ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

04 Μαρτίου 2021

ΟΡΓΙΑΖΕΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. Πόλεμος εναντίον του Ελληνισμού. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ: «ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΜΠΝΕΥΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ. ΝΑ ΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΚΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ». ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΡΥΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΦΡΑΣΗ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ : «ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΛΥΠΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ. ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΕΧΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ».

 

Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟΥ ΚΑΙ Η ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ. Η μετάβαση της κοινωνίας των Ελληνομεσογειακών λαών από τον Ελληνικό ανθρωποκεντρικό πολιτισμό στον ιουδαϊκό θεοκεντρικό «πολιτισμό». Η κατάκτηση από τους ιουδαίους της νέας Χαναάν, όλης της λεκάνης της Μεσογείου.

ΟΙ  ΠΟΛΙΤΕΣ  ΣΤΗΝ  ΔΥΣΗ  ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΝΤΑΙ  ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ  ΑΠΟ  ΤΗΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΗ  ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ
 
Οι κεντρικές αξίες της κλασικής Ελλάδας είναι μοναδικές, αμετάβλητες και μη πολυπολιτισμικές. 
 
"Η ελληνική σοφία δεν πρέπει απλώς και μόνο να ξεχαστεί,  αλλά πρέπει να απορριφθεί ενεργά".  

 

«ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ»; ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ. Ο μεθοδευμένος Θάνατος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ κλασικής παιδείας στην Δύση και η αποκατάσταση της ελληνικής σοφίας.

 

 

ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΤΟ 2001 ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΑΔΑ ΜΠΑΜΙΓΙΑΝ ΤΟΥ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ. Η κυβέρνηση των Ταλιμπάν τα ανακήρυξε επίσημα ως «είδωλα» και ακολούθως ανατινάχτηκαν με δυναμίτη τον Μάρτιο του 2001. ‏«Καταστρέφουμε τα αγάλματα, σύμφωνα με τον ισλαμικό νόμο και αυτό είναι ένα καθαρό θρησκευτικό θέμα».

 

«Θα ήμουν ευτυχής αν τα επιστρέφαμε (τα Γλυπτά του Παρθενώνα) στην Ελλάδα γιατί πιστεύω ότι στις αίθουσες που εκτίθενται δεν αποτελούν έμπνευση για κανέναν», λέει ο Γκόρμλεϊ.  "Να αναδείξουμε  τα  αφρικανικά". 

Την άποψη πως πρέπει να επιστραφούν στην Αθήνα, τα γλυπτά του Παρθενώνα, εξέφρασε ο γλύπτης σερ Άντονι Γκόρμλεϊ, ο οποίος ήταν από το 2007 έως το 2015 από τους διαχειριστές του Βρετανικού Μουσείου.

Ο Γκόρμλεϊ, θεωρεί ότι το Μουσείο, πρέπει να κάνει στροφή και να αναδείξει ως ατραξιόν του, τα εκθέματα από την Αφρική, όπως αναφέρουν οι Times,  επικαλούμενοι συνέντευξη του γλύπτη στο περιοδικό British Archaeology.

 

 Γλυπτά του Παρθενώνα : «Να επιστραφούν στην Αθήνα – Δεν αποτελούν έμπνευση για κανένα», λέει πρώην διαχειριστής του Βρετανικού Μουσείου

Ο ίδιος, μιλά απαξιωτικά για τα γλυπτά που έκλεψε ο Λόρδος Έλγιν, το 19ο αιώνα από την Ελλάδα, λέγοντας ότι δεν αποτελούν έμπνευση: «Θα ήμουν ευτυχής αν τα επιστρέφαμε στην Ελλάδα γιατί πιστεύω ότι στις αίθουσες που εκτίθενται δεν αποτελούν έμπνευση για κανέναν».

Ο διάσημος γλύπτης, (οπισθοκίνητος  από  νέγρους;) είπε ότι το Βρετανικό Μουσείο πρέπει σταματήσει να έχει εμμονή με τον κλασικό κόσμο  (νόθος  γιος  του  Σόρος; https://zenonpapazaxos.blogspot.com/2021/02/blog-post_76.html)  και να αναδείξει εκθέματα που έχουν υποτιμηθεί.

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ, Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΟΡΟΣ, ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΒΙΕΝΝΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ». Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ. Η ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΒΑΘΕΙΑ. 

 

 


 

 

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΑΒΡΑΑΜ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, Ο ΕΛΙΕΖΕΡ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ, ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ CIA, ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ; ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ; 

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ζ.Π. : ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΜΩΣΕ ΠΙΑΝΤΕ».

 

ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ Ζ.Π.: ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΣΟΡΟΣ» Ή «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΙΟΥΔΑΙΟΥ ΜΑΘΙΟΥ ΝΙΜΙΤΣ».

 

 

ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ: "ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΤΟΝ "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟ". 

 

Ο "ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ" ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ  

 

ΟΙ «ΙΟΥΔΑΙΟΙ» ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΡΩΜΗ. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΔΙΔΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.   


«Έχουμε μια από τις πιο πλούσιες συλλογές του κόσμου από όλες τις εποχές και τις έχουμε στοιβαγμένες σε μια αίθουσα μακριά από τα βλέμματα των επισκεπτών», ανέφερε προσθέτοντας πως για παράδειγμα υπάρχει απόλυτη υποεκπροσώπηση των εκθεμάτων από την Αμερική, Βόρεια και Νότια.

Με αφορμή την συνέντευξη, του πρώην διαχειριστή του, εκπρόσωπος του Βρετανικού Μουσείου είπε: «Το Βρετανικό Μουσείο υλοποιεί ένα μεγάλο σχέδιο ανακαίνισης έτσι ώστε να αναδείξει όλες τις συλλογές του με έναν νέο τρόπο».

