ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Μαρτίου 2021

«Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ».

ΟΤΑΝ Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ.

 

ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΙΑΣ ΚΟΤΑΣ 

 

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΟΪΜ. 

 

Ο ΧΑΛΔΑΙΟΣ ΜΑΓΟΣ ΑΒΡΑΑΜ, Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, (ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ), ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΑΡΡΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ.

 

ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ: Ο ΜΑΓΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΑΒΡΑΑΜ, Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΜΑΓΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

ΕΒΡΑΙΟΣ israel ilous: «Η ΒΙΒΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ, ΑΠΑΤΕΣ, ΚΑΤΕΡΓΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΩΝ».

 

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΒΡΑΑΜ.

 

H ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ, Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ.

 

Όταν τα πλέον ηλίθια ψέματα, είναι γραμμένα στη Βίβλο, αποκτούν αυτόματα ένα αδιαπραγμάτευτο φωτοστέφανο. Ο Τωβίτ και ο ερωτύλος δαίμων Ασμοδαίος. Μία ερωτική ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης που διαβάζει στους ναούς της η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ 

 

 

 

 

 

 Η κατάσταση της νεοελληνικής κοινωνίας σήμερα μοιάζει με την ιστορία ενός 42χρονου αγρότη, με το όνομα Δημήτρης Έ. από το Κουρτέσι Ηλείας, που τα ξημερώματα της Τρίτης 8 Ιουνίου, ένα καλοκαιριάτικο βράδυ του 1999, ήρθε σε επαφή με μια υπερκόσμια οντότητα, για την οποία δεν είχε καμία αμφιβολία ότι ήταν ο Θεός - ιεχωβά.

 

 

 Γύρω στις 2 το πρωί της Τρίτης 8 Ιουνίου, κατευθυνόταν με το μηχανάκι του στο χωράφι προκειμένου να ανοίξει τις βάνες του νερού για να ποτιστούν τα καρπούζια. Η καλοκαιριάτικη νύχτα ήταν ήσυχη. «Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου ένα φωτεινό τρίγωνο, γύρω στα 15 μέτρα ύψος και σε παρόμοια απόσταση. Η λάμψη ήταν χρυσαφιά. Ταράχτηκα και κόβω ταχύτητα. Τότε ακούω μια ήρεμη, γλυκιά, αντρική φωνή η οποία μου λέει τα εξής: «Μη φοβάσαι, είμαι ο Παντοδύναμος. Ό,τι μου ζητήσεις θα στο κάνω». Είχε έρθει η ώρα να κάνω λίπανση στα καρπούζια. Λέει η φωνή: «σε αφήνω, πήγαινε να κάνεις τη δουλειά σου και γύρνα πίσω να συζητήσουμε σαν φίλοι. Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που του έκανα τόσα πολλά και δεν ζήτησε ποτέ τη βοήθειά μου. Ζήτησέ μου να κάνω κάτι».


ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΕΝΤΥΠΟ:
«Την πρώτη φορά που μίλησε ο ίδιος ο Κύριος στον προφήτη Ωσηέ του είπε: «πήγαινε και πάρε για γυναίκα σου μία πόρνη. Έτσι τα παιδιά που θα κάνεις μαζί της, δεν θα έχουν καθόλου δικαιώματα». 


Έναν σχιζοφρενής πήγε στον ψυχίατρο γιατί τον τελευταίο καιρό αραίωσαν οι εμφανίσεις του ιεχωβά και οι συνομιλίες που είχε μαζί του, (το 1/3 των ψυχωσικών είναι τακτικοί συνομιλητές του ιεχωβά).
Ο κουρασμένος ιεχωβάς δεν κατέβαινε ο ίδιος για να τα πούνε και του έστελνε τώρα, για να επικοινωνήσει μαζί του, αντιπροσώπους (αγίους, παναγίους, αρχαγγέλους και δεν συμμαζεύεται), αλλά αυτό ανησύχησε τον ήρωα μας.
Ο ψυχίατρος στην εξέτασή που έκανε, επέμεινε πολύ και ζητούσε περισσότερες πληροφορίες για τις συνομιλίες που είχε ο σχιζοφρενής με το ιεχωβά, για να εισπράξει τελικά την δηλητηριώδη παρατήρηση του ψυχωσικού.
«Γιατρέ, γιατί έχεις τόσες εμμονές με τον ιεχωβά»;


ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...