ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Μαΐου 2021

Αρθρο της Jerusalem Post αναφέρει: «Η Ελλάδα ίδρυσε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό. 'Το Ισραήλ στηρίζει την Ελλάδα και η ΕΕ, ο φυσικός σύμμαχός της, την εγκατέλειψε».

 

Ο ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ: Το σύνδρομο του γενιτσαρισμού έχει όλα τα χαρακτηριστικά παιδιού αγνώστου πατρός: φοβία, ανασφάλεια, παράλογες εκρήξεις θυμού, εντυπωσιασμού, εκδικητικότητας και κομπλεξισμού. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΦΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΣΧΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΙ.

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ «ΦΑΣΙΣΤΑ» ΕΒΡΑΙΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ: «ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΡΑΤΣΑ ΤΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ».

 

 Σημαία Ισραήλ

''Σε μια σαφή πρόκληση κυριαρχίας κατά της Ελλάδας από την Τουρκία, η Ελλάδα μένει αβοήθητη.
Η Ελλάδα ίδρυσε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Μεσογείου και οι Βρυξέλλες στηρίζουν την Τουρκία! Κανείς δεν βρίσκεται στο πλευρό της Αθήνας, παρά μόνο το Ισραήλ.''
''Ένας τουρκικός στόλος υπό το πρόσχημα μιας δήθεν ερευνητικής αποστολής συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις στην Α. Μεσόγειο.''

 


''Είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε την ατζέντα της Τουρκίας, διότι κάθε μέρα αυτή περιλαμβάνει και νέα αιτήματα της Άγκυρας. Για παράδειγμα πριν από μέρες, τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο τουρκικός στολίσκος θα επέστρεφε στα αγκυροβόλια του'', αναφέρει Ισραηλινός ειδικός.
''Στη συνέχεια, τα ΗΑΕ έστειλαν F-16 στην Κρήτη για να εκπαιδευτούν με τους Έλληνες, ενώ την ίδια στιγμή, γαλλικά μαχητικά μεταστάθμευσαν στην Κύπρο.''
“Η Τουρκία υλοποιεί ένα μεγάλο κύμα εξτρεμιστικού εθνικισμού και θρησκευτικής μισαλλοδοξίας που ωθείται από το κυβερνών κόμμα AKΡ.
Το κόμμα μετέτρεψε πρόσφατα δύο ιστορικές εκκλησίες σε τζαμιά στην Κωνσταντινούπολη, ενώ υλοποιούνται ολοένα και περισσότερες συγκεντρώσεις από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απειλεί να «απελευθερώσει» το τζαμί Al-Aqsa της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ, απειλώντας παράλληλα την Ελλάδα, τα ΗΑΕ, την Αίγυπτο και άλλες χώρες.
Η Τουρκία έχει εισβάλει σε τμήματα της βόρειας Συρίας και έχει εκδιώξει τους Κούρδους από την κουρδική περιοχή του Αφρίν, ενώ συνεχίζει να βομβαρδίζει περιοχές στο βόρειο Ιράκ όπου ζουν χριστιανοί Yazidis.
Η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας «αντιτρομοκρατικής εκστρατείας», παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξαν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία.
Εν τω μεταξύ, οι πραγματικοί τρομοκράτες του ISIS συνεχίζουν να διαφεύγουν από την κράτηση στην ανατολική Συρία για να φτάσουν στην Τουρκία.
Ως μέρος αυτού του κύματος του εξτρεμισμού στην Άγκυρα, υπάρχουν αυξανόμενες απαιτήσεις για ανάληψη μέρους της Μεσογείου'', αναφέρουν οι Ισραηλινοί.
Έτσι είναι εκεί στην δύση ( ΗΠΑ-ΕΕ), όποιος δεν βλέπει ότι ο Ερντογάν υλοποιεί παγκόσμια σχέδια έχοντας γαλουχίσει και εθίσει ταυτόχρονα μια γενιά ολόκληρη στον νεο-Οθωμανικό ισλαμικό εξτρεμισμό, τότε θα τον γευτεί και με το παραπάνω.

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...