ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

18 Μαρτίου 2021

Ο ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ: «Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΟΖΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ, Ο ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Ο ΠΑΡΔΑΛΟΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, Η ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΠΟ ΤΑ 40 ΤΗΣ, ΠΟΥ ΑΡΜΕΓΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ, Ο ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΣ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ, ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟ: ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ. Η ΘΕΣΗ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ».

 ΕΝΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΗ: «Ποιος περισώζει, διαδίδει, αναδεικνύει με επιστημονική ακεραιότητα και αυθεντική σπουδή τον ελληνικό πολιτισμό; Ποιος μελετά την Ελλάδα»;

 

O Καθηγητής Γ.Ιωαννίδης συμφωνεί με το ιστολόγιο «Ζήνων Παπαζάχος»: «Άμεση άρση του lockdown των υγιών - Αυξάνει την μετάδοση. Τα μέτρα του Μητσοτάκη προάγουν την διάδοση της επιδημίας».

 

 

        Ρόδος: Τα… παπούτσια της Προέδρου! - Fosonline                                                             

 

 

18  IAΝΟΥΑΡΙΟΥ  2016: Ανοιχτή επιστολή του  ιατρού  Ιωάννη  Ιωαννίδη  στο καλύτερο βιογραφικό της χώρας.  

 

 18/01/2016 

https://www.huffingtonpost.gr/ioannis-ioannidis/-_3663_b_9007016.html

 

Ιωάννης Ιωαννίδης

O Ιωάννης Π.Α. Ιωαννίδης κατέχει την έδρα C.F. Rehnborg πρόληψης νοσημάτων στο πανεπιστήμιο Stanford όπου είναι τακτικός καθηγητής παθολογίας, έρευνας και πολιτικής υγείας και στατιστικής. Έχει διατελέσει επίσης καθηγητής στα πανεπιστήμια Harvard, Tufts, Imperial College και Ιωαννίνων και είναι τακτικό μέλος της European Academy of Sciences and Arts.

Έχει τιμηθεί με επίτιμους τίλους και ανώτατες διακρίσεις από πολλά πανεπιστήμια και ερευνητικούς οργανισμούς. Τα βιβλία του (Τοκάτα για την κόρη με το καμένο πρόσωπο [Κέδρος 2012], Παραλλαγές πάνω στην τέχνη της φυγής και ένα απονενοημένο ριτσερκάρ [Κέδρος 2014]) βρεθηκαν στις βραχείες λίστες του Αναγνώστη για τα καλύτερα βραβεία της χρονιάς και το τελευταίο του βιβλίο ( Tractatus για την έκτη φήμη [Κέδρος 2016]) δημοσιεύτηκε τον Απρίλιο του 2016. Όπως αναφέρει στην ιστοσελίδα του χαίρεται να διδάσκεται από νέους ανθρώπους όλων των ηλικιών και να του θυμίζουν ότι δεν ξέρει σχεδόν τίποτα.

     

 

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: «ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, Η ΘΕΣΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ». 

 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ  ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ:  «Στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο.  Θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε δίκη και πιθανότατα στη φυλακή.  Ένα κόμμα σαν  την  Ν.Δ.  που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ θα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στην  φυλακή.  Κ. Μητσοτάκη,  εσείς  είστε ο ηγέτης αυτού ακριβώς του κόμματος».

 

Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο, ως παλιός συμμαθητής και ασήμαντος απλός πολίτης θέλω δημόσια να σας δώσω συγχαρητήρια και για την εκλογή στην ηγεσία της ΝΔ και γιατί πληροφορήθηκα ότι έχετε το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δεν ανήκω σε κανένα κόμμα. Ίσως είμαι στενόμυαλος, αλλά φοβάμαι ότι όλα τα κόμματα βλάπτουν τη Συρία το ίδιο, όπως έγραφε και ο Καβάφης πολύ πριν η Ελλάδα γίνει Συρία.

 

Το ότι διαθέτετε ένα από τα καλύτερα βιογραφικά της χώρας έγινε αρχικά αντιληπτό στο πανελλήνιο σε προεκλογική συνέντευξή σας σε δημοφιλή τηλεπερσόνα. Ως κακομοίρης επιστήμονας πρέπει να αναγνωρίσω πως πλέον οι πιο πιστευτές πηγές επιστημονικών πληροφοριών είναι πρωτίστως οι τηλεπερσόνες και έπονται σε απόσταση αναπνοής τα παραθρησκευτικά και κοσμικά μέντιουμ. Μετά από αυτή την βιογραφική αποκάλυψη, επικρατήσατε απέναντι σε τρεις τιτάνες του δεξιού πνεύματος. Τώρα ηγείστε ενός κόμματος που, επειδή τιμά την αριστεία και εστιάζει στην παιδεία, έχει εξαποστείλει ως ευρωβουλευτή για να εκπολιτίσει την υπόλοιπη Ευρώπη σε θέματα πολιτισμού και παιδείας τον γίγαντα ποδοσφαιριστή Ζαγοράκη. Τρέμω να αναφέρω τα ονόματα δεκάδων άλλων φωστήρων του κόμματος που έχουν εξαθλιώσει σεμνά και ταπεινά την Ελλάδα επί έτη πολλά. Για να είστε αρχηγός πλέον όλων αυτών, πρέπει να διαθέτετε όχι απλώς ένα από τα καλύτερα, αλλά το καλύτερο βιογραφικό της χώρας - και πάλι λίγο είναι ίσως για να τα βγάλετε πέρα.

Δεν αστειεύομαι- ή, ορθότερα, δεν αστειεύομαι μόνο. Γνωρίζω ότι έχετε σπουδάσει σε εξαιρετικά πανεπιστήμια. Τα ίδια προσόντα (άριστα σε πτυχίο και μεταπτυχιακά σε εξαιρετικά πανεπιστήμια) έχει και μια κοπέλα που προσλάβαμε πέρυσι σαν βοηθό γραμματέα της γραμματέως σε ένα τμήμα που διευθύνω στο Στάνφορντ. Δεν κάνω αυτή τη σύγκριση για να τη μειώσω, η κοπέλα είναι ικανότατη και πανέξυπνη. Απλώς δεν ξεκινάνε όλα τα παιδιά την καριέρα τους από διευθυντής τραπεζικού ομίλου και πάνω.

Γνωρίζετε βέβαια ότι από ακαδημαϊκή άποψη υπάρχουν πάνω από 200 χιλιάδες Έλληνες με μεγαλύτερη απήχηση από εσάς στην επιστημονική βιβλιογραφία, κυρίως νεότεροι, και πολλοί από αυτούς άνεργοι ή υποαπασχολούμενοι σε πράγματα άσχετα με την επιστήμη τους. Γνωρίζετε επίσης ότι από επαγγελματική άποψη υπάρχουν ακόμα περισσότεροι Έλληνες με άριστες περγαμηνές και μεγαλύτερη εργασιακή εμπειρία από εσάς που όμως είναι άνεργοι ή απελπιστικά χαμηλόμισθοι. Απλώς εσείς τα καταφέρατε και πήγατε μπροστά, και εύγε. Αυτοί ακόμα δυστυχώς ψάχνονται - ελπίζοντας να μη χρειαστεί να ψάχνουν και σκουπιδοντενεκέδες. Σας παρακαλώ, όσο ψηλά κι αν φτάσει το άστρο σας, μην ξεχάσετε όλους αυτούς τους αποτυχημένους που ίσως τελικά θα έπρεπε να έχουν καλύτερη τύχη, αν υπήρχε στοιχειώδης ισοπολιτεία και αξιοκρατία.

