ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

20 Μαΐου 2021

Ο ΕΞΩΜΟΤΗΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ ΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΙΣΜΟΥ: Το σύνδρομο του γενιτσαρισμού έχει όλα τα χαρακτηριστικά παιδιού αγνώστου πατρός: φοβία, ανασφάλεια, παράλογες εκρήξεις θυμού, εντυπωσιασμού, εκδικητικότητας και κομπλεξισμού. ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΣΦΑΞΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΑΣΧΕΙ. ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΠΑΣΧΟΥΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΙ.

 

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ. ΑΝΟΙΞΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑΣ. Η Τουρκάλα δημοσιογράφος, Uzay Bulut γράφει επί λέξει: «Τον 11ο αιώνα, οι Τούρκοι τζιχαντιστές από την Κεντρική Ασία εισέβαλαν και κατέκτησαν την ελληνόφωνη χριστιανική βυζαντινή αυτοκρατορία ανοίγοντας το δρόμο για την τουρκοποίηση και τον εξισλαμισμό της περιοχής με την μέθοδο των δολοφονιών, των απαγωγών, των βιασμών και τον βίαιο προσηλυτισμό».

 

ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ ΠΟΝΤΙΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

 

Ταμέρ Τσιλινγκίρ: Είμαι εξισλαμισμένος Έλληνας του Πόντου. Υπάρχουν και άλλοι  και  πρέπει να μάθουν την αλήθεια. Ήδη αρκετοί Τούρκοι ανακαλύπτουν την ελληνική τους ταυτότητα.

 


ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΘΕΙΣ  ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ  ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ  Ο  ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ.


Στο φορολογικό αρχείο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας για τους κατοίκους του χωρίου Ποταμιά Ριζούντας Πόντου  αναφέρονται  τα στοιχεία του προπάππου του Ερντογάν, ότι ήταν επικεφαλής αντάρτικης ομάδας εναντίον των Τούρκων κατακτητών. Το επίθετο του προπάππου του Ερντογάν ήταν το εξισλαμισμένο Bakatoglu Memis (Μίμης Μπακάτογλου). Το φορολογικό βιβλίο στη στήλη εθνική καταγωγή έγραφε τη λέξη  "εξισλαμισθείς" και στη στήλη ονοματεπώνυμο το νέο ισλαμικό όνομα. Το αρχείο είναι του 1850 και φαίνεται ότι ο προπάππος του Ερντογάν ήταν ο πιο πλούσιος, διότι όλοι οι χωριανοί πλήρωναν φόρους 20-30 γρόσια ο καθένας και ο προπάππος του Ερντογάν πλήρωσε 38 γρόσια. Η οικογένεια άλλαξε επίθετο το 1934, διότι η λέξη  "Bakat", που ήταν το επίθετο της οικογένειας, εθεωρείτο βρισιά, διότι όλοι οι Έλληνες αντάρτες αποκαλούνταν "Bakaτ". Στον Πόντο, συνεπώς, η λέξη αυτή είχε τη σημασία Έλληνα αποστάτη, στασιαστή εναντίον των Τούρκων. Οι γονείς του Ερντογάν -σύμφωνα με τον τούρκο  ερευνητή- εγκατέλειψαν το χωριό τους, την Ποταμιά,  (έτσι  λέγεται  ακόμη  από  τους  ντόπιους  και  σήμερα - Ποτάμια-) και εγκαταστάθηκαν σε φτωχή συνοικία της Κωνσταντινούπολης στο "Kasim Pasa", που σήμερα είναι κακόφημη. 



ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΡΥΦΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΡΠΑΖΟΥΝ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ






Είναι σήμερα γνωστό και στους Έλληνες και στους τούρκους, ότι τουλάχιστον οι δύο στους τρεις τούρκοι, έχουν Ελληνική καταγωγή. 

