ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΥΠΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

02 Μαΐου 2021

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014. Η ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΟΡΟΣ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ - ΜΗΤΑΡΑΚΗ.

 

Ο ΚΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΗΤΑΡΑΚΗΣ ΧΤΙΖΟΥΝ HOT SPOT ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΡΧΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ. Στην αρχαία Λέπιδα της Λέρου, θα γίνει κλειστό hot spot «μεταναστών»!




ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΝΤΕΛΜΠΕΡΓΚ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.


Ο ΣΟΡΟΣ ΒΡΙΖΕΙ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ" ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ  ΠΑΡΟΥΣΙΑ  ΤΟΥ  ΚΥΡΙΑΚΟΥ  ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:
"ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ".


Τον πρόεδρο της Αμερικανο-Εβραϊκής Επιτροπής (AJC) υποδέχτηκε ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Όπως έγραψε η American Jewish Comitee σε ανάρτηση στο twitter:
«Ο πρόεδρος της AJC, Ντέιβιντ Χάρις, είχε την τιμή να συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, την πρώτη μέρα που ανέλαβε καθήκοντα στο γραφειο του. Η χώρα είναι σε πολύ ικανά χέρια. Καλή τύχη στον αγαπητό μας φίλο».


Σε γνωστό ξενοδοχείο στο Σύνταγμα συνέφαγε τον  Απρίλιο  του  2014. ο Τζορτζ Σόρος μαζί με πλήθος υπουργών, τραπεζιτών και εφοπλιστών. Ήταν ένα «κλειστό» γεύμα 80 ατόμων, που προσπάθησαν να το κρατήσουν σε απόλυτη μυστικότητα. Η μυστική συνάντηση χαρακτηρίστηκε ως μία «ελληνική λέσχη Mπίντελμπεργκ». Όλοι άλλωστε γνωρίζουν τις στενές σχέσεις του Σόρος με Έλληνες επιχειρηματίες και τις καλές σχέσεις του με την ΝΔ και το ΠAΣOK.
Μπορεί οι προσκλήσεις να ήταν αυστηρά προσωπικές, όμως ένα γεύμα στο οποίο παρακάθισαν 80 συνδαιτημόνες, μεταξύ των οποίων εφοπλιστές, τραπεζίτες, υπουργοί και ο Τζωρτζ Σόρος, δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, παρά τη μυστικότητα που επιχειρήθηκε να τηρηθεί. Eπρόκειτο για μια συγκέντρωση που κρατήθηκε μεν μυστική, πριν την πραγματοποίησή της, αλλά έγινε γνωστή εκ των υστέρων, γιατί πολλοί επιχειρηματίες έσπευσαν να το «διαρρεύσουν».
Αμφιτρύωνας ήταν ο κουμπάρος του Σόρος Στέλιος Ζαββός και η σύζυγός του Σοφία Δοξιάδη. 
 

O στενός συνεργάτης του Σόρος που διατηρεί σπίτι στην οδό Bασιλίσσης Σοφίας 39, στην ίδια πολυκατοικία που διαμένουν ο Παναγιώτης Tσάκος, ο Nικόλας Λαιμός, η Aλεξία Πατέρας και ο Σαρακάκης έχει δεχθεί τουλάχιστον δυο φορές την επίσκεψη του Παπανδρέου στο «φτωχικό» του.
Oι σχέσεις του Σόρος με τον Zαβό είναι ιδιαίτερα στενές. Όπως στενές είναι και οι σχέσεις του Zαβού με τον ίδιο τον Σαμαρά, τον Παπανδρέου και τον Βενιζέλο. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Σόρος χρηματοδοτεί εκατοντάδες ύποπτες ΜΚΟ κάθε είδους, καθώς και τον παρακρατικό βόθρο του indymedia.


Μετείχαν οι υπουργοί Κυριάκος Μητσοτάκης, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Πάνος Παναγιωτόπουλος, οι υφυπουργοί Γιώργος Μαυραγάνης, Νότης Μηταράκης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και ο πρώην υπουργός Οικονομίας (ΠΑΣΟΚ) Φίλιππος Σαχινίδης, η Μαρία Δαμανάκη, ο Θεοχαράκης και η Λούκα Kατσέλη.

Κατά τις πληροφορίες είχε κληθεί και ο Κωστής Χατζηδάκης, ο οποίος όμως δεν παραυρέθηκε λόγω του προγραμματισμένου Συμβουλίου Υπουργών για την Καινοτομία.
Από τον τραπεζικό χώρο μετείχαν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής, Γιώργος Ζαννιάς και Αλέξανδρος Τουρκολιάς, αντίστοιχα, ενώ το εφοπλιστικό «παρών» έδωσαν οι Νίκος Τσάκος, Γιώργος Προκοπίου και Πάνος Λασκαρίδης.

Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ.

Η ομιλία του Σόρος επικεντρώθηκε στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Έβρισε με άσχημα λόγια τους πολιτικούς της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ, γιατί δεν κάνουν αρκετά για να περιορίσουν την δύναμη της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
Ο Σόρος δήλωσε ότι ανησυχεί ιδιαίτερα για την άνοδο της ακροδεξιάς σε όλη την Ευρώπη και κυριολεκτικά ούρλιαξε: "Τελειώνετε επί τέλους με την Χρυσή Αυγή". O Tζωρτζ Σόρος στη συνέχεια της συζήτησης δέχθηκε ερωτήσεις από τους παρευρισκόμενους επιχειρηματίες.


Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΚΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ. 

Έτσι ο τότε Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ, στην Σαμοθράκη, (27/04/14) αναφέρθηκε στον Σόρος με τα εξής λόγια: "Ο Τζωρτζ Σόρος είναι ανεπιθύμητος. Είναι εθνικά επικίνδυνος. Δεν θα βάλουμε στην ακριτική μας περιοχή τον άνθρωπο των UCK και τον άνθρωπο της Άγκυρας, που παρουσιάζεται ως μεγάλος «επενδυτής», αλλά πίσω από τα σχέδια του κρύβονται πολλές ύποπτες πτυχές. Ο πιο ύποπτος «επενδυτής» μέσα στην παγκόσμια οικονομία της Νέας Τάξης πραγμάτων, συνομιλητής του Γιώργου Παπανδρέου και Υπουργών της σημερινής συγκυβέρνησης, προφανέστατα με εντολή Σαμαρά – Βενιζέλου, δεν θα μετατρέψει την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε Κόσσοβο. Αυτός ξέρει καλά το συγκεκριμένο παιχνίδι της κοσσοβοποίησης. Αλλά εδώ δεν θα κυκλοφορήσουν τα «λερωμένα» δολάρια ή ευρώ του".


ΖΗΝΩΝ  ΠΑΠΑΖΑΧΟΣ







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...