Άκουσα την ομιλία στην κοινουβουλευτική ομάδα του κόμματός σας. Γενικά τα είπατε πολύ ωραία, είστε ικανός ρήτορας. Στρωτός λόγος και αρκετά λογικά ή έστω λογικοφανή επιχειρήματα. Ειδικά όταν είπατε ότι τιμάτε την αριστεία, κόντεψα να λιποθυμήσω απ' τη χαρά μου. Όμως γρήγορα συνήλθα, ενθυμούμενος ότι οι κομματικοί σας σύντροφοι κατέχουν εξίσου πολλά από τα πανελλήνια ρεκόρ αναξιοκρατίας και μετριοκρατίας όσο και οι κομματικοί σας αντίπαλοι - με βάση την προσωπική μου εμπειρία από τον ελληνικό πανεπιστημιακό χώρο. Επίσης σας χειροκροτήσανε μεν οι από κάτω, αλλά αυτοί οι καλοί καγαθοί άνθρωποι στα έδρανα δεν μου φάνηκαν και πολύ χαρούμενοι με τη ζωή τους. Πολλές κατεβασμένες φάτσες και πολλή βλεφαρόπτωση με κροκοδειλίσιο βλέμμα διαπίστωσα. Πολλοί βήχανε, και δεν έφταιγε μόνο η χειμερινή έξαρση ιώσεων για τα συγκοπτικά βηχαλάκια.

Αυτό που μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι, όταν είπατε ότι η πολιτική δημιούργησε το πρόβλημα και η πολιτική θα το λύσει.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείτε. Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας είναι ένα: ότι διέθετε και συνεχίζει να διαθέτει τέλειους πολιτικούς. Απλώς δε διαθέτει τίποτε άλλο. Οι πολιτικοί της είναι τόσο τέλειοι και καταλαμβάνουν τόσο χώρο στο κοινωνικό γίγνεσθαι που δεν αφήνουν τίποτε άλλο να ανθίσει. Αν ο τέλειος πολιτικός ορίζεται ως αυτός που μπορεί να πείθει, ο λαός μας παράγει αστείρευτα ταλέντα. Τετριμμένα γνωστό παράδειγμα: χαρισματικός ασύλληπτος ιδεοληπτικός καταστρέφει με εντατικούς ρυθμούς την Ελλάδα επί επτά μήνες, καταπατά ασύστολα όλα όσα είχε υποσχεθεί, δίνει ρεσιτάλ διαχειριστικής ανικανότητας. Έστω κι έναν Έλληνα (πέρα από τα ξαδελφάκια του) να έπειθε να τον ξαναψηφίσει, θα του έβγαζα το καπέλο για μεγαλοφυία στην τέχνη της πειθούς. Κι όμως έπεισε κάπου 2 εκατομμύρια και ξαναεκλέχτηκε πρωθυπουργός. Η απατεωνιά μαγικά μεταμορφώνεται σε χάρισμα. 

Άλλο λαμπρό παράδειγμα: αρρενωπό μοντέλο που λανσάρει κομμώσεις γουλί, παρδαλά πουκάμισα και σακάκια με κόκκινη ρίγα πείθει εκατομμύρια Έλληνες και ακόμα περισσότερους ξένους ότι είναι διαπρεπής οικονομολόγος, χωρίς να έχει δημοσιεύσει ποτέ έστω και μια επιστημονική δημοσίευση σε ένα από τα 30 καλύτερα περιοδικά οικονομικών επιστημών. Τον αναφέρω γιατί αυτός ήταν ο προηγούμενος κάτοχος του τίτλου του καλύτερου βιογραφικού της χώρας στα τοπικά καλλιστεία μετριότητας.

Θέλετε κι άλλα παραδείγματα; Δημοσιογράφος που χρειάζεται διερμηνέα για να συνεννοηθεί με αγγλόφωνους επενδυτές ηγείται απτόητος κόμματος που πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι εκπροσωπεί την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας. Άλλη αρχηγός κόμματος, συνταξιούχος από τα σαράντα κάτι, πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι στοχεύει στην παραγωγική ανάπτυξη. Άλλος καλός κύριος πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι ο Στάλιν ζει. Άλλοι πείθουν τόσους ή και περισσότερους για ακόμα πιο απίθανα πράγματα.

Σίγουρα έχουμε τέλειους πολιτικούς, να το χωνέψουμε αυτό. Μπορούμε όμως να έχουμε και τίποτε άλλο; Υπάρχει κάποια πιθανότητα να αφήσουμε ανθρώπους που ξέρουν το αντικείμενό τους και που δεν έχουν καμία διάθεση, κανένα ταλέντο, καμία κλίση για την πολιτική, το συνδικαλισμό, την κομματική συμμετοχή, τις επιτροπές και τα γραφεία των κομματαρχών, να κάνουν τη δουλειά τους και να προσφέρουν το έργο τους; Υπάρχει περιθώριο για κάποιο έργο, δημιουργία, ποιότητα, καινοτομία εκτός από την πολιτική στη χώρα;  Κάτι αντίστοιχο είχα ρωτήσει παλιότερα και τον κ. Τσίπρα σε ένα κείμενό μου και απάντησε σαφέστατα με τις πράξεις του: Όχι. Κάτι τέτοια δυσοίωνα ερωτήματα εξακολουθώ να θέτω, ο απαισιόδοξος. Και εκεί πάνω έρχεστε κι εσείς, κύριε Μητσοτάκη, με το καλύτερο βιογραφικό της χώρας. Κάποιες φορές που σας ακούω, λέω, «Κοίτα, λες αυτός να είναι αληθινός αξιοκράτης επιτέλους, απίστευτο!» Αλλά έπειτα ακούγεται το κοφτό βηχαλάκι, κοιτάω ποιοι σας συντροφεύουν ολόγυρα, και θυμάμαι πάλι περί τίνος πρόκειται.

Αγαπητέ κύριε Μητσοτάκη, αγαπητέ Κυριάκο, εύχομαι καλή επιτυχία, και σε εσάς και σε όλους τους ταλαντούχους Έλληνες πολιτικούς όλων των κομματικών χώρων. Είστε τόσο τέλειοι που, με τις αρχές του υγιούς ανταγωνισμού που πρεσβεύετε και όπως προβλέπει η θεωρία επιβίωσης του καταλληλότερου, έχετε επιτυχημένα εκδιώξει σχεδόν όλους τους υπόλοιπους πολίτες από τη χώρα κυριολεκτικά ή ψυχικά. Να μην ανησυχείτε καθόλου, δεν πρόκειται για γενοκτονία, μια μικρή εθνοκάθαρση είναι μόνο, όπως θα έλεγε και ο αιώνιος φοιτητής υπουργός παιδείας. Κοιτάξτε να μας διαιωνίσετε εσείς οι πολιτικοί τουλάχιστον, μιας κι εμείς οι Έλληνες σβήνουμε. Η Ελλάδα είναι πανέμορφη χώρα, να την χαίρεστε και να τη νέμεστε, την κερδίσατε με το σπαθί σας, με τα καλύτερα βιογραφικά σας. Είμαι βέβαιος ότι μαζί με εσάς, θα βρούνε δουλειές και οι τηλεπερσόνες, τα παραθρησκευτικά και κοσμικά μέντιουμ, και οι υπάλληλοι τηλεφωνικών κέντρων Siemens για πολιτική διαφήμιση. Ίσως αρκούν αυτά τα μοντέρνα επαγγέλματα για τη χώρα.

