ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Μαρτίου 2021

ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ. DRAG QUEEN STORY HOUR-ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ 1821. ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

 

 

ΤΡΑΓΚΑΣ: «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ».

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;

 

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΡΑΤΣΕΣ. ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ DRD4-7R.

 

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

 

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (BrainNet); ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

 

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ DÉJÀ VU. (= ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ). ΜΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.

 

Ο ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΡΥΣ ΤΟΥ ΔΩΔΩΝΑΙΟΥ ΔΙΑ

 

ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΜΝΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

 

 

 

Γράφει ο Crocodile.

ΣΟΚ στο μεταπολιτευτικό καραπουτσιστάν προκάλεσε η είδηση πως παιδόφιλοι που έχωναν μεταλλικές ράβδους σε πρωκτούς παιδιών επί δεκαετίες, διατηρούν στενότατες σχέσεις με τις ελίτ και τον κιναιδοκρατούμενο κόσμο των "τεχνών"!

Κομμάτι του παζλ είναι και σκιώδεις ΜΚΟ, που όσο υπηρετούν την ατζέντα αντικατάστασης πληθυσμών, βρίσκουν ευκαιρία να εξυπηρετούν και το εκλεκτό πελατολόγιό τους. Αυτό το αιμοδιψές καρτέλ εθνοκτόνων και παιδόφιλων σου κάνει κήρυγμα περί ανθρωπισμού...


Και πάμε τώρα στον εφιάλτη του: Drag Queen Story Hour

Με αφορμή την απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της τραβεστί δεξιάς περί συστάσεως Επιτροπής Σοδομισμού (γιατί αυτό χρειαζόμαστε τώρα οι Έλληνες), θα δούμε άλλη μία περίπτωση, όπου η ροζ μαφία δείχνει τα δόντια της: το "Drag Queen Story Hour".
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δημιουργία Επιτροπής
με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.
https://youtu.be/SdvIoLrQtXs
Κι όπως διαβαζουμε σε δημοσιεύματα στο διαδικτυο...
"Στόχος της Επιτροπής θα είναι η κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που θα καθορίζει οριζόντια τη στρατηγική, τους στόχους και τις δράσεις Υπουργείων και αρμόδιων φορέων για τον σχεδιασμό, την εκπόνηση και την υλοποίηση πολιτικών για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, κυρίως στην περίοδο 2021-2023..."
Διάβασε τη συνέχεια στο Ελληνες.Νετ

"Τι στο διάολο είναι το Drag Queen Story Hour;" θα διερωτάσθε ορισμένοι...
Πρόκειται για μία τελετουργία όπου παρενδυτικοί σοδομίτες διαβάζουν παραμυθάκια στο παιδί σου, προκειμένου να κάμψουν το φυσικό ένστικτο αηδίας του και να το κάνουν πιο "δεκτικό" στο ροζ μπόλιασμα.

Έτσι, ο γιος σου ή η κορούλα σου θα μπορούν να κάθονται στα πόδια κερασφόρων τραβεστί, που θα τα επιμορφώνουν γύρω από φλέγοντα παιδαγωγικά ζητήματα, που πρέπει να απασχολούν κάθε παιδάκι, όπως η παρά φύσιν ασέλγεια και το πώς να κάνουν "twerk".

Στην Μέκκα του εκφυλισμού, τις ΗΠΑ, αυτή η τραβεστί κατήχηση είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλής και μέρος της νέας κανονικότητος, με εκατοντάδες βιβλιοθήκες, σχολεία και μουσεία να φιλοξενούν τέτοια υπέροχα, αγνά θεάματα, με τα οποία θα γαλουχηθούν και τα παιδιά σου.

Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έχει διαπιστωθεί (προς έκπληξιν κανενός νοήμονος ανθρώπου) πως καταδικασμένοι παιδοβιαστές "δίδασκαν" τα παιδάκια, που οι εγκληματικά αφελείς γονείς έσυραν στο στόμα του λύκου. Όσοι μετέχουν σε αυτόν τον θίασο εκφυλισμού δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

Και το χειρότερο;
Το Drag Queen Story Hour έχει γίνει ΗΔΗ και στην Ελλάδα. Και μάλιστα διοργανώθηκε από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το οποίο επιχορηγείται από τους φόρους που πληρώνεις ΕΣΥ. Πίστεψες στα αλήθεια ότι θα γλιτώναμε; Έλα τώρα...

Παιδοφιλία, ΜΚΟ, ατζέντα αντικατάστασης πληθυσμών, λαθρομετανάστες και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.


Την ιδέα για το Drag Queen Story Hour εμπνεύστηκε αρχικά μία κυρία ονόματι Michelle Tea και την υλοποίησε μέσω της εταιρείας RADAR Productions, που η ίδια ίδρυσε στο San Francisco από το 2003. Πώς όμως μία μικρή, τοπική ΜΚΟ για "καλλιτέχνες", κατέληξε να έχει διεθνή επιρροή;

Με τους κατάλληλους χρηματοδότες, όλα είναι δυνατά. Την εν λόγω εταιρεία και το Drag Queen Story Hour γενικότερα χρηματοδοτούν (εκτός από το ΚΡΑΤΟΣ) "φιλότεχνοι" ιδιώτες, όπως το Ίδρυμα Zellerbach, το Ίδρυμα Walter and Elise Haas και το Horizons Foundation.

Κεφαλαιώδη ρόλο στην οργάνωση, επιχορήγηση και προώθηση του Drag Queen Story Hour διαδραμάτισε στις Η.Π.Α. η Ένωση Αμερικανικών Βιβλιοθηκών (A.L.A.), μέσω του "Task Force on Gay Liberation", που ιδρύθηκε το 1970 από έναν κύριο ονόματι Israel David Fishman.

H συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι φυσικά εναντίον αυτού του βδελύγματος. Δεκάδες θρησκευτικές οργανώσεις, σύλλογοι γονέων και σωματεία έχουν κινητοποηθεί έντονα, ζητώντας την άμεση παύση του, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η ροζ μαφία δεν ζητάει ποτέ την συναίνεσή σου.

Αλλά γιατί να περιμένεις μέχρι το παιδί σου να πάει σχολείο; Ξεκίνα το με το που πατήσει στα πόδια του. Όσο φρεσκότερο το κρέας κι όσο πιο εύπλαστος ο νους τόσο το καλύτερο. Εξάλλου αυτοί είναι οι άνθρωποι που σου μιλούν για ηθικό πλεονέκτημα και "μεσαίωνα".

Συνηθίζουμε να λέμε πως η μάχη είναι μεταξύ εθνικισμού από τη μία και διεθνισμού/μαρξισμού από την άλλη. Αυτό είναι αλήθεια. Όμως δεν χρειάζεται καν να το πάμε τόσο βαθιά. Είναι κυριολεκτικά μία μάχη μεταξύ καλού και κακού. Βεβαιώσου πως βρίσκεσαι στην σωστή πλευρά...
https://twitter.com/Crocodi01891627/status/1372276443388985351

  

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...