ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Μαρτίου 2021

ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΛΕΝΙΝ: «Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΡΩΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ».

ΟΙ «ΝΕΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

 

O ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ "ΖΗΝΩΝΑ ΠΑΠΑΖΑΧΟ". ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ: «Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ».

 

Πούτιν: «Το 80% των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι»

 


Ο ΛΕΝΙΝ ΕΙΠΕ:
1. «ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙ΄ΑΥΤΟ».
2. «ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ, ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ»
3. «Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΡΩΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ».
Βλαδίμηρος Ίλιτς Ουλιάνωφ ή Λένιν (1870 – 1924, το γένος Ισραήλ ( ! ) Μπλάνκ - Μπέργκ).

Η τρίτη φράση του Λένιν ειπώθηκε στον συγγραφέα Γκόρκυ, η οποία και άφησε κατάπληκτο τον Γκόρκυ. (Φωτογράφιζε τον εαυτό του; Το έλεγε για τον φίλο του, τον Σιωνιστή Πάρβους; ποιος ξέρει;).
Η αδελφή του Λένιν, η Άννα, είπε στον Στάλιν το 1930, ότι το εβραϊκό αίμα που έτρεχε στις φλέβες του Λένιν (και της ίδιας): «είναι μία εξαιρετική επιβεβαίωση των μεγάλων δυνατοτήτων της σημιτικής φυλής. Αυτό πάντα το συμμεριζόταν ο αδελφός μου Ίλιτς».

 


Ο ισχυρισμός της Άννας εξηγεί, παραδείγματος χάριν, γιατί ο Λένιν εισηγούνταν συχνά την παροχή, ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, διανοητικώς απαιτητικών αποστολών, και άφηνε τη στοιχειώδη εργασία στους «ανόητους Ρώσους»…
Τα 1930, η Άννα, η αδελφή του Λένιν, είπε στον Στάλιν, ότι στο ίδρυμα Λένιν, στην Μόσχα, έχουν αναγνωρίσει από καιρό ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ, και θεωρούν αυτήν την προσφορά του αίματος του εβραϊκού λαού στον σοβιετικό λαό, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΙΚΤΩΝ ΓΑΜΩΝ, ότι έχει εξαιρετικά ευεργετικά αποτελέσματα στην σοβιετική κοινωνία και στους ίδιους τους απογόνους των μικτών γάμων.
Ο ίδιος ο ΛΕΝΙΝ, εκτιμούσε πολύ τις επαναστατικές ιδιότητές των Εβραίων, ιδιαίτερα, αντιπαραβάλλοντάς τες, με τον αργόστροφο και ασταθή χαρακτήρα των Ρώσων.
Συχνά σε ομιλίες του, έφερνε σαν παράδειγμα προς μίμηση, την σπουδαία δουλειά, την δύναμη και την αποτελεσματικότητα των επαναστατικών οργανώσεων στο νότιο και το δυτικό τμήμα της Ρωσίας, και αυτό έλεγε ότι: « προκύπτει από το γεγονός ότι 50% των μελών τους ήταν ΕΒΡΑΙΟΙ.»
ΙΔΟΥ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΛΕΝΙΝ ΣΕ ΚΟΜΜΙΣΑΡΙΟΥΣ:
«Διανείμετε την ΕΥΚΟΛΗ εργασία σε Ρώσους ηλίθιους,
ΟΧΙ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ, ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΒΑΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ».