Ελπίζω τελικά να σταθείτε συνεπής στις αξίες σας, όποιες κι αν είναι αυτές. Δεν ξέρω όμως αν μπορείτε. Τι να πω, προσπαθήστε. Για παράδειγμα, με βάση το αξιακό σας σύστημα, στις ΗΠΑ μια επιχείρηση που χρωστάει τεράστια ποσά και βλάπτει κραυγαλέα το δημόσιο συμφέρον, δεν αλλάζει απλώς κτίριο headquarters για να πληρώνει λιγότερο ενοίκιο. Κανονικά, θα πρέπει να κηρυχθεί χρεοκοπημένη και οι ηγέτες της να οδηγηθούν σε δίκη και πιθανότατα στη φυλακή. Με βάση αυτές τις αξίες, ένα κόμμα που χρωστάει πάνω από 100 εκατομμύρια Ευρώ θα έπρεπε να κηρύξει χρεοκοπία και οι ηγέτες του να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιήσατε καλά ακόμα, αλλά είστε πλέον ο ηγέτης αυτού ακριβώς του κόμματος.

 

 


 

Μητσοτάκης: «Γνωρίζω ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξαρτημένοι από το μισθό τους»
Ο Μητσοτάκης επιτέλους κατάλαβε ότι στην Ελλάδα υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν για να ζήσουν. Μητσοτάκης: «Εύχομαι να μην χρειαστεί να ζήσω με 800 ευρώ».

 

 

 

 

 «Χαρισματικός ασύλληπτος ιδεοληπτικός καταστρέφει με εντατικούς ρυθμούς την Ελλάδα επί επτά μήνες, καταπατά ασύστολα όλα όσα είχε υποσχεθεί, δίνει ρεσιτάλ διαχειριστικής ανικανότητας».

                                                 «Αρρενωπό μοντέλο που λανσάρει κομμώσεις γουλί.  Παρδαλά πουκάμισα και σακάκια με κόκκινη ρίγα πείθει εκατομμύρια Έλληνες και ακόμα περισσότερους ξένους ότι είναι διαπρεπής οικονομολόγος, χωρίς να έχει δημοσιεύσει ποτέ έστω και μια επιστημονική δημοσίευση σε ένα από τα 30 καλύτερα περιοδικά οικονομικών επιστημών».

 

 

 "Δημοσιογράφος που χρειάζεται διερμηνέα για να συνεννοηθεί με αγγλόφωνους επενδυτές ηγείται απτόητος κόμματος που πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι εκπροσωπεί την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας".

 

                                                            «Αρχηγός κόμματος, συνταξιούχος από τα σαράντα κάτι, πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι στοχεύει στην παραγωγική ανάπτυξη».

 

                        "Άλλος καλός κύριος πείθει εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ότι ο Στάλιν ζει".

 

 Αντώναρος: «Σχεδόν όλοι οι υπουργοί χλευάζουν ψιθυριστά τον Μητσοτάκη. Ένας τύπος που γεννήθηκε στα πούπουλα και δεν ξέρει τι πάει να πει να βγάζεις το ψωμί σου με ιδρώτα, οδηγεί εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες στην ανεργία και τη φτώχεια».   



 

ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΙΕΘΝΩΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΤΟ ΣΤΥΛ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΛΗΡΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ; ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟ 2015. Ομάδα Κρατών κατά της Διαφθοράς του Συμβουλίου της Ευρώπης (GRECO): «Δικαστές, εισαγγελείς και βουλευτές οι άρχοντες της διαφθοράς στην Ελλάδα». 

 

 

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑΣ ΒΙΔΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΕΡΙΑ. Η τραγωδία περί «εθνικού τυφεκίου» καλά κρατεί. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΛΑΨΤΕ ΠΙΚΡΑ.

 

 

 ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, Ο ΜΑΚΡΟΒΙΟΤΕΡΟΣ ΣΚΛΑΒΟΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

 


 «Βρέθηκε η Κιβωτός με τις Δέκα Εντολές - Μετά τον Ιντιάνα Τζόουνς την σκυτάλη παίρνουν οι ερευνητές». ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗ ΕΙΔΗΣΕΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΕΛΛΗΝΕΣ. 

 

 Βαρουφάκης για Κ.Μητσοτάκη: «Μοιάζει για ηλίθιος, είναι και ηλίθιος!»


«Και μιας και με αναγκάζετε να αναφερθώ στον Μαρξ, θα κλείσω με τον Μαρξ. Αλλά όχι με τον Καρλ, με τον Γκραούτσο Μαρξ. Στην ταινία “σούπια πάπιας”, ο οποίος είχε πει για κάποιον: «Τον βλέπετε αυτόν; Μπορεί να μοιάζει με ηλίθιο, μπορεί να μιλά ως ηλίθιος όμως μην σας μπερδεύει: Είναι ηλίθιος» κατέληξε ο κ. Βαρουφάκης και μετά τις αντιδράσεις συνέχισε:
«Θα σας πω για ποιον το λέω. Για τις πολιτικές σας. Μπορεί να μοιάζουν σαδιστικά αυταρχικές υπέρ της αρπακτικής ολιγαρχίας, που κάνει την επιδημία ευκαιρία υπέρ της λεηλασίας των ολίγων, μπορεί να λειτουργούν οι πολιτικές σας ως σαδιστικά αυταρχικά πολιτικές υπέρ της αρπακτικής ολιγαρχίας, αλλά μην μπερδεύεστε: Αυτό ισχύει γιατί είναι».
Όσον αφορά την πορεία για το Πολυτεχνείο ο κ.Βαρουφάκης δήλωσε πως «Με όλες τις αποστάσεις και με ολιγομελή ομάδα θα καταθέσουμε στεφάνι αλλά απαιτούμε να ασκήσουμε το συνταγματικό μας δικαίωμα να κάνουμε πορεία. Θα είμαστε εκεί και σας προκαλώ να μας χτυπήσετε.
Θα είμαστε με τις μάσκες μας και τις αποστάσεις μας λίγα μέλη από την κοινοβουλευτική ομάδα και την νομαρχιακή ενώ θα καλέσουμε τα μέλη του κόμματος να μείνουν στο σπίτι τους. Σας προκαλώ λοιπόν να πείτε στον Χρυσοχοΐδη να μας χτυπήσει. Εμείς δείχνουμε στο λαό και σε όσους θέλουν να διαμαρτυρηθούν τι σημαίνει υπεύθυνη ανυπακοή» 

 

Το ανέκδοτο των τεσσάρων γιατρών (από τον Σπ. Χατζάρα).

ΣΕ ΙΑΤΡΙΚΌ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΠΌ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΗΛΩΣΕ : «Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗ ΠΟΥ ΕΜΕΙΣ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΕΞΙ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΕΝΑΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ «ΑΥΤΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ, ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ... ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ».

