ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Μαρτίου 2021

Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΧΡΟΝΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ ΤΙΜΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ΕΝΑΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΟ 1821: έκανε 400 χλμ ποδήλατο και έτρεξε άλλα 200 χλμ με τα πόδια.

 

30 ΜΑΡΤΙΟΥ 1822: ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ.

 

ΕΝΑΣ ΑΞΙΟΛΥΠΗΤΟΣ ΡΑΓΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΥΤΟΣΕΒΑΣΜΟΥ. Παναγιωτόπουλος: «Η ΕΕ μας εξαναγκάζει να αγοράζουμε προμήθειες για τις Ένοπλες Δυνάμεις από την Τουρκία». Σε λίγο θα παραδεχθεί ότι η ΕΕ τον εξαναγκάζει να υποκύπτει σε βιασμό από τον Ερντογάν. Γιορτάζουν και τα 200 χρόνια της ανεξαρτησίας. Φανταστείτε και να μην ήμασταν ανεξάρτητοι… 

 

 ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;

 

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. Σε ένα μικρό σχιζοφρενές κείμενο 100 λέξεων ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ αναφώνησε με υπερηφάνεια τρεις φορές τις λέξεις «Βόρεια Μακεδονία» και έστειλε τρία F-16 στα Σκόπια για να το γιορτάσουν οι Βούλγαροι των Σκοπίων.

 

 


Έναν ιδιαίτερο τρόπο επέλεξε ο 35χρονος Καβαλιώτης στρατιωτικός, ο Χρόνης Μυλωνάς για να τιμήσει την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Πραγματοποίησε 400 χλμ. ποδηλασίας, αφιερωμένα στα 400 χρόνια σκλαβιάς και στη συνέχεια 200 χλμ. τρέξιμο για την επέτειο των 200 χρόνων.

 

Το ταξίδι του 35χρονου ξεκίνησε το πρωί της Δευτέρας από τον Πειραιά. Έφτασε με το ποδήλατό του στην Κατερίνη και από εκεί, μέχρι την Πέμπτη το απόγευμα, κάλυψε την απόσταση Αλεξάνδρεια – Καβάλα με τα πόδια.

Στη διαδρομή έκανε στάσεις για ξεκούραση και ύπνο σε ξωκλήσια.

Ο Χρόνης Μυλωνάς τα τελευταία τέσσερα χρόνια συμμετέχει σε αγώνες τρεξίματος και διοργανώσεις σε ολόκληρη τη χώρα. Εύχεται Χρόνια Πολλά σε όσους τολμούν και ακολουθούν τα όνειρά τους.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...