ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

07 Μαρτίου 2021

TO KOMMOYNIΣTIKO ΚΟΜΜΑ ΚΙΝΑΣ ΠΗΡΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΥΣ: «Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΧΡΗΖΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ».

 Απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κίνας: Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια.

 Οι Κινέζοι γιορτάζουν τα 120α γενέθλια του Μάο Τσε Τούνγκ | LiFO

Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΥΠΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ.


Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ

 

ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ; ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ. ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.



«Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική διαταραχή».  Αυτό αποφάσισε το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο της Κίνας (Supreme People's Court) καθώς κλήθηκε να πάρει θέση επικυρώνοντας προηγούμενη απόφαση ενός τοπικού δικαστηρίου στην Κίνα το οποίο είχε εγκρίνει τα όσα ανέφερε ένα φυλλάδιο στο οποίο η ομοφυλοφιλία περιγραφόταν ως ψυχική ασθένεια ή διαταραχή.

 


Την απόφαση του τοπικού δικαστηρίου (Suqian Intermediate People’s Court) στην ανατολική επαρχία του Jiangsu επιχείρησε να προσβάλλει η Κινέζα Ou Jiayong,η οποία διαμένει στο Χονγκ Κονγκ, γνωστή ως XIXi απευθυνόμενη στο ανώτατο Δικαστήριο το οποίο όμως απέρριψε την προσφυγή της αυτή κατά του εγχειριδίου το οποίο κυκλοφορεί από το 2013 και διδάσκεται στα Πανεπιστήμια, σε προγράμματα «ψυχικής υγείας».
Στο εγχειρίδιο αυτό, η ομοφυλοφιλία περιγράφεται ως «ψυχοσεξουαλική ασθένεια» μαζί το φετιχισμό και το cross-dressing.


Απόσπασμα από ομιλία του Heinrich Himmler (1900 - 1945), διοικητή των waffen SS, που δόθηκε το 1937 σε κλειστή ομιλία των επικεφαλής των SS:


«Μεταξύ των ομοφυλόφιλων υπάρχουν αυτοί που λένε πως ότι κάνουν αφορά μόνο τους ίδιους. Είναι δηλαδή θέμα προσωπικό που δεν αφορά τους υπόλοιπους.
Ωστόσο, όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο του σεξ, δεν είναι μόνο ιδιωτικά αλλά σχετίζονται με την ζωή και τον θάνατο του έθνους, το οποίο ή θα είναι μια παγκόσμια δύναμη ή θα είναι μια μεραρχία σαν την Ελβετία!
Οι άνθρωποι που έχουν πολλά παιδιά έχουν όλα τα εχέγγυα να αποτελέσουν μια παγκόσμια δύναμη που θα κυριαρχεί στον κόσμο.
Οι άνθρωποι - ακόμα και μια καλής ράτσας - που έχουν λίγα παιδιά, έχουν αγοράσει σίγουρο εισιτήριο για τον τάφο. Πολύ λίγα παιδιά σημαίνει ότι σε πενήντα με εκατό χρόνια θα είναι μια ασημαντότητα, ενώ σε διακόσια με πεντακόσια χρόνια θα καταλήξουν στα κοιμητήρια!».

 

 

 

Με αφορμή τον εμβολιασμό ο Κούλης ξεκινά να δίνει μαζικά αριθμούς ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς!

 

   ΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΣΤΟ ΙΟΥΔΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ : «ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΤΟΝ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ. ΑΝ ΜΕ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΠΡΕΣΒΕΙΕΣ, ΘΑ ΣΥΝΤΡΙΨΩ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ».

 

 ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ: ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΕΝΩΝ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ,

 

ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ» ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΕΥΚΟΛΩΤΕΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙKΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ.

 

ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ: «Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΜΥΓΑΣ»;

 

ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ. ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ: «ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ».

 

ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;‏ 

 

 AΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ. ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ 2006 ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ 90% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΤΗΣ ΓΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΟ «ΑΕΡΟΒΙΟ ΕΜΠΟΛΑ».

 

Η ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΜΑΓΙΟΜΥΓΑΣ 

 

 

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...