 

 

 Ο  ΑΓΙΟΣ  ΝΙΚΟΛΑΟΣ  ΓΚΡΕΜΙΖΕΙ  ΤΑ  ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ  ΤΩΝ  ΕΛΛΗΝΩΝ.  Εικόνα  που  προσκυνούν  οι  "έλληνες"  ορθόδοξοι  χριστιανοί  στους  ναούς  του  Ιεχωβά.

 

"Ὁ μὲν γὰρ Ἑλληνισμὸς πανταχοῦ τῆς γῆς ἐκταθεὶς καὶ τὰς ἁπάντων ἀνθρώπων ψυχὰς κατασχὼν οὕτως ὕστερον μετὰ τὴν τοσαύτην ἰσχὺν καὶ τὴν ἐπίδοσιν ὑπὸ τῆς τοῦ Χριστοῦ κατελύθη δυνάμεως......Οἱ δὲ φιλόσοφοι καὶ δεινοὶ ῥήτορες δόξαν πολλὴν οἱ μὲν ἐπὶ σεμνότητι οἱ δὲ ἐπὶ λόγων δυνάμει παρὰ τοῖς πολλοῖς ἔχοντες μετὰ τὴν πρὸς ἡμᾶς μάχην καταγέλαστοι γεγόνασι καὶ παίδων ληρούντων ἁπλῶς οὐδὲν διαφέρειν ἔδοξαν."

(Χρυσοστόμος, Λόγος εις τον Μακάριον Βαβύλα και κατά Ιουλιανού, ή κατά Ελλήνων)

 

 

 

Τι  θα  επακολουθήσει;  Θα  αρχίσουν  και οι  Γάλλοι  με  την  ΝΙΚΗ  ΤΗΣ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗΣ;  Συστηματικός  πόλεμος  εναντίον  των βάσεων  του Πολιτισμού;

 

ΖΗΝΩΝ ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ 




  Υ.Γ.


ΔΕΝ  ΤΟ  ΓΝΩΡΙΖΑΜΕ:   Ο  ΕΝΑΣ  ΓΙΟΣ  ΤΟΥ  ΣΟΡΟΣ,  Ο  ΡΟΜΠΕΡΤ  ΣΟΡΟΣ,  ΗΤΑΝ  ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΣ  ΜΕ  ΤΗΝ   ΜΕΛΙΣΑ  ΣΙΦ,  ΕΓΓΟΝΗ  ΤΟΥ  ΙΟΥΔΑΙΟΥ  ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ  ΣΙΦ  ΠΟΥ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ  ΜΕ  ΤΑ  ΧΡΗΜΑΤΑ  ΤΟΥ  ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ  ΣΤΗΝ  ΡΩΣΙΑ  ΚΑΙ  ΕΝΙΣΧΥΕ  ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ  ΤΟΝ  ΛΕΝΙΝ,  ΤΟΝ  ΤΡΟΤΣΚΥ  ΚΑΙ  ΤΟ  ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ  Κ.Κ.

 Ο γιος του Τζορτζ Σόρος

 Μια μεγάλη συλλογή έργων τέχνης κινδυνεύει να πωληθεί.

Υποχρεωτικά. Και οι ιδιοκτήτες της, ο Ρόμπερτ Σόρος, γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, και η Μελίσα Σιφ, η σύζυγός του με την οποία είναι σε διάσταση, να απολέσουν δια παντός αυτή τη μοναδική συλλογή.

Όλα αυτά θα συμβούν αν το (τέως) ζευγάρι δεν συμφωνήσει στην αξία της συλλογής, στην οποία περιλαμβάνονται έργα του Τζεφ Κουνς και του Κρίστοφερ Γουλ.

Την περασμένη Τετάρτη, ο Ρόμπερτ και η Μελίσα ήσαν στο Ανώτατο Δικαστήριο στο Μανχάταν για την πρώτη μέρα της εκδίκασης της υπόθεσης του διαζυγίου τους, το οποίο κόστισε στον υιό Σόρος 350 εκατομμύρια δολάρια σε αποζημίωση.

Ο δικηγόρος του Ρόμπερτ, ο Άλαν Φέιγκενμπαουμ, είπε ότι η προγαμιαία συμφωνία προβλέπει πώς αν «οι αντίδικοι δεν συμφωνούν σε μια αξία... το περιουσιακό στοιχείο πρέπει να πωληθεί». Διαφορετική είναι η ερμηνεία που δίνει ο δικηγόρος της Μελίσα, ο Μπέρναρντ Κλερ, υποστηρίζοντας ότι, τον περασμένο Απρίλιο, εφετείο αποφάσισε πως «η προγαμιαία συμφωνία δεν αφορά τη διάθεση έργων τέχνης τα οποία αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου».

Ο υιός Σόρος, ο οποίος μέχρι προσφάτως διαχειριζόταν την αξίας 28 δισεκατομμυρίων δολαρίων επενδυτική εταιρεία του πατέρα του, θέλει να πωλήσει τη συλλογή έργων τέχνης, ενώ η Μελίσα επιθυμεί να κρατήσει κάποια έργα. Οι δύο αντιδικούν επίσης και για το αξίας 5,85 εκατομμυρίων δολαρίων αγρόκτημα στο Rhinebeck, το οποίο η Μελίσα «αγαπά περισσότερο από οτιδήποτε», όπως δήλωσε ενώπιον των δικαστών.

