ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

11 Μαρτίου 2021

Οι Τούρκοι εκπαιδεύουν Σομαλούς καταδρομείς - Έχει αποκαλυφθεί σχέδιο μεταφοράς 2.500 Σομαλών «μεταναστών» στην Ελλάδα. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ.

 

Ελληνική σημαία 300 τετραγωνικών στο Ρέθυμνο για τα 200 χρόνια από την Εθνεγερσία. ΣΠΑΝΙΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΟΥ 1934.

 Ο ΙΟΥΔΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ. Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΙΗΣΟΥΣ ΓΙΑΧΒΕ.

 

 Οι Τούρκοι εκπαιδεύουν Σομαλούς καταδρομείς - Είχε αποκαλυφθεί σχέδιο  μεταφοράς 2.500 Σομαλών «μεταναστών» στην Ελλάδα | Pronews

 

Η Σομαλία είναι μια φτωχή χώρα που η Τουρκία κινεί σχεδόν τα πάντα, στην πολιτική, κοινωνική και οικονομική ζωή. Το πιο σημαντικό ήταν ότι μόλις πριν λίγους μήνες (τον Δεκέμβριο) είχε αποκαλυφθεί ότι 2.500 ήταν στα παράλια της Σμύρνης και περιμένουν την κατάλληλη ευκαιρία για να περάσουν το Αιγαίο και να αποβιβαστούν ως "κατατρεγμένοι" στα ελληνικά νησιά.

 

Κατά την προσφιλή της τακτική η Άγκυρα, «εργαλειοποιεί» πολίτες της μουσουλμανικής αφρικανικής χώρας και προωθούνται από ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται στη χώρα. 

Καθοριστικό ρόλο έχει το τουρκικό «Γραφείο Διασύνδεσης», τ΄ οποίο λειτουργεί στην πρωτεύουσα Μογκαντίσου και διεκπεραιώνει όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες.

Έτσι είχε αποκαλυφθεί ένα νέο, οργανωμένο σχέδιο από την Τουρκία από το υπουργείο Μετανάστευσης και την ΕΥΠ. Ειδικότερα, η Άγκυρα και συγκεκριμένες ΜΚΟ φαίνεται να ενορχηστρώνουν και να διευκολύνουν τη μετάβαση στην Ελλάδα μεταναστών από τη Σομαλία.

Αλλά αυτοί οι Σομαλοί που θα βρεθούν στην Ελλάδα θα είναι όντως απλοί πολίτες; Και αυτό γιατί η Τουρκία έχει ξεκινήσει και επενδύει στην στρατιωτική αναβάθμιση της Σομαλίας με την ανάληψη της εκπαίδευσης Σομαλών καταδρομέων σε τουρκικά σχολεία ειδικών δυνάμεων.

Πρόσφατα όπως ανακοίνωσε και το ίδιο το τουρκικό γενικό επιτελείο 330 Σομαλοί καταδρομείς ολοκλήρωσαν την εκπαίδευσή τους στο σχολείο καταδρομέων της Ισπάρτα (αρχαία Σπάρτη της Μικράς Ασίας).

 

ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ

1 σχόλιο:

  1. Η Τουρκία σχεδιάζει να εμβολιάσει 50 εκατομμύρια πολίτες πριν το φθινόπωρο.
    Πενήντα εκατομμύρια ανθρώπους κατά του κορωνοϊού σχεδιάζει να εμβολιάσει η Τουρκία έως το φθινόπωρο, δήλωσε σήμερα ο υπουργός Υγείας Φαχρετίν Κότζα, αφότου ο αριθμός των ημερήσιων μολύνσεων ανήλθε στο υψηλότερο επίπεδο φέτος.
    Μέχρι στιγμής η χώρα, με πληθυσμό 83 εκατομμυρίων κατοίκων, έχει πραγματοποιήσει 10,56 εκατομμύρια εμβολιασμούς από τις 14 Ιανουαρίου, όταν ξεκίνησε η εθνική εκστρατεία στη χώρα με εμβόλια κατά της Covid-19, που ανέπτυξε η κινεζική Sinovac Biotech Ltd.
    «Εάν μπορέσουμε να εμβολιάσουμε 50 εκατομμύρια από τον πληθυσμό μας πριν από το φθινόπωρο, όπως σχεδιάζουμε, η πανδημία δεν θα είναι πλέον ένα βαρύ φορτίο για εμάς», τόνισε ο Κότζα, σε δηλώσεις που μεταδόθηκαν ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα, με αφορμή την επέτειο από το πρώτο κρούσμα Covid-19 που καταγράφηκε στην Τουρκία.
    Η Τουρκία μετρά 2,82 εκατομμύρια καταγεγραμμένα κρούσματα κορωνοϊού και περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι έχουν πεθάνει λόγω της νόσου Covid-19, σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου Υγείας της χώρας.
    Όπως είπε ο Κότζα, 42 τουρκικές επαρχίες έχουν αξιολογηθεί ως χαμηλού και μέτριου κινδύνου περιοχές, ενώ 39 επαρχίες κατατάσσονται σε υψηλού ή πολύ υψηλού κινδύνου περιοχές.
    Ο αριθμός των νέων μολύνσεων ανήλθε σε 14.556 χθες, ο υψηλότερος από τα τέλη του 2020 και σχεδόν ο διπλάσιος σε σύγκριση με τα επίπεδα πριν από έναν μήνα.
    Ζ.Π.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...