ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

17 Μαρτίου 2021

ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 «Βρέθηκε η Κιβωτός με τις Δέκα Εντολές - Μετά τον Ιντιάνα Τζόουνς την σκυτάλη παίρνουν οι ερευνητές». ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΕΣ. 

 

«Ο ΘΕΟΣ ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ».

 

ΟΤΑΝ Ο ΙΕΧΩΒΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΟΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ.

 

ΠΡΟΣΕΞΕ ΠΟΛΥ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΙΑΣ ΚΟΤΑΣ 

 

Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΤΑΛΜΟΥΔΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΚΟΪΜ. 

 

Ο ΧΑΛΔΑΙΟΣ ΜΑΓΟΣ ΑΒΡΑΑΜ, Ο ΙΔΡΥΤΗΣ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ, (ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ, ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ), ΠΡΟΩΘΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΑΡΡΑ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΟΥΤΙΖΕΙ.

 

ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝ: Ο ΜΑΓΟΣ ΑΒΡΑΑΜ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 

ΑΒΡΑΑΜ, Ο ΑΡΧΑΙΟΣ ΜΑΓΟΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΜΕΙΓΝΥΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟ.

 

ΕΒΡΑΙΟΣ israel ilous: «Η ΒΙΒΛΟΣ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΡΙΚΤΟ ΒΙΒΛΙΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΑΠΟ ΑΝΤΙΦΑΣΕΙΣ, ΑΠΑΤΕΣ, ΚΑΤΕΡΓΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΡΙΚΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΩΝ».

 

ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ, ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΜΑΓΟ ΠΡΟΦΗΤΗ ΑΒΡΑΑΜ.

 

H ΣΟΛΟΜΩΝΙΚΗ, Η ΑΓΝΩΣΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ.

 

Όταν τα πλέον ηλίθια ψέματα, είναι γραμμένα στη Βίβλο, αποκτούν αυτόματα ένα αδιαπραγμάτευτο φωτοστέφανο. Ο Τωβίτ και ο ερωτύλος δαίμων Ασμοδαίος. Μία ερωτική ιστορία της Παλαιάς Διαθήκης που διαβάζει στους ναούς της η Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία. Ο ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ 

 

 Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Η μετάβαση της κοινωνίας των Ελληνομεσογειακών λαών από τον Ελληνικό ανθρωποκεντρικό πολιτισμό στον ιουδαϊκό θεοκεντρικό «πολιτισμό». Η κατάκτηση από τους ιουδαίους της νέας Χαναάν, όλης της λεκάνης της Μεσογείου.

 

 

Ο ελληνισμός έχει μετατραπεί στον μακροβιότερο σκλάβο της ιστορίας.  Διέγραψε μια πορεία αξιοθρήνητης εξαθλίωσης και βρίσκεται σήμερα μπροστά στο απόλυτο βάραθρο του αφανισμού του… ενώ απ' την άλλη ο Ιουδαϊσμός έχει συσσωρεύσει τόσους πολλούς τρόπους και μηχανισμούς εδραίωσης και επεκτατισμού, που σήμερα φέρεται ως ο φυσικός ηγέτης του κόσμου!

 


Ο αξιέπαινος  Ιουδαϊσμός, παρέμεινε αυστηρά επικεντρωμένος και απολύτως συσπειρωμένος στα πατροπαράδοτα συμφέροντά του, ενώ ο Ελληνισμός χάνοντας την φυσική του πνευματική χημεία, αιώνες τώρα ουρανοβατεί μεθυσμένος στα ιουδαϊκά μονοπάτια και στα ελπιδο-ταβερνεία του αβρααμογενούς Χριστιανισμού!

Εκείνος ο αλεπουδόγερος ψεύτης, ο ανήθικος προαγωγός και ο αδίστακτος δηλητηριαστής, ο Αβραάμ, δικαιώθηκε τελείως!

 Τελικά πρέπει να γίνει κατανοητό πως η αίσθηση της πραγματικότητας είναι πολυεπίπεδη και δυστυχώς πολλά πράγματα κινούνται ιστορικά, πολύ υψηλότερα από τον αντιληπτικό ορίζοντα του μέσου ανθρώπου! Αν επιτέλους δεν ενηλικιωθεί η δική μας αίσθηση της πραγματικότητας, αν δεν διευρύνουμε επαρκώς τους δικούς μας αντιληπτικούς ορίζοντες, θα παραμείνουμε δυστυχώς αιώνιοι σκλάβοι του δηλητηριασμένου αβρααμικού εκστασιασμού, ακολουθώντας πειθήνια την Ελληνο-χριστιανική του πρόταση!

