ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

23 Μαρτίου 2021

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ;

 

ΚΒΑΝΤΟΜΗΧΑΝΙΚΗ: ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ «ΨΥΧΗ» ΟΥΤΕ ΖΩΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ.

 

ΟΤΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 1976 ΕΓΙΝΕ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ "ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ": ΤΟ "ΑΝΤΙΚΑΡΚΙΝΙΚΟ" ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ. ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ ΔΙΕΘΝΩΣ.

 

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΡΟΜΟΣ. ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

 

ΛΙΓΑ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΗΝΩΝΑ ΠΑΠΑΖΑΧΟ.  
ΕΒΡΑΙΟΣ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ  ΤΡΟΤΣΚΥ:


«ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΠΟΤΑΜΟΥΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.  ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΟΥΜΕ 
ΜΙΑ  ΚΟΚΚΙΝΗ  ΤΥΡΑΝΝΙΑ. Μέσω της  τρομοκρατίας και  των λουτρών αίματος, θα υποβιβάσουμε τη ΡΩΣΙΚΗ ΔΙΑΝΟΗΣΗ σε μια κατάσταση  πλήρους αποβλάκωσης και ηλιθιότητας και σε μια ΖΩΩΔΗ ύπαρξη. Θα φέρουμε  ΤΕΤΟΙΕΣ  ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ,  που θα κάνουν κάθε ανθρώπινη απώλεια που έγινε στους καπιταλιστικούς πολέμους, ΑΔΥΝΑΤΗ  ΣΕ  ΣΥΓΚΡΙΣΗ. Οι μεγαλύτεροι τραπεζίτες πέρα από τον ωκεανό   θα εργαστούν όσο το δυνατόν πιο στενά μαζί μας».
 
  ΤΙ  ΕΙΝΑΙ  «ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ»;
 
 
Η ΛΕΞΗ  «ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ» ΕΦΕΥΡΕΘΗΚΕ  ΑΠΟ  ΤΟΝ  ΕΒΡΑΙΟ, ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ,  ΣΙΩΝΙΣΤΗ  ΚΑΙ  ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΤΗ  ΤΡΟΤΣΚΥ ΤΟ 1930. 
 