Ο ΡΩΣΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ: « ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ, ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΨΑΧΝΟΥΝ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΛΩΣΕ :
«ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΧΛΑΜΑΡΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ... ΕΜΕΙΣ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΠΗΡΑΜΕ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΧΕΙΣ ΤΟΝ ΒΑΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ...ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

11 σχόλια:

  1. Ο Ηλίας Κασιδιάρης μέσα από τις φυλακές.
    Εισέρχομαι στον 6ο μήνα παράνομης κράτησης στις φυλακές και το πολιτικό σύστημα δεν έχει σταματήσει ούτε στιγμή να ασχολείται μαζί μου. Μετά τη στημένη και καθοδηγούμενη δικαστική απόφαση της 7ης Οκτωβρίου, που είχε αναγγελθεί μία μέρα πριν στο δελτίο ειδήσεων της νύφης του Μητσοτάκη, όλοι τους ήλπιζαν ότι θα τελειώσει και η πολιτική μου δραστηριότητα υπέρ των Ελλήνων.
    Τελικώς, συνέβη το ακριβώς αντίθετο:
    Το κόμμα μας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, έχει εξασφαλίσει την είσοδό του στη Βουλή και αυτό αδυνατούν να το πιστέψουν και να το αποδεχθούν οι εθνομηδενιστές ολόκληρου του πολιτικού φάσματος. Αυτή τη φορά, τη σκυτάλη της συκοφαντίας παρέλαβε η «Αυγή», η κομματική εφημερίδα του Σύριζα, που λάμβανε για χρόνια χορηγίες από το εγκληματικό κομμουνιστικό καθεστώς Τσαουσέσκου. Διαμαρτύρονται οι Συριζαίοι λοιπόν γιατί συνεχίζω να μιλάω και να εκφράζω τις απόψεις μου ακόμα και πίσω από σίδερα, μέσω ενός απαρχαιωμένου καρτοτηλεφώνου. Θέλουν να μου στερήσουν το δικαίωμα του λόγου και να με υποβάλουν σε φάλαγγα και σε μεσαιωνικού τύπου βασανιστήρια.
    Επικροτούν και πανηγυρίζουν για την απόλυτη καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μου και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσής μου, που δεν υπάρχουν σε καμία άλλη πτέρυγα φυλακών της Ελλάδος. Αυτά όμως τα ζητήματα θα τα βρουν μπροστά τους όλοι οι φαύλοι του πολιτικού συστήματος όταν θα κληθούν να λογοδοτήσουν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
    Ο Σύριζα και η ΝΔ είναι ενωμένοι και αγκαλιασμένοι στη βρώμικη επιχείρηση άλωσης του ελληνικού έθνους με αιχμή του δόρατος την παράνομη και αντισυνταγματική καταδίκη και φυλάκισή μου. Μην ξεχνάτε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης χειροκροτούσε τους χιλιάδες αναρχοκομμουνιστές που συγκεντρώθηκαν παράνομα στο Εφετείο για να εκβιάσουν την καταδίκη μου. «Είχαν ευγενή σκοπό» έλεγε ο Αντιπρόεδρος της ΝΔ ενώ το κόμμα του συμμετείχε επίσημα σε αυτόν τον καρνάβαλο παραβιάζοντας βάναυσα την ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης και φυσικά όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
    Προσωπικά, θεωρώ μεγάλη επιτυχία την συνεχή παράνομη καταδίωξή μου από όλες τις πτέρυγες του ανθελληνικού και αντισυνταγματικού τόξου. Τις ύβρεις της «Αυγής» περί ναζισμού, τις επιστρέφω αυτούσιες στους συντάκτες του άρθρου. Φασιστικού τύπου πρακτικές έχουν εφαρμόσει επανειλημμένως εις βάρος μου οι κυβερνήσεις του Σύριζα και της ΝΔ, παραβιάζοντας κάθε έννοια συνταγματικής νομιμότητας, ανθρωπίνων δικαιωμάτων και δημοκρατίας. Τους θυμίζω πως στις τελευταίες εκλογές έλαβα ποσοστό 12% στην πρωτεύουσα της χώρας και αυτή τη στιγμή εκφράζω εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες ενάντια στους οποίους στρέφεται κάθε απόπειρα φίμωσης και πολιτικής μου εξόντωσης.
    Η αγωνία του Σύριζα και ο πόνος των φιλοτρομοκρατών για τον απόλυτα νόμιμο και καθαρό πολιτικό μου λόγο, επιβεβαιώνει αυτό που είπε πριν από κάποιες ημέρες στο ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του φιλελεύθερου προσωπείου του εθνομηδενισμού Αλέξης Παπαχελλάς πως το κόμμα μας, οι ΕΛΛΗΝΕΣ, θα παίξει καίριο ρόλο στις πολιτικές εξελίξεις. Φοβούνται πως μέσα στο απόλυτα ελεγχόμενο από ξένες δυνάμεις σύστημα εξουσίας, θα μπει σαν σφήνα μία δύναμη ελεύθερη, ανεξάρτητη και βαθιά ελληνική.
    Ηλίας Κασιδιάρης
    Φυλακές Υψίστης Ασφαλείας
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΥ.
    DRAG QUEEN STORY HOUR-ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    Γράφει ο Crocodile.

    ΣΟΚ στο μεταπολιτευτικό καραπουτσιστάν προκάλεσε η είδηση πως παιδόφιλοι που έχωναν μεταλλικές ράβδους σε πρωκτούς παιδιών επί δεκαετίες, διατηρούν στενότατες σχέσεις με τις ελίτ και τον κιναιδοκρατούμενο κόσμο των "τεχνών"!

    Κομμάτι του παζλ είναι και σκιώδεις ΜΚΟ, που όσο υπηρετούν την ατζέντα αντικατάστασης πληθυσμών, βρίσκουν ευκαιρία να εξυπηρετούν και το εκλεκτό πελατολόγιό τους. Αυτό το αιμοδιψές καρτέλ εθνοκτόνων και παιδόφιλων σου κάνει κήρυγμα περί ανθρωπισμού...

    Και πάμε τώρα στον εφιάλτη του: Drag Queen Story Hour

    Με αφορμή την απόφαση του διευθύνοντος συμβούλου της τραβεστί δεξιάς περί συστάσεως Επιτροπής Σοδομισμού (γιατί αυτό χρειαζόμαστε τώρα οι Έλληνες), θα δούμε άλλη μία περίπτωση, όπου η ροζ μαφία δείχνει τα δόντια της: το "Drag Queen Story Hour".
    Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για τη δημιουργία Επιτροπής
    με σκοπό τη σύνταξη Εθνικής Στρατηγικής για την Ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+.
    https://youtu.be/SdvIoLrQtXs
    Κι όπως διαβαζουμε σε δημοσιεύματα στο διαδικτυο...
    "Στόχος της Επιτροπής θα είναι η κατάρτιση ενός ολοκληρωμένου σχεδίου που θα καθορίζει οριζόντια τη στρατηγική, τους στόχους και τις δράσεις Υπουργείων και αρμόδιων φορέων για τον σχεδιασμό, την εκπόνηση και την υλοποίηση πολιτικών για την ισότητα των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων, κυρίως στην περίοδο 2021-2023..."
    Διάβασε τη συνέχεια στο Ελληνες.Νετ

    "Τι στο διάολο είναι το Drag Queen Story Hour;" θα διερωτάσθε ορισμένοι...
    Πρόκειται για μία τελετουργία όπου παρενδυτικοί σοδομίτες διαβάζουν παραμυθάκια στο παιδί σου, προκειμένου να κάμψουν το φυσικό ένστικτο αηδίας του και να το κάνουν πιο "δεκτικό" στο ροζ μπόλιασμα.

    Έτσι, ο γιος σου ή η κορούλα σου θα μπορούν να κάθονται στα πόδια κερασφόρων τραβεστί, που θα τα επιμορφώνουν γύρω από φλέγοντα παιδαγωγικά ζητήματα, που πρέπει να απασχολούν κάθε παιδάκι, όπως η παρά φύσιν ασέλγεια και το πώς να κάνουν "twerk".

    Στην Μέκκα του εκφυλισμού, τις ΗΠΑ, αυτή η τραβεστί κατήχηση είναι ήδη εξαιρετικά δημοφιλής και μέρος της νέας κανονικότητος, με εκατοντάδες βιβλιοθήκες, σχολεία και μουσεία να φιλοξενούν τέτοια υπέροχα, αγνά θεάματα, με τα οποία θα γαλουχηθούν και τα παιδιά σου.

    Σε ουκ ολίγες περιπτώσεις έχει διαπιστωθεί (προς έκπληξιν κανενός νοήμονος ανθρώπου) πως καταδικασμένοι παιδοβιαστές "δίδασκαν" τα παιδάκια, που οι εγκληματικά αφελείς γονείς έσυραν στο στόμα του λύκου. Όσοι μετέχουν σε αυτόν τον θίασο εκφυλισμού δεν είναι άμοιροι ευθυνών.