Η τουρκάλα συγγραφέας Uzay Bulut έγραψε επί λέξει: «Τον 11ο αιώνα, οι Τούρκοι τζιχαντιστές από την Κεντρική Ασία εισέβαλαν και κατέκτησαν την ελληνόφωνη χριστιανική βυζαντινή αυτοκρατορία ανοίγοντας το δρόμο για την τουρκοποίηση και τον εξισλαμισμό της περιοχής με την μέθοδο των δολοφονιών, των απαγωγών, των βιασμών και τον βίαιο προσηλυτισμό». 

Η Μικρά Ασία υπολογίζεται ότι το 1000 μ.Χ. κατοικείτο από περίπου 10 εκατομμύρια Έλληνες. 


Η  ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ  ΤΗΣ  ΜΙΚΡΑΣ  ΑΣΙΑΣ  ΣΤΟ  ΔΙΑΣΤΗΜΑ  1045 - 1337.

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο διάστημα 1045 – 1337 μ.Χ. ήταν γιγαντιαία, πολύ μεγαλύτερη από την Γενοκτονία που πάθαμε στο διάστημα 1912 – 1922. 
Υπολογίζεται από τους ιστορικούς ότι στο διάστημα 1045 – 1337 μ.Χ. η Ελλάδα της  Μικράς  Ασίας  είχε περίπου 3.000.000 νεκρούς και 4.000.000 εξισλαμισμένους  (χάθηκαν  δηλαδή  σε  300  χρόνια  7.000.000  Έλληνες).

Το 1520 μ.Χ. πλέον,  μετά  την  Γενοκτονία  των  Ελλήνων  και  τους  φρικτούς  εξισλαμισμούς,  η Μικρά Ασία (σε επίσημη οθωμανική απογραφή) είχε περίπου 5.000.000 κατοίκους, ( 4.000.000 μουσουλμάνους, 450.000 Έλληνες - οι 250.000 Πόντιοι - και 50.000 Αρμένιους, καθώς και μικρούς αριθμούς από Κούρδους και Άραβες στα ανατολικά). 

ΤΙ  ΝΟΙΩΘΟΥΝ  ΣΗΜΕΡΑ  ΟΙ  ΤΟΥΡΚΟΙ  ΟΤΑΝ  ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ  ΟΤΙ  ΚΑΤΑΓΟΝΤΑΙ  ΕΞ  ΑΙΜΑΤΟΣ  ΑΠΟ  ΕΛΛΗΝΕΣ;
Το θέμα είναι τι νοιώθουν οι τούρκοι όταν μαθαίνουν ότι έχουν Ελληνική καταγωγή. Αρχίζουν μήπως να αισθάνονται Έλληνες; 
Αρχίζουν να αγαπούν την Ελλάδα; 
Τι συμβαίνει; 
Δυστυχώς οι περισσότεροι γίνονται φανατικώτεροι ανθέλληνες.


Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι όπως όλοι οι σημερινοί κάτοικοι του Πόντου που, ενώ γνωρίζουν ότι έχουν ελληνική καταγωγή, διακατέχονται από το σύνδρομο του γενιτσαρισμού και θέλουν να αποδείξουν στη πράξη ότι είναι πιο Τούρκοι από τους υπολοίπους. Το ίδιο έργο βλέπουμε με τον Ράμα στην Αλβανία και με τον Γκρούϊο στα Σκόπια. Η ελληνική καταγωγή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι ένα σχεδόν αποδεδειγμένο θέμα, αν και ο ίδιος ο Τούρκος Πρόεδρος, δίχως να το αρνείται, το «ξορκίζει». 
Μιλώντας σε εκδήλωση στην Κωνσταντινούπολη αναφερόμενος στην εθνική του καταγωγή είπε:
«Ρώτησα τον συγχωρεμένο τον πατέρα μου αν είμαστε Λαζοί ή Τούρκοι» ομολόγησε ο Ερντογάν. «Ο δικός μου παππούς μού είπε ότι, όταν πεθάνουμε και πάμε στον άλλον κόσμο, θα μας ρωτάνε «σε ποιον Θεό πιστεύεις;», «ποιος είναι ο προφήτης σου;» και «ποια είναι η θρησκεία σου;». Δεν θα μας ρωτήσουν για την εθνική μας καταγωγή.
Ύστερα από αυτά, όταν ρωτούν εσένα ποια είναι η εθνική σου καταγωγή, εσύ να λες ότι είσαι μουσουλμάνος και να τραβάς τον δρόμο σου» ήταν η απάντηση που είχε λάβει από τον πατέρα του ο Ερντογάν, όπως τουλάχιστον την μετέφερε στο ακροατήριό του.