Ο δεύτερος στη ιεραρχία του Κ.Κ. στην Σοβιετική Ένωση, ήταν βέβαια ο Τρότσκυ, καθαρόαιμος Ιουδαίος, με πραγματικό όνομα ΛΕΒ ΝΤΑΒΙΝΤΟΒΙΤΣ ΜΠΡΟΝΣΤΑΪΝ, ( που σαν κομμισάριος άμυνας της Σοβιετικής Ένωσης, ενίσχυσε με κάθε τρόπο τον ντονμέ Κεμάλ, εναντίον των μισητών Ελλήνων).
Ορισμένες ιστορικές πληροφορίες.
Ο Τρότσκυ, το καλοκαίρι του 1903, είχε παρακολουθήσει το 2ο σοσιαλδημοκρατικό συνέδριο στο Λονδίνο.
Αμέσως μετά την λήξη ενός σοσιαλιστικού συνεδρίου, που θα πάει ένας καλός σοσιαλιστής – κομμουνιστής - εβραίος, που ΣΕΒΕΤΑΙ τον εαυτό του;
Από το Λονδίνο ξεκίνησε ταχέως και κατέφθασε γρήγορα στην Ελβετία, για να παρακολουθήσει πολύ στενά το ΕΚΤΟ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ που πραγματοποιούνταν στη Βασιλεία της Ελβετίας, τον Αύγουστο του 1903.
Πρέπει να σημειωθεί ότι αυτό το συνέδριο σημάδεψε το αποκορύφωμα των δραστηριοτήτων του αρχηγού του Σιωνισμού, Δόκτορα Χέρτζλ (Herzl) και στη σιωνιστική οργάνωση ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ, μετά από τις υπόγειες διπλωματικές διαπραγματεύσεις που είχαν αρχίσει οι εβραίοι κυρίως με την ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ κυβέρνηση, με τις ευλογίες του Ρότσιλντ. Άρα ο Τρότσκυ έπρεπε να παρακολουθήσει οπωσδήποτε αυτό του συνέδριο.
Προσοχή; Το συνέδριο αυτό που έπρεπε να παρακολουθήσει οπωσδήποτε ο Τρότσκυ για να πάρει οδηγίες για το μέλλον, έγινε το 1903, έξι ( 6 ) μόλις χρόνια μετά το πρώτο σιωνιστικό συνέδριο του 1897, στο οποίο γράφτηκαν τα «Πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών», και στα οποία αναφέρεται με ποιόν τρόπο θα κυβερνήσουν τον κόσμο οι Εβραίοι τον 20ο και τον 21ο αιώνα, στον δρόμο προς την παγκόσμια κυριαρχία. Στα σιωνιστικά αυτά συνέδρια, τις πρώτες θέσεις στα έδρανα τις κατείχαν πάντα οι σοσιαλιστές Εβραίοι, τύπου Τρότσκυ. Οι προετοιμασίες μάλιστα αυτού του σιωνιστικού συνεδρίου και οι συμμετοχές κοινοποιήθηκαν πολύ καλά από τον παγκόσμιο τύπο, που και τότε ήταν ελεγχόμενος από τον περιούσιο λαό.
Όταν ο Τρότσκυ, για να γλυτώσει από τον Στάλιν, κατέφυγε στο Μεξικό, ήρθε σε επαφή πάλι με Σιωνιστές, δήλωσε και ο ίδιος Σιωνιστής και τους αποκάλυψε ότι ήθελε να εγκατασταθεί μόνιμα στην Παλαιστίνη και να ιδρύσει και εκεί ένα σοσιαλιστικό κόμμα (δηλαδή, ίδια περίπτωση με τον δικό μας Μπεναρόγια). Δεν πρόφτασε να τηρήσει την υπόσχεσή του αυτή, γιατί στο μεταξύ τον πρόλαβε το τσεκούρι του Στάλιν…

