ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

30 Μαρτίου 2021

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΕΝΤΑΞΗΣ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ. Σε ένα μικρό σχιζοφρενές κείμενο 100 λέξεων ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ αναφώνησε με υπερηφάνεια τρεις φορές τις λέξεις «Βόρεια Μακεδονία» και έστειλε τρία F-16 στα Σκόπια για να το γιορτάσουν οι Βούλγαροι των Σκοπίων.

 Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ  ΠΟΥ  ΠΑΙΑΝΙΖΕΙ  ΜΕ  ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟ  Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ  ΣΤΡΑΤΟΣ:

Σήμερα πάνω απ’ τη Μακεδονία γεννιέται,
νέος ήλιος της ελευθερίας!
Οι Μακεδόνες επαναστατούν,
για τα δικαιώματά τους!
Οι Μακεδόνες επαναστατούν,
για τα δικαιώματά τους!
Απ’την αρχή τώρα η σημαία κυματίζει,
της Δημοκρατίας του Κρουσέβου!
Γκότσε Ντέλτσεφ, Πίτου Γκούλι,
Ντάμε Γκρούεφ, Σαντάνσκι!
Γκότσε Ντέλτσεφ, Πίτου Γκούλι,
Ντάμε Γκρούεφ, Σαντάνσκι!
Τα Μακεδονικά όρη τραγουδούν δυνατά,
νέα τραγούδια, νέες ειδήσεις!
Η Μακεδονία ελεύθερη,
Ελεύθερη ζει!
Η Μακεδονία ελεύθερη,
Ελεύθερη ζει!

                               ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

 Ούτε η χούντα "κυρία" του ΚΚΕ εσωτερικού, της δεξιάς, κιναλ & των  τροϊκανών... - Νea Κeratsiniou - Νέα Κερατσινίου

 Ασυγκράτητος ο σχιζοφρενής  άγνωστος συντάκτης ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ, αναφορικά με τα Σκόπια και την «μεγάλη», σχεδόν «τεραστίων» διαστάσεων, επέτειο ενός χρόνου από την είσοδο των  βουλγαροσκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Ποιος θα περίμενε ότι από το «δεν πρόκειται να δεχτούμε κανένα όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του» του απατεώνα  πράκτορα  της  μασονικής  στοάς  της  Βοστόνης  "Το  ξίφος  του  Βασιλέως  Δαυίδ"  Ανδρέα Παπανδρέου θα φτάναμε στο σημείο το ίδιο το ΓΕΕΘΑ να αναφωνεί  σχεδόν με υπερηφάνεια το «Βόρεια Μακεδονία».

 

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ.

 

ΤΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΜΟΙΡΟΛΟΪ. Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

 

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΛΕΒΕΝΤΙΚΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΟ ΓΗΡΟΜΕΡΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

  ΜΙΑ  ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ  ΚΑΙ  ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑΤΙΚΗ  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  ΤΟΥ  ΓΕΕΘΑ 

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ένταξη των Σκοπίων στο NATO και οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έδωσαν το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις, με την συμμετοχή αεροπορικών δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ.

"Τρία ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν πάνω από τα Σκόπια, χθες, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται για την επέτειο ενός έτους από την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) με την υπογραφή και υλοποίηση του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, την ανάληψη της αποστολής αστυνόμευσης του εναέριου χώρου της γείτονος χώρας, αλλά και την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων όπως η εκπαίδευση τυποποίησης ΝΑΤΟ, η υπογραφή συμφωνίας αμοιβαίας προστασίας ανταλλασσόμενων διαβαθμισμένων πληροφοριών και η εκτέλεση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων συμβάλλει στην ομαλή εξοικείωση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας με τις διαδικασίες της Συμμαχίας.

Όπως ανακοινώθηκε, με τις παραπάνω δράσεις ενισχύονται οι δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών και προάγεται ο ρόλος της Ελλάδας και των Ενόπλων Δυνάμεών της ως παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων".

 

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από σημάδια της εθνικής συρρίκνωσης και της  πτώσης σε όλα τα επίπεδα της χώρας.

Και από ποιο ΓΕΕΘΑ; Αυτό που ο πολιτικός του προϊστάμενος το κόμμα δηλαδή της ΝΔ ως κυβέρνηση τώρα, είχε επικρίνει εντονότατα την συμφωνία στις Πρέσπες όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Για ποιο λόγο είχαν κατέβει τόσα εκατομμύρια Έλληνες σε διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας αυτής; Που πήγαν οι αγώνες των Ελλήνων κατά του σφετερισμού της ιστορίας της Μακεδονίας;

Οι ένστολοι δεν κρύβουν πλέον την προτεραιότητα  που δείχνουν στην επιβίωση του ΝΑΤΟ περισσότερο από την Ελληνική  Πατρίδα που τους πληρώνει, τους ταΐζει, τους σπουδάζει...

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ψευτορωμέικο και οι προσεκτικά διαλεγμένοι ένστολοι  με  τις μασονικές  ποδίτσες  "έλληνες  στρατιωτικοί"  ρευστής εθνικής συνειδήσεως συμπεριφέρονται  δουλοπρεπώς  σαν  απόγονοι  του  Εφιάλτη...

Αυτοί  θα  πολεμήσουν για  την  Ελλάδα;

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

 

1 σχόλιο:

  1. Κατάφωρη παραβίαση Πρωτοκόλλου Εθιμοτυπίας Παρέλασης από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Γράφει η εφέτης ε.τ και συγγραφέας Σταυρούλα Δημητρίου.