Το σύνδρομο του γενιτσαρισμού έχει όλα τα χαρακτηριστικά παιδιού αγνώστου πατρός: φοβία, ανασφάλεια, παράλογες εκρήξεις θυμού, εντυπωσιασμού, εκδικητικότητας και κομπλεξισμού.


ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΣΠΕΝΣΕΡ ΟΥΕΛΣ: «ΠΩΣ ΕΠΗΡΕΑΣΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ; ΤΟ 85% ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ».





Ο διάσημος γενετιστής Σπένσερ Γουέλς (Spencer Wells), έγραψε:
«H Ελλάδα είναι ένα από τα μέρη της Γης που με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα εμένα και τους συνεργάτες μου. Με ενδιαφέρει πολύ να βρω την εξάπλωση των πληθυσμών από την Ελλάδα σε άλλα μέρη, πώς επηρέασαν οι Έλληνες τον υπόλοιπο κόσμο. Θα μελετήσουμε επίσης τα γενετικά ίχνη που άφησε ο στρατός του Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Ασία, ξεκινώντας το φθινόπωρο του 2018 την έρευνα στο Αφγανιστάν.
ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΕΙΔΕΙΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 15%.

Οι σημερινοί κάτοικοι της Μικράς Ασίας είναι σαφώς εκτουρκισμένοι και εξισλαμισμένοι απόγονοι των αρχαίων Ελλήνων της περιοχής και προηγουμένων μεταναστεύσεων από τα Βαλκάνια, τον Καύκασο, την Εγγύς και Μέση Ανατολή.
Οι πραγματικοί Τούρκοι που εισέβαλλαν στην Μικρά Ασία (Τουρκομάνοι, Σελτζούκοι κι Οθωμανοί) αποτελούν μειοψηφία.
Το γενετικό τους αποτύπωμα, σήμερα, με βάση την μελέτη των Cinnioglu et al (2004) ανιχνεύεται στις απλοομάδες αλταϊκής προέλευσης Ν (4%) και μογγολικής όπως οι C,O,Q (αθροιστικά 3,5%). Συνολικά κάπου 7,5% μογγολικό αίμα. Αν τώρα, θεωρήσουμε ότι οι απλοομάδες αυτές στις σημερινές κεντροασιατικές, τουρανικές, αλταϊκές, μογγολικές και γενικά τουρκόφωνες εθνότητες (Κιργίζιους, Καζάκους, Ουζμπέκους κλπ) δεν είναι 100% αλλά κυμαίνονται από 20-70% μπορούμε να υποθέσουμε οτι οι μεσαιωνικές τουρκόφωνες ομάδες εισβολής πρέπει να είχαν 40-50% τις παραπάνω απλοομάδες, συνεπώς μια αδρή εκτίμηση της πραγματικής γενετικής συμμετοχής τους στο σημερινό μικρασιατικό πληθυσμό ευρίσκεται στο 15%».

ΖΗΝΩΝ   ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΟΥΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΟ 25-35% ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ. ΕΦΟΣΟΝ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ. ΜΕ ΤΟ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ, ΚΑΤ' ΕΠΙΤΑΓΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ, ΤΑ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΚΩΜΙΚΟΤΡΑΓΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ.




