ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

22 Μαρτίου 2021

Η ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΑΠΕΡΡΙΨΑΝ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΤΟΥ 1821. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ.

  

 

ΙΣΡΑΗΛ: «ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ - ΕΛΛΑΔΟΣ».

 

ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ. DRAG QUEEN STORY HOUR-ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

 

 Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ 1821. ΥΨΩΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.

 

 

ΤΡΑΓΚΑΣ: «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ».

 

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ;

 

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΩΝ ΝΟΗΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΡΑΤΣΕΣ. ΤΟ ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑΣ DRD4-7R.

 

ΝΕΩΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ

 

Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ (BrainNet); ΤΙ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;

 

ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ DÉJÀ VU. (= ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ). ΜΙΑ ΝΕΩΤΕΡΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ.

 

Ο ΑΕΤΟΣ ΚΑΙ Η ΔΡΥΣ ΤΟΥ ΔΩΔΩΝΑΙΟΥ ΔΙΑ

 

ΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ ΕΠΙΠΛΕΟΥΝ ΣΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΜΝΗ ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ.

 

 

 Σημαία Ισπανίας   Σημαία της Ολλανδίας - Βικιπαίδεια

«Μετά από εύστοχες σχετικές εισηγήσεις αριθμού Αρχών μας και σε συνέχεια οδηγιών κ. Υπουργού, παρακαλείσθε όπως, στο πλαίσιο εορτασμού για τα 200 έτη από την Ελληνική Επανάσταση, εφόσον το επιτρέπουν οι κατά τόπους συνθήκες και υπάρχει η κατάλληλη υποδομή, διερευνήσετε με τις εκεί αρμόδιες Αρχές τη δυνατότητα φωταγώγησης σημαντικού μνημείου/κτιρίου της περιοχής σας με την ελληνική σημαία ή τα ελληνικά χρώματα, την 25η Μαρτίου, με στόχο την και με αυτό τον τρόπο προβολή της εμβληματικής επετείου».


Έτσι, ξεκινά το επείγον σημείωμα του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εξωτερικών Θεμιστοκλή Δεμίρη με θέμα την φωταγώγηση συμβολικών κτιρίων ανά τον κόσμο την 25η Μαρτίου, στο πλαίσιο των εορτασμού της Ελληνικής Επανάστασης.
Με την σειρά τους, οι Έλληνες πρεσβευτές σε κάθε γωνιά του κόσμου κινητοποιήθηκαν. Επικοινώνησαν με τις τοπικές αρχές, διαμηνύοντας την επιθυμία και ευγενή παράκληση της Αθήνας να προβληθεί η μεγίστης σημασίας για την Ελλάδα επέτειος.


Πολλές χώρες ανταποκρίθηκαν αμέσως στο ελληνικό κάλεσμα: Οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, η Αυστραλία, η Γαλλία, η Ιταλία ακόμη και η Πολωνία του… Βίσεγκραντ, την οποία πολλοί εδώ στην Ελλάδα θεωρούν ως παράδειγμα προς αποφυγή εξαιτίας των «ακραίων δεξιών» πολιτικών της(!) ανταποκρίθηκε αμέσως. 


Υπήρξαν, όμως, και χώρες που δεν θέλησαν να συμμετάσχουν στους εορτασμούς. Κάποιοι ήταν κομψοί στην άρνησή τους και άλλοι εντελώς προκλητικοί.
Ούτε η Ολλανδία ανταποκρίθηκε στο αίτημα να τιμήσει την ελληνική επέτειο, φωταγωγώντας κάποιο συμβολικό κτήριο, αλλά με το ζόρι δέχθηκε να τοποθετηθεί σε κάποιον λόφο (που δεν έχουν ούτε καν λόφους εκεί) η ελληνική σημαία.
Η Ολλανδία έχει καταθέσει πρόταση για τις φρεγάτες του ΠΝ με το πλοίο Sigma 11515 HN.
Η πλέον περίεργη και εξοργιστική απάντηση ήρθε από την Ισπανία. Παρά τις φιλότιμες προσπάθειες του εκεί Έλληνα πρεσβευτή, η απάντηση και της κυβέρνησης, αλλά και του δήμου θύμιζε τον Σκρουτζ:
«Αν θέλετε να φωταγωγηθεί κάτι, να πληρώσετε το ρεύμα»! απάντησαν σε αυστηρούς τόνους οι Ισπανοί.
Τα ισπανικά ναυπηγεία της Navantia έχουν καταθέσει πρόταση με το σχέδιο F110.
Μπορεί η αντίδραση να είναι συναισθηματική (και είναι δεν το αρνούμαστε) και στην διπλωματία και τους εξοπλισμούς ως γνωστόν, δεν υπάρχουν περιθώρια για συναισθηματισμούς, παρά μόνο ψυχρή σκέψη και λογική, παρ΄όλα αυτά ούτε βάρκα φουσκωτή από αυτούς.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...