    Σαν πολίτης αυτής της χώρας, και τελευταία σαν γυναίκα,σε μια μέρα Εθνικής Επετείου,γεμάτη από συμβολισμούς της εθνικής υπόστασής μας σαν Έθνος για όσα και όσους μας όρισαν, ένοιωσα θλιβερή την εικόνα όταν ο Υποστράτηγος και Διοικητής της Σχολής Ευελπίδων και αρχηγός της Στρατιωτικής Παρέλασης,δηλαδή μιας μείζονος στρατιωτικής επιχείρησης, να χαιρετά το εθνόσημο στο πηλήκιο του, να παρουσιάζει όπλα και να δηλώνει το τέλος της παρέλασης στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας και στον σύντροφό της. Τί είδους υποτέλεια υποχρεώθηκε ο άξιος αυτός αξιωματικός και αρχηγός της Στρατιωτικής Παρέλασης να υποστεί! Όπως εξίσου θλιβερή η εικόνα οι τρεις ανώτατοι Υπασπιστές της,των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων,αποφοιτήσαντες αριστούχοι από τη Σχολή Ικάρων, Σχολή Ναυτικών Δοκίμων και Σχολή Ευελπίδων, να τους υποχρεώνει και να τους επιβάλει απροκάλυπτα να προστατεύουν και τον σύντροφό της.
    Ο σύντροφος δεν είναι θεσμός να προστατεύεται. Το ‘’στίγμα’’ αυτό το επέβαλε η ίδια από την ημέρα της ορκωμοσίας της. Όταν, μετά την ορκωμοσία της, η ίδια προέβη κατά το τελετουργικό σε επιθεώρηση στρατιωτικών αγημάτων, την οποία έκανε από κοινού με τον σύντροφό της, αποδίδοντας τιμές οι στρατιωτικές μπάντες και προς αυτόν, δίχως να προβλέπεται από κανένα πρωτόκολλο εθιμοτυπίας, που επέχει ισχύ ‘’νόμου’’ και άγραφου δικαίου και σεβασμού στον θεσμό του Προέδρου.

    Ο θεσμός του Προέδρου Δημοκρατίας είναι αυστηρά προσωπαγής, δεν προβλέπεται συννομή ούτε συγκατοχή ούτε διαμοίραση από κοινού τιμών σε δημόσιες εμφανίσεις. Και είναι απορίας άξιον,πέραν του ηθικού μέρους, πώς μπορεί να νοιώθει ένας άνθρωπος οικειοποιούμενος ή έστω ”συναπολαύων τιμές” Αρχηγού Κράτους που δεν του ανήκουν;
    Από την ιστορική διαδρομή του Θεσμού και από τις επίσημες εμφανίσεις σε ιστορικές εκδηλώσεις πάντοτε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ίσταται μόνος και όρθιος στο βάθρο,οι δε νόμιμοι σύζυγοί τους,(ακόμη και των χουντικών συνταγματαρχών), διακριτικά κάπου στα μετόπισθεν του βάθρου (πολλώ μάλλον οι σύντροφοί τους). Αν ήθελε να πρωτοτυπίσει παραβιάζοντας το Πρωτόκολλο ,θα μπορούσε δίπλα της να έχει κάποιο άλλο πρόσωπο συμβολισμού, ένα ΑμεΑ ας πούμε ή κάποια άλλη μορφή σύγχρονου ηρωισμού,ναι, υπάρχουν και σύγχρονοι ήρωες. Δεν θεωρώ ότι η Πρόεδρος προσπαθεί να εισαγάγει νέα ήθη ή μοντερνιστικές αντιλήψεις. Κάθε άλλο,η προσωπική ελευθερία της μέσης ελληνίδας,είτε είναι μόνη,μη ύπανδρος ή διαζευγμένη, είναι αυτονόητη και κατοχυρωμένη να έχει σύντροφο. Κάθε άλλο λοιπόν. Θεωρώ ότι είναι συναισθηματική ανάγκη της να μοιράζεται μαζί με τον σύντροφό της τις όποιες τιμές της αποδίδει το Έθνος. Σαν γυναίκα θα σεβαστώ και θα κατανοήσω αυτή την προσωπική της ανάγκη. Όμως αυτή η αδυναμία της και η συναισθηματική ανάγκη της,είναι επιβεβλημένο καθήκον της να υποχωρήσει προ του εκάστοτε Πρωτοκόλλου Εθιμοτυπίας Εθνικών Εορτών για δύο λόγους της Δημοκρατίας μας. Πρώτον να δείξει τον σεβασμό και την προσήλωσή της στον θεσμικό της ρόλο,διότι αυτή η θέα δεν της προσδίδει κύρος αλλά αντιθέτως της αφαιρεί ουκ ολίγο κύρος στα όμματα του ελληνικού λαού. Και δεύτερον, να δείξει τον προσήκοντα σεβασμό σε κάθε σοβαρή περίσταση,τηρώντας τους συμβολισμούς. Διότι κάποιες στιγμές είναι για την Ελλάδα αποκλειστικά και όχι για μας. Διότι ενίοτε, από την άμβλυνση και απαξία των θεσμών ξεκινούν πολλές μορφές παρακμής…


    Πηγή: exapsalmos.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...