Η ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ. ΙΣΩΣ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΝΑ Ή ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΟΛΑ TA 200 ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥ. Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΘΑ ΣΒΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ. Η ΜΟΝΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΕΙ: " ΜΠΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ" ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.






  1. ΓΕΝΙΤΣΑΡΕ ΜΠΑΚΑΤΟΓΛΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ: Τα τούρκικα Πολεμικά δεν θα προλάβουν να βγούνε στα ανοιχτά, σύμφωνα με τα σχέδια του ΓΕΕΘΑ. Θα καταστραφούν μέσα στις Βάσεις τους. Τα σχέδια των Ελληνικών Δυνάμεων έχουν βάλει στόχο σύμφωνα με τις Κινήσεις των Φονιάδων του Βυθού, να πανίσχυρα και αόρατα Υποβρύχια τύπου 214, να χτυπήσουν τα Τούρκικα πριν καν προλάβουν να απλωθούν και πάρουν θέσεις για Ναυμαχία. Τα Μιράζ της ΠΑ θα αναλάβουν τα υπόλοιπα Σκάφη που θα είναι εκτός λιμανιών με τους "EXOSET" που φέρουν και έχουν ήδη εκτελέσει και τις ανάλογες βολές.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΣΦΑΓΗ ΤΗΣ ΧΙΟΥ.
    ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΗΦΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ; Οι σημερινοί Έλληνες αδιαφορούν για την σκληρή πολιτική πραγματικότητα που αντιμετωπίζουν και για το μέλλον του Ελληνισμού. Έχει αποδειχθεί ιστορικώς ότι οι αυταπάτες κοστίζουν ποταμούς αίματος. Ο συναισθηματισμός δεν θα σώσει τους Έλληνες. Οι σημερινοί Έλληνες βουτηγμένοι μέχρι τον λαιμό στον βούρκο της πολιτικής αγνοίας, ασχολούνται με τα συμπτώματα και όχι με τα αίτια του κοινωνικού εκφυλισμού.
    ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    Τα περισσότερα "πατριωτικά" σχόλια στα ΜΜΕ και στο διαδίκτυο είναι του τύπου: "πόσο μας εξευτελίζει αυτή η κυβέρνηση των πούστηδων" και όχι το πόσο εκμαυλισμένοι και εκπουστευμένοι είναι οι ίδιοι οι Έλληνες. Ουδεμία σοβαρή εθνότητα/κοινότητα έχουσα οργανωτική συνείδηση της διακριτής υπάρξεώς της, θα ανέμενε από εχθρικούς, ντόπιους και ξένους, θεσμούς να υπερασπιστούν τα δικά της συμφέροντα. Ο πολιτικός πρωτογονισμός αρκετών Ελλήνων είναι κωμικοτραγικός και οδηγεί σε αυτοακρωτηριασμούς. Η Ελλάδα πεθαίνει και οι σημερινοί Έλληνες προσεγγίζουν το θέμα ως χόμπυ, ως φολκλόρ, ως πανηγύρι, ως ευκαιρία για κρασοκατάνυξη, και όχι ως ζήτημα ζωής ή θανάτου του Ελληνικού Έθνους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΑΛΛΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ: Ο Τούρκος πρόεδρος έχοντας χάσει εντελώς το μέτρο λόγω της πολύ άσχημης καταστάσεως στο εσωτερικό του, πιθανόν να μπει σε πειρασμό να απειλήσει την Ελλάδα και πέρα από τις περιοχές που έχει βάλει στο στόχαστρο στην ελληνική ΑΟΖ σε Ν.Αιγαίο και Α.Μεσόγειο, για να σώσει την παρτίδα.