Ο αρχιραββίνος στην Μόσχα δήλωσε προσφάτως; «Οι εβραίοι στη Μόσχα είμαστε 500.000 άτομα, εμείς ορίζουμε τις τύχες της Μόσχας και σύντομα θα ανοίξουμε πάνω από 500 συναγωγές, μόνο μέσα στην Μόσχα».
Ανάλογη δήλωση έκανε και ο αρχιραββίνος του Βερολίνου επ΄ευκαιρία των βραβείων Νόμπελ: «Είμαστε το 2% του ευρωπαϊκού πληθυσμού και κατέχουμε το 20% των βραβείων Νόμπελ». (σ΄αυτή την περίπτωση βέβαια ισχύει το: Γιάννης κερνάει και Γιάννης πίνει – βλέπε καταγωγή των μελών των ακαδημιών που χορηγούν αυτά τα βραβεία).
Δεν υπάρχει άνθρωπος στον κόσμο, που να μην εντυπωσιάζεται από το γεγονός, ότι ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ στην Ρωσία το 1990 (ΟΛΟΙ πλέον ξέρουν ποιοί και γιατί τον φτιάξανε και γιατί τον γκρεμίσανε, δεν τους εξυπηρετούσε αρκετά σήμερα), χιλιάδες - ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ - υποτίθεται φτωχοί προλετάριοι εβραίοι της Ρωσίας, βρέθηκαν το 1990, ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ, πάμπλουτοι εκατομμυριούχοι και σήμερα αγοράζουν ελληνικά νησιά.
Όλα τα παραπάνω γράφτηκαν για ένα λόγο: για να συγκρίνουμε τις καταστάσεις και να συνειδητοποιήσουμε με ποιόν τρόπο κατέστρεψαν το μέλλον του Ελληνικού λαού οι «Έλληνες πολιτικοί», που αύριο θα ζητήσουν πάλι την ψήφο του.
Μετά την Μικρασιατική καταστροφή ο Βενιζέλος δήλωσε ότι: « ΠΕΘΑΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ».
Έτσι ο Ελληνικός λαός, χωρίς όνειρα πλέον, δεν θέλει να μεγαλώσει και ( όπως το καθόρισε ο Λένιν ), ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ.
Το ίδιο σενάριο , η ίδια εντολή, επιβλήθηκε σε όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς.
Μόνο σε ένα λαό, στην ανατολική Μεσόγειο, δόθηκε η εντολή να μεγαλώσει τους ερχόμενους αιώνες, «από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη».

Μόσχα: Αναζητώντας την εβραϊκή ρίζα του Λένιν

Το κατακαίνουργιο Εβραϊκό Μουσείο της Μόσχας, που πριν από λίγες μέρες άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, παρουσιάζει τη ζωή των Εβραίων στη Ρωσία από τα τέλη του 19ου αιώνα μέσα από ιστορικά έργα, επιστολές καθώς και βιντεοσκοπημένου υλικού με μαρτυρίες ρωσοεβραίων που ζουν στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη

Το καινούργιο Εβραϊκό Μουσείο της Μόσχας, που πριν από λίγες μέρες άνοιξε τις πύλες του στο κοινό, παρουσιάζει τη ζωή των Εβραίων στη Ρωσία από τα τέλη του 19ου αιώνα μέσα από ιστορικά έργα, επιστολές καθώς και βιντεοσκοπημένου υλικού με μαρτυρίες ρωσοεβραίων που ζουν στις τέσσερις γωνιές του πλανήτη.