Η  λέξη ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ επινοήθηκε από τον  Λέον Τρότσκι, ένα εβραίο τύραννο  του Ρωσικού λαού, τον ιδρυτή και πρώτο ηγέτη του περίφημου Κόκκινου Στρατού.  Πριν το 1930 δεν υπήρχε ούτε η λέξη, ούτε η σημερινή έννοια του όρου. Για  πρώτη  φορά  η  λέξη  «ρατσιστής»  αναφέρεται  στο  βιβλίο  του 1930 του Λέον Τρότσκι, «Η Ιστορία της Ρωσικής Επανάστασης».
         Οι πιο δύσπιστοι μπορούν να το ελέγξουν στο Διαδίκτυο, στην βιβλιοθήκη, καθώς και σε πολυάριθμα βιβλία, αλλά δεν πρόκειται ποτέ να βρουν να χρησιμοποιείται νωρίτερα η λέξη «ρατσιστής», πριν από τον Τρότσκι,  που την χρησιμοποιεί  στο παραπάνω βιβλίο.
Ο Leon Trotsky ήταν Εβραίος που γεννήθηκε στο μικρό χωριό Γιάνοφκα της Ουκρανίας, στις 7 Νοεμβρίου 1879. Το πραγματικό του όνομα ήταν Lev Davidovich Bronstein. Μετά τη διαγραφή του από το Κομμουνιστικό Κόμμα, εξορίστηκε από την Σοβιετική Ένωση και τελικά δολοφονήθηκε στο Μεξικό από τον Σοβιετικό πράκτορα Ραμόν Μερσάντερ  κατ’ εντολή  του  Στάλιν.
Ποιος ήταν ο σκοπός του  σιωνιστή  Λέον Τρότσκι,  στο να επινοήσει αυτή τη λέξη; Για να το μάθουμε, ας ρίξουμε μια ματιά τι  γράφει  στο  παραπάνω  βιβλίο  ο  Τρότσκυ,  στο  συγκεκριμένο  απόσπασμα.
     «Η ‘Σλαβοφιλία’ (Slavophilism), ο μεσσιανισμός της καθυστέρησης, βασίζει τη φιλοσοφία της στην υπόθεση ότι ο ρωσικός λαός και η εκκλησία τους, είναι ολωσδιόλου δημοκρατικοί, ενώ η Ρωσία είναι η επίσημη γερμανική γραφειοκρατία που τους έχει επιβληθεί από το Μεγάλο Πέτρο. Ο Μαρξ σχολίασε πάνω σε αυτό το θέμα:» Με τον ίδιο τρόπο οι Τεύτονες «ηλίθιοι» κατηγόρησαν τον δεσποτισμό του Φρειδερίκου του Β’ στους Γάλλους, σαν οι καθυστερημένοι σκλάβοι να μην είχαν πάντα ανάγκη τους πολιτισμένους σκλάβους να τους εκπαιδεύσουν. «Αυτό το σύντομο σχόλιο αποτελειώνει εντελώς όχι μόνο την παλιά φιλοσοφία των Σλαβόφιλων, αλλά επίσης, και τις τελευταίες αποκαλύψεις των «ΡΑΤΣΙΣΤΩΝ».
     Οι ‘Σλαβόφιλοι’ στους οποίους αναφέρεται ο Τρότσκι, υπήρξαν ιστορικά μια ομάδα Σλάβων παραδοσιοκρατικών που ΕΚΤΙΜΟΥΣΑΝ  ιδιαιτέρως τον αυτόχθονα πολιτισμό και τον τρόπο ζωής τους  ΚΑΙ  ΗΘΕΛΑΝ  ΝΑ  ΤΟΝ  ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ.
       Ο Τρότσκι από την άλλη τους έβλεπε, όπως και άλλους σαν κι αυτούς, ως ένα εμπόδιο στα εβραιοταλμουδικά  διεθνιστικά κομμουνιστικά σχέδιά του για τον κόσμο. Αυτός ο άνθρωπος  ΔΕΝ  ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ούτε στο ελάχιστο για τους Σλάβους Ρώσους του οποίους, υποτίθεται υπηρετούσε. Για αυτόν, οι ‘Σλαβόφιλοι’, δηλαδή οι Σλάβοι που διέπραξαν το «έγκλημα» ΝΑ  ΑΓΑΠΑΝΕ  ΤΟΝ  ΛΑΟ  ΤΟΥΣ  και να προσπαθούν να προστατεύσουν τη δική τους παράδοση, ήταν απλά «καθυστερημένοι», και άλλοι σαν και αυτούς ήταν απλά «ρατσιστές».
Η λέξη ¨ρατσιστές» χρησιμοποιήθηκε από τον εβραίο  Τρόσκυ, φίλο του Κεμάλ, Κομισάριο του Στρατού και του Ναυτικού, ως σύνθημα για τους καλούς κομμουνιστές του Κόκκινου Στρατού να ξεκινήσουν ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΕΣ  επιδρομές εναντίον των λαών που αντιστέκονταν, θέλοντας να προστατεύσουν τον παραδοσιακό τρόπο ζωής τους από το να αντικατασταθεί με έναν ξένο σύστημα.
Οι  μόνες αλλαγές στη λέξη «ρατσιστής» και τη βασική ιδέα της από το 1930, είναι ότι οι στόχοι της λέξης έχουν επεκταθεί από μόνο τους Σλάβους οι οποίοι δεν θα υποτάσσονταν στο εβραιομαρξιστικό διεθνιστικό σχέδιο να ξεριζώσουν και να καταστρέψουν τον πολιτισμό τους και τον παραδοσιακό τρόπο ζωής, σε όλους τους λευκούς ανθρώπους, Σλάβους ή όχι, οι οποίοι δεν υποτάσσονται στο ίδιο άθλιο μαρξιστικό σχέδιο. Επίσης, εκείνοι οι οποίοι εξοπλίζονται με τη λέξη αυτή έχουν επεκταθεί από μια χούφτα κομμουνιστές σε ολόκληρο το φιλελεύθερο και νεοσυντηρητικό κατεστημένο, σε όλα τα έθνη σε όλο τον κόσμο.
Στην  Δύση,  η λέξη «ρατσισμός» αντιγράφτηκε  από  το  βιβλίο  του  σιωνιστή  Τρότσκυ  και  χρησιμοποιήθηκε  για πρώτη φορά  στην  Γερμανία  το 1933,  από τον Magnus Hirschfeld, ένα Γερμανό, εβραϊκής καταγωγής, ομοφυλόφιλο,  μαρξιστή  και ιδρυτή του Institut für Sexualwissenschaft (Ινστιτούτο Ερευνών για την Σεξουαλικότητα) στο Βερολίνο. Το ίδρυμα ήταν μέρος της Σχολής της Φρανκφούρτης που είχε ως πρότυπο το Ινστιτούτο Μαρξ- Ένγκελς της Μόσχας.
           Το βιβλίο με το ίδιο όνομα (Ρατσισμός) δημοσιεύθηκε το 1933 στα γερμανικά και αργότερα μεταφράστηκε στα αγγλικά το 1938 από τους μαρξιστές / κομμουνιστές φίλους του Hirschfeld, Maurice Eden Paul και Cedar Paul  και  από  εκεί  διαδόθηκε  σε  όλο  τον  κόσμο.
Έτσι, πριν ξεθωριάσει μέσα στις σελίδες της ιστορίας, ο ταλμουδιστής Λέον Τρότσκι, θα έκανε ένα τελευταίο πράγμα, το 1930, που θα προκαλούσε αναμφισβήτητα μεγαλύτερη ζημιά στη Δύση από τον Στάλιν και ολόκληρο το σοβιετικό πυρηνικό οπλοστάσιο των διαδόχων του.
         ΕΦΗΥΡΕ  ΜΙΑ  ΛΕΞΗ  που κυριολεκτικά θα έδινε δύναμη σε κάθε λογής εαυτοφοβική και εθνοπροδοτική φωνή μέσα στη Δύση για να επανακαθορίσει τους ανθρώπους που θέλουν να μείνουν  ΠΙΣΤΟΙ  ΣΤΟΝ  ΛΑΟ  ΤΟΥΣ, τις πολιτιστικές παραδόσεις τους και τον τρόπο ζωής ως τους «χειρότερους ανθρώπους», και μέσω της προπαγάνδας να επηρεάσουν την κυβέρνηση, το εκπαιδευτικό σύστημα και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και σχεδόν τον κάθε ένα γύρω τους.
         Θα πρέπει να απεικονίζεται ο λευκός άνδρας (ξεκινώντας από  τους αρχαίους Έλληνες), ως ο μοναδικός δράστης κάθε γενοκτονίας και δουλείας στον κόσμο, και αυτό θα πρέπει να συνεχίζεται μέχρι η Δύση να υποταχθεί στην ταλμουδική  σιωνιστική  τροτσκιστική διεθνιστική ατζέντα, χωρίς να προβάλει την παραμικρή αντίσταση.
 