Ο χριστιανισμός δεν είναι τίποτε περισσότερο από την ξεκάθαρη συνταγή του βρώμικου πόθου για διεθνή κυριαρχία. 

Και δυστυχώς οι χριστιανοί είναι οι υπάκουοι δούλοι του βρώμικου επεκτατισμού! Υποταγμένα ενεργούμενα και πραγματικά παιδιά του Αβραάμ «Και νυν δε τα έθνη ουκ έχει του Αβραάμ την κατά σάρκα συγγένειαν, του δε Αβραάμ την πίστιν κτησάμενα, τέκνα χρηματίζει του Αβραάμ». TheodoretusScr. Eccl., Theol., InterpretatioinPsalmos 80.1793.52.

 

«Και πλέον τα έθνη αν και δεν έχουν του Αβραάμ την κατά σάρκα συγγένεια, του Αβραάμ όμως την πίστη αποκτώντας, τέκνα γίνονται του Αβραάμ». TheodoretusScr. Eccl., Theol., (εκκλησιαστικός πατέρας) InterpretatioinPsalmos 80.1793.52.

 

 Να λοιπόν γιατί οι Ιουδαίοι δεν αποδέχθηκαν ποτέ το ίδιο τους το παιδί, τον Χριστιανισμό! Είναι εντελώς φυσικό, οι Ιουδαίοι παράγωγοι αυτού του ελπιδο-μεθυστικού ποτού, να μην συμμετέχουν στην παγκοσμία αυτή χριστιανο-μωαμεθανική ελπιδο-κραιπάλη, αφού το ειδικό αυτό εθιστικό μεθύσι, παρήχθη ειδικά για τα έθνη, ώστε να μεθύσουν, (εγκεφαλική αλλοίωση, απάθεια) να εμέσουν (τα πάτρια), να πέσουν (απ' το ένδοξο βάθρο τους) και να μην ξανασηκωθούν!

 

 Τα αποτελέσματα είναι ιστορικά απολύτως ανιχνεύσιμα. Δεν έχετε παρά να δείτε πόσο ριζικά διαφορετικός παραμένει ο βαθμός απάθειας μεταξύ Ιουδαϊσμού και Χριστιανισμού. Ο πανέξυπνος πολυδύναμος Ιουδαϊσμός, ήταν απόλυτα φυσικό να μην αποδεχθεί ποτέ την απύθμενη χριστιανική παθητικότητα, αφού η θυγατρική αυτή πίστη, είχε διαμορφωθεί ειδικά για να μολύνει τα έθνη με την βαριά παθητική μοιρολατρία, ώστε να τα φέρει ευκολότερα στην σφαίρα επιρροής του Ιουδαϊσμού, εκπληρώνοντας απόλυτα το όραμα του Αβραάμ για κυριαρχία επί των εθνών!

Ο  πάλαι ποτέ κραταιός  Ελληνισμός  δέχθηκε τις ελεεινότερες βρώμικες επιθέσεις. Οι περισσότεροι των Ελλήνων σύρθηκαν τελικά στην ιουδαιο-χριστιανική δουλεία, εθισμένοι στο γλυκύτατο ελπιδο-δηλητηριασμένο ποτό της αβρααμικής σαγήνης, αποποιούμενοι σταδιακά την ελληνικότητά τους… στους ανθεκτικότερους που πεισματικά αρνήθηκαν να καταναλώσουν το δηλητήριο της ιουδαϊκής ελπιδολαγνείας, έπεσε βαρύ το αβρααμικό διαμελιστικό σπαθί, τα όρνια και οι φωτιές, καταδιαμελίζοντας κυριολεκτικά ότι απέμεινε από το τρισένδοξο κορμί της πανευδαίμονης Ελλάδος!

 

Αυτή η ιουδαιογενής ελπιδο-λαγνική "μέθη", ιστορικά μεταφράζεται σε σταδιακή μετάβαση σε διαφορετικό επίπεδο προτεραιοτήτων. Προτεραιότητα πλέον η ατομική σου Ιουδαιο-προσφερόμενη σωτηρία της ψυχής και όχι η συλλογική ή εθνική σου δημιουργική δόξα και επιβίωση! Ο ιουδαιο-φανταστικός ουρανός είναι πια η πραγματική σου πατρίδα και όχι πλέον η Ελλάδα!