    'Ο Ερντογάν έχει σενάρια που απειλούν ελληνικά νησιά όπως η Λέσβος, ενώ στο στόχαστρο του είναι και το ανεξάρτητο ελληνοκυπριακό τμήμα της Κύπρου αν και αυτό ανήκει στην ΕΕ'', αναφέρει το άερθρο.
    Τα υπάρχοντα σχέδια του τουρκικού γενικού επιτελείου σε συνδυασμό με τις ασκήσεις διάβασης ποταμού που υλοποιούν εδώ και μερικά χρόνια οι τουρκικές δυνάμεις, μεταφράζονται σε πιθανές επιθετικές βλέψεις μιας μαζικής επίθεσης τεθωρακισμένων δυνάμεων στον Έβρο με στόχο φυσικά την Δυτική Θράκη.
    Ο Έβρος όμως είναι αδιαπέραστος από την ελληνική πλευρά που έχει δημιουργήσει ανάλογα στρατιωτικά έργα, ενώ η Αθήνα διαθέτει ισχυρότατες δυνάμεις στην περιοχή, οι οποίες αποτελούν παράγοντα αποτροπής.
    Η Τουρκία διαθέτει ένα αμυντικό προϋπολογισμό τον οποίο αύξησε 20 φορές τα τελευταία 10 χρόνια, φτάνοντας τα 20 δις. σε σχέση με τα 5 δις, δολάρια που διαθέτει η Ελλάδα.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αρθρο της Jerusalem Post αναφέρει: "Η Ελλάδα ίδρυσε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό". ''Το Ισραήλ στηρίζει την Ελλάδα και η ΕΕ, ο φυσικός σύμμαχός της, την εγκατέλειψε.
    ''Σε μια σαφή πρόκληση κυριαρχίας κατά της Ελλάδας από την Τουρκία, η Ελλάδα μένει αβοήθητη.
    Η Ελλάδα ίδρυσε τον ευρωπαϊκό πολιτισμό, είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της Μεσογείου και οι Βρυξέλλες στηρίζουν την Τουρκία! Κανείς δεν βρίσκεται στο πλευρό της Αθήνας, παρά μόνο το Ισραήλ.''
    ''Ένας τουρκικός στόλος υπό το πρόσχημα μιας δήθεν ερευνητικής αποστολής συνεχίζει να προκαλεί εντάσεις στην Α. Μεσόγειο.''
    ''Είναι δύσκολο να παρακολουθήσουμε την ατζέντα της Τουρκίας, διότι κάθε μέρα αυτή περιλαμβάνει και νέα αιτήματα της Άγκυρας. Για παράδειγμα πριν από μέρες, τα τουρκικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο τουρκικός στολίσκος θα επέστρεφε στα αγκυροβόλια του'', αναφέρει Ισραηλινός ειδικός.
    ''Στη συνέχεια, τα ΗΑΕ έστειλαν F-16 στην Κρήτη για να εκπαιδευτούν με τους Έλληνες, ενώ την ίδια στιγμή, γαλλικά μαχητικά μεταστάθμευσαν στην Κύπρο.''
    “Η Τουρκία υλοποιεί ένα μεγάλο κύμα εξτρεμιστικού εθνικισμού και θρησκευτικής μισαλλοδοξίας που ωθείται από το κυβερνών κόμμα AKΡ.