 Ο Ρόμπερτ Σόρος κατέθεσε αίτηση διαζυγίου το 2014, μετά μια περιπέτεια με ένα μοντέλο για ανδρικά περιοδικά.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/news/361341/o-yios-soros-pairnei-diazygio-apo-ti-syzygo-alla-kai-ti-syllogi-tehnis-toy

 

 Σφάζονται» στα δικαστήρια ο γιος του Τζορτζ Σόρος και η εν διαστάσει σύζυγός  του για τα έργα τέχνης | Espresso

«Σφάζονται» στα δικαστήρια οι  ιουδαίοι  της  Νέας  Υόρκης  για  τον  χρυσό,  ο γιος του Τζορτζ Σόρος και η εν διαστάσει σύζυγός του Σιφ  για τα έργα τέχνης.

Στις δικαστικές αίθουσες κονταροχτυπιούνται ο γιος του δισεκατομμυριούχου Τζορτζ Σόρος, Ρόμπερτ και η εν διαστάσει σύζυγός του Μελίσα Σιφ για την τύχη που θα έχει η μεγάλη συλλογή τους έργων τέχνης. Την πρώτη ημέρα της συνεδρίασης του Ανώτατου Δικαστηρίου του Μανχάταν για την εκδίκαση του διαζυγίου τους οι αντίδικοι οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Το πρώην ζευγάρι καλείται να χωρίσει περιουσιακά στοιχεία που απέκτησαν από κοινού, την ώρα που η συνολική περιουσία του Ρόμπερτ Σόρος εκτιμάται ότι ξεπερνά τα 290.000.000 ευρώ. Η πρώτη διαφωνία ήρθε για τη συλλογή, που, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει έργα του Τζεφ Κουνς και του Κρίστοφερ Γουλ.

Ο Ρόμπερτ Σόρος, σύμφωνα με τη «N.Y. Post», θέλει να πωλήσει τη συλλογή έργων τέχνης, ενώ η Μελίσα επιθυμεί να κρατήσει κάποια έργα.

Ο δικηγόρος του Ρόμπερτ, Αλαν Φέιγκενμπαουμ, υποστήριξε ότι η προγαμιαία συμφωνία προβλέπει πως αν «οι αντίδικοι δεν συμφωνούν σε μια αξία, το περιουσιακό στοιχείο πρέπει να πωληθεί». Αντίθετη γνώμη έχει η πλευρά της Σιφ, η οποία, διά στόματος του δικηγόρου της Μπέρναρντ Κλερ, επικαλείται απόφαση εφετείου τον περασμένο Απρίλιο, υποστηρίζοντας ότι «η προγαμιαία συμφωνία δεν αφορά τη διάθεση έργων τέχνης τα οποία αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια του έγγαμου βίου». Ο Σόρος και η Σιφ διαφωνούν επίσης για το αξίας 5.850.000 δολαρίων αγρόκτημα στο Ρίνεμπεκ της Νέας Υόρκης, το οποίο η Σιφ θέλει να περάσει στην ιδιοκτησία της.

 

 

 

10 σχόλια:

  1. Απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Κίνας: Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική ασθένεια.
    Το Κ.Κ Κίνας πήρε επίσημη θέση για τους ομοφυλόφιλους.
    «Η ομοφυλοφιλία είναι ψυχική διαταραχή».
    Αυτό αποφάσισε το Ανώτατο Λαϊκό Δικαστήριο της Κίνας (Supreme People's Court) καθώς κλήθηκε να πάρει θέση επικυρώνοντας προηγούμενη απόφαση ενός τοπικού δικαστηρίου στην Κίνα το οποίο είχε εγκρίνει τα όσα ανέφερε ένα φυλλάδιο στο οποίο η ομοφυλοφιλία περιγραφόταν ως ψυχική ασθένεια ή διαταραχή.
    Την απόφαση του τοπικού δικαστηρίου (Suqian Intermediate People’s Court) στην ανατολική επαρχία του Jiangsu επιχείρησε να προσβάλλει η Κινέζα Ou Jiayong,η οποία διαμένει στο Χονγκ Κονγκ, γνωστή ως XIXi απευθυνόμενη στο ανώτατο Δικαστήριο το οποίο όμως απέρριψε την προσφυγή της αυτή κατά του εγχειριδίου το οποίο κυκλοφορεί από το 2013 και διδάσκεται στα Πανεπιστήμια, σε προγράμματα «ψυχικής υγείας».
    Στο εγχειρίδιο αυτό, η ομοφυλοφιλία περιγράφεται ως «ψυχοσεξουαλική ασθένεια» μαζί το φετιχισμό και το cross-dressing.
    Απόσπασμα από ομιλία του Heinrich Himmler (1900 - 1945), διοικητή των waffen SS, που δόθηκε το 1937 σε κλειστή ομιλία των επικεφαλείς των SS:
    "Μεταξύ των ομοφυλόφιλων υπάρχουν αυτοί που λένε πως ότι κάνουν αφορά μόνο τους ίδιους. Είναι δηλαδή θέμα προσωπικό που δεν αφορά τους υπόλοιπους.
    Ωστόσο, όλα τα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο του σεξ, δεν είναι μόνο ιδιωτικά αλλά σχετίζονται με την ζωή και τον θάνατο του έθνους, το οποίο ή θα είναι μια παγκόσμια δύναμη ή θα είναι μια μεραρχία σαν την Ελβετία!
    Οι άνθρωποι που έχουν πολλά παιδιά έχουν όλα τα εχέγγυα να αποτελέσουν μια παγκόσμια δύναμη που θα κυριαρχεί στον κόσμο.
    Οι άνθρωποι - ακόμα και μια καλής ράτσας - που έχουν λίγα παιδιά, έχουν αγοράσει σίγουρο εισιτήριο για τον τάφο. Πολύ λίγα παιδιά σημαίνει ότι σε πενήντα με εκατό χρόνια θα είναι μια ασημαντότητα, ενώ σε διακόσια με πεντακόσια χρόνια θα καταλήξουν στα κοιμητήρια!"
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ; ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑΣ. ΜΙΑ ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΨΗ.
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2016/11/blog-post_34.html