    Και το χειρότερο;
    Το Drag Queen Story Hour έχει γίνει ΗΔΗ και στην Ελλάδα. Και μάλιστα διοργανώθηκε από το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου, το οποίο επιχορηγείται από τους φόρους που πληρώνεις ΕΣΥ. Πίστεψες στα αλήθεια ότι θα γλιτώναμε; Έλα τώρα...
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδοφιλία, ΜΚΟ, ατζέντα αντικατάστασης πληθυσμών, λαθρομετανάστες και ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
      Την ιδέα για το Drag Queen Story Hour εμπνεύστηκε αρχικά μία κυρία ονόματι Michelle Tea και την υλοποίησε μέσω της εταιρείας RADAR Productions, που η ίδια ίδρυσε στο San Francisco από το 2003. Πώς όμως μία μικρή, τοπική ΜΚΟ για "καλλιτέχνες", κατέληξε να έχει διεθνή επιρροή;

      Με τους κατάλληλους χρηματοδότες, όλα είναι δυνατά. Την εν λόγω εταιρεία και το Drag Queen Story Hour γενικότερα χρηματοδοτούν (εκτός από το ΚΡΑΤΟΣ) "φιλότεχνοι" ιδιώτες, όπως το Ίδρυμα Zellerbach, το Ίδρυμα Walter and Elise Haas και το Horizons Foundation.

      Κεφαλαιώδη ρόλο στην οργάνωση, επιχορήγηση και προώθηση του Drag Queen Story Hour διαδραμάτισε στις Η.Π.Α. η Ένωση Αμερικανικών Βιβλιοθηκών (A.L.A.), μέσω του "Task Force on Gay Liberation", που ιδρύθηκε το 1970 από έναν κύριο ονόματι Israel David Fishman.

      H συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου είναι φυσικά εναντίον αυτού του βδελύγματος. Δεκάδες θρησκευτικές οργανώσεις, σύλλογοι γονέων και σωματεία έχουν κινητοποηθεί έντονα, ζητώντας την άμεση παύση του, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Η ροζ μαφία δεν ζητάει ποτέ την συναίνεσή σου.

      Αλλά γιατί να περιμένεις μέχρι το παιδί σου να πάει σχολείο; Ξεκίνα το με το που πατήσει στα πόδια του. Όσο φρεσκότερο το κρέας κι όσο πιο εύπλαστος ο νους τόσο το καλύτερο. Εξάλλου αυτοί είναι οι άνθρωποι που σου μιλούν για ηθικό πλεονέκτημα και "μεσαίωνα".

      Συνηθίζουμε να λέμε πως η μάχη είναι μεταξύ εθνικισμού από τη μία και διεθνισμού/μαρξισμού από την άλλη. Αυτό είναι αλήθεια. Όμως δεν χρειάζεται καν να το πάμε τόσο βαθιά. Είναι κυριολεκτικά μία μάχη μεταξύ καλού και κακού. Βεβαιώσου πως βρίσκεσαι στην σωστή πλευρά...
      https://twitter.com/Crocodi01891627/status/1372276443388985351
      Ζ.Π.

