ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Μαρτίου 2021

ΤΡΑΓΚΑΣ: «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ».

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;

 

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΡΑΤΣΕΣ. ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ DRD4-7R.

 

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

 

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (BrainNet); ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

 

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ DÉJÀ VU. (= ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ). ΜΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.

 

Ο ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΡΥΣ ΤΟΥ ΔΩΔΩΝΑΙΟΥ ΔΙΑ

 

ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΜΝΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.



Ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.
«Ο πολιτικός και οικονομικός «Εφιάλτης» απλώνει τη σκιά του σε όλη την Ελλάδα. Ένα μείγμα πολιτικού ζόφου, οικονομικής συντριβής, εθνικού μαρασμού και απόγνωσης εκατομμυρίων πολιτών επικρατεί τις ώρες και τις μέρες που ξυπνάνε τα φαντάσματα των αγωνιστών του 1821, τα οποία κρύβουν τα πρόσωπά τους από ντροπή βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ντυμένο με τη στολή Μακρυγιάννη και τη Γιάννα Αγγελοπούλου επιδιώκουσα να μοιάσει με τη Μπουμπουλίνα.

 

   


Τα δελτία ειδήσεων είναι πολύ μακριά τόσο από το αγριεμένο πλήθος όσο και από κάθε έννοια δημοσιογραφίας. Δεν ενημερώνουν. Κρύβουν την αλήθεια. Επιδιώκουν να κρατήσουν ζωντανά έναν άρρωστο πολιτικό που ξεφλουδίζεται πολιτικά καθημερινά, όπως ένα ζόμπι, και καταρρέει δημοσκοπικά με ελεύθερη πτώση δημοτικότητας σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι πλέον ο μισητός, και το ξέρει. Είναι πλέον ο αντιπαραγωγικός, ο ανίκανος και ο πλήρως αντιλαϊκός, και το ξέρει. Ξέρει ότι πεθαίνει πολιτικά με μια μη αναστρέψιμη πορεία, αφού τον αποχωρίζονται εκατομμύρια Έλληνες. Είναι αυτοί που φεύγουν από τη «μαύρη» ΝΔ. Είναι αυτοί που αποδοκιμάζουν τις «μαύρες» μεθόδους του. Είναι αυτοί που θα εκδηλωθούν μαζικά στις κάλπες. Είναι η Ελλάδα που απεχθάνεται και αγωνίζεται εναντίον της οικογενειοκρατίας και της Ολιγαρχίας.
Η οικογενειοκρατία σε ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα, θυμίζει την οικογένεια Μουγκάμπε στη Ζιμπάμπουε ή την οικογένεια Τσαουσέσκου στο Βουκουρέστι. Όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη έχουν καταλάβει θέσεις στην κυβέρνηση και σε ΜΚΟ. Πριν από δύο μέρες η τηλεόραση αφιέρωσε μισή ώρα σε όλα τα δελτία ειδήσεων στα μέλη της «αγίας οικογένειας», τον θείο και στον ανιψιό δήμαρχο της Αθήνας που ήταν στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ φτάσαμε στο σημείο η ανιψιά και σύζυγος του δημάρχου να πασάρει και να προλογίζει στον αέρα τα ρεπορτάζ τόσο για τον θείο όσο και για τον άνδρα της που άναψε κερί στο Πατριαρχείο δίπλα στον Εκρέμ Ιμάμογλου!
Ο κύριος πρωθυπουργός παίρνει έναν μισθό στο Μαξίμου. Ο ανιψιός του είναι ο εξ απορρήτων του και ασφαλώς θα παίρνει έναν μισθό. Ο άλλος ανιψιός του είναι δήμαρχος στην Αθήνα και παίρνει έναν μισθό. Η μάνα του ανιψιού είναι σε κάποιες επιτροπές και παίρνει χρήματα. Η σύζυγος του δημάρχου έχει έναν ευπρεπή μισθό ως τηλεπαρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ. Η πρώτη εξαδέλφη του, Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι στη ΜΚΟ του κυρίου Σόρος. Δεν υπάρχει αδελφή που να μην είναι κάπου ή έστω σε μια ΜΚΟ. Σίγουρα δεν παίρνουν τους τελευταίους μισθούς. Σίγουρα θα παίρνουν κατιτίς παραπάνω. Ταυτόχρονα χειρίζονται διάφορα budget. Όπως και να έχει, λίγη χρυσόσκονη θα μένει στην επιδερμίδα των χεριών τους. Είναι η πιο πλούσια πολιτική οικογένεια της Ευρώπης. Είναι αυτό που λένε, δεν αφήνει καρέκλα για ελληνόπουλο. Και το χειρότερο, δεν αφήνει καμία ευκαιρία να ζήσει κάποιος που δεν ανήκει στην πολιτικοοικονομική οργάνωσή της και δεν τη στηρίζει στην εξουσία. Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη στην εργασία. Όλη η Ελλάδα στην ανεργία».

 

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...