ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

31 Μαρτίου 2021

O ΠΟΥΤΙΝ, ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ; «ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΝΑ ΟΡΙΣΜΕΝΟ ΟΡΙΟ». Η εκτίμηση του για το ποσοστό των παιδιών μεταναστών πρέπει να είναι στα ρωσικά σχολεία.

 

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΛΙΓΑΡΧΕΣ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ" ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΣΗΜΕΡΑ. ΠΟΙΟΙ ΔΙΝΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ.

 

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΣΟΛΖΕΝΙΤΣΙΝ (ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ) «Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ». ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΥΠΟ ΕΒΡΑΪΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΡΩΣΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ.

 

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΙ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ;

 

ΜΙΑ ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΛΕΝΙΝ: «Ο ΕΞΥΠΝΟΣ ΡΩΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΕΒΡΑΙΟΣ Ή ΕΧΕΙ ΕΒΡΑΪΚΟ ΑΙΜΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ». 

 

ΟΙ «ΝΕΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ» ΚΑΙ Ο ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ

 

O ΠΟΥΤΙΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟΝ "ΖΗΝΩΝΑ ΠΑΠΑΖΑΧΟ". ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΥΤΙΝ: «Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ».

 

Πούτιν: «Το 80% των μελών της πρώτης σοβιετικής κυβέρνησης ήταν Εβραίοι»

 

 Ο Πούτιν ακύρωσε την ετησία «απευθείας γραμμή» με τον ρωσικό λαό - ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν μίλησε για το ποσοστό των παιδιών μεταναστών που θα πρέπει να φοιτά στα σχολεία της χώρας του.

 

Σύμφωνα με τον Ρώσο πρόεδρο, τα παιδιά μεταναστών θα πρέπει να είναι τόσα ώστε να μπορούν να προσαρμοστούν στο γλωσσικό και πολιτιστικό περιβάλλον της χώρας αλλά και για να αποφευχθούν δυσεπίλυτες καταστάσεις.

«Σε κάποιες ευρωπαϊκές χώρες και στις ΗΠΑ, όταν το επίπεδο των παιδιών από μετανάστες σε κάποια σχολεία φτάνει σε ένα ορισμένο ποσοστό, οι ντόπιοι κάτοικοι της περιοχής παίρνουν τα παιδιά τους από αυτά τα σχολεία.  Τότε, εκεί, δημιουργούνται κάποια σχολεία, στα οποία όμως σπουδάζουν κατά 100% τα παιδιά των μεταναστών» επεσήμανε ο κ. Πούτιν κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης, ενώ ξεκαθάρισε πως στη Ρωσία δεν θα πρέπει να συμβούν σε καμία περίπτωση, αντίστοιχα περιστατικά.

«Σήμερα δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις», σημείωσε ο αρχηγός του ρωσικού κράτους, συμπληρώνοντας ωστόσο πως: «είναι ξεκάθαρο ότι ο αριθμός των παιδιών των μεταναστών στα σχολεία μας πρέπει να είναι τέτοιος που θα τους επιτρέπει, όχι τυπικά, αλλά στην πραγματικότητα, να μπορούν να προσαρμοστούν σε βάθος στο περιβάλλον της ρωσικής γλώσσας» αλλά και σε πολιτισμικό επίπεδο «έτσι ώστε να μπορούν να κατανοήσουν το σύστημα των ρωσικών αξιών».

Παράλληλα, ο κ. Πούτιν ανέφερε πως η χώρα του δεν αντιμετωπίζει ακόμη τόσο έντονο μεταναστευτικό πρόβλημα, όμως τόνισε πως η κατάσταση θα πρέπει να παρακολουθείται στενά, δίνοντας έμφαση σε πόλεις με πληθυσμό άνω του ενός εκατομμυρίου αλλά και σε μεμονωμένες δημοκρατίες.

«Είναι ένα από τα προβλήματα που απαιτεί μια πρακτική άποψη πάνω στο υπάρχον ζήτημα» κατέληξε ο Βλαντίμιρ Πούτιν.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...