    ΤΟ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ. ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ ΤΟΡΟΝΤΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΔΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ: «ΓΙΝΕΤΕ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ».
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2019/05/blog-post_15.html

    Η ΘΗΛΥΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2016/12/blog-post_8.html

    ΜΑΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΣΦΑΓΗ ΣΑΝ «ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΟ ΑΠΟΘΕΜΑ»;‏
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2016/05/blog-post_28.html

    ΠΩΣ ΔΙΕΓΡΑΨΑΝ ΣΑΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΔΙΑΤΑΡΑΧΗ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΤΟ 1973. «ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΟΙ, ΚΑΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝΕ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΟΥΣ».
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/12/1973_13.html


    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Novartis: Έδωσε τα «χέρια» με την CureVac για την παραγωγή του εμβολίου της κατά του κορωνοϊού.
    Η ελβετική φαρμακευτική εταιρεία Novartis, υπέγραψε συμφωνία για την παραγωγή του εμβολίου της CureVac για την πρόληψη του κορωνοϊού.
    Η Novartis ανακοίνωσε σήμερα ότι έχει υπογράψει αρχική συμφωνία για την παραγωγή του mRNA υποψήφιου εμβολίου κατά της COVID-19 «CVnCoV» της CureVac για να βοηθήσει στην καταπολέμηση της πανδημίας.
    Οι προετοιμασίες για την έναρξη της παραγωγής και τη μεταφορά τεχνολογίας και τις δοκιμές βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη. Μετά την τελική συμφωνία, η Novartis σχεδιάζει να ξεκινήσει την παραγωγή το δεύτερο τρίμηνο του 2021. Οι πρώτες παραδόσεις του εμβολίου της CureVac αναμένονται το καλοκαίρι του 2021.
    Η παραγωγή θα πραγματοποιηθεί σε μια νέα μονάδα παραγωγής υψηλής τεχνολογίας που ήταν ήδη υπό κατασκευή στις εγκαταστάσεις της Novartis στην Αυστρία. Το συγκεκριμένο εργοστάσιο θα προσαρμοστεί στις ανάγκες της παραγωγής εμβολίων mRNA για το CVnCoV της CureVac, η παραγωγή του οποίου είναι πολύ περίπλοκη.
    Η Novartis σχεδιάζει να παράγει έως και 50 εκατομμύρια δόσεις του mRNA εμβολίου της CureVac το 2021 και έως και 200 εκατομμύρια δόσεις το 2022. Το παραγόμενο φαρμακευτικό προϊόν θα παραδίδεται στην CureVac για περαιτέρω επεξεργασία και έλεγχο.
    «Πιστεύουμε ότι είναι ευθύνη μας να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν για να βοηθήσουμε και είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με την CureVac. Η Novartis είναι πρωτοπόρος και έχει δεκαετίες εμπειρίας στη φαρμακευτική παραγωγή πρωτεϊνών και τα πιο πρόσφατα χρόνια νουκλεϊκών οξέων. Αυτήν τη στιγμή επεκτείνουμε τις παραγωγικές μας δυνατότητες με πρόσθετες επιλογές για την παραγωγή mRNA προκειμένου να εξυπηρετήσουμε καλύτερα την αυξανόμενη ζήτηση», δήλωσε ο Στεφεν Λανγκ, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Novartis.
    Ο Δρ Φλόριαν βον ντερ Μουλμπε, Διευθύνων Σύμβουλος Παραγωγής της CureVac, δήλωσε πως «είμαι πολύ χαρούμενος που στη Novartis βρήκαμε έναν πολύ έμπειρο συνεργάτη για να υποστηρίξουμε την παραγωγή του υποψηφίου εμβολίου μας για τη νόσο COVID-19. Μαζί με τη Novartis αναμένουμε να αυξήσουμε σημαντικά την παραγωγική μας ικανότητα και να τοποθετήσουμε το δίκτυο παραγωγής μας σε ακόμη ευρύτερη βάση».
    Υπενθυμίζεται ότι η CureVac έχει υπογράψει ανάλογη συμφωνία με την Bayer.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο μέγας διπλωμάτης Δένδιας συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής Με το «άγχος» και της αιγυπτιακής απάντησης.
    Το Εθνικό Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής συγκάλεσε για την επόμενη Παρασκευή 19 Μαρτίου και ώρα 11:00 το πρωί ο υπουργός Εξωτερικών, (θυρωρός του Ρότσιλντ – το παιδί για τα θελήματα), Νίκος Δένδιας.
    Η συνεδρίαση θα γίνει στο κτήριο του υπουργείου Εξωτερικών, ενώ στο επίκεντρο θα τεθούν οι Ελληνοτουρκικές σχέσεις και το Κυπριακό ενώ σύμφωνα με αναφορέ θα συζητηθεί και το θέμα της ΑΟΖ με την Αίγυπτο στα πλαίσια των ελληνοτουρκικών.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Κούλης παρακαλάει την ΕΕ να χρηματοδοτήσει την διαμονή αλλοδαπών σε... ξενοδοχεία!
    Νέες "επιτυχίες" για την ελληνική κυβέρνηση στο ζήτημα του μεταναστευτικού καθώς μετά τα προεκλογικά "σκληρά " λόγια της "πάταξης" φτάνει τώρα να παρακαλεί την ΕΕ για να της δώσεις λεφτά ώστε να συνεχίσουν να μένουν οι αλλοδαποί σε... ξενοδοχεία.
