της οικογενείας, ήταν η μητέρα του Λένιν (γεννηθείσα τον Φεβρουάριο του 1835). Η Γκρόσοπφ πέθανε αιφνιδίως, σε σχετικά νεαρή ηλικία, το 1838. Ο Ισραήλ Μπλάνκ ξαναπαντρεύτηκε σύντομα την… αδελφή της εκλιπούσης συζύγου του, Γεκατερίνα   Φον  Έσσεν  (ήταν χήρα και είχε κρατήσει το επώνυμο του πρώτου συζύγου της). Ο Ισραήλ βγήκε στην σύνταξη το 1847 και αγόρασε ένα τεράστιο κτήμα στο Κοκούσκινο, της επαρχίας Καζάν (στην περιοχή των Τατάρων, το λεγόμενο «Ταταρστάν»), όπου έχτισε μια πολυτελέστατη βίλα και πήρε στην δούλεψή του 40 εργάτες. Δηλαδή, αν δεν το καταλάβατε καλά, ο Εβραίος παππούς του «απελευθερωτή  της  εργατιάς  και της  αγροτιάς» Λένιν,  ήταν γαιοκτήμονας (ξετυλίγονται νομίζω σιγά-σιγά, ένας-ένας οι λόγοι για τους οποίους ο Λένιν απέκρυπτε επιμελώς την καταγωγή του. Φανταστείτε τι… χαρά που θα έκαναν οι εξαθλιωμένες μάζες στις οποίες απευθύνονταν οι Μπολσεβίκοι, αν μάθαιναν ότι ο αρχηγός του κόμματος προερχόταν από οικογένεια Εβραίων γαιοκτημόνων). Κι όπως ήταν φυσικό, τα παιδιά του Ισραήλ μεγάλωσαν στα πούπουλα, «με γαλλικά και πιάνο», που λέμε. Εν τω μεταξύ, ο παππούς έμεινε για δεύτερη φορά χήρος, το 1863, και πέθανε λίγα χρόνια αργότερα, στις 17 Ιουλίου του 1870, κατά διαβολική σύμπτωση τον ίδιο χρόνο που ήρθε στον κόσμο ο εγγονός του, ο μετέπειτα Λένιν. Ο Ισραήλ παρέδωσε την σκυτάλη στον Βλαδίμηρο!

Συμπερασματικά, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα που εξετάσαμε, ο Λένιν ήταν… πολυεθνικής καταγωγής, εβραϊκής από την πλευρά της μητέρας του, με κάποιες… πινελιές γερμανικής και σουηδικής από την γιαγιά του και καλμουχικής (τουρκικής-μογγολικής) από την πλευρά του πατέρα του. Όπως προαναφέραμε, όμως, για τους Εβραίους ήταν ένας καθαρός Εβραίος, εφόσον είχε Εβραία μητέρα. Επιπλέον, η κυριαρχία της εβραϊκής πλευράς του ήταν σίγουρη, αφού με την μητέρα του μεγάλωσε και απ’ αυτήν διαπαιδαγωγήθηκε, λόγω του ότι έχασε τον πατέρα του σε ηλικία μόλις 16 χρονών. Πάντως, σε κάθε περίπτωση, το βέβαιον είναι ότι στις φλέβες του πρώτου μπολσεβίκου κυβερνήτη της Ρωσσίας δεν έτρεχε ούτε μία σταγόνα ρωσσικού αίματος! Η μόνη σχέση που είχε με την μόνο κατ’ όνομα πατρίδα του, την Ρωσσία, ήταν ότι έτυχε να γεννηθεί εκεί!




Ο  ΚΟΚΚΙΝΟΣ  ΡΑΒΒΙΝΟΣ  ΜΩΥΣΗΣ  ΕΣΣ,  ΔΑΣΚΑΛΟΣ  ΤΟΥ  ΜΑΡΞ  ΚΑΙ  ΤΟΥ  ΛΕΝΙΝ.
«Η θρησκεία είναι ο στεναγμός του καταπιεζόμενου πλάσματος, η θαλπωρή ενός άκαρδου κόσμου, είναι το πνεύμα ενός κόσμου απ' όπου το πνεύμα έχει λείψει. Η θρησκεία είναι το όπιο του λαού.». Οι  παραπάνω  γνωστές φράσεις του ιουδαίου  Καρλ Μαρξ που τις συναντούμε στο έργο του: «Κριτική της Εγελιανής Φιλοσοφίας του Κράτους και του Δικαίου»,  δεν είναι πραγματικά δικές του. Τις δανείστηκε από τον πνευματικό του καθοδηγητή  Μωυσή  Εςς.   Ο «κόκκινος ραββίνος», όπως τον αποκαλούσαν, γεννήθηκε στη Βόννη το 1812, σε μία βαθιά θρησκευόμενη ιουδαϊκή οικογένεια. Ο παππούς του τον μύησε στα μυστικά του Ταλμούδ και της Τορά. Ασχολήθηκε με τη φιλοσοφία και την οικονομία και ήταν από τους πρώτους που επεξεργάστηκε την σοσιαλιστική θεωρία. Θεωρείται ότι αυτός μύησε τον Ένγκελς και τον Μαρξ στον κομμουνισμό .

ΕΡΩΤΗΜΑ: πολλοί, χρόνια τώρα, διερωτώνται ποιες ήταν οι  αληθινές προθέσεις των διαφόρων  μαρξιστικών κύκλων, τι πραγματικά ήθελαν να επιτύχουν  όλοι  αυτοί.  Ο κάθε ερευνητής αναπτύσσει τις δικές του θεωρίες, οι περισσότεροι μάλιστα ούτε καν αυτή την έρευνα κάνουν, αλλά δέχονται απλά την μαρξιστική αφήγηση ως έχει. Όμως, και εδώ είναι το παράδοξο, τι πραγματικά ήθελαν αυτοί οι συγκεκριμένοι εβραϊκοί κύκλοι, το δηλώνουν οι ίδιοι, το περιγράφουν καθαρά, σαφέστατα, αλλά μάλλον κανείς δεν ενδιαφέρεται να το ακούσει.
Ο Μoses Hess λοιπόν, είχε αναπτύξει μία ανταλλαγή επιστολών με τον Εβραίο ποιητή και συγγραφέα  Μπέρτολντ  Αουερμπαχ. Σε μία από αυτές τις επιστολές του μιλάει, πανηγυρικά, για τον φίλο του Καρλ Μαρξ  γράφοντας τα εξής:  «Μπορείς να ετοιμαστείς να γνωρίσεις τον πιο μεγάλο, ίσως τον μοναδικό αυθεντικό φιλόσοφο εν ζωή, ο οποίος, όπου θα εμφανιστεί δημοσίως (μέσω των γραπτών του η ακόμη και από την καθέδρα) θα θέλξει πάνω του τα μάτια όλης της Γερμανίας.(…) Ο δόκτωρ Μαρξ, έτσι ονομάζεται το είδωλο μου, είναι ένας άνδρας ακόμη πολύ νέος (είναι περίπου 24 ετών) και θα δώσει το τελικό θανάσιμο πλήγμα στην μεσαιωνική θρησκεία και φιλοσοφία. Συνδυάζει βαθιά φιλοσοφική σοβαρότητα και ένα οξυδερκές πνεύμα. Φαντάσου τον Rousseau, τον Holbach, τον Lessing, τον Heine και τον Hegel συγχωνευμένους  σε  ένα μόνο πρόσωπο, και θα έχεις τον δόκτορα Μαρξ.» (Friedrich Engels, Socialism: Utopian and Scientific, p.14)
 
ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...