      Διαγραφή
  3. Η Τατιάνα Στεφανίδου κατηγόρησε τον 23χρονο νεκρό Ιάσωνα γιατί πέρασε με πράσινο έξω από τη Βουλή: «Έτρεχε».
    Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει τη στιγμή που έγινε το τροχαίο έξω από τη Βουλή σχολίασε η παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου, προκαλώντας γι' ακόμη μία φορά έντονες αντιδράσεις στα social media, καθώς σχολίασε την ταχύτητα του Ιάσονα, οποίος είχε πράσινο και όχι την καραμπινάτη παρανομία του οδηγού της κ.Μπακογιάνννη!
    Μπορεί το βίντεο να έχει δημιουργήσει πολλά ερωτηματικά όχι μόνο για τον οδηγό του αυτοκινήτου, όσο και για την φρουρά της Βουλής, αλλά και για τον τροχονόμο που είδαμε να διώχνει αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος απουσιάζει από το σημείο την ώρα του ατυχήματος.
    Παρόλα αυτά αντί να αναφερθεί σε αυτά η Τατιάνα Στεφανίδου απορεί με την ταχύτητα της μηχανής του Ιάσονα που πέρασε με πράσινο και όχι με την παρανομία του αστυνομικού που οδηγούσε το υπηρεσιακό όχημα και έστριψε αριστερά.
    «Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο στρίβει αργά και προσεκτικά και η μηχανή του παιδιού πέφτει επάνω του με ταχύτητα» ανέφερε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια προκαλώντας σάλο αντιδράσεων στην διαδικτυακή κοινότητα.
    Να υπενθυμίσουμε πως πρόσφατα η ίδια παρουσιάστρια εμφανιζόταν εμφανώς συγκλονισμένη με το «δράμα» του παιδόφιλου Δ.Λιγνάδη.
    Z.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΚΟ: Δεν είναι εύκολη η μόνιμη εγκατάσταση παράνομων μεταναστών στην Ελλάδα!
    Την ώρα που η Ελλάδα δέχεται από τις αρχές του 1990 ένα τεράστιο κύμα παράνομης μετανάστευσης, με αποτέλεσμα να έχει αλλοιωθεί δημογραφικά σε πολύ μεγάλο βαθμό, μια ΜΚΟ κάνει παρατήσεις γιατί δεν διευκολύνεται η μόνιμη εγκατάσταση όποιου «ετσιθελικά» μπαίνει παράνομα στη χώρα!
    Όπως αναφέρεται η ΜΚΟ γνωστή ως «Generation 2.0».διερευνά τις… «προκλήσεις με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι οι μετανάστες στη νόμιμη διαμονή τους στην Ελλάδα», σε μια Ελλάδα που έχουν μπει παράνομα!
    Όπως σημειώνει η οργάνωση σε σχετική ανακοίνωσή της, οι προκλήσεις προέρχονται «από πάγια θεσμικά κενά και από τρέχουσες διοικητικές ελλείψεις», ωστόσο τον τελευταίο χρόνο εξαιτίας της πανδημίας «έχουν μεγεθυνθεί, ενώ έχουν δημιουργηθεί νέες που επιδεινώνουν την ήδη δύσκολη εξασφάλιση νόμιμης διαμονής στην Ελλάδα και την πρόσβαση των μεταναστών στα λοιπά τους δικαιώματα».
    Ανάμεσα στις δυσκολίες που αναδεικνύονται συγκαταλέγονται, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, οι μεγάλες καθυστερήσεις στα ραντεβού κατάθεσης αίτησης για άδεια διαμονής για εξαιρετικούς λόγους, με αποτέλεσμα να μένουν εκτεθειμένοι άνθρωποι με μακρόχρονη διαμονή στη χώρα.
    Η οργάνωση ζητά την άμεση αναδιαμόρφωση της διαδικασίας και την πρόβλεψη ειδικής κατηγορίας για όσους είχαν νόμιμη διαμονή στο παρελθόν, προκειμένου να προτεραιοποιηθούν. Επίσης, υπογραμμίζονται τα προβλήματα που δημιουργούνται από την κατάργηση της άδειας διαμονής για ανθρωπιστικούς λόγους σε περίπτωση απορριπτικών αποφάσεων ασύλου, η οποία αποτελούσε «απαραίτητη δικλείδα ασφαλείας για ευάλωτες ομάδες αιτούντων άσυλο».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ελλάδα: Δεύτεροι σε θνησιμότητα από Covid-19 παρά τα ελάχιστα κρούσματα.
    Καλπάζει η θνησιμότητα από Covid-19 στην Ελλάδα.
    Δεύτερη σε ποσοστά θνησιμότητας στην Ευρώπη λόγω κορωνοϊού είναι η χώρα μας.
    Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Βουλγαρία.
    Σύμφωνα με τον παγκόσμιο χάρτη καταγραφής κρουσμάτων και θανάτων από κορωνοϊό όπως αναγράφονται στα δεδομένα του πανεπιστημίου Χόπκινς, η Ευρώπη μέσα σε ένα χρόνο μείωσε τα ποσοστά θνησιμότητας καθώς το Μάρτιο του 2020 ξεκίνησε με ποσοστό θνησιμότητας 3,79% ενώ ένα χρόνο μετά ο δείκτης δείχνει 2.33%, δηλαδή παρουσιάζει μείωση -38%.
    Η Βουλγαρία που κατέχει την πρώτη θέση, στην αρχή της πανδημίας ξεκίνησε με ποσοστό 2,36% θνησιμότητας και ένα χρόνο μετά έφτασε στο 3,96% σε σχέση με τις άλλες χώρες, μία αύξηση που υπολογίζεται +67%.
    Η Ελλάδα στις 14 Μαρτίου 2020 είχε ποσοστό θνησιμότητας 1,32% ενώ ένα χρόνο αργότερα σκαρφάλωσε στο 3,15%, με το ποσοστό της αύξησης να αγγίζει σε σύνολο το +139%, όπως φαίνεται και στη φωτογραφία που ακολουθεί.
    Αν και τους πρώτους μήνες της πανδημίας η χώρα μας είχε τα χαμηλότερα ποσοστά θανάτων από τον κορωνοϊό, τα σημερινά δεδομένα δείχνουν μία άλλη εικόνα όπως αποτυπώνεται και στον επιδημιολογικό χάρτη της χώρας μας.
    Στην τρίτη θέση βρίσκεται η Ιταλία η οποία ωστόσο, μείωσε τα ποσοστά θνησιμότητας σε σχέση με την πρώτη φάση της πανδημίας. Συγκεκριμένα, όπως αναγράφεται στον πίνακα δεδομένων του πανεπιστημίου Χόπκινς, ξεκίνησε με ποσοστό θνησιμότητας 6,81% στην παγκόσμια κλίμακα, ενώ ένα χρόνο μετά, δηλαδή τον Μάρτιο του 2021, το ποσοστό θνησιμότητας είναι στο 3,21% , δηλαδή παρουσιάζει μείωση 3,69% δηλαδή -54% στο γενικό σύνολο των νοσούντων.
    Αύξηση στα ποσοστά θνησιμότητας παρουσιάζει και η Γερμανία η οποία βρίσκεται στην τέταρτη θέση σε παγκόσμια κλίμακα. Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2020 είχε ποσοστό θνησιμότητας 0,20% ενώ έπειτα από ένα χρόνο έφτασε στο 2,80% δηλαδή αυξήθηκε κατά 2,60%. Στο σύνολο έφτασε το ποσοστό +1,326%.
    Στην πέμπτη θέση είναι το Βέλγιο το οποίο ξεκίνησε με ποσοστό 0,58% θνησιμότητα σε ασθενείς με κορωνοϊό ενώ ένα χρόνο μετά έφτασε το 2,74% δηλαδή παρουσίασε αύξηση +2,16%. Στο σύνολο η θνησιμότητα υπολογίζεται +371%.
    Στην 6η θέση βρίσκεται η Σλοβακία, στην 7η θέση η Ρουμανία, στην 8η θέση η Πολωνία, στην 9η θέση η Ισπανία, στην 10η θέση η Κροατία και στην 11η θέση η Γαλλία.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. «Έχετε υποκαταστήσει την ιατρική σκέψη με την αστυνομική».
    Η λοιμωξιολόγος, Όλγα Κοσμοπούλου μέσα από μία ανάρτησή της στα social media ζήτησε την παραίτηση των μελών της Επιτροπής Ειδικών, ενώ τους παρουσίασε τις ευθύνες τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.
    Γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της προς τα μέλη κρατικής επιτροπής ειδικών, 20/3/21:
    «Πολύ σύντομο μήνυμα προς την λεγόμενη Επιτροπή Ειδικών ή όπως αλλιώς λέγεται:
    Όταν για πολλοστή φορά εξαντλείτε την παρέμβασή σας στο πότε θα ανοίξουν τα νυχάδικα και τα κομμωτήρια και στο μέχρι πότε θα μπορούμε να βγούμε για τσιγάρα, χωρίς να εισηγείσθε κανένα μέτρο για αύξηση κλινών απλών και ΜΕΘ, για θεραπευτικές και κοινοτικές παρεμβάσεις που λείπουν κλπ, αποδεικνύετε περίτρανα
    1. ότι δεν είστε ειδικοί γιατροί. Έχετε υποκαταστήσει την ιατρική σκέψη με την αστυνομική σκέψη. Γεγονός άκρως επικίνδυνο.
    2. ότι ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ για τον τρόπο ζωής του λαού. Τα νυχάδικα και τα κομμωτήρια αφορούν τις δικές σας γυναίκες και ποσώς τις ανάγκες της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Αν εξαιρέσουμε τις εργαζόμενες σε αυτούς τους χώρους, για τις οποίες δεν σας έπιασε δα κανένας καημός….
    Παραιτηθείτε λοιπόν όσο είναι καιρός. Τέτοιου τύπου “επιστημονικές” συμβουλές μπορούν να δώσουν και από το αστυνομικό τμήμα της γειτονιάς μου. ΕΥΚΟΛΑ».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επικίνδυνο νερό σε 27 περιοχές της Ελλάδας.
    Ναύπλιο, Ερμιόνη, Άργος, Καβάλα, Αίγιο, Θήβα, Χαλκίδα μεταξύ των 27 περιοχών στις οποίες εντοπίστηκε από επιστήμονες επικίνδυνο νερό, εξαιτίας των υψηλών ποσοτήτων των νιτρικών που περιέχονται.
    Μια σιωπηρή αλλά τεράστια απειλή για τη δημόσια υγεία στη χώρα μας κρύβουν οι υψηλές ποσότητες των νιτρικών που περιέχονται στο πόσιμο νερό. Η ρύπανση από τα νιτρικά προέρχεται από την υπερβολική χρήση λιπασμάτων και διεθνώς αναφέρεται ως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα επιβάρυνσης των υδάτων, με πραγματικό κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό, ειδικά για εγκύους, βρέφη και μικρά παιδιά.
    Η ρύπανση από τα νιτρικά προέρχεται από την υπερβολική χρήση λιπασμάτων και διεθνώς αναφέρεται ως ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα επιβάρυνσης των υδάτων, με πραγματικό κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό, ειδικά για εγκύους, βρέφη και μικρά παιδιά, σύμφωνα με την εφημερίδα «Real».
    Στην πλέον πρόσφατη έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τα νιτρικά, που δημοσιεύθηκε στις 4 Μαΐου του 2018, αναφέρεται πως «περίσσεια νιτρικών σε πόσιμα ύδατα μπορεί να έχει επιπτώσεις στην υγεία, συγκεκριμένα την πρόκληση μεθαιμοσφαιριναιμίας, που εμποδίζει την κανονική μεταφορά οξυγόνου από το αίμα στους ιστούς, με αποτέλεσμα να προκαλεί κυάνωση και, σε υψηλότερες συγκεντρώσεις, ασφυξία που μπορεί να αποδειχθεί θανάσιμη για τα βρέφη».
    Τα στοιχεία που προκύπτουν για το πόσιμο νερό σε μια σειρά από περιοχές της Ελλάδας είναι απογοητευτικά. Σύμφωνα με τα στοιχεία από την Ένωση Δημοτικών Επιχειρήσεων Ύδρευσης και Αποχετεύσεων (ΕΔΕΥΑ), αλλά και τις κατά τόπους ΔΕΥΑ, τα οποία είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο, σε τουλάχιστον τρεις περιοχές της χώρας υπάρχει υπέρβαση του ορίου των 50 mg/L.
    Σε μέτρηση που έγινε στην περιοχή Μιδέα του Ναυπλίου, μόλις στις 18/2/2021, η ποσότητα που βρέθηκε ήταν 137 mg/L, σχεδόν τριπλάσια της επιτρεπόμενης. Στην κοντινή Ερμιόνη, σε μέτρηση του 2019, εντοπίστηκαν 65 mg/L, ενώ πρόβλημα φαίνεται να υπάρχει και στο Άργος, καθώς τον Ιούνιο του 2020 στην περιοχή Κουτσοπόδι τα νιτρικά μετρήθηκαν στα 88 mg/L.
    Υπέρβαση του ορίου των 10 mg/L εντοπίζεται και σε συνολικά 24 περιοχές ακόμα, οι οποίες βρίσκονται κυριολεκτικά σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας.
    Σε μετρήσεις του 2019 και του 2020, σε πόλεις και οικισμούς, έχουν βρεθεί τα εξής επίπεδα νιτρικών:
    -Πυλαία-Χορτιάτης (Ασβεστοχώρι) 29,1 mg/L
    -Θέρμη 19,94 mg/L
    -Πάτρα (κέντρο πόλης) 14 mg/L
    -Κομοτηνή 21,1 mg/L
    -Θήβα 21,1 mg/L
    -Θάσος 23,9 mg/L
    -Εδεσσα 12,9 mg/L
    -Δράμα 14,4 mg/L
    -Αλμωπία (Κοιμητήρια) 18,06 mg/L
    -Αλεξανδρούπολη 14 mg/L
    -Αίγιο 40,8 mg/L
    -Καβάλα (Φίλιπποι) 46 mg/L
    -Κιλκίς (Λεβεντοχώρι) 35,1 mg/L
    -Σέρρες 24,1 mg/L (28/1/2020)
    -Πάρος (Κακάπετρα) 19 mg/L
    -Λάρισα (Γιαννούλη) 14 mg/L
    -Χαλκίδα (Αγιος Νικόλαος) 36,5 mg/L
    -Αγιος Νικόλαος Κρήτης (Βρύσες) 15,9 mg/L
    -Ηράκλειο (Κάτω Φορτέτσα) 28,3 mg/L
    -Λαμία (Αφανός) 14,6 mg/L
    -Πλατανιάς (Βουκολιές) 19,1 mg/L
    -Aγρίνιο (Παράβολα) 12 mg/L
    -Τρίκαλα 12,6 mg/L
    -Γιαννιτσά 11,4 mg/L
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ταϊλάνδη ξεκίνησε τις κλινικές δοκιμές ενός εγχώριου εμβολίου. H ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ ΓΙΑΤΡΟΥΣ…
    Η Ταϊλάνδη στοχεύει στον εμβολιασμό του μισού ενήλικου πληθυσμού της μέχρι το τέλος του χρόνου.
    Η Ταϊλάνδη ξεκίνησε σήμερα τις κλινικές δοκιμές ενός εμβολίου που παρασκεύασε για τον κορωνοϊό και αναμένει να το κυκλοφορήσει τον ερχόμενο χρόνο.
    Όπως τόνισε ο υπουργός Υγείας Ανουτίν Τσαρνβιρακούλ, το εμβόλιο θα δώσει στην Ταϊλάνδη περισσότερες επιλογές και λιγότερους περιορισμούς.
    "Αλλά σήμερα, αν επιτύχουμε μπορούμε να χαράξουμε την δική μας πορεία", σχολίασε.
    Η Ταϊλάνδη στοχεύει στον εμβολιασμό του μισού ενήλικου πληθυσμού της μέχρι το τέλος του χρόνου χρησιμοποιώντας 61 εκατομμύρια δόσεις του εμβολίου της AstraZeneca που θα παράγεται στη χώρα από τον Ιούνιο.
    Το εγχώριας προέλευσης υποψήφιο εμβόλιο παρασκευάζει η κρατική φαρμακοβιομηχανία "Κυβερνητική Φαρμακευτική Οργάνωση" σε συνεργασία με το Τμήμα Τροπικής Ιατρικής και με μια αμερικανική μκο και χρησιμοποιεί έναν αδρανοποιημένο ιό για να προκαλέσει ανοσία.
    "Το εμβόλιο, παρασκευασμένο από Ταϊλανδούς για Ταϊλάνδούς, αναμένεται να είναι έτοιμο προς χρήση από τον ερχόμενο χρόνο", είπε σε συνέντευξη Τύπου ο Πιγιασακόλ Σακολσαταγιαντόρν, πρόεδρος του Συμβουλίου του πανεπιστημίου Mahidol.
    Η Ταϊλάνδη προχωράει στην ανάπτυξη εγχώριου εμβολίου κατά του κορωνοϊό, ταυτόχρονα με άλλες χώρες όπως η Ιαπωνία και η Ταϊβάν, εν μέσω περιορισμών στην προμήθεια εμβολίων παγκοσμίως αλλά και της εμφάνισης νέων παραλλαγών του κορωνοϊού.
    Την περασμένη εβδομάδα το Βιετνάμ ανακοίνωσε ότι το δικής του παραγωγής εμβόλιο κατά του κορωνοϊού θα είναι διαθέσιμο μέχρι το τέταρτο τρίμηνο του έτους.
    Ο πρύτανης του πανεπιστημίου Mahidol, Μπανγκζόνγκ Μαχαϊσαβαρίγια, ανακοίνωσε ότι 460 εθελοντές έγιναν δεκτοί για να συμμετάσχουν στις κλινικές δοκιμές, εκ των οποίων οι 210 θα συμμετάσχουν στην πρώτη φάση. Η δεύτερη φάση αναμένεται να ξεκινήσει τον Ιούνιο με τα αποτελέσματα να εκτιμάται ότι θα προκύψουν μέχρι το τέλος του έτους.