    Την πρόθεση του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου να συνεχίσει το πρόγραμμα δίμηνης φιλοξενίας αναγνωρισμένων προσφύγων σε ξενοδοχεία για περιορισμένο αριθμό θέσεων, εκφράζει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο γενικός γραμματέας Μεταναστευτικής Πολιτικής, Πάτροκλος Γεωργιάδης.
    Όπως επισημαίνει, το υπουργείο έχει καταθέσει τεχνικό δελτίο ζητώντας τη χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της συνέχισης του προγράμματος για περίπου 1.500-2.000 θέσεις, προκειμένου, όπως τονίζει, «να υπάρχει μια ροή αποσυμφόρησης των νησιών και ταυτόχρονα ο αριθμός θέσεων να είναι διαχειρίσιμος». Με τη λύση αυτή, προσθέτει ο ίδιος, θα δίνεται η ευκαιρία «σε όσους έρχονται από τα νησιά στην ενδοχώρα να δουν τι θα κάνουν ή να εγγραφούν στο πρόγραμμα ένταξης Helios».
    Ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχει μια σαφής εικόνα σχετικά με το αίτημα για χρηματοδότηση.
    Το πρόγραμμα δίμηνης φιλοξενίας αναγνωρισμένων προσφύγων είχε ξεκινήσει να υλοποιείται τον Σεπτέμβριο του 2020 από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και τον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, με χρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης, προκειμένου να αποφευχθεί η συγκέντρωση αναγνωρισμένων προσφύγων που έρχονταν από τα νησιά σε πλατείες μεγάλων πόλεων της ηπειρωτικής Ελλάδας. Σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης, μέχρι σήμερα έχουν φιλοξενηθεί στο πρόγραμμα αυτό 2.504 αναγνωρισμένοι πρόσφυγες.
    Ωστόσο, η χρηματοδότηση του προγράμματος έληξε στα τέλη του 2020 και μετά τη δίμηνη παράταση που είχε λάβει, ολοκληρώθηκε τελικά στα τέλη Φεβρουαρίου 2021. Το αποτέλεσμα ήταν να κλείσουν μαζικά πολλά από τα ξενοδοχεία που φιλοξενούσαν πρόσφυγες και να εκφράζονται ανησυχίες για την επόμενη μέρα των ωφελούμενων προσφύγων.
    Όπως προκύπτει από στοιχεία του ΔΟΜ, στις αρχές Δεκεμβρίου 2020 λειτουργούσαν 50 ξενοδοχεία, όπου φιλοξενούνταν 5.500 άτομα (ευάλωτοι αιτούντες άσυλο και αναγνωρισμένοι πρόσφυγες). Ένα μήνα μετά τα ξενοδοχεία σε λειτουργία ήταν 25 με περίπου 3.300 διαμένοντες, οι περισσότεροι πλέον αναγνωρισμένοι, ενώ σήμερα λειτουργούν μόλις πέντε ξενοδοχεία με 1.000 άτομα, αποκλειστικά αναγνωρισμένοι πρόσφυγες, και ο αριθμός βαίνει διαρκώς μειούμενος.
    Η πρόεδρος του Συμβουλίου Ένταξης Μεταναστών του δήμου, Μελίνα Δασκαλάκη, εκφράζει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ την ανησυχία του Δήμου Αθηναίων για τη μαζική έξοδο προσφύγων από τα ξενοδοχεία, καθώς, όπως επισημαίνει, δεν υπάρχει αντίστοιχη απορρόφηση από το ενταξιακό πρόγραμμα Helios ή άλλα προγράμματα, ώστε να μην υπάρξει πίεση για αστεγία, ενώ η κατάσταση γίνεται ακόμα δυσκολότερη έπειτα από τόσους μήνες πανδημίας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ζ.Π. Με αφορμή τον εμβολιασμό ο Κούλης ξεκινά να δίνει μαζικά αριθμούς ΑΜΚΑ σε αλλοδαπούς!
    Μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr η χορήγηση.
    Σήμερα κατατέθηκε στην Βουλή τροπολογία για την επιτάχυνση των εμβολιασμών σε "ειδικές" κατηγορίες πολιτών και η κυβέρνηση, σαν να φαίνεται ακόμα μια προσπάθεια διατήρησης εντός Ελλάδας κάθε αλλοδαπού, θα ξεκινήσει να δίνει αριθμούς ΑΜΚΑ ώστε να μπορούν να εμβολιαστούν!
    Τόσο πολλά εμβόλια έχουν στην κυβέρνηση που πλέον ξεκινά και η χορήγησή τους σε αλλοδαπούς οι οποίοι κατά κύριο λόγω είναι νεαρής ηλικίας και επομένως δεν έχουν την ίδια επικινδυνότητα.
    Ή μήπως στην κυβέρνησης δεν "βγαίνουν" οι αριθμοί των εμβολιασμένων και με αυτό τον τρόπο θα προσπαθήσουν να "πιάσουν" τους αριθμούς που θέλουν; Άραγε τα εμβόλια όντως θα γίνονται σε αλλοδαπούς ή θα τα ψάχνουν;
    Σύμφωνα με την ρύθμιση παρέχεται άμεσα Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)ή προσωρινός αριθμός ασφάλισης και υγειονομικής περίθαλψης αλλοδαπού αποκλειστικά για τον προγραμματισμό διενέργειας εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού και την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης σε όσους δεν έχουν έως σήμερα προμηθευτεί ΑΜΚΑ.
    Επιπροσθέτως, παρέχεται δυνατότητα παροχής ΑΜΚΑ και στα φυσικά πρόσωπα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για την χορήγηση προσωρινού μητρώου κοινωνικής ασφάλισης αλλά υπάγονται στην προτεραιοποίηση της Επιτροπής Εμβολιασμών.
    Παράλληλα, συμπληρώνεται το θεσμικό πλαίσιο ώστε να πραγματοποιηθούν εμβολιασμοί και στους πολίτες που διαμένουν σε δομές και θεραπευτήρια χρονίως πασχόντων, αρμοδιότητας του Υπουργείου Υγείας και ιδίως στις Μονάδες Ψυχικής Υγείας.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΜΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΑΙ ΠΛΑΤΩΝΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΕΥΚΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ...