    Το κόμμα μετέτρεψε πρόσφατα δύο ιστορικές εκκλησίες σε τζαμιά στην Κωνσταντινούπολη, ενώ υλοποιούνται ολοένα και περισσότερες συγκεντρώσεις από τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος απειλεί να «απελευθερώσει» το τζαμί Al-Aqsa της Ιερουσαλήμ από το Ισραήλ, απειλώντας παράλληλα την Ελλάδα, τα ΗΑΕ, την Αίγυπτο και άλλες χώρες.
    Η Τουρκία έχει εισβάλει σε τμήματα της βόρειας Συρίας και έχει εκδιώξει τους Κούρδους από την κουρδική περιοχή του Αφρίν, ενώ συνεχίζει να βομβαρδίζει περιοχές στο βόρειο Ιράκ όπου ζουν χριστιανοί Yazidis.
    Η Άγκυρα ισχυρίζεται ότι όλα αυτά αποτελούν μέρος μιας «αντιτρομοκρατικής εκστρατείας», παρόλο που τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξαν τρομοκρατικές επιθέσεις στην Τουρκία.
    Εν τω μεταξύ, οι πραγματικοί τρομοκράτες του ISIS συνεχίζουν να διαφεύγουν από την κράτηση στην ανατολική Συρία για να φτάσουν στην Τουρκία.
    Ως μέρος αυτού του κύματος του εξτρεμισμού στην Άγκυρα, υπάρχουν αυξανόμενες απαιτήσεις για ανάληψη μέρους της Μεσογείου'', αναφέρουν οι Ισραηλινοί.
    Έτσι είναι εκεί στην δύση ( ΗΠΑ-ΕΕ), όποιος δεν βλέπει ότι ο Ερντογάν υλοποιεί παγκόσμια σχέδια έχοντας γαλουχίσει και εθίσει ταυτόχρονα μια γενιά ολόκληρη στον νεο-Οθωμανικό ισλαμικό εξτρεμισμό, τότε θα τον γευτεί και με το παραπάνω.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έκαψαν αφίσα του Ερντογάν στη Θεσσαλονίκη: Καταδικάζει το ΥΠΕΞ του Δένδια...
    Δύο Κούρδοι αγωνιστές πυρπόλησαν χάρτινη επιγραφή με το πρόσωπο του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Οι δύο Κούρδοι προσήχθησαν από την Αστυνομία.
    Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών με ανακοίνωση που εξέδωσε αργά το βράδυ της Παρασκευής, καταδίκασε την ενέργεια δύο Κούρδων να κάψουν αφίσα με το πρόσωπο του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν έξω από το Γενικό Προξενείο της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη.
    Συγκεκριμένα η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ αναφέρει:
    «Αναφορικά με τα σημερινά γεγονότα έμπροσθεν του Γενικού Προξενείου της Τουρκίας στη Θεσσαλονίκη, το Υπουργείο Εξωτερικών καταδικάζει πλήρως κάθε ενέργεια που δεν συνάδει με το πνεύμα ειρηνικής διαμαρτυρίας.
    Σημειώνεται ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας ενώ οι ελληνικές αρχές έχουν ήδη προβεί στις ενδεδειγμένες ενέργειες».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ 71 ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΥΝΕΤΡΙΨΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ.
    Γράφει ο Σπύρος Χατζάρας:
    Στο Βόρειο Γράμμο, η 51 Ταξιαρχία κατέλαβε την 04.00 ώρα της 28ης Αύγουστου το ΦΛΑΜΓΙΟΥΡΟ και συνέχισε προς ΦΑΡΜΑΚΗ—ΚΙΑΦΑ.