Ο  νεοβαρβαρισμός  με  το  προσωπείο  του  προφητισμού,  ο  αβρααμογενής  ιουδαιοχριστιανισμός,  ο  ιδεολογικός  οργανωτής,  ο  ελπιδο-σερβιριστής και  μεθοδικός  κατεδαφιστής  του  πολιτισμού, κατανόησε  κάποτε,  ότι  έφθασε η  ώρα του.  Σκορπώντας  δωρεάν  την  ιουδαϊκή  ελπιδο-πανάκεια,  πλάνεψε  και καταγοήτεψε  τους  απαίδευτους  της  Μεσογείου  και  οπαδοποιώντας  τους,  ανέτρεψε, δαιμονοποίησε  και  τελικά  κατέστρεψε  οτιδήποτε  Ελληνικό. Οι  άξεστοι,  οι  δειλοί,  οι  εθελόδουλοι  και  οι  βάρβαροι  (απαίδευτοι)  ήταν  ανέκαθεν  το  μεγάλο  πρόβλημα  της  προόδου,  ο  φυσικός  αντίπαλος  του  πολιτισμού  και  η  ατελείωτη  δεξαμενή  των  οπαδών  της  νέας  χαλδαϊκής  θρησκείας. 

Παρ' όλα αυτά κάποιοι Χριστιανοί επιμένουν αφελώς λέγοντας: Μα τι σχέση έχουμε εμείς με τον Αβραάμ… εμείς είμαστε χριστιανοί όχι αβρααμιστές! Ξεχνούν βέβαια ότι ο "σωτήρας" Χριστός ήρθε ακριβώς για να παράγει το διαμελιστικό σπαθί του Αβραάμ και τον μεθυστικό οίνο του Ιερεμία. Ξεχνούν ότι στην Καινή Διαθήκη ο Αβραάμ αναφέρεται υμνητικά 73 φορές, και αυτόν τοποθετεί ο ίδιος ο Χριστός ως τον κυρίαρχο διαχειριστή του Ιουδαιο-φανταστικού παραδείσου!

Ο εχθροπρόσωπος αντίπαλος, είναι ο φανερός εχθρός και κάποτε καταβάλλεται.

Η προσχηματική αγαθότητα είναι ο ανίκητος εχθρός μας. Ο αγαθοπρόσωπος, ο δολωματικός θηρευτής που αιώνες τώρα εκλαμβάνεται ως φίλος, αδελφός και σωτήρας!

 

 ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

 

 

4 σχόλια:

  1. Περίπου από το 300 μ. Χ. μία θεμελιώδης ψυχολογική μεταλλαγή επήλθε στο μυαλό των Ελλήνων.
    Το ερευνητικό πνεύμα, η ανεξαρτησία της γνώμης, η επιτυχία στην ζωή, το «ευ αγωνίζεσθαι», όλα αυτά που χαρακτηρίζουν την Ελληνική ιδιοσυστασία, υποχώρησαν και σχεδόν εξαφανίστηκαν.
    Ο ρωμιός βρήκε τον αληθινό «θεό». Έγινε ο φανατικότερος οπαδός του Ιεχωβά. Η Ελλάδα μετονομάστηκε σε «Δυτικό Ισραήλ». Οι έλληνες (ρωμιοί) ζήτησαν να αποκαλούνται «πνευματικοί ισραηλίτες». Θέλουν μόνο να ταξιδέψουν στην «ουράνια Ιερουσαλήμ» και να κερδίσουν μία θέση στην Αγία Σιών. Δεν τους ενδιαφέρουν τα επιτεύγματα στην παρούσα ζωή. Αγωνίζονται μόνο για την καλή μεταθανάτια συνταξιοδότηση και αποκατάσταση.
    Οι ιουδαίοι αντίθετα εγκολπώθηκαν στα νεώτερα χρόνια όλες τις ιδιότητες των αρχαίων Ελλήνων. Επιδιώκουν την επιτυχία στην παρούσα ζωή. Βγάζουν τους καλύτερους επιστήμονες, αθλητές, λογοτέχνες, ηθοποιούς, οικονομολόγους, πολιτικούς.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ, Η ΚΛΑΠΑ ΚΑΙ Η ΑΔΕΙΛΙΝΗ
    Αγιασμό του Ιεχωβά στον Άρειο Πάγο τέλεσε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.
    «Να είναι ένας χρόνος ευλογημένος με υγεία, δύναμη και υπομονή» ευχήθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος κατά την τελετή αγιασμού στον Άρειο Πάγο με αφορμή την έναρξη της νέας Δικαστικής χρονιάς.
    Μετά ο αρχιεπίσκοπος σίγουρα θα μίλησε στην Κλάπα και στην Αδειλίνη κατ' ιδίαν: "ο Μητσοτάκης σας διόρισε για ένα μόνο σκοπό. Να κυνηγήσετε τον Κασιδιάρη. Μη το ξεχάσετε ποτέ. Αυτή είναι η μοναδική αποστολή σας. Άλλωστε είσαστε ανίκανες να κάνετε και κάτι άλλο".
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ FACEBOOK, ΜΑΡΚ ΖΟΥΚΕΝΜΠΕΡΓΚ, ΕΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ ΣΤΟΝ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ!..
    Για χρόνια, ο Mark Zuckerberg στη σελίδα του προφίλ του στο Facebook προσδιοριζόταν ως «άθεος».
    Αλλά στο Χριστουγεννιάτικο μήνυμά του, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Facebook φαίνεται ότι επέστρεψε στη θρησκεία.
    Ο Mark Zuckerberg έγραψε τις ημέρες των γιορτών: «Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Χανουκά από την Priscilla, τον Max, τον Beast και εμένα!». Ένας χρήστης του απάντησε «Δεν είσαι άθεος;», και το αφεντικό του Facebook του απάντησε «Όχι»!
    Συγκεκριμένα ο Zuckerberg του έγραψε: «Μεγάλωσα σε μια εβραϊκή οικογένεια και στη συνέχεια πέρασα μια περίοδο όπου αναρωτήθηκα αρκετά πράγματα όπως η θρησκεία. Αλλά τώρα πιστεύω ότι η θρησκεία είναι πολύ σημαντική».
    Μάλιστα στο profile του δεν γράφει πια «άθεος».
    Ο ιδρυτής του Facebook κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στην Κίνα το 2015 είχε γράψει: «Ο Βουδισμός είναι μια καταπληκτική θρησκεία και γενικότερα φιλοσοφία. Ελπίζω να συνεχίσω την κατανόηση του Βουδισμού πιο βαθιά».
    Όμως ο Mark Zuckerberg κάτι αντίστοιχο είχε πει και όταν είχε γνωρίσει τον Πάπα!
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χάθηκε τελείως η ευθυκρισία και ο ορθός συλλογισμός στους νεώτερους Έλληνες;
    Τρεις κρητικοί κυβερνούν την σημερινή Ελλάδα και την καταστρέφουν. Πρώτος ο κρητικός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, γόνος μιας μαφιόζικης κληρονομικής οικογενειοκρατίας σαν Σουλτανάτο, με πολωνέζα γυναίκα, εξελέγη με τις ψήφους των δεξιών, το μισό του υπουργικό συμβούλιο είναι αριστερό, εφαρμόζει μία τραβεστί πολιτική τύπου Μπάιντεν και ουσιαστικά την Ελλάδα την κυβερνούν σήμερα μερικοί αριστεροί ολιγάρχες. Δεύτερος ο κρητικός ομοφυλόφιλος Κασσελάκης, αρχηγός του αριστερού κόμματος (ΣΥΡΙΖΑ), πλούσιος επιχειρηματίας των ΗΠΑ, που ήρθε φυτευτός από την CIA για να κάνει καριέρα στην Ελλάδα. Τρίτος ο κρητικός Ανδρουλάκης, αρχηγός του αριστερού κόμματος ΠΑΣΟΚ. Το μισό ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στις φυλακές σαν κλέφτες και απατεώνες και οι υπόλοιποι έγιναν σήμερα υπουργοί του Μητσοτάκη σε κυβέρνηση με 63 υπουργούς. Ο κρητικός πρωθυπουργός Μητσοτάκης βρίσκεται στα δικαστήρια με τον κρητικό Ανδρουλάκη γιατί υποπτευόταν τον Ανδρουλάκη σαν προδότη και τον παρακολουθούσε με τις μυστικές υπηρεσίες. Ταυτόχρονα τον κατηγορεί ότι έδερνε άσχημα την γυναίκα του.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...