    Φοιτητές της Σχολής Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών, απαιτούν «η πλειοψηφία των φιλοσόφων για τα μαθήματα» να είναι από την Αφρική και την Ασία επειδή οι λευκοί φιλόσοφοι πρεσβεύουν την αποικιοκρατία
    Φοιτητές από το Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, απαιτούν, στοχαστές όπως ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Βολταίρος, και ο Καντ να διαγραφούν από την εξεταστέα ύλη... επειδή είναι λευκοί!
    Μέσα Ενημέρωσης από το Ηνωμένο Βασίλειο, παραθέτουν λεγόμενα από φοιτητές της Σχολής Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών του Πανεπιστημίου του Λονδίνου, που απαιτούν «η πλειοψηφία των φιλοσόφων για τα μαθήματα» να είναι από την Αφρική και την Ασία.

    Μια δήλωση από την ένωση των μαθητών προσέθεσε ότι η απαγόρευση λευκών φιλοσόφων θα πρέπει να είναι μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας για την «απο-αποίκηση» του πανεπιστημίου και «την αντιμετώπιση της διαρθρωτικής και επιστημολογικής κληρονομιάς της αποικιοκρατίας».

    «Λευκοί φιλόσοφοι» θα πρέπει να είναι στην εξεταστέα ύλη μόνο «εφόσον απαιτείται», και το έργο τους θα πρέπει να μελετηθεί από μια «κριτική σκοπιά» ανέφερε η δήλωση, όπως παρατέθηκε από βρετανικά μέσα ενημέρωσης.

    «Για παράδειγμα, θα πρέπει να αναγνωριστεί το αποικιακό ιστορικό πλαίσιο στο οποίο οι λεγόμενοι φιλόσοφοι του Διαφωτισμού έγραψαν και έδρασαν», ανέφεραν οι φοιτητές.

    Πολλοί μελετητές έχουν εξοργιστεί από τη απαίτηση, προειδοποιώντας ότι η κατάσταση θα μπορούσε να βγει εκτός ελέγχου.

    «Δεν μπορούμε να αποκλείσουμε μια ολόκληρη περιοχή της πνευματικής προσπάθειας χωρίς να έχει διερευνηθεί, και σαφώς δεν έχουν διερευνηθεί τι εννοούν με τον όρο λευκοί φιλόσοφοι» δήλωσε στην Daily Mail, ο Sir Roger Scruton.

    «Αν νομίζουν ότι υπάρχει ένα πλαίσιο αποικιοκρατίας από το οποίο προέκυψε η "Κριτική του Καθαρού Λόγου" του Καντ, θα ήθελα να το ακούσω» πρόσθεσε.

    Ο αντικαγκελάριος του Πανεπιστημίου του Μπάκιγχαμ, Sir Anthony Seldon, δήλωσε στην Daily Mail ότι μοιάζει με «έναν πραγματικό κίνδυνο, να βγει εκτός ελέγχου η πολιτική ορθότητα».

    Γνώμες μέσα στο πανεπιστήμιο είναι επίσης διχασμένες. Η επικεφαλής του τμήματος Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών , Erica Hunter, εξεπλάγη από τη δήλωση των φοιτητών, χαρακτηρίζοντάς την «μάλλον γελοία».

    «Θα αντισταθούμε σθεναρά στη διαγραφή φιλοσόφων ή ιστορικών μόνο και μόνο επειδή είναι της μόδας», πρόσθεσε στον Telegraph.

    Ωστόσο, η Δρ Ντέμπορα Τζόνστον, διοικητικό στέλεχος της σχολής, βλέπει την πρωτοβουλία των μαθητών να αμφισβητήσουν την εξεταστέα ύλη ως θετική, εξηγώντας ότι «ενημερωμένη και κριτική συζήτηση και αντιπαράθεση, σχετικά με το πρόγραμμα σπουδών που διδάσκεται» είναι «ένα υγιεινό και κατάλληλο μέρος της ακαδημαϊκής επιχείρησης».

    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΗΡΟ ΔΙΩΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΥΘΑΓΟΡΑ. «ΟΧΙ ΣΤΟ ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΘΕΩΡΗΜΑ. ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΕΠΤΥΞΑΝ. Η ΑΛΓΕΒΡΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΜΕΤΡΙΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΩΝ».
    http://autochthonesellhnes.blogspot.com/2017/11/blog-post_7.html?m=0
    Z.P.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10 πρεσβείες χρηματοδοτούν το ΕΛΙΑΜΕΠ- 1,2 εκ. ευρώ έσοδα το 2020.

    ΣΗΜΕΙΩΣΗ: μόνο στην Ελλάδα μπορεί κάποιοι να είναι ταυτόχρονα όχι διπλοί, αλλά δεκαπλοί πράκτορες κατάσκοποι και όργανα ξένων συμφερόντων 10 κρατών και να μην κουνιέται φύλλο. Να διαμορφώνουν μάλιστα μαζί με ένα υπηρέτη των Ρότσιλντ και ένα βρώμικο πρωθυπουργό την «εξωτερική πολιτική» της χώρας. (Η πρώτη πρεσβεία που πληρώνει είναι η τουρκική;)

