ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

29 Μαρτίου 2021

Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΕΙ ΤΟΝ ΧΟΡΟ ΤΟΥ ΖΑΛΟΓΓΟΥ.

 

ΤΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΜΟΙΡΟΛΟΪ. Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.

 

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ. ΕΝΑ ΛΕΒΕΝΤΙΚΟ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΕΘΙΜΟ ΣΤΟ ΓΗΡΟΜΕΡΙ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ.

 



Η Σίντυ Οζοκουέρε μιλάει άπταιστα ελληνικά, μεγάλωσε στην Ελλάδα και φοίτησε μαζί με τον αδερφό της στο Γυμνάσιο Κερατέας. Όταν τελείωσε το Λύκειο μετακόμισαν με την οικογένεια της στην Αμερική.

                                                 




Ο ΒΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ. ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ»;



O ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΤΟ «ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ» ΚΑΙ Η ΝΑΟΥΣΑ

 

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Ζ.Π ΤΗΣ 4ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2018: Η ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΧΘΕΣ Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΡΟΜΠΕΡΤ ΠΑΛΜ, ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ. ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΙΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΟΙ: υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ευάγγελος Αποστολάκης, Αρχηγός ΓΕΣ, αντιστράτηγος Αλκιβιάδης Στεφανής, Αρχηγός ΓΕΝ, αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης, Αρχηγός ΓΕΑ, αντιπτέραρχος, Χρήστος Χριστοδούλου, ο διευθυντής του γραφείου του ΥΕΘΑ, απόστρατος αντιπτέραρχος Θ. Συμεωνίδης και άλλοι πρεσβευτές. ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ, ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΛΙΑ ΟΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.





«Δεν υπάρχουν πιο γενναιόδωροι, δυνατοί και αισιόδοξοι άνθρωποι απ’ τους Έλληνες, ειδικά απ’ όσους ζουν στα χωριά κι ακόμα ειδικότερα απ’ τους Έλληνες της Ηπείρου.(…) Η Ελλάδα είναι ένα από τα πιο πλούσια έθνη, όσον αφορά στους πόρους, στους ανθρώπους, στην εξυπνάδα, στην ομορφιά, στον πολιτιστικό πλούτο, στη μουσική και στα τοπία. Όλοι οι υπόλοιποι απλά ζηλεύουν και περιμένουν να τους δουν να “πυροβολούν ο ένας τον άλλον”». (από συνέντευξη τού Christopher King στο publishmagazine.gr την 18/2/2016).



                                         









 Μοιρολόι κλαρίνου για τους άταφους ήρωες του '40



ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΥΡΙΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΗΠΕΙΡΟΥ - ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ

 

ΤΑ ΟΣΤΑ 11.911 ΣΚΟΤΩΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ.







Γιορτάσαμε την επέτειο ένταξης των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ.

Σε ένα μικρό κείμενο  100  λέξεων  ΤΟ  ΓΕΝΙΚΟ  ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ  ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ  ΕΝΟΠΛΩΝ  ΔΥΝΑΜΕΩΝ  αναφώνησε τρεις φορές τις λέξεις «Βόρεια Μακεδονία», και  έστειλε  τρία  F-16 έστειλε στα Σκόπια για να το γιορτάσουν  οι  Βούλγαροι  των  Σκοπίων.

 


Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την ένταξη των Σκοπίων στο NATO και οι ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις έδωσαν το «παρών» στις εορταστικές εκδηλώσεις, με την συμμετοχή αεροπορικών δυνάμεων της Πολεμικής Αεροπορίας, σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ.

Τρία ελληνικά μαχητικά αεροσκάφη F-16 πέταξαν πάνω από τα Σκόπια, χθες, κατά την διάρκεια των εκδηλώσεων που πραγματοποιούνται για την επέτειο ενός έτους από την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας (ΓΕΕΘΑ) με την υπογραφή και υλοποίηση του προγράμματος στρατιωτικής συνεργασίας της Ελλάδας με τη Βόρεια Μακεδονία, την ανάληψη της αποστολής αστυνόμευσης του εναέριου χώρου της γείτονος χώρας, αλλά και την πραγματοποίηση διαφόρων δράσεων όπως η εκπαίδευση τυποποίησης ΝΑΤΟ, η υπογραφή συμφωνίας αμοιβαίας προστασίας ανταλλασσόμενων διαβαθμισμένων πληροφοριών και η εκτέλεση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων συμβάλλει στην ομαλή εξοικείωση της Δημοκρατίας της Βόρειας Μακεδονίας με τις διαδικασίες της Συμμαχίας.

Όπως ανακοινώθηκε, με τις παραπάνω δράσεις ενισχύονται οι δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών και προάγεται ο ρόλος της Ελλάδας και των Ενόπλων Δυνάμεών της ως παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή των Βαλκανίων.

Ποιος θα περίμενε ότι από το «δεν πρόκειται να δεχτούμε κανένα όνομα Μακεδονία ή παράγωγό του» του Ανδρέα Παπανδρέου ότι θα φτάναμε στο σημείο το ίδιο το ΓΕΕΘΑ να αναφωνεί  σχεδόν με υπερηφάνεια το «Βόρεια Μακεδονία».

Όλα αυτά δεν είναι τίποτα άλλο από σημάδια της εθνικής συρρίκνωσης και της  πτώσης σε όλα τα επίπεδα της χώρας.

Και από ποιο ΓΕΕΘΑ; Αυτό που ο πολιτικός του προϊστάμενος το κόμμα δηλαδή της ΝΔ ως κυβέρνηση τώρα, είχε επικρίνει εντονότατα την συμφωνία στις Πρέσπες όταν ήταν στην αντιπολίτευση.

Για ποιο λόγο είχαν κατέβει τόσα εκατομμύρια Έλληνες σε διαδηλώσεις κατά της συμφωνίας αυτής; Που πήγαν οι αγώνες των Ελλήνων κατά του σφετερισμού της ιστορίας της Μακεδονίας;


Οι ένστολοι δεν κρύβουν πλέον την προτεραιότητα που δένουν στην επιβίωση του ΝΑΤΟ περισσότερο από την Ελληνική  Πατρίδα που τους πληρώνει, τους ταΐζει, τους σπουδάζει...

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ψευτορωμέικο και οι προσεκτικά διαλεγμένοι ένστολοι  με  τις μασονικές  ποδίτσες  "έλληνες  στρατιωτικοί"  ρευστής εθνικής συνειδήσεως συμπεριφέρονται δουλοπρεπώς  σαν  απόγονοι  του  Εφιάλτη...

 


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...