 
 
 
ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥΣ.
Πωλείται το πλούσιο και ιστορικό σπίτι στην Κωνσταντινούπολη,  στο οποίο έζησε ο τύραννος  του  ρωσικού  λαού Τρότσκυ.
Το τίμημα, 4,4 εκατομμύρια δολάρια.


Προς πώληση τέθηκε το άλλοτε σπίτι του μεγάλου μπολσεβίκου και πρώτου ηγέτη του Κόκκινου Στρατού Λέον Τρότσκι στην Κωνσταντινούπολη, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το τριώροφο αρχοντικό και η γη που το συνοδεύει πωλούνται έναντι 4,4 εκατομμυρίων δολαρίων, μέσω ιστότοπου πώλησης ακινήτων.

Η οικογένεια Χανίφι, στην οποία ανήκει το ημιερειπωμένο πλέον σπίτι, ζητά από τους επίδοξους αγοραστές να σεβαστούν το όνομα του Τρότσκι. Αρχική επιθυμία των ιδιοκτητών ήταν το οίκημα να αγοραστεί από το υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού προκειμένου να μετατραπεί σε μουσείο.

Ο Τρότσκι εξορίστηκε από τη Σοβιετική Ένωση το 1929, αφότου ηττήθηκε στην εσωτερική σύγκρουση για την αρχηγεία του Κομουνιστικού Κόμματος από την τριανδρία Στάλιν, Ζινόβιεφ και Κάμενεφ.

Πρώτο του καταφύγιο ήταν η Κωνσταντινούπολη, όπου έμεινε για τέσσερα χρόνια, προτού αναζητήσει καταφύγιο στη Γαλλία.

Ο Τρότσκι, εκ των πρωτεργατών της Οκτωβριανής Επανάστασης, άφησε την τελευταία του πνοή το 1940 στο Μεξικό, τραυματισμένος θανάσιμα από ισπανό κομμουνιστή.


 
 
 
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ  ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ 
(1918 - 2008)
  
«Πρέπει να καταλάβετε, οι κορυφαίοι μπολσεβίκοι που κυβέρνησαν την Ρωσία δεν ήταν Ρώσοι. Μισούσαν τους Ρώσους. Μισούσαν τους χριστιανούς. Καθοδηγούμενοι από εθνοτικό μίσος βασάνισαν και έσφαξαν εκατομμύρια Ρώσους χωρίς ίχνος ανθρώπινης μεταμέλειας. Αυτό  δεν μπορεί να υπερεκτιμηθεί. Ο Μπολσεβικισμός διέπραξε την μεγαλύτερη ανθρώπινη σφαγή όλων των εποχών. Το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου είναι αδαές και αδιάφορο για αυτό το τεράστιο έγκλημα είναι η απόδειξη ότι τα παγκόσμια μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι και  σήμερα  στα χέρια των δραστών».
 
 ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ


 

Ο ΚΟΖΑΝΙΤΗΣ ΕΡΕΥΝΗΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΡΩΝΟΪΟΥ ΜΕ ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ.

 

ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΥΡΑΤΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ, ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΒΙΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ REGENERON.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΦΟΥΛΗ, ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ, ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ.

 

Η ΔΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...