    Όπως αποκάλυψε πριν λίγο στην εκπομπή του ο δημοσιογράφος του HELLAS FM στη Νέα Υόρκη, Δημήτρης Φιλιππίδης το «μαγαζί» του γνωστού για τις περίεργες θέσεις του στα εθνικά ζητήματα καθηγητή Θάνου Βερέμη, πήρε το αστρονομικό ποσό 1,2 εκ ευρώ από χορηγίες για το 2020, από συνολικά 34 χορηγούς εκ των οποίων οι 10 είναι πρεσβείες ξένων κρατών στην Ελλάδα.
    Τα στοιχεία δημοσιοποίησε ο γνωστός Έλληνας δημοσιογράφος της Ομογένειας από τον επίσημο οικονομικό απολογισμό του ιδρύματος.
    Ο κ. Βερέμης πριν λίγα εικοσιτετράωρα προανείγγειλε την εισβολή και την κατοχή του Καστελλόριζου από την Τουρκία και τον εποικισμό με 50.000 τούρκους, όπως έγινε και στην κατεχόμενη Κύπρο.
    Μάλιστα είπε πως οι κάτοικοι του Καστελλόριζου θα μεταφερθούν σε φυλακές της Τουρκίας. Ακόμη βέβαια κανένα κρατικό όργανο δεν άσκησε δίωξη για την ενέργεια του που αγγίζει τα όρια της εθνικής προδοσίας και προκάλεσε σάλο.
    Αν αυτή η προπαγάνδα δεν είναι ευθεία επιχείρηση τρομοκράτησης του πληθυσμού για να δικαιολογηθεί μια εθνική κολοτούμπα στον καθορισμό των θαλάσσιων συνόρων και η ικανοποίηση του Ερντογάν και του κέντρων που επιθυμούν την συν διαχείριση του Αιγαίου, τότε τι μπορεί να είναι;
    Έτσι δικαιολογούνται και οι χορηγίες από κέντρα εκτός της χώρας για ένα ίδρυμα το οποίο έχει εκθρέψει πολιτικούς γνωστούς για εθνικές τραγωδίες και πολιτικά σκάνδαλα, όπως ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης.

    Το ΕΛΙΑΜΕΠ είναι το όχημα για να μεθοδευτεί και να επιβληθεί στη χώρα μια εξωτερική πολιτική ενδοτισμού, συμβιβασμού και απώλειας εθνικής κυριαρχίας.
    Πηγή: otavoice.gr
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 10 πρεσβείες χρηματοδοτούν το ΕΛΙΑΜΕΠ.
    https://www.eliamep.gr/abou...
    Εδώ μια λίστα χορηγών πριν περίπου μια πενταετία. Ποιος τους χρηματοδοτεί. Η λίστα προέρχεται από το ΕΛΙΑΜΕΠ και χρονολογείται από το 2015

    Έλληνες χορηγοί

    • ALPHA BANK, Αθήνα
    • Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε., Αθήνα
    • EFG Eurobank Ergasias, Αθήνα
    • Eletson Corporation, Αθήνα
    • Εμπορική Τράπεζα, Αθήνα
    • Epirotiki Lines, Αθήνα
    • Frigoglass Α.Β.Ε.Ε, Αθήνα
    • Hellenic-Aid, Αθήνα
    • INTRACOM Α.Ε, Αθήνα
    • INTRALOT Α.Ε., Αθήνα
    • PriceWaterhouseCoopers A.E., Αθήνα
    • Βιομηχανικά Ορυκτά Α.Ε.,
    • Toyota Hellas Α.Ε., Αθήνα
    • YALCO – Σ.Δ. Κωνσταντίνου & Υιός Α.Ε., Αθήνα
    • Α.Ε. Τσιμέντων ΤΙΤΑΝ, Αθήνα
    • Αγγελόπουλος Θεόδωρος, Αθήνα
    • Αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα, Αθήνα
    • Γενική Γραμματεία Απόδημου Ελληνισμού, Αθήνα
    • Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας, Αθήνα
    • Γενική Γραμματεία Νέας Γενιάς, Αθήνα
    • ΔΕΗ Α.Ε., Αθήνα
    • Δήμος Ρόδου
    • Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, Αθήνα
    • Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
    • Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε., Ασπρόπυργος
    • Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (ΕΟΤ), Αθήνα
    • Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
    • Ίδρυμα Α.Γ. Λεβέντη, Αθήνα
    • Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστοπούλου, Αθήνα
    • Ίδρυμα Κόκκαλη, Αθήνα
    • Ίδρυμα Λίλιαν Βουδούρη, Αθήνα
    • Ίδρυμα Σταύρος Σ. Νιάρχος, Αθήνα
    • Κοινωφελές Ίδρυμα Αλέξανδρος Σ. Ωνάσης, Αθήνα
    • ΜΗΧΑΝΙΚΗ Α.Ε., Αθήνα
    • Νομαρχία Δωδεκανήσου, Ρόδος
    • Ξενοδοχείο Rodos Palace Α.Ε., Ρόδος
    • Όμιλος Ευθυμιάδη, Θεσσαλονίκη
    • ΟΠΑΠ Α.Ε., Αθήνα
    • ΟΤΕ Α.Ε., Αθήνα
    • Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, Σύρος
    • Τράπεζα της Ελλάδος, Αθήνα
    • Υπουργείο Αιγαίου, Αθήνα
    • Υπουργείο Ανάπτυξης, Αθήνα
    • Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, Αθήνα
    • Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας, Αθήνα
    • Υπουργείο Εξωτερικών, Αθήνα
    • Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων, Αθήνα
    • Υπουργείο Μακεδονίας-Θράκης, Θεσσαλονίκη
    • Υπουργείο Πολιτισμού, Αθήνα