Ωστόσο, αποφεύγει να αναφερθεί σε ένα ακανθώδες κομμάτι της Μπολσεβίκικης ιστορίας: την εβραϊκή καταγωγή του ηγέτη του «Οκτώβρη» Βλαντίμιρ Ιλιτς Ουλιάνοφ, πασίγνωστου με το ψευδώνυμο Λένιν. «Από το μουσείο λείπει η περιβόητη επιστολή της αδελφής του Λένιν που αναφέρει την χαμένη εβραϊκή ρίζα του Ρώσου ηγέτη», τονίζει ο ανταποκριτής των βρετανικών Times στη Μόσχα, Ρότζερ Μπόγιες.
Η επιστολή, γραμμένη προς τον Ιωσήφ Στάλιν το 1932 από τη μεγαλύτερη αδελφή του Λένιν, την Άννα Ουλιάνοβα, αναφέρει ότι ο πατέρας απ’ τη πλευρά της μητέρας τους (ονόματι Ισραήλ Μπλανκ), ήταν ουκρανός Εβραίος που είχε ασπαστεί τον χριστιανισμό προκειμένου να ξεφύγει από την περιοχή όπου ήταν αναγκασμένοι να ζουν όλοι οι Εβραίοι και να έχει πρόσβαση σε ανώτερη μόρφωση.
Η περιοχή εκείνη, γνωστή ως «Ορια Εγκατάστασης», αποτελούσε το 20% της τσαρικής ευρωπαϊκής Ρωσίας και αντιστοιχούσε στις περιοχές που σήμερα αποτελούν τμήματα της Λιθουανίας, της Λευκορωσίας, της Πολωνίας, της Μολδαβίας, της Ουκρανίας και της Δυτικής Ρωσίας.
Αντιθέτως, το Μουσείο Ανεκτικότητας (όπως ονομάζεται επίσης) δεν αποκρύπτει καθόλου την, πιο ξεκάθαρα εβραϊκή πάντως, καταγωγή του έτερου ηγέτη της Οκτωβριανής Επανάστασης, Λέον Τρότσκι, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Λεβ Νταβίντοβιτς Μπρόνσταϊν, πέμπτο παιδί του εύπορου εβραίου αγρότη Νταβίντ Λεοντίγεβιτς Μπρόνσταϊν. Ο ηγέτης του Κόκκινου Στρατού και μελλοντικό θύμα δολοφονίας στο Μεξικό από έναν Ισπανό κομουνιστή, όργανο του Στάλιν, γεννήθηκε στο χωριό Γιάνοφκα της Ουκρανίας.
Το μουσείο κάνει ειδική μνεία στο γεγονός πως οι Εβραίοι στη Ρωσία είχαν διωχθεί από το τσαρικό καθεστώς από τα τέλη του 18ου αιώνα. Ο Στάλιν προσπάθησε να εξαφανίσει από τη Σοβιετική Ένωση πολλές εκφάνσεις του εβραϊκού πολιτισμού, απομακρύνοντας ή δολοφονώντας κορυφαίους εβραίους διανοούμενους και μετακινώντας εβραϊκούς πληθυσμούς. Το μεγαλύτερο κύμα του «κόκκινου» αντισημιτισμού επί Στάλιν ξέσπασε με την «υπόθεση των γιατρών», μία μηχανορραφία του καθεστώτος : εβραίοι γιατροί κατηγορήθηκαν άδικα ότι συνωμότησαν για να δολοφονήσουν δύο σοβιετικούς ηγέτες.
Το μουσείο, έκτασης 8.400 τ.μ, χρηματοδοτήθηκε από τον εβραϊκής καταγωγής ρώσο «ολιγάρχη» Βίκτωρ Βέξελμπεργκ, πλουσιότερο άνθρωπο στη Ρωσία, με προσωπική περιουσία που αποτιμάται στα 15 δισ. ευρώ. Ωστόσο, τυγχάνει της θερμής υποστήριξης του ίδιου του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν, ο οποίος μάλιστα το 2007 είχε δωρίσει συμβολικά έναν μηνιαίο του μισθό για την χρηματοδότηση του έργου.
 
 
 
 
 
 

Ο Λένιν είχε εβραϊκή ρίζα

Ο Λένιν είχε εβραϊκή ρίζα | tanea.gr Ανάµεσα σε έγγραφα και ντοκουµέντα εποχής, ο επισκέπτης στο Μουσείο Κρατικής Ιστορίας στη Μόσχα παρατηρεί ένα σκίτσο του 1920 που δείχνει τον Βλαντίµιρ Λένιν εν µέσω του Φέλιξ Ντζερζίνσκι (δεξιά) και του Γιάκοφ Σβερντλόφ να περπατά στην Κόκκινη Πλατεία
Νατάσα Μπαστέα