    Έτερον τμήμα την 03.00 ώρα ενεπλάκη μετά ΚΣ δυνάμεως 150— 200 εις την περιοχή ΒΕΓΕΡΝΙΚ—ΑΓ. ΖΑΧΑΡΙΑΣ.
    Οι Κ/Σ προσπάθησαν, εν διαλύσει να διαφύγουν προς ΑΛΒΑΝΙΑΝ διά μέσου ΦΟΥΣΙΑ. Την 06.45 ώρα τμήματα της 45ης Ταξιαρχίας κατέλαβαν το ύψωμα 1666 και συνέχισαν την κίνηση των προς ΕΠΑΝΩ ΑΡΕΝΑ.
    Η 9η Μεραρχία συνέχισε με το πρώτο φως της ημέρας την προέλαση της κατά μήκος των συνόρων.
    Την 09.15 ώρα, ο 1ος Λόχος του 521 Τάγματος της 41ης Ταξιαρχίας έστησε και πάλιν την κυανόλευκη επί του υψώματος 2520 του ΓΡΑΜΜΟΥ. Η 3η Μεραρχία καταδρομών την 12.20 ώρα κατόπιν αγώνος κατέλαβε το ΣΚΙΡΤΣΗ. Οι Κ/Σ απεσύρθησαν καταδιωκόμενοι νοτίως της κορυφογραμμής ΚΙΑΦΑ—ΣΚΙΡΤΣΗ, ύψωμα 2520, προσπαθώντας να διαφύγουν προς ΑΛΒΑΝΙΑ κυρίως διά της διαβάσεως της ΜΠΑΡΑΣ.
    Περίπου το μεσημέρι της 28ης Αυγούστου άρχισε η σύμπτυξη των δυνάμεών των Κ/Σ προς το κέντρο του μετώπου και η οργάνωση της υποχώρησης τους προς την Αλβανία. Επιθετική ενέργεια υπό της 74 ης Ταξιαρχίας την 1200 ώρα κατά ΑΓΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ ουδέν απέδωσε.
    Οι Κ/Σ αμυνθήκαν μετά πείσματος.
    Το μεσημέρι της 28ης Αυγούστου αφού έφτασε στο βουνό η απόφαση Ζαχαριάδη της προηγουμένης άρχισε η σύμπτυξη των δυνάμεων των Κομμουνιστοσυμμοριτών προς το κέντρο του μετώπου και η οργάνωση της υποχώρησης προς την Αλβανία.
    Η 75η Ταξιαρχία μετά από προπαρασκευή Πυροβολικοί και βομβαρδισμού υπό της Αεροπορίας εξαπέλυσε την 13.30 ώρα επίθεση κατά ΠΡΟΦ. ΗΛΙΑ—ΚΑΜΕΝΙΚ. Διεξήχθη σκληρός άγων μέχρι της 19,00 ώρας οπότε και ολοκληρώθηκε η κατάληψη του υψώματος.
    Την 14.25 ώραν τμήματα της 45ης Ταξιαρχίας κατέλαβαν την ΕΠΑΝΩ ΑΡΕΝΑ και το ΑΝΩΝΥΜΟΝ, ανατρέψαντα τις αντιστάσεις των Κ/Σ που επεχείρησαν αντεπίθεση από την ΤΣΙΟΥΜΙΑ αποκρούστηκε.
    Την 14.45 ώρα τμήματα της 51ης Ταξιαρχίας κατέλαβαν το ύψωμα 2258 Β. ΚΙΑΦΑΣ.
    Την 14.55 ώρα κατέλαβαν την ΚΙΑΦΑ ολοκληρώνοντας την αποστολη της 51ης. Την 15.00 ώρα ολοκληρώθηκε η κατάληψη της κορυφογραμμής ΚΑΜΠΙΤΣΙΟ -ΕΙΙ. ΑΡΕΝΑ—ΤΣΙΟΥΜΙΑ υπό τμημάτων των 45 και 73 Ταξιαρχιών. Ό εχθρός συνεπτύχθη πρός ΑΕΤΟΜΗΛΙΤΣΑ, καταδιωκόμενος κατά πόδας.
    Την 15.30 ώρα κατελήφθη το ΦΑΡΜΑΚΗ υπό τμημάτων της 51 Ταξιαρχίας κατόπιν αγώνος 3 1/2 ωρών. Την 1600 ώρα η 41 Ταξιαρχία κατέλαβε τη διάβαση ΚΟΥΚΟΥΛΗ. Τμήματα της XV Μεραρχίας, προσέκρουσε σε ισχυρή αντίσταση των Κ/Σ επί ΜΑΥΡΗΣ ΠΕΤΡΑΣ. Το Α Σώμα ανέφερε ότι «φάλαγγες ΚΣ διέρχονται από την ΜΠΑΡΑ εισερχόμενες στην ΑΛΒΑΝΙΑ και διέταξε την 61η Ταξιαρχία και την 79η να συνεχίσουν άνευ αναπαύσεως την κίνηση τους προς την ΜΠΑΡΑ προς απόφραξη ταύτης. Την 18.00 ώρα διλοχία της 79ης Ταξιαρχίας εγκαταστάθηκε επί της διαβάσεως ΚΟΥΚΟΥΛΙ. ΙΙερί την 23.00 ώρα τμήματα της 78ης Ταξιαρχίας εγκαταστάθηκαν επί του ΣΤΑΥΡΟΥ και του ΛΙΟΚΟΥ, όπου βρισκόταν το πυροβολικό των Κ/Σ. Οι Κ/Σ προέβαλαν αντίσταση στην περιοχή της ΘΕΟΤΟΚΟΥ μέχρι του μεσονυκτίου.
    ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συνέδριο ΚΚΕ: «Αν γίνει πόλεμος με Τουρκία, εμείς θα χτυπήσουμε την ελληνική αστική τάξη».
      Όπως αποφασίστηκε στο 19ο συνέδριο του κόμματος (2013), εάν για παράδειγμα ο Ρ. Τ. Ερντογάν επιτεθεί στον Έβρο ή το Αιγαίο, το ΚΚΕ έχει δώσει εντολή να δημιουργηθεί κομμουνιστικός στρατός ο οποίος θα πολεμήσει τον εγχώριο καπιταλισμό. Με λίγα λόγια, τη στιγμή που θα έχει κηρυχθεί επιστράτευση προς απόκρουση του εχθρού, το ΚΚΕ θα δημιουργήσει δεύτερο μέτωπο στο εσωτερικό της χώρας.
      «Το Κόμμα στο 19ο Συνέδριο συμπεριέλαβε εύστοχα στο Πρόγραμμα το ζήτημα του ιμπεριαλιστικού πολέμου και τη στάση των κομμουνιστών σε μια τέτοια περίπτωση: «Σε περίπτωση ιμπεριαλιστικής πολεμικής εμπλοκής της Ελλάδας, είτε σε αμυντικό είτε σε επιθετικό πόλεμο, το Κόμμα πρέπει να ηγηθεί της αυτοτελούς οργάνωσης της εργατικής - λαϊκής πάλης με όλες τις μορφές, ώστε να οδηγήσει σε ολοκληρωτική ήττα της αστικής τάξης, εγχώριας και ξένης ως εισβολέα, έμπρακτα να συνδεθεί με την κατάκτηση της εξουσίας».
      http://www.el.gr/ethnos/kerkoporta/154-kerkoporta/118114-synedrio-kke-%C2%ABan-ginei-polemos-me-toyrkia%2C-emeis-tha-chtyphsoyme-thn-ellhnikh-astikh-taxh%C2%BB
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  7. Ο μπάσταρδος γενίτσαρος Μπακάτογλου: «Οι Έλληνες είναι οι ίδιοι που πριν ένα αιώνα προσπάθησαν να μας κατακτήσουν - Θα νικήσουμε πάλι».
    Ενισχύει την ένταση σε επίπεδο ελληνοτουρκικών σχέσεων ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: «Δεν είναι σίγουρα τυχαίο ότι όσοι προσπαθούν να βγάλουν τη χώρα μας εκτός της Ανατολικής Μεσογείου είναι οι ίδιοι που προσπάθησαν πριν από έναν αιώνα να προχωρήσουν σε κατοχή της πατρίδας μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.
    «Το έθνος μας δεν θα διστάσει να ακυρώσει τις επιδιώξεις τους στη "Γαλάζια Πατρίδα", ανάλογες με εκείνες της Συνθήκης των Σεβρών. Όπως και τότε το έθνος μας βγήκε νικητής παρά τις ανέχειες και την έλλειψη δυνατοτήτων».
    Αυτά ανέφερε ο Τούρκος πρόεδρος, στο μήνυμά του με αφορμή τους αυριανούς εορτασμούς για την «Ημέρα Νίκης», την επέτειο της νίκης των τουρκικών δυνάμεων κατά του ελληνικού εκστρατευτικού σώματος στην Μικρά Ασία.
    Ζ.Π.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...