    Ένα άλλο εγχώριο εμβόλιο αναπτύσσεται από το πανεπιστήμιο Chulalongkorn και χρησιμοποιεί την τεχνολογία mRNA (γενετικές πληροφορίες για τη δημιουργία της πρωτεΐνης 'ακίδας' του κορωνοϊού). Και με αυτό το εμβόλιο αναμένεται να ξεκινήσουν σύντομα οι κλινικές δοκιμές.
    Η Ταϊλάνδη έχει καταγράψει συνολικά 27.876 κρούσματα του κορωνοϊού και 91 θανάτους.
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ποιός θα δικάσει τους δικαστές;
    Της «αναβολής» γίνεται στο ΣτΕ.
    Είκοσι δικαστές έχουν αναβάλει 1.428 φορές 59 υποθέσεις!
    Στα 92 χρόνια της ιστορίας του Συμβουλίου της Επικρατείας, αλλά και στη διαδρομή των αντίστοιχων Ευρωπαϊκών δικαστηρίων, δεν έχει σημειωθεί ουδέποτε τόσο υπερβολικά μεγάλος αριθμός αναβολών επί εκκρεμών υποθέσεων που παραμένουν στα συρτάρια των δικαστών χωρίς να εκδικάζονται επί 14 ολόκληρα χρόνια.
    Δικαστής που έχει «σπάσει» όλα τα ρεκόρ, σε 14 υποθέσεις που χειρίζεται έχει δώσει 438 αναβολές, και κρατεί «νεκρές» τις υποθέσεις αυτές από 5 έως 12 χρόνια, χωρίς να τις δικάζει. Πλέον αυτού, ο ίδιος δικαστής έχει στα χέρια του υποθέσεις που έχει δώσει 40, 35, 33, 30, 29, 27 και 25 αναβολές. Άλλη δικαστής έχει δώσει σε 10 υποθέσεις 290 αναβολές. Μια τρίτη δικαστής σε 7 υποθέσεις που βρίσκονται σε κατάσταση αναμονής από 7 έως 11 χρόνια έχει δώσει 206 αναβολές.
    Τέταρτος δικαστής σε 4 υποθέσεις έχει δώσει 115 αναβολές ενώ τις κρατά αδίκαστες από 10 έως 13 χρόνια. Άλλος έχει δώσει 83 αναβολές σε 3 υποθέσεις κρατώντας τες στο συρτάρι του από 10 έως 12 χρόνια. Γυναίκα δικαστής επί 9 χρόνια δεν δικάζει 3 υποθέσεις και έχει δώσει μέχρι τώρα 79 αναβολές, ενώ συνάδελφός της σε 3 πάλι υποθέσεις έχει δώσει 83 αναβολές και τις κρατάει στα χέρια της από 6 έως 12 χρόνια. Μία άλλη δικαστής σε 2 υποθέσεις έχει δώσει 69 αναβολές και τις κρατάει αδίκαστες 8 και 9 χρόνια.
    Το γαϊτανάκι των αναβολών δεν τελειώνει εδώ. Και αυτό γιατί 11 δικαστές έχουν από μία υπόθεση την οποία έχουν αναβάλει από 25 έως 46 φορές και κρατούν «νεκρές» τις εν λόγω υποθέσεις από 5 έως 14 χρόνια.
    Έτσι η Ελλάδα είναι από τις πρώτες χώρες στην «μαύρη λίστα» του Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για καθυστερήσεις στην έκδοση δικαστικών αποφάσεων, δηλαδή για υπέρβαση της εύλογης διάρκειας της δίκης με τα πρόστιμα σε βάρος του Ελληνικού Δημοσίου να επιβάλλονται το ένα μετά το άλλο.
    Όμως στην Ελλάδα τυγχάνουν επιβράβευσης. Γίνονται μέχρι και Πρόεδροι Δημοκρατίας !!!
    ΤΟΜΕΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΛΑΣΥΝ
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΡΑΓΚΑ: «Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΟΚΡΑΤΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΟΥΓΚΑΜΠΕ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ».
    Ο γνωστός δημοσιογράφος και επικεφαλής του κινήματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι», Γιώργος Τράγκας, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του αναφέρθηκε στις πολιτικές εξελίξεις της χώρας.
    «Ο πολιτικός και οικονομικός «Εφιάλτης» απλώνει τη σκιά του σε όλη την Ελλάδα. Ένα μείγμα πολιτικού ζόφου, οικονομικής συντριβής, εθνικού μαρασμού και απόγνωσης εκατομμυρίων πολιτών επικρατεί τις ώρες και τις μέρες που ξυπνάνε τα φαντάσματα των αγωνιστών του 1821, τα οποία κρύβουν τα πρόσωπά τους από ντροπή βλέποντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη ντυμένο με τη στολή Μακρυγιάννη και τη Γιάννα Αγγελοπούλου επιδιώκουσα να μοιάσει με τη Μπουμπουλίνα.
    Τα δελτία ειδήσεων είναι πολύ μακριά τόσο από το αγριεμένο πλήθος όσο και από κάθε έννοια δημοσιογραφίας. Δεν ενημερώνουν. Κρύβουν την αλήθεια. Επιδιώκουν να κρατήσουν ζωντανά έναν άρρωστο πολιτικό που ξεφλουδίζεται πολιτικά καθημερινά, όπως ένα ζόμπι, και καταρρέει δημοσκοπικά με ελεύθερη πτώση δημοτικότητας σε ολόκληρη τη χώρα. Είναι πλέον ο μισητός, και το ξέρει. Είναι πλέον ο αντιπαραγωγικός, ο ανίκανος και ο πλήρως αντιλαϊκός, και το ξέρει. Ξέρει ότι πεθαίνει πολιτικά με μια μη αναστρέψιμη πορεία, αφού τον αποχωρίζονται εκατομμύρια Έλληνες. Είναι αυτοί που φεύγουν από τη «μαύρη» ΝΔ. Είναι αυτοί που αποδοκιμάζουν τις «μαύρες» μεθόδους του. Είναι αυτοί που θα εκδηλωθούν μαζικά στις κάλπες. Είναι η Ελλάδα που απεχθάνεται και αγωνίζεται εναντίον της οικογενειοκρατίας και της Ολιγαρχίας.
    Η οικογενειοκρατία σε ευρωπαϊκή χώρα όπως η Ελλάδα, θυμίζει την οικογένεια Μουγκάμπε στη Ζιμπάμπουε ή την οικογένεια Τσαουσέσκου στο Βουκουρέστι. Όλα τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη έχουν καταλάβει θέσεις στην κυβέρνηση και σε ΜΚΟ. Πριν από δύο μέρες η τηλεόραση αφιέρωσε μισή ώρα σε όλα τα δελτία ειδήσεων στα μέλη της «αγίας οικογένειας», τον θείο και στον ανιψιό δήμαρχο της Αθήνας που ήταν στην Κωνσταντινούπολη. Μάλιστα στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ φτάσαμε στο σημείο η ανιψιά και σύζυγος του δημάρχου να πασάρει και να προλογίζει στον αέρα τα ρεπορτάζ τόσο για τον θείο όσο και για τον άνδρα της που άναψε κερί στο Πατριαρχείο δίπλα στον Εκρέμ Ιμάμογλου!
    Ο κύριος πρωθυπουργός παίρνει έναν μισθό στο Μαξίμου. Ο ανιψιός του είναι ο εξ απορρήτων του και ασφαλώς θα παίρνει έναν μισθό. Ο άλλος ανιψιός του είναι δήμαρχος στην Αθήνα και παίρνει έναν μισθό. Η μάνα του ανιψιού είναι σε κάποιες επιτροπές και παίρνει χρήματα. Η σύζυγος του δημάρχου έχει έναν ευπρεπή μισθό ως τηλεπαρουσιάστρια στον ΣΚΑΪ. Η πρώτη εξαδέλφη του, Αντιγόνη Λυμπεράκη, είναι στη ΜΚΟ του κυρίου Σόρος. Δεν υπάρχει αδελφή που να μην είναι κάπου ή έστω σε μια ΜΚΟ. Σίγουρα δεν παίρνουν τους τελευταίους μισθούς. Σίγουρα θα παίρνουν κατιτίς παραπάνω. Ταυτόχρονα χειρίζονται διάφορα budget. Όπως και να έχει, λίγη χρυσόσκονη θα μένει στην επιδερμίδα των χεριών τους. Είναι η πιο πλούσια πολιτική οικογένεια της Ευρώπης. Είναι αυτό που λένε, δεν αφήνει καρέκλα για ελληνόπουλο. Και το χειρότερο, δεν αφήνει καμία ευκαιρία να ζήσει κάποιος που δεν ανήκει στην πολιτικοοικονομική οργάνωσή της και δεν τη στηρίζει στην εξουσία. Όλη η οικογένεια Μητσοτάκη στην εργασία. Όλη η Ελλάδα στην ανεργία».
    Ζ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...