    Ξένοι χορηγοί
    • Bertelsmann Foundation, Gütersloh
    • Carnegie Endowment for International Peace, Washington DC
    • Commemorative Association for the Japan World Exposition (1970), Tokyo
    • Council of Europe, Strasbourg
    • Eleni Nakou Foundation, London
    • Embassy of the United States, Athens
    • EU Institute for Security Studies, Paris
    • European Bank for Reconstruction and Development (EBRD), London
    • European Commission, Brussels
    • European Human Rights Foundation, Brussels
    • European Parliament, Brussels
    • European Science Foundation, Strasbourg
    • Ford Foundation, New York
    • Friedrich Ebert Stiftung, Bonn
    • Friedrich Naumann Stiftung,Königswinter
    • Fund for an Open Society- Serbia, Belgrade
    • German Marshall Fund of the United States, Washington DC
    • Haniel Stiftung, Hannover
    • Hellenic Resources Institute, Cambridge MA
    • Institute for East-West Studies, New York
    • Japan External Trade Organisation (JETRO), Tokyo
    • Japan Foundation, Tokyo
    • John D. and Catherine T. MacArthur Foundation, Chicago
    • Körber Stiftung, Hamburg
    • Kosovo Foundation for Open Society – Prishtina
    • Michael Marks
    • NATO Public Diplomacy Division, Brussels
    • Open Society Foundation – Sofia
    • Open Society Foundation for Albania, Tirana
    • Open Society Fund – Bosnia and Herzegovina, Sarajevo
    • Open Society Fund – Lithuania, Vilnius
    • Open Society Georgia Foundation, Tbilis
    • Open Society Institute – FYROM, Skopje
    • Open Society Institute – Russia, Moscow
    • Philip Morris Institute for Public Policy Research, Brussels
    • Rockefeller Foundation, New York
    • Royal Ministry of Foreign Affairs, Oslo
    • Soros Foundation – Hungary, Budapest
    • Soros Foundation – Latvia, Riga
    • Speros Basil Vryonis Center for the Study of Hellenism, Rancho Cordova CA
    • Stability Pact for Southeastern Europe, Working Table I on Democratisation and Human Rights, Brussels
    • United States Institute of Peace, Washington DC
    • Volkswagen Stiftung, Hannover
    • World Bank, Washington DC

    Όλοι αυτοί βρήκαν τον κ. Βερέμη, τον αγάπησαν και τον πλούτισαν...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η κυβέρνηση του Κούλη καταργεί την Καρδιοχειρουργική Κλινική του «Ευαγγελισμού».
    «Υπάρχουν τεράστιες καθυστερήσεις στα χειρουργεία και η κατάσταση γίνεται όλο και χειρότερη», τονίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί και με τη νέα έξαρση της πανδημίας που είναι σε εξέλιξη στην Αττική, ειδοποιήθηκαν ότι από την επόμενη βδομάδα θα περικοπεί το 80% των χειρουργείων.
    «Οι νοσηλευτές και οι αναισθησιολόγοι πηγαίνουν στις νέες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας που ανοίγουν λόγω covid και δεν έχουμε προσωπικό για τα χειρουργεία». Ως εκ τούτου, αναγκάζονται να αναζητούν άλλα νοσοκομεία για ασθενείς που έχουν ανάγκη για άμεση επέμβαση, όπως ογκολογικά ή άλλα περιστατικά.
    «Δεν υπάρχει κατευθυντήρια γραμμή για τα χειρουργεία που κόβονται και πώς θα χειριζόμαστε τους ασθενείς που δεν μπορούμε να χειρουργήσουμε. Υπάρχουν ασθενείς που περιμένουν και 2 μήνες. Αναγκαζόμαστε μόνοι μας σαν μονάδες να έρθουμε σε επαφή με άλλους γιατρούς σε άλλα νοσοκομεία προσπαθώντας να βρούμε λύσεις. Παίρνουμε στο Γενικό Κρατικό, στον Άγιο Σάββα, στο Σισμανόγλειο… Δεν υπάρχουν οδηγίες και σχέδιο».
    «Έχω ασθενείς που έχουν καθυστερήσει τα χειρουργεία τους και έχουν επιπλοκές από τις καθυστερήσεις» επεσήμανε άλλος χειρουργός.
    Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση συνεχίζει να μετατρέπει το σύστημα υγείας σε σε σύστημα μίας νόσου, καθώς καταργεί την καρδιοχειρουργική του Ευαγγελισμού.
    Σύμφωνα με πληροφορίες οι γιατροί ενημερώθηκαν προφορικά ότι από την Παρασκευή αναμένεται να κλείσει η Καρδιοχειρουργική Κλινική του «Ευαγγελισμού», προκειμένου να μετατραπεί σε κλινική κορονοϊού.
    Να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη κλινική πραγματοποιούνται 800 χειρουργεία τον χρόνο, εκ των οποίων πάνω από το 1/3 αφορούν επείγοντα περιστατικά.
    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι επείγοντα θα διακομίζονται στο «Ωνάσειο» και στην Καρδιοχειρουργική του ΠΓΝ Πάτρας, που εγκαινιάστηκε πρόσφατα, η οποία όμως φέρεται να μην έχει στελεχωθεί με το αναγκαίο προσωπικό. Η μοναδική Καρδιοχειρουργική που έχει παραμείνει είναι στο «Ιπποκράτειο».
    Οι γιατροί ενημερώθηκαν επίσης προφορικά από την Τρίτη 9 Μάρτη θα λειτουργούν μόνο τα 3 από τα 6 χειρουργικά κρεβάτια για τις ανάγκες της Γενικής Χειρουργικής, Σημειώνεται πως αρχικά ήταν 14, κόπηκαν τα 8 λόγω Covid-19, τώρα κόβονται άλλα 3 και απομένουν 3.
    Το ερώτημα που προκύπτει είναι το που θα πάνε όλοι αυτοί οι ασθενείς με τα υπόλοιπα νοσήματα αν δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να εγχειριστούν σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...