Για πρώτη φορά οι ρώσοι πολίτες µπορούν να δουν τα ντοκουµέντα που αποδεικνύουν τις φήµες εδώ και πολλά χρόνια ότι ο Βλαντίµιρ Λένιν είχε εβραϊκή καταγωγή. Δεκάδες έγγραφα και φωτογραφίες βρίσκονται πλέον εκτεθειµένα στο Μουσείο Κρατικής Ιστορίας στη Μόσχας – ένα απόαυτά είναι µια επιστολή γραµµένη από τη µεγαλύτερη αδελφή του Λένιν, την Αννα Ουλιάνοβα, στην οποία αναφέρεται ότι ο πατέρας της µητέρας τους ήταν ουκρανός Εβραίος που είχε ασπαστεί τον χριστιανισµό προκειµένου να ξεφύγει από την περιοχή όπου ήταν αναγκασµένοι να ζουν όλοι οι Εβραίοι και να έχει πρόσβαση σε ανώτερη µόρφωση. Η περιοχή εκείνη,γνωστή ως Pale of Settlement (όριαεγκατάστασης), αποτελούσε το 20% τηςτσαρικής Ευρωπαϊκής Ρωσίας και αντιστοιχούσε στις περιοχές που σήµερα αποτελούν τµήµατα της Λιθουανίας, της Λευκορωσίας, της Πολωνίας, της Μολδαβίας, της Ουκρανίας και της Δυτικής Ρωσίας. Ο παππούς του Λένιν ήταν εγκατεστηµένος µε την οικογένειά του εκεί, καθώς ήταν η µοναδική περιοχή όπου, σύµφωνα µε τσαρική απόφαση, µπορούσαν να διαµένουν µόνιµα οι εβραίοι και ως τέτοια διατηρήθηκε ώς την Οκτωβριανή Επανάσταση του 1917.

Σε µια χώρα που επί πολύ καιρό υπήρχε έντονος αντισηµιτισµός, η εβραϊκή κληρονοµιά του Λένιν ήταν κάτι που τελικά απεκρύβη, ακόµα και όταν διαπιστώθηκε στις αρχές της δεκαετίας του ‘30. «Ο παππούς προερχόταν από µια φτωχή εβραϊκή οικογένεια», έγραφε το 1932 η Αννα Ουλιάνοβα στο γράµµα της προς τον Ιωσήφ Στάλιν που διαδέχθηκε τον Λένιν µετά τον θάνατό του το 1924. «Οπως δείχνει το πιστοποιητικό γέννησής του, ήταν γιος του Μωυσή Μπλανκ, από την ουκρανική πόλη Ζιτοµίρ. Ο Βλαντίµιρ Ιλιτς είχε πάντα πολύ καλή γνώµη για τους Εβραίους», πρόσθετε. «Λυπάµαι για το ότι η καταγωγή µας – για την οποία είχα υποψίες – δεν επιβεβαιώθηκε όσο εκείνος ζούσε».

Πολλοί ήταν οι Εβραίοι στο κίνηµα των µπολσεβίκων που προσπάθησαν να αντιταχθούν στον αντισηµιτισµό της τσαρικής Ρωσίας και ορισµένοι εξ αυτών βρέθηκαν στην ηγεσία του κόµµατος µετά την Οκτωβριανή Επανάσταση, µε πιο γνωστό τον Λέοντα Τρότσκι, το πραγµατικό όνοµα του οποίου ήταν Μπρονστάιν. Ο Λένιν, που είχε γεννηθεί ως Βλαντίµιρ Ιλιτς Ουλιάνοφ το 1870, αναφερόταν στον εαυτό του ως Ρώσο – Λένιν ήταν το αγωνιστικό ψευδώνυµο που απέκτησε το 1901 όταν βρισκόταν εξορία στη Σιβηρία κοντά στον ποταµό Λένα.

Η ΟΥΛΙΑΝΟΒΑ ζήτησε από τον Στάλιν να γνωστοποιήσει την εβραϊκή καταγωγή του αδελφού της για να συµβάλει στον περιορισµό του αντισηµιτισµού. «Θα ήταν λάθος να το κρύψουµε από τις µάζες», του έγραψε, όµως ο Στάλιν αρνήθηκε και της έδωσε εντολή να µην αποκαλύψει ποτέ το γράµµα αυτό, σύµφωνα µε την επιµελήτρια της έκθεσης Τατιάνα Κολοσκόβα. Η επίσηµη βιογραφία του Λένιν, που γράφτηκε από την ανιψιά του Ολγα Ουλιάνοβα, ανέφερε ότι η οικογένειά του είχε µόνο ρωσικές, γερµανικές και σουηδικές ρίζες. Η επιστολή της αδελφής του Λένιν ήρθε στα χέρια ρώσων ιστορικών στις αρχές του ‘90 αλλά η αυθεντικότητά της αµφισβητήθηκε έντονα.

Η έκθεση στο µουσείοτης Κόκκινης Πλατείας, κοντά στοΜαυσωλείο όπου βρίσκεται ακόµα η σορός του Λένιν, αποκαλύπτει ότι ο ηγέτης της Οκτωβριανής Επανάστασης ήταν σε τόσο άσχηµη κατάσταση µετά το εγκεφαλικό που είχε υποστεί το 1922 ώστε είχε ζητήσει από τον Στάλιν να του φέρει δηλητήριο. «Δεν επέλεξε τυχαία τον Στάλιν για να του ζητήσει κάτι τέτοιο», έγραψε στο ηµερολόγιό της το 1922 η νεώτερη αδελφή του Μαρία. «Ηξερε ότι ο σύντροφος Στάλιν ήταν πιστός µπολσεβίκος, ευθύς και χωρίς συναισθηµατισµούς. Ποιος άλλος θα τολµούσε να βοηθήσει τον Λένιν να πεθάνει;». Η επιστολή αναφέρει ότι στην αρχή ο Στάλιν υποσχέθηκε να βοηθήσει, όµως άλλα µέλη του Πολιτικού Γραφείου τον απέτρεψαν.

Ο παππούς του είχε ασπαστεί τον χριστιανισµό για να µπορέσει να σπουδάσει


Γίγαντας...

 Ανάµεσα στα 111 ντοκουµέντα που εκτίθενται είναι και καρικατούρες που ζωγράφιζαν τα µέλη του Πολιτικού Γραφείου. ο Μπουχάριν σκιτσάριζε τον Στάλιν σαν γίγαντα µε µεγάλη µύτη και πίπα.

 

 

 

 

 ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ  ΤΑ  ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΣΤΟΙΧΕΙΑ;

Η μητέρα του  Βλαντίμιρ Πούτιν, ονομάζεται Μαρία Ιβάνοβα Σελόμοβα  και ΕΒΡΑΙΑ. [http://en.wikipedia.org/wiki/Putin]

Ο  Πούτιν έμαθε από την μητέρα του να μιλά απταίστως Γίντις – την γλώσσα των Ιουδαιο-Χάζαρων ή των Ασκενάζι…!

Βιβλίο – στην αγγλική έκδοση – που έγραψε ο ίδιος ο Βλάντιμιρ Πούτιν, “First Person: An Astonishingly Frank Self-Portrait by Russia’s President“, στο οποίο αναφέρει ότι το οικογενειακό επίθετο της μητέρας του ήταν: ΣΑΛΟΜΟΒΙΤΣ, όπου ενώ η μητέρα του θα έπρεπε να φέρει το επίθετο Σαλόμοβα, εκείνη το άλλαξε σε Σελόμοβα…! Πηγή: http://www.amazon.com/dp/1586480189]

Ρώσοι blogger, έχουν αναφέρει ότι και ο πατέρας του Πούτιν ήταν ΕΒΡΑΙΟΣ και το πραγματικό του όνομα ήταν Επστάιν – αυτό έχει καταγραφεί και από Ρώσους ιστορικούς.

Ο  παππούς του Πούτιν – από την πλευρά της μητέρας του – ήταν ΕΒΡΑΙΟΣ, το όνομά του ήταν Μαρδοχάι, από ένα χωριό της ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ  και συμμετείχε στην επανάσταση των Εβραιο-Μπολσεβίκων ως ακτιβιστής της Εβραϊκής Bund και επίσης, πρωτοστάτησε στην δημιουργία αυτόνομου Εβραϊκού “κρατιδίου” εντός της Σοβιετικής Ένωσης . Έγινε μέλος της διαβόητης NKVD και συμμετείχε ενεργά στην ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ εναντίον του Ουκρανικού λαού, στο θηριώδες Γκολοντομόρ…!

Ο παππούς του Πούτιν – από την πλευρά του πατέρα του – εργάσθηκε όλη του την ζωή ως μάγειρας στον Λένιν, μετά τον θάνατο του Λένιν ήταν μάγειρας στην γυναίκα του Λένιν και εν συνεχεία στον Στάλιν. Επιπλέον, πολλοί Ρώσοι ιστορικοί και δημοσιογράφοι, έχουν καταγράψει, ότι επίσης ήταν Εβραίος…

Ο  ΡΟΛΟΣ  ΤΟΥ  ΠΟΥΤΙΝ  ΣΗΜΕΡΑ

Ο Πούτιν παίζει έναν σημαντικό ρόλο στον παγκόσμιο Ιουδαϊσμό, ο οποίος βρίσκεται σε μια περίοδο εσωτερικών συγκρούσεων, καθώς αντιπαρατίθενται οι σκληροί εθνικιστές Ιουδαίοι του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ, έχοντας ως παραδειγματικούς εκπροσώπους τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου και τον  Άβιγκτορ Λίμπερμαν, με το φιλελεύθερο παγκοσμιοποιητικό ιουδαϊκό μπλοκ, έχοντας ως παραδειγματικούς εκπροσώπους τη Χίλαρι Κλίντον και τον Τζορτζ Σόρος. Ο Πούτιν, σαφώς, μέχρι τώρα, είναι με την πλευρά του Νετανιάχου. 

Ο Πούτιν έχει φιλικούς πολιτικούς δεσμούς με σύγχρονα Δυτικά νεοεθνικιστικά κόμματα, όπως λ.χ. το «Εθνικό Μέτωπο» της Λεπέν στη Γαλλία, τα οποία έχουν εγκαταλείψει την παραδοσιακή σκληρή αντισημιτική ρητορεία της παλαιάς Ακροδεξιάς. Τώρα, οι κυριότεροι «εχθροί» της ακροδεξιάς προπαγάνδας είναι ο φιλελευθερισμός, η παγκοσμιοποίηση, οι μετανάστες και το Ισλάμ. Έτσι, συγκροτείται μια νέα συμμαχία μεταξύ Πούτιν/Πουτινικών, νέων Ακροδεξιών και Σιωνιστών. Σε αυτήν τη συμμαχία, συμμετέχουν συχνά κοινωνικές δυνάμεις των οποίων τα συμφέροντα θίγονται από τη φιλελεύθερη παγκοσμιοποίηση ή και φοβούνται την αλλαγή, το ιστορικό γίγνεσθαι, γενικά, καθώς και στοιχεία του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος και της τρομοκρατίας.

Ο Πούτιν μπορεί  να γίνει ο αρχηγός μιας «νεοεθνικιστικής διεθνούς», δηλαδή μιας διεθνούς συμμαχίας νεοεθνικιστών  και θρησκευτικών  δυνάμεων, εθνικών οικονομικών ολιγαρχών και Σιωνιστών.  Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Πούτιν θα εκφράζει το «μαύρο» νεοεθνικιστικό συμπλήρωμα της διεφθαρμένης και εκφυλισμένης Δυτικής ελίτ της φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, κρατώντας έτσι το παγκόσμιο πολιτικό παίγνιο μέσα σε δεδομένο πλαίσιο στρατηγικής και κινήσεων.

Ο φίλος του Πούτιν, ο  σφαγέας  της  Κύπρου  Χένρι Κίσινγκερ (Henry Kissinger), πρώην σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας και πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ  σπεύδει να νουθετήσει τον Πούτιν να γίνει ένας εκπρόσωπος της Realpolitik και ενός μείγματος φιλελευθερισμού και εθνικισμού, δηλαδή ένα «απαλό  γκρίζο» συστημικό διαλεκτικό συμπλήρωμα της ελίτ της «ορθόδοξης» φιλελεύθερης παγκοσμιοποίησης, συντηρώντας έτσι την ελεγχόμενη παγκόσμια τάξη πραγμάτων και διαχειριζόμενος, για  χάριν της διαφόρους